Естетични процедури за лице и тяло – 50 тема

• 73 804
  • 757
  •   1
Отговори
# 465
Като спомена КРР за повдигане на веждите чрез ботокс, и аз да ви споделя моят кофти опит.Последния път, когато правих ботокс в октомври, така ми натежа погледа точно над гневната и в основата на веждите, че точно бито куче е положението.Плюс отоци всяка сутрин в продължение на над два месеца.Веждите вдигнати в основата, все едно съм вечно учудена и много разстроена.Пълен ужас!И още ме държи.
За пръв път ми се случва.Мисля си, че се получи така защото ми постави ботокс по протежението непосредствено над веждата.Погледа не се отвори, не се вдигнаха краищата на веждите, а точно обратното.
Вие какво мислите?

# 466

Плоски ли ги прави? Simple Smile Виждам, че има "ръбче", което доста ми допада.

# 467
Здравейте,
Може ли някой да сподели опит за радиочестотен лифтинг за стягане кожата на лицето. Има ли ефект?

# 468
  • София
Момичета, някой с мнение за Сейфа филърът, който е на промоция в Дерма акт и скинбустера от същата марка? Искам отзиви от някой, който го е слагал повече от веднъж има ли ефект, как се държи във времето? Това е по- нисък клас от Рестилайн нали? От кой скин бустер в Дерма акт сте най- доволни? Назо искам да пипна и малко освежаване.
Йога за лице и масажи си правя постоянно, с контура засега нямам проблеми.
Челото ми е зле, но вече толкова ме е страх от свличане на челото и падне на клепапите, че не събирам кураж да опитам пак. Хем ми държи 2-3 месеца хем през цялото това време вадя поглед на бито куче… Та стори оф май лайф е- бръчки на челото или свлечени очи… при добри лекарки с добър продукт, и с мини доза и с нормална и ефекта все така… не мога да го обясня. Просто цялото чело се отпуска и “пада” което затваря очите ми. Усещам тежест, неприятно ми е.
А бръчките се задълбочават, за жалост там масаж и йога не помагат. Много гримансича от малка. Дъщеря ми на 22 вече и тя има подбни бръчки на челото, в пъти по- леки разбира се, но как можа да ме помяса в това гримасничене!
Аз имам същият проблем,на 45год съм,кожата ми е дебела и колкото пъти съм слагала ботокс при известни доказани лекари,винаги ефекта е намръщен поглед и клепнало чело и вежди.Отидох при Ванеска уж за филър в челото,при предишна процедура ми го препоръча като алтернатива на ботокса.Заговорихве се пак какво ме притеснява и тя ми предложи някакъв нв френски ботокс,който е по-мек,държи по-кратко време(6 месеца по нейни думи)Съгласих се и вече седмица от тогава.Доволна съм,не ми е смръщен погледа, не съм бетонирана.Все едно от челото са свалени 5-8 години.

# 469
Първото ми слагане филър  Сейфа в устни беше супер, не ги усещах твърди, много естествени бяха.Второ беше с Рестилейн - ужасно преживяване, чак мислех да го махам.Един месец фъфлех.Лекарката ми беше безкрайно учудена, защото е мек.А беше сложила 0,6, не някакво количество.Мина това де, но беше странно.Тя ми е казвала, че моите устни не са разтегливи и не поемат много филър, затова внимателно подхожда всеки път с количествата.
Сега се чудя да слагам ли пак.

# 470
  • в 1001-та нощ
Преди време съм слагала Сайфа Рич, доволна бях. Сега предпочитам други продукти.

За шия и Радиес 👌
Alena, какви процедури правиш за шия?

Като цяло ми е добре шията. Правила съм Радиес и СО2 - шия и деколте.

# 471
Някой слагал ли е Dysport ?
Днес видях моята фризьорка и изглеждаше много много хубава
Слагала си е на чело, гневна и малко в брадичката от този вид Ботокс
Четох в вета, че бил само за Европа този ботокс, а Алерган за Америка и Европа

# 472
Не знам каква точно е техниката, но ходи на семинар, който беше изключително лимитиран, с една от най-популярните в света дерматоложки. Тя има някаква авторска техника за поставяне на филър в устни и им я е показала на семинара.
Определено има разлика с масовката и с начина, по който преди Хаджийска правеше устните.

Това е дерматоложката https://instagram.com/juliehornelips?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

# 473
Имам нужда от съвет и ще съм ви благодарна за мнения кой пластичен хирург бихте препоръчали за оперативен лифтинг на долната част на лицето в България. Не съм подходящ кандидат за конци, филърите като алтернатива са изчерпани, в смисъл, с тях вече не се постига търсения оптически ефект, както до преди няколко години. Фейслифтът ми бе "предписан" от доктор, но той просто не ме грабна като отношение и макар и да вярвам напълно на преценката му, бих предпочела да се консултирам поне с още един, преди да реша при кой да се оперирам. Предварително благодаря!

От Скерлев съм много доволна аз. Писала съм много назад в темата. Имам операция на двойна брадичка и някои други неща при него отпреди 3 години.

# 474
Здравейте!
При мен минаха 2 дена и половина от поставянето на Teosyal RHA в глабелата.
Все още има леко подуване, но самото място започвам да усещам по-меко. До колкото разбрах от д-р Ванеска (и четох по темата) в рамките на 1-2 седмици това "подуване" трябва да изчезне напълно. То се прибира, видимо от вчера до днес има разлика Simple Smile (мъжът ми например нищо не вижда Rolling Eyes )
Все пак, ако някой има опит с поставяне на филър в тази област - може да сподели как е минало възстановяването.

Последна редакция: чт, 25 май 2023, 13:41 от rose_tattoo

# 475
Наистина ли е поставен точно този филър, предназначен  за устни в челото?

# 476
Наистина ли е поставен точно този филър, предназначен  за устни в челото?

Да, той не е само за устни. Използва се за динамични зони на лицето и коригиране на бръчки. При мен е поставен в областта на гневната бръчка.
(Процедура с хиалуронов филър за устни Teosyal RHA Kiss /0,7ml/ на Teoxane за корекция на устни, повърхностни бръчки и дефекти по кожата на лицето.)

# 477
Теосиал задържат при мен много вода, първия ми филър беше така, ужасен.
Изобщо не бих си го причинила никъде в лицето/
А след като е толкова мултифункционален защо са сложили след името му Kiss?
Дано не се разпредели след време някъде в друга област този филър, много е опасно да се слагат около зона  очи.
Не една пострадали жени има вече.
Ревитализации тип Profilo не са ли по-добре в такъв случай?

# 478
Доверих се на д-р Ванеска , тъй като аз бях тръгнала за ботокс, но в моя случай има хлътване (загуба на обем) и трябва да се попълни преди да се сложи ботокс.
Сега си гледам картончето и пише Teosyal 2/3. Може аз да съм се объркала с това Kiss.

# 479
Аз имам поставен филър в гневна бръчка (имами белег там, та и заради него) от д-р Ванеска, преди повече от 6 г. После съм допълвала при друг лекар. Идеално се получи, според мен. Дори ботокс не съм слагала от тогава. Последните две години правя мезотерапия и микронийдълинг, та и филър не се е налагало да подновявам. Честно казано, не помня какъв е бил филърът. Коментирахме тогава с д-р Ванеска, че съм чела, че е рисково. Тя ми обясни, че ако стане проблем се вижда на момента и тя знае какво да предприеме. Та и се доверих тогава и не съжалявам.
А относно лекия оток, при мен бързо минаваше, но не помня за колко дни.

Общи условия

Активация на акаунт