Естетични процедури за лице и тяло – 50 тема

• 73 843
  • 757
  •   2
Отговори
# 435
Момичета, някой с мнение за Сейфа филърът, който е на промоция в Дерма акт и скинбустера от същата марка? Искам отзиви от някой, който го е слагал повече от веднъж има ли ефект, как се държи във времето? Това е по- нисък клас от Рестилайн нали? От кой скин бустер в Дерма акт сте най- доволни? Назо искам да пипна и малко освежаване.
Йога за лице и масажи си правя постоянно, с контура засега нямам проблеми.
Челото ми е зле, но вече толкова ме е страх от свличане на челото и падне на клепапите, че не събирам кураж да опитам пак. Хем ми държи 2-3 месеца хем през цялото това време вадя поглед на бито куче… Та стори оф май лайф е- бръчки на челото или свлечени очи… при добри лекарки с добър продукт, и с мини доза и с нормална и ефекта все така… не мога да го обясня. Просто цялото чело се отпуска и “пада” което затваря очите ми. Усещам тежест, неприятно ми е.
А бръчките се задълбочават, за жалост там масаж и йога не помагат. Много гримансича от малка. Дъщеря ми на 22 вече и тя има подбни бръчки на челото, в пъти по- леки разбира се, но как можа да ме помяса в това гримасничене!

# 436
  • София
Нямам богат опит с ботокса. Първия път при Клаклова в Дерма акт - веждите ми паднаха и ме мъчи ужасно главоболие( не знам  второто имаше ли общо), втория път при Сарпецас - никакъв проблем и издържа повече за сега.

За скинбустера на Сайфа и аз се интересувам, както и от кой доктор е слаган.

# 437
Аз съм слагала  Сейфа мн пъти, моите приятелки също.Доволни.В скули, назо, брадичка, устни съм слагала.От скинбустъра също има доволни в темата, той не става под очи.И на мен ми харесва.

# 438
Аз съм слагала на Сайфа и бустер и филър. Доволна съм, но бустерът като че ли вече ми е слабичък. Вероятно са променили състава.
Филърът е доста дълготраен. Може би най-дълготраен при мен, но е по-твърд, дори и мекият техен. За устни не става. Слагала съм Сайфа в темпорални и брадичка.

Аз последният път от ботокса развих някакъв тик, който ми се появяваше седмиците, преди овулация. На бузата и ми се местеше цялата устна. От Дерма акт твърдяха, че няма как да е от ботокса, но на четвъртия месец, като взе да се разгражда, тикът спря.

# 439
Момичета за шия какви процедури сте правили, от които сте доволни? Аз правя мезо Redensity

# 440
Аз съм слагала  Сейфа мн пъти, моите приятелки също.Доволни.В скули, назо, брадичка, устни съм слагала.От скинбустъра също има доволни в темата, той не става под очи.И на мен ми харесва.

Аз съм със същите впечатления, бих сложила пак от него.

# 441
  • в 1001-та нощ
Преди време съм слагала Сайфа Рич, доволна бях. Сега предпочитам други продукти.

За шия и Радиес 👌

# 442
Имаше промоция 2 скин бустера и 1 филър на Рестилайн- 900 лв общо. Нея взех. Мисли лекарката 15 минути какво да прави с моето чело, за да не се свлече. Сложи много високо в косата чак, обясни нещо за мускулите и защо иска да опита с тази техника. Ще видим какво ще стане, ще изпъне ли, къде ще идат веждите и така. По обикновения протокол при мен не става. А няма друг вариант за бръчките на челото:(
Много ми препоръчва Скулптора, 3 пъти през 4-6 седмици. Ще прочета и ще мисля. Не дава обеми, като Радиес действа, но в доста повече проценти имало изграден колаген по проучвания на самите си марки.  Слага се 3-4 пъти после по веднъж в годината. Стягало цялото лице. Без обеми, които аз не желая.
Някой с впечатления от този продукт?

# 443
Здравейте!

Аз имах час при д-р Ванеска за ботокс за гневна бръчка. Оказа се,че в моя случай по-скоро се налага поставянето на филър, тъй като беше хлътване точно в средата между веждите - по протежението на носа.
Постави ми Teosyal RHA Kiss. За момента има отток, но не усещам болка. Надявам се до 1-2 дена да спадне оттока и да е ОК всичко.
Август ще поставя бейби ботокс .

Ако имате коментари/отзиви за този филър - пишете ми.

# 444
Аз сложих скулптра миналата събота, но беше за пръв път. Чакам разгръщане 😂

# 445
Jaki, при кой лекар беше?

# 446
Трендафилова ❤
Тя самата си прави това, което ми препоръча и изглежда чудесно кожата и.
Лошото е че трябва три поредни месеца, а ние много пътуваме и варианта ми е чак март до юни другата година Sad
Сега няма как да го започна, нито на есен. Та ще изчакам. До тогава нищо няма да правя повече.
За назото сложи в бузите и малко в самата бръчка но под нослето точно с канюла, да запълни нещо хлътнало. Има подобрение, но не е е като да я няма. Но аз като не давам да ми се слага в скули или там където трябва и колкото трябва няма и км да се изпъне добре. Но предпочитам лека бръчка отколкото някакви обеми, които да ми променят лицето. От Скин бустера не знам какво да очаквам, освежаване вероятно.
Най ми е дерт тоя ботокс дали ще се получи за пръв път😅 Или пак ще съм енгри бърдс🤐

Последна редакция: вт, 23 май 2023, 17:54 от JACKLIN*

# 447
Да се оплача или по-скоро да споделя. Убих се да пия по 2 л вода на ден, с никак не обичам.Филъра в устните ми замина за седмица. Знам, че е с натрупване при все, че беше първо поставяне, но чак за седмица.....

Да попитам, когато веднъж е сложен на определена марка, следващ път може ли да се постави друга такава?

# 448
Разбира се ,меките филъри са по-добри .

# 449
Дайте снимка преди/след.Често след отока ни се струва, че няма филър.

Общи условия

Активация на акаунт