Страсти - ясли и градини в София, кампания 2023/2024 - Тема 1

• 33 273
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Как разбирате кога ще има родителска среща?Казаха ми,че излизало в сайта на ИСОДЗ,така ли е?И къде точно излиза,пращат ли имейл

# 616
За родителска среща директорката ни каза на нас .Когато минат и трите класирания тогава щели да насрочат ден и час.

# 617
  • София
Защо на текущо незаписани пише 13, а като отворя списъка на чакащите пише, че са чакащи за 0 свободни места? Този списък по-късно ли се актуализира с бройката?

# 618
Текущо не записани са приетите на 12 май деца, които трябва да се запишат до 26.

# 619
  • Sofia
Защо на текущо незаписани пише 13, а като отворя списъка на чакащите пише, че са чакащи за 0 свободни места? Този списък по-късно ли се актуализира с бройката?
Текущо незаписани, но класирани. Тоест местата са им запазени до 26-ти май. Записването е до 26-ти, 16ч. И ако дотогава не се запишат, директорката ще прехвърли останалите свободни места от "Текущо незаписани" към ""Свободни места".

# 620
Родителските срещи рядко ги качват в ИСОДз, тук-таме се случва де. Ако директорката е точна, ще ви информира кога е. На практика обаче с първото дете за ясла на нас бяха пропуснали да се обадят, не знам как се е случило. Другите бяха присъствали на тази среща и даже си бяха направили родителска група. Аз научих по-късно от майка в квартала. Не е голяма драма де, но като за първи сблъсък със системата не бях доволна тогава Grinning Сега вече не ми прави толкова впечатление, защото на тези родителски не се обсъжда нищо кой знае какво освен да се успокоят родителите, че са се намерили. С второто дете вече са усъвършенствали нещата няколко години по-късно и направо при записването ми дадоха листче с дата и час на родителската среща. Сега вече ми е второ и не мисля, че има какво ново да науча, но ще отида да видя кой е родителския чат и ще се събират ли пари за нещо. То това е основно Simple Smile

# 621
Родителските срещи рядко ги качват в ИСОДз, тук-таме се случва де. Ако директорката е точна, ще ви информира кога е. На практика обаче с първото дете за ясла на нас бяха пропуснали да се обадят, не знам как се е случило. Другите бяха присъствали на тази среща и даже си бяха направили родителска група. Аз научих по-късно от майка в квартала. Не е голяма драма де, но като за първи сблъсък със системата не бях доволна тогава Grinning Сега вече не ми прави толкова впечатление, защото на тези родителски не се обсъжда нищо кой знае какво освен да се успокоят родителите, че са се намерили. С второто дете вече са усъвършенствали нещата няколко години по-късно и направо при записването ми дадоха листче с дата и час на родителската среща. Сега вече ми е второ и не мисля, че има какво ново да науча, но ще отида да видя кой е родителския чат и ще се събират ли пари за нещо. То това е основно Simple Smile

И аз ще съм с второ и положението ми е ясно.

Вход свободен

Изход - 100лв  Scream

# 622
  • Sofia
Как разбирате кога ще има родителска среща?Казаха ми,че излизало в сайта на ИСОДЗ,така ли е?И къде точно излиза,пращат ли имейл
На мен винаги директорките са ми казвали, когато отивам да запиша децата. Никога не са обявявали подобна информация в ИСОДЗ, никога не са ми пращали мейли за целта.

Ако на записването нищо не са споменали за родителска среща, обадете се в ДЗ към 1-ви септември да ги попитате. Тогава вече би трябвало да са наясно с дати и часове.

Понякога слагат бележка и на вратата на ДЗ.

# 623
Родителската среща в градината, в която записахме детето, ще е началото на юни месец.

# 624
И при нас е в началото на юни. Пишеше си в профила на детското заведение в системата кога ще бъде, дадоха и бележка с датата при записването.

# 625
  • София
Здравейте, моля за малко помощ
на първо класиране внучето ми не е прието,
сега за второ как да постъпим след като записванията са до 26,05, а актуализацията на профилите е до 25,05
как ще се разбере къде ще има свободни места, като в голяма част от градините има текущо незаписани?
Благодаря!

# 626
Гледате къде има текущо незаписани и редите.

# 627
сега за второ как да постъпим след като записванията са до 26,05, а актуализацията на профилите е до 25,05
как ще се разбере къде ще има свободни места, като в голяма част от градините има текущо незаписани?
Благодаря!

Записване след първо класиране е до 16:00 ч на 26.05.23 г. Между 16 и 17 ч може да си актуализирате желанията.

# 628
  • София
Благодаря!

Записване след първо класиране е до 16:00 ч на 26.05.23 г. Между 16 и 17 ч може да си актуализирате желанията.

Нали актуализацията на профилите е до 25,05

# 629
  • София
Нали актуализацията на профилите е до 25,05
Актуализацията на профилите и пренареждане на желанията може да правите до 17 ч. на 26.05 - в 17 ч. заключват системата за провеждането на второ класиране.

Общи условия

Активация на акаунт