Пролетта отново е дошла и орисва с безброй пухкави деца ! ~бебеправене 414~

• 33 885
  • 815
  •   1
Отговори
# 660
fayona, много съжалявам Broken Heart

# 661
Ох, Fayonka, дано всичко мине бързо и безболезнено... Следващия опит ще е успешен 🤗❤️

# 662
Файонка съжалявам мила, думите са излишни. 😔😔Дано всичко мине безболезнено. 💔

# 663
Fayona, силна прегръдка ❤️ дано премине бързо този неприятен момент . Дай си малко почивка и после с нови сили към успешен финал!
Маце ,Таничка, не съм пуснала палците, чакаме хубави новини! 🤞
Ивка, дано да е лабораторна грешка , но и да не е ще ти увеличат приема , няма страшно 😍

# 664
  • София
Ех, Фей.... съжалявам Sad голямо гуш Heart

# 665
Fayona, много съжалявам да прочета това което ти се е случило, така се радвах на твоето чудо. Пожелавам ти да събереш сили и да вярваш, че щом един път се е случило забременяване, ще се случи отново и следващия път ще бъде успешно. Правилно си се насочила да изследваш тромбофилиите, голям бич се оказват в днешно време.   

Маце, Таничка, успех на следващия преглед и чакаме хубави новини.

Yvka, не разбирам много от прогестеронови препарати, но ми се вижда ниско нивото, пусни отново утре в Рамус или в друга лаборатория, ако имаш възможност (само обръщай внимание на мерните единици, ако са други да се се преизчислят).

# 666
Fayona, съжалявам 😢 Минала съм през това и болката е голяма. Пожелавам ти бързо да успееш да се “събереш” и следващия опит да е вашия! Прегръдки!

# 667
  • София
Fayona ,много съжалявам!
Събирай се мило момиче и гледай напред!Веднъж си забременяла,ще стане отново!Прегръщам те!Знам че е трудно ,опитай да се съхраниш.

# 668
Файона съжалявам.Желая ти сили, да мине леко процедурата и смело напред.Чудеса се случват...само вярвай ✊❤️

Скрит текст:
Ох трудно е...Особенно ако дълго си чакал, а и си имал неуспешна/ни бременност/и преди това...Аз си мислех, че като забременея ще се успокоя, защото ще е чудо-НЕ!
После си викам 9г.с, ако я прескоча всичко ще е ок, защото нали миседа ми беше тогава..ами пак НЕ!
Айде казвам си, ще прескоча 3-ти месец и ще се успокоя-НЕ!
Вече си мисля, че аз съм дефектна.
Само да усетя нещо нетипично и започвам да се филмирам 😁 ..А имам още доста време до раждане живот и здраве и просто започнах да свиквам с мисълта, че докато родя ще съм на тръни, а после до края на живота си 🫠😂
Малко хормонални размисли, ще ме извинявате, но знам че ще ме разберете ❤️
Скрит текст:

# 669
Fayona Съжалявам. ❤️ Пожелавам ти всичко да мине наред и бързо да възстановиш. Дано следващият път да имате успех.

# 670
Fayona Съжалявам много! Прегръдки! Дано всичко мине възможно най-леко! ❤

# 671
Маце, Таничка, хубави прегледи на 09.05!🤞🤞🤞Сърчица силни да има! Fayona, прегръщам те силно, да мине утре всичко леко, бързо възстановяване и следващия път успех до среща в родилното ❤️❤️❤️
Ивка, прогестеронът е нисък, но не критично. Чуй се с твоя човек в Турмед, предполагам имаш пролутон депо, той е мускулен, 500, вдига бързо и бори зацапвания и сие тегавини! 🐣🐣🐣
Лек ъпдейт от мен, 34 седмица с близнаци е сериозна работа, кандилкане по улицата, болчици, всички екстри. Имаме си дата за голямата среща, малките днес правиха първи тонове, вече са 2200 и 2300 кг. Докторът си ги чака 2800-3000 за раждане, айде да му св получи, аз ще си попъшкам още малко...
Мятам смело прашец, розов и малко неясен, ама за сметка на това силен 👣👣

# 672
Много съжалявам, Файона. Успешен кюретаж и сили ти пожелавам!

# 673
Файонка, много съжалявам 😔 Пожелавам ти много сили и бързо възстановяване! Сигурна съм, че съвсем скоро ще се похвалиш отново и този път ще е със здрав и щастлив финал! ❤️❤️❤️
Успех на прегледите, момичета!
Данита 🥰 Взимам си от двойния прашец.

# 674
Fayona много съжалявам....прегръдки и успех утре! Бързо възстановяване и следващия път до финал!

Общи условия

Активация на акаунт