Клуб " Ръкоделие - гоблени " 2 част

• 112 140
  • 615
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Проблемът за Ябълков цвят е, че не знам дали може да се намери отнякъде като комплект- все пак аз изобщо не съм шила и ще ми трябва всичко, а това което показах е вече ушит гоблен в сайт за продажби   Confused
Тъй като до сега не си шила според мен е най-добре да си вземеш готов комплектован гоблен и то някой, който си виждала вече ушит или по-популярен, а също така и да не е много голям по размери, за да виждаш как се шие бързо.

# 91
  • в зоната на здрача
В моя коридор има много цветя, пейзажи, много подходящи за малки сезони в еднакви рамки, обикновено са серия...или серия африкански мотиви, зодиите на членовете на семейството, букви някакви...
Реших да бъдат малки сезони,а сега кажете на коя фирма да взема, да са по простички ,та да ги ушия бързо/че имам и един голям започнат/.Ако пък ви се намират такива схемички ще бъда безкрайно благодарна  love001

# 92
В моя коридор има много цветя, пейзажи, много подходящи за малки сезони в еднакви рамки, обикновено са серия...или серия африкански мотиви, зодиите на членовете на семейството, букви някакви...
Реших да бъдат малки сезони,а сега кажете на коя фирма да взема, да са по простички ,та да ги ушия бързо/че имам и един голям започнат/.Ако пък ви се намират такива схемички ще бъда безкрайно благодарна  love001

Имам страшно много схеми на цветя!  Confused Ако ти върши работа...

# 93
  • в зоната на здрача
ЪЪЪ,искам си сезони Laughing
Здравенце,  bouquet благодаря ти

# 94
Моля!  bouquet   Имах желание...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes 

# 95
# 96
Patita разгледай сайта на "Миленастил". Има доста неща, а и от фирмата са коректни. Много съм доволна от тях.  Там има и малки и големи, можеш да избираш и вида на конците.
Аз в понеделник си поръчах два гоблена. Даже да си кажа честно не очаквах така бързо да стане. Вчера си ги взех  newsm44  и не се стърпях да започна единия.

# 97
  • ПАЗАРДЖИК
Аз вчера си поръчах конците онлайн на сайта на goblenite.com ги очаквам с нетърпение, за да започна ангелчето

# 98
Patita разгледай сайта на "Миленастил". Има доста неща, а и от фирмата са коректни. Много съм доволна от тях.  Там има и малки и големи, можеш да избираш и вида на конците.
Аз в понеделник си поръчах два гоблена. Даже да си кажа честно не очаквах така бързо да стане. Вчера си ги взех  newsm44  и не се стърпях да започна единия.

Бонбонче кои си взе? Аз пак съм спала и не съм разбрала!  Embarassed

# 99

Взех си "Свети Никола" и "Параклисът". Веднага започнах със "Свети Никола". Поръчах си ги 1:1, защото ми е по-лесно. Цветовете са много красиви - 45. Снощи ших с четири  Laughing

Бонбонче кои си взе? Аз пак съм спала и не съм разбрала!  Embarassed

# 100
Момичета,
ако някоя от вас проявява интерес към цветни схеми на гоблени  нека ми пише. Имам няколко. Също така имам и "обикновени" схеми, на които в табличка са посочени по няколко вида конци (ДМЦ, Анхор, Ариадна и т.н.).  И схеми на възглавнички имам доста. newsm47

# 101
  • София
ketri изпратиха ли ти схемата? Ако още я търсиш, качила съм я тук.

# 102

Само аз ли нищо невиждам?  Thinking

# 103
Аз съм правила и двата варианта на възглавничките.
Много ги харесах!

# 104
  • в зоната на здрача
Аааа,аз виждам даже вече я свалих,огромно благодаря  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт