Естетични процедури за лице и тяло – 50 тема

• 73 826
  • 757
  •   1
Отговори
# 450
Аз и тогава кой знае каква разлика не намерих. Сега като гледам снимките пък съвсем не виждам

Последна редакция: вт, 23 май 2023, 22:12 от Мила

# 451
Факт е, че оток има, няма как без и на всички много ни се харесват напомпани.После той спада и остават реалните размери.Сравнете преди да сложите и сега.
Като гледам имате устни, не прибързвайте да слагате още.Няма да е ок.

# 452
Реалните ми устни са като на втората снимка. Разлика освен в ръбовете, които са по-осезаеми не намирам. Може би защото си имам що годе някакви устни и май повече няма да си правя експерименти, защото се опасявам , че ако все пак се задържи натрупвайки се ще изглеждат свръх..

# 453
  • Sunshine state
Много са хубави устните, наистина не си правете повече експерименти. Изглеждат страхотно и повечето жени си мечатят за такива.

# 454
Нямате нужда! Чудесни са, не ги пипайте !

# 455
Благодаря Ви. На този етап ще се въздържа. Просто от любопитство, понеже ми поставиха Теосал Кис. За Револакс мнение ще сподели ли някой? По-обстойно ще чета и проучвам за следващ път, ако има такъв.
Апропо, взех да търся в Гугъл мнения за Револакс и ми се отвориха обяви от ОЛХ, където явно се продава свободно на цена под 100 лв

Последна редакция: вт, 23 май 2023, 21:29 от Мила

# 456
JACKLIN*, попадна ми видео на Галя Симеонова, която беше не събитие на Дерма акт и каза, че скоро са и сложили скуплтра. Потърси си го, ако искаш, аз не знам защо не мога да го намеря. За мен ефектът беше обратен. Погледни го, ако искаш и направи сравнение с предишни видеа.

# 457
Мари, ефектът бил след 2-3 месеца май.
Галя нямаше ли филъри от преди? Сега ще потърся видеото. Благодаря. Ще мисля и се надявам да видя дами, които по отдавна са го сложили. От много време е на пазара, а аз сега го чувам и никак не съм запозната.

# 458
Имам нужда от съвет и ще съм ви благодарна за мнения кой пластичен хирург бихте препоръчали за оперативен лифтинг на долната част на лицето в България. Не съм подходящ кандидат за конци, филърите като алтернатива са изчерпани, в смисъл, с тях вече не се постига търсения оптически ефект, както до преди няколко години. Фейслифтът ми бе "предписан" от доктор, но той просто не ме грабна като отношение и макар и да вярвам напълно на преценката му, бих предпочела да се консултирам поне с още един, преди да реша при кой да се оперирам. Предварително благодаря!

# 459
  • в 1001-та нощ
Таук

# 460
JACKI ,така го дават и тя има филъри отпреди, но с тях ми харесваше. Сега точно ми се видя с обратен ефект, не искам да кажа друго.

# 461
Трендафилова много препоръчва Скулптра. На мен ми каза, че е много стар продукт, но досега не са знаели в света на медицината как да го разреждат правилно и затова има противоречиви мнения. Сега вече са открили формулата и давало страхотни резултати.
Но каза, че на мен ми е още рано за него.

Аз по принцип от Дерма акт съм най-доволна от ботокса при Хаджийска. Трае най-дълго време, формата на веждите ми става супер и много добре ми ги повдига. Тя също ми слага винаги в линията на косата и също под веждата - в нейния край и начало.
При д-р Трендафилова също стават добре, но някак си не ми се повдигат толкова и стават леко прави.

Аз мисля да си разградя устните. Имам лека миграция и нещо формата се поизгуби. А и Хаджийска вече прави устни по нова техника и изглеждат така Heart
https://www.instagram.com/p/CpAHnCMtb0Y/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
https://www.instagram.com/p/CqvU90etr6a/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

А, момичета, да ви предупредя. Ако правите така нашумялата в момента в козметичните салони процедура с plasma shower с озон, да знаете, че разгражда много. На мен половината филър ми отиде от една процедура. А самата процедура няма никакъв ефект, ама никакъв.

# 462
Благодаря Ви. На този етап ще се въздържа. Просто от любопитство, понеже ми поставиха Теосал Кис. За Револакс мнение ще сподели ли някой? По-обстойно ще чета и проучвам за следващ път, ако има такъв.
Апропо, взех да търся в Гугъл мнения за Револакс и ми се отвориха обяви от ОЛХ, където явно се продава свободно на цена под 100 лв
За мен Револакс е най -добрият филър за устни заедно с Жуведерм.Меки са. Аз в момента съм със Сейфа ,много твърд филър за устните ,няма да сложа вече от него.

# 463
+1

KPP, какъв е новият метод на Хаджийска?

# 464
Преди време съм слагала Сайфа Рич, доволна бях. Сега предпочитам други продукти.

За шия и Радиес 👌
Alena, какви процедури правиш за шия?

Общи условия

Активация на акаунт