Пролетта отново е дошла и орисва с безброй пухкави деца ! ~бебеправене 414~

• 32 107
  • 815
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Момичета аз минах преглед, за сега всичко е наред, сака отговаря на 5+6 седмици, има жълто мехурче,видя се и трептещо ембрионче. Моля не пускайте палците, те първа почват трудните седмици, но поне днес новините са добри.🤗 След две седмици отново на преглед.

Хайде бе жена, изтърках си F5 докато те чакам!

Толкова се радвам! Стискам палци - казах ли ти, че всичко ще е наред!

# 76
  • София
Шантал ♥♥♥

# 77
hope, стискам палци този трансфер да е успешен и хич да не трябва да мислиш за следваща стимулация. Иначе подкрепям казаното от другите момичета за второ мнение.

пълнолуние, shantall, пожелавам ви след две седмици и двете да се похвалите с положителен тест!

мацето, чудесни новини, много се радвам! Ако трябва още 8 месеца няма да пускам палците.

# 78
Ох момичета , този месец ми се искаше да действаме за трета инсеминация...но просто така се оцелиха нещата , баш по празниците.
Решихме с ММ и сме го консултирали и с АГ , от където сме да намерим друг АГ , който просто да погледне на "х" деня ( в случая се пада 8 ден утре ...понеже и тук не мога да намеря АГ който да работи по празниците - нормално) дали има фоликули , колко мм са ...и да си поставя въпросната таймираща инжекция. И да си действаме в домашни условия. Малко даже се напрягам, но каквото такова....
Измрънках си, като цяло. 😁

Стискам палци на всички вас 🤞🤞🤞

# 79
Маце, браво за добрите новини! Heart Кога ти е следващият преглед? На мен първият ми ще е точно след 2 седмици на 26-ти, когато трябва да съм някъде около 6+4 седмици. Иначе видях, че вече си писала и в декемврийската тема, надявам се след 2 седмици и аз да имам добри новини и да се присъединя към вас Simple Smile

Анди, стискам ти палци да имате успех в домашните условия! Flowers Four Leaf Clover

# 80
  • София
Фаяонка на 25ти е следващият.

2402 при теб какво става?

# 81
Rave благодаря за страхотната пролетна тема 🌸

Рей, благодаря и на теб за орисването 🌼

Аз съм отчаяна момичета, уж трябваше на 07.04 да ми дойде, но нямаше нищо, не съм правила тестове, повръщах само но това беше вирус, няма как толкова рано да започнат симптомите😂 иии още чакам. А вие вече ми кажете някой адекватен лекар който да се занимава с нас, защото ми е писнало Инвитро казват и приключват. Хормоните са ми окей, много ще извиняват. Имам чувството, че инсеминациите не правят както трябва, а както им хрумва, дори преди слагането на нещата не ме гледа на ехограф, не знам дали е правилно. Но аз и без инсе бях забременяла преди 2 години само с Кломен. Не знам къде какво спира ама писва ми вече. Ето пак имаме новина новородени близнаци от близките😂 този път етървата стана леля... Пак се разревах, разбира се, не мисля лошо , просто който минава от този път ще ме разбере🙂

# 82
  • София
Светослава, а защо не си направиш тест? Имаш прилично закъснение ще отчете ако има нещо

# 83
Светослава, аз на 5 дена закъснение все пак бих направила един тест, въпреки, че е възможно заради вируса да ти закъснява. Стискам ти палци! Flowers Four Leaf Clover

# 84
Fayona, Мацее(как съм те пропуснала?)тихичко честито и до пухкави ревящи финали !Време ви е да изчезвате от тук  Kissing Heart
Успех и стиснати палчета на всички!
Мила ,Кактусче ще се навъртам тук и ще чакам възможно най-скоро да се похвалите !
Нямаме прашец вече,но пък наакани памперси бол  Grinning

# 85
Хеейй момичета малко се позагубих и изпуснах предната тема, но сега минавам да ви ръсна с 12 седмичен прашец от неопределен пол за сега 💓💙 (на мен вътрешното ми чувство казва момче, ама ще видим) 😁

Прегръдки на Манди 🤗❤️, честито на Мацето и Файона!Браво момичета, много се радвам за вас 🥰

Не съм спирала да стискам палчета на всички ви 🍀🤞💐.
Не си мислете, че като не пиша, не ви мисля.Ще си ви наблюдавам 🫣😁

# 86
  • София
Merryhristowa, минавам по прашецът и ти пожелавам безпроблемна бременност до финал!

# 87
Fiona, Маце страхотни новини! Много се радвам за Вас!

На останалите стискам палци да се похвалят скоро!
Аз чакам още една седмица да НЕ ми дойде, този месец хванахме точно О и както знаете надеждата умира последна.

Светослава при нас също, репрото каза директно инвитро, напълно отписа инсеминацията, но аз още не съм готова за това и ще се опитаме с добавки да подобрим СГ.

# 88
  • Бургас
Момичета, свързах се с една лаборатория в Бургас и в събота ще работят. Така че, стискайте палци за положителен резултат.

# 89
Fiona, Маце страхотни новини! Много се радвам за Вас!

На останалите стискам палци да се похвалят скоро!
Аз чакам още една седмица да НЕ ми дойде, този месец хванахме точно О и както знаете надеждата умира последна.

Светослава при нас също, репрото каза директно инвитро, напълно отписа инсеминацията, но аз още не съм готова за това и ще се опитаме с добавки да подобрим СГ.
И ние по същия начин 🙂 СГ е добра за нормално забременяване при нас за сега, но за лекарите  е по-лесно да кажат инвитро. Но това също не е нещо,което ще стане от първия път. Но не всеки е готов за този път 🫠  ще си даваме кураж, сили и напред. Всичко се случва с времето си  🌼

Общи условия

Активация на акаунт