Естетични процедури за лице и тяло – 50 тема

• 73 793
  • 757
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, като ви чета отзивите за ботокса и леко се притесних. На мен ми предстои поставяне в челото + гневна бръчка за първи път. Дано нямам смъкване на челото и намръщен вид, че и без това до края на деня веждите ми спадат естествено и ясно личи, че съм изморена.
Имахте ли някакви оплаквания непосредствено след поставянето на ботокса? Казаха ми, че понякога имало главоболие.

# 481
  • при Arctic Monkeys
Теосиал кис в глабела, хубава работа. Някои хора просто си правят експерименти на гърба на пациентите.

# 482
Теосиал кис в глабела, хубава работа. Някои хора просто си правят експерименти на гърба на пациентите.

Поправих си поста - даже ще го изтрия и в първия. Може би не си прочела втория ми коментар.

alex_jp, благодаря за споделеното! Същото коментирахме и ние, че няма да се наложи поставяне на филър повече. 

Качвам снимка Simple Smile И пак да кажа ,че са минали по-малко от 3 дена.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 25 май 2023, 13:48 от rose_tattoo

# 483
  • Sunshine state
Момичета, като ви чета отзивите за ботокса и леко се притесних. На мен ми предстои поставяне в челото + гневна бръчка за първи път. Дано нямам смъкване на челото и намръщен вид, че и без това до края на деня веждите ми спадат естествено и ясно личи, че съм изморена.
Имахте ли някакви оплаквания непосредствено след поставянето на ботокса? Казаха ми, че понякога имало главоболие.
И аз съм така. Притеснява ме това смъкване, имам тежка и дебела кожа и не знам вече.. За първо време реших да сложа само на баркод линиите над горната устна. Имам час другия месец. После ще видим, че нещо ме е шубе.

# 484
На бар код линиите ботокс ли сте слагали?!
@Pupitka

# 485
  • Sunshine state
Още не съм, писах, че имам час следващия месец. Защо? Тук се води стандартна процедура. Айде сега пак съм в шаш.. 🙄

# 486
Точно доктор Ванеска да не знае къде може да постави даден филър и да си прави експерименти, силно не го вярвам. Тя е постоянно по обучения, където учат за нови техники и приложения на филърите. Каквото ме е посъветвала досега е било винаги адекватно. От преди няколко години имам филър под очи, никога вече не се появиха хлътванията, които имам, не се е налагало да допълвам. Мен тя ме в връщала без нищо да правим, нито е търгаш, нито некомпетентна. Всъщност е една от малкото на които лично аз бих си доверила лицето.
Аз съм страшно доволна от скин бустера и филъра на Рестилайн, може и леко оточна да съм, ако може така да си остана:) Много ми се освежи лицето. А дано се и разгърне Simple Smile
Ботоксът не ме е хванал още, засега не ми е свлечено челото … но и бръчките си стоят😅 Ще чакам Simple Smile

# 487
Като спомена КРР за повдигане на веждите чрез ботокс, и аз да ви споделя моят кофти опит.Последния път, когато правих ботокс в октомври, така ми натежа погледа точно над гневната и в основата на веждите, че точно бито куче е положението.Плюс отоци всяка сутрин в продължение на над два месеца.Веждите вдигнати в основата, все едно съм вечно учудена и много разстроена.Пълен ужас!И още ме държи.
За пръв път ми се случва.Мисля си, че се получи така защото ми постави ботокс по протежението непосредствено над веждата.Погледа не се отвори, не се вдигнаха краищата на веждите, а точно обратното.
Вие какво мислите?
точно същото се получи при мен, при едно от предишните слагания на ботокс. Досега съм слагата 3-4 пъти общо.
По изключение док реши да сложи над веждата в края и вместо повдигане и отваряне на окото, при мен се получи смъкване и паднал клепач, оформи се една бръчка от едната страна, която боря

# 488
Здравейте,
Може ли някой да сподели опит за радиочестотен лифтинг за стягане кожата на лицето. Има ли ефект?
правила съм преди години няколко пъти-топи филъри, ботокс. Противопоказен е за някои заболявания
Аз не видях особен ефект

относно Ванеска- с две ръце я препоръчвам, тя е всичко друго, но не и "търгаш". Споделих че, отидох на 19 ти за разграждане на хиалурон, исках да направим нещо - изредих няколко неща - конци, радиес в ръцете, точков лифтинг и на всичко каза - не.     Simple Smile  хахаххаха
Предложи ми си PB серум  ЧАК ЗА ЮЛИ......, а конци - чак за август.
За ръцете направо каза - да се пазя бюджета за други неща ,нямало смисъл. Та така....

Разграждането го направи доста внимателно, сложи малко и не се получи вдлъбване и увисване, което най-много ме тревожеше.  
Тя е добра, ботоксът за който писах - не го слагам при нея. Тя ми е малко скъпа и я ползвам за конци, филъри, разграждане, филър под очи и т.н.

Последна редакция: чт, 25 май 2023, 15:22 от Crissy

# 489
  • варна
След 6 процедури радиочестотен лифтинг , ефекта на повдигане овала на лицето се задържа 7 дни.Не си струва парите и губенето на време.

# 490
преди години правих радиочестотен и фотоподмладяване и при мен ефектът и от двете процедури беше краткотраен

# 491
Леле, имам час за д-р Лекова за ботокс. Никога не съм слагала и колкото повече чета, толкова повече се притеснявам. На всичкото отгоре 2 дни по-късно ще пътувам командировка т.е. случи ли се нещо, няма как да се затворя вкъщи home office

# 492
Няма защо да се притеснявате.Нищо няма да стане.

# 493
Леле, имам час за д-р Лекова за ботокс. Никога не съм слагала и колкото повече чета, толкова повече се притеснявам. На всичкото отгоре 2 дни по-късно ще пътувам командировка т.е. случи ли се нещо, няма как да се затворя вкъщи home office
Много съм доволна от нея. Никога не ми се е налагало ретуш и ботоксът ми издържа 6-7 месеца.
Преди нея съм слагала в клиниката на Денкова и това ме беше отказало от тази процедура - много силно главоболие, гадене, смъкнати клепачи.

# 494
Според мен различния резултат от ботокса, идва от различния вид кожа.
Явно на тежка и по-плътна, дебела кожа се получава свличане.
На по-тънка и без подкожна мазнина кожа се отваря окото и има добър ефект.

Общи условия

Активация на акаунт