Естетични процедури за лице и тяло – 50 тема

• 73 761
  • 757
  •   1
Отговори
# 570
Кожата ми е по скоро тежка,правихме долна част на лицето, вече се усеща стягане. Не знам дали ще се развива още ефекта и колко време държи.За сега съм доволна

# 571
Страх ме беше заради многото лоши отзиви, но лекарката каза, че съм идеална за целта и реших да се доверя.

Добре, само на мен ли ми звучи много извратено това лекарите да Ви кажат, че сте "идеална за конкретна процедура" или "подходяща сте за еди каква си терапия"? Не трябва ли да е обратното процедурите/терапиите да са подходящи/правилни за конкретен човек? Учат ли ги да говорят така или просто така криво им тече мисълта?

# 572
Ами то не е ли едно и също? На мен поне ми звучи еднакво 😊

# 573
  • Sunshine state
И на мен ми е еднакво. И в край на сметка какво значение има?

# 574
Кожата ми е по скоро тежка,правихме долна част на лицето, вече се усеща стягане. Не знам дали ще се развива още ефекта и колко време държи.За сега съм доволна
освен стягане, получи ли се намаляване на обема на тази част, която е обработена
Извинявайте, затова че, задавам толкова много въпроси, но не съм запозната, а ми предстои

# 575
Не мога да преценя, може би малко, но аз не искам да отслабва в лицето, целя стягане на контура.Вие какъв проблем борбите?

# 576
всъщност се боря с марионетни, слабоизразени са, но ги има, също така и по-пълен овал, сякаш имам повече мастни натрупвания на определено място. Не знам как да се изразя.

# 577
Да,разбирам,при мен е подобно.Ще имате ефект!

# 578
Да,разбирам,при мен е подобно.Ще имате ефект!

много благодаря за информацията и куража. Ванеска каза, че ще се получи добре, тя ми предложи процедурата и каза, не искаш ли да си върнеш младежкото лице, тази процедура е много подходяща

супер, нямам търпение, след месец ще дам обратна връзка и аз

# 579
Колко е цената на този PBSerum при Ванеска?

# 580
700 лв
момичета, незнам дали има такава тема, но ми е интересно какъв е според вас необходимия бюджет за естетични процедури на година - знам че, зависи от състоянието на кожата, годините, критериите ни
но средно, колко е обичайно - 1000 -2000-4000 лв.
моят е около 2000 лв. годишно до 2200 лв.., за естетични

# 581
Здравейте, идвам за мнение. Имам проблем с нетипична зона - коленете. Февруари тази година паднах и си свалих кожата от коленете. Имаше кори, мина ми, но зоната още е "цветна". Имам предвид, стои по-тъмна, доста по-тъмна всъщност. Надявах се, че с криене от слънце няма да има пигментация, но явно не е така. Не искам да съм целогодишно с панталон, а с рокля при това положение не става. Не успях и да ги прикрия с грим, а съм умела.

Ако бяхте на мое място, към каква процедура бихте се ориентирали?

# 582
Зависи от нуждите, аз 1,5 година не бях правила нищо и Ванеска каза,че лицето ми е топ.Планирам ботокс септември

# 583
  • Sunshine state
Здравейте, идвам за мнение. Имам проблем с нетипична зона - коленете. Февруари тази година паднах и си свалих кожата от коленете. Имаше кори, мина ми, но зоната още е "цветна". Имам предвид, стои по-тъмна, доста по-тъмна всъщност. Надявах се, че с криене от слънце няма да има пигментация, но явно не е така. Не искам да съм целогодишно с панталон, а с рокля при това положение не става. Не успях и да ги прикрия с грим, а съм умела.

Ако бяхте на мое място, към каква процедура бихте се ориентирали?
Дерматолог да каже някакъв избелващ крем. Аз имах едно пигментно петънце на носа, което избелих и изчезна успешно с хидрокинонов крем. При нас е само с рецепта вече тази съставка, но не мисля и че е удачно през лятото да се ползва.

# 584
Аз много не разбирам, но ми се струва, че с времето белезите ще се изсветлят, няма все така да са тъмни. Поне при мен е било така. Имах един белег, дефект на кожата на едното ухо, от нараняване се получи; седеше ту синкаво, ту кафеникаво-розово, и релефно. От актека ми дадоха някакви силиконови пластири за стопяване на такива кожни деформации, но нищо. От самосебе си се оправи чак след 2-3 години. А аз изобщо не се мажех преди там нито с фактор, нито с какъвто и да е крем. Иначе току що приключих аз много успешни три лазерен рисърфисинг на лицето, за изравняване на тен и за пигментни петна е супер, може и лятото, не е като другите лазери. Но си е болезнено. А и едва ли ще стане за колене, а те даже още заздравяват според мен.

Общи условия

Активация на акаунт