Клуб " Ръкоделие - гоблени " 2 част

• 112 175
  • 615
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Patita разгледай сайта на "Миленастил". Има доста неща, а и от фирмата са коректни. Много съм доволна от тях.  Там има и малки и големи, можеш да избираш и вида на конците.
Аз в понеделник си поръчах два гоблена. Даже да си кажа честно не очаквах така бързо да стане. Вчера си ги взех  newsm44  и не се стърпях да започна единия.

Може ли някой да ми даде линк към сайта на Милена стил? Благодаря предварително!  Hug

# 106
  • в зоната на здрача
  Заповядай,    http://www.milenastyle.com/

# 107
  • София
Благодаря ти  Hug

# 108
Вижте нещо много интересно според мен!  Grinning

http://ems-cross.narod.ru/ems-page1.htm

# 109
Момичета, ще задам сигурно глупав въпрос, моля да ме извините, но не съм наясно. Каква е разликата в качеството на конците на Ариадна и Анхор, има ли разлика? Вие с какви предпочитате да бродирате? Предварително благодаря.

# 110
  • край Дунав
Давам ясен отговор от позицията на средната класа гобленар-разликата е като м/у Опел  и БМВ/произволно избрах марките/.Освен в еднаквите първи букви, другото е разлика. Разбира се - зависи какво ще шиеш

# 111
  • Все на втория етаж
Аз съм шила и с Анхор и с ДМЦ. Анхора цветовете са много хубави, но някак си много ми се късаха техните конци. ДМЦ са много добри. С български не съм шила, но нямам и намерение, много лоши отзиви съм чула за тях. А тези Ариадна какво производство са?

# 112
Не знам какви конци са Ариадна, но предполагам, че са български (двойно по-евтини са). Аз исках да разбера дали конците избеляват с времето и ако да, то конците на кои фирми не се препоръчва да купувам.

# 113
Ето тук се предлагат гоблени с различни конци и не знам кои да избера http://www.milenastyle.com/Milena%20Style%20Gobleni.htm

# 114
  • край Дунав
Няма марка конци, които да не пробваш.Понякога се налага да си купиш по-ефтин конец за да бродираш мотивче за ежедневието или просто да допълниш нещо...Когато шиеш гоблен - по-голям, препоръчително е конците да са по-качествени, макър никой да не ти го гарантира.Не слагай готовите гоблени диресктно с/у слънцето/на такива стени/.По принцип конците не избеляват така лесно.

# 115
  • Все на втория етаж
Ето този гоблен съм го шила с Анхор. Цветовете са страхотнi.

# 116
Не знам какви конци са Ариадна, но предполагам, че са български (двойно по-евтини са). Аз исках да разбера дали конците избеляват с времето и ако да, то конците на кои фирми не се препоръчва да купувам.

Ариадна са полски!  Peace Качеството им е много добро, но цветовата гама им е много бедна!  Confused ДМЦ са към 800 цвята, а Ариадна около 200!  Whistling Здрави са, не се късат или разнищват/като Пупетса/ и имат блясък! А по въпроса с избеляването кое нещо не би избеляло изложено на слънце?  Hug Някои по-бързо други по-бавно, затова подкрепям Скорпион!

Няма марка конци, които да не пробваш.Понякога се налага да си купиш по-ефтин конец за да бродираш мотивче за ежедневието или просто да допълниш нещо...Когато шиеш гоблен - по-голям, препоръчително е конците да са по-качествени, макър никой да не ти го гарантира.Не слагай готовите гоблени диресктно с/у слънцето/на такива стени/.По принцип конците не избеляват така лесно.

bouquet  bouquet  bouquet

# 117
А Иначе вижте аз докъда го докарах с  "Тайната вечеря"  Crazy :

# 118
  • София и там където не се пуши
Междудругото български конци на Казанлък /сигурно са много стари/ ги сложих в белина и цветът им не мръдна. С други такъв експиримент не съм си правила.

# 119
  • в зоната на здрача
срам не срам , Embarassed Embarassed Embarassed
ама аз не знам това как да го шия http://photofile.ru/users/vladimira/1422686/
май избрах най-сложните сезони
никой ако го има ушит,моля да го покаже,пък може и да се светна как се почва

Общи условия

Активация на акаунт