Клуб " Ръкоделие - гоблени " 2 част

• 112 225
  • 615
  •   1
Отговори
# 165
Хипатия страхотно се е справила с линковете,иначе не ми е искало парола.Гоблените стоят страхотно. не бях шила досега толкова лесни.

# 166
 Имам нужда от малко помощ.
Моля,ако някой е шил или случайно знае с каква марка конци се шие този гоблен,да ми каже.

http://sissak.hit.bg/zoo_03.gif

Имам схемата и номерата на конците,ама ако и марката знаех.........

Много благодаря

# 167
Хипатия страхотно се е справила с линковете,иначе не ми е искало парола.Гоблените стоят страхотно. не бях шила досега толкова лесни.

Пък на мен ми иска парола  Cry

# 168
  • София
sissak, тези на Вервако, от страницата на Хипатия, няма къде да ти иска парола.

Мама Десита, ти с цветовете на ДМЦ ли ги шиеш, а там където няма знак и е бяло, панамата ли остава да се вижда?

Хипатия
, ама на страницата ти вече ги няма коледните красоти. Или аз не мога да ги видя?

# 169
Да,с ДМС.И там където е бяло се оставя празна панамата.

# 170
  • ПАЗАРДЖИК
Имам нужда от малко помощ.
Моля,ако някой е шил или случайно знае с каква марка конци се шие този гоблен,да ми каже.

http://sissak.hit.bg/zoo_03.gif

Имам схемата и номерата на конците,ама ако и марката знаех.........

Много благодаря

Можеш да провериш дали са DMC в goblenite.com. Като отидеш на конци и пишеш номера то ще излезе ако има такъв на DMC. Само с това мога да ти помогна.

# 171
petjah,
а да покажеш и схемата?
Така не мога да се ориентирам.
Струва ми се ,че е вилеров ,но не съм сигурна.
Миленка,
албума с коледните схеми не е този ,а този

# 172
Искам да покажа до къде съм стигнала с моя гоблен, но не знам как да кача снимката. Някой може ли да ми обясни  Praynig

# 173
  • София
Хипатия, благодаря ти!
Нови красоти гледам, че има вече. А такава перфорорана хартия има ли в БГ?

Бонбонче, отиваш, да речем в http://www.snimka.bg/ и там точно под вход, пише Регистрация, кликваш и следваш инструкциите. Ако има затруднения, пак питаш

# 174
Благодаря ти Миленка  Hug

# 175
  • София
Я да покажа и аз над какво се трудих последните месеци

Снощи го изпрах, но още му се чудя - нещо не ми харесва резултата, едно че като цяло стана по-светъл отколкото очаквах.... но има 2 цвята, които ме дразнят, единият е едно отровно зелено (имаше го и в предния ми гоблен(Воденицата на Буше), та оттам го мразя още, ама там не ми се разшиваше, че беше много), което в горната половина вече го смених с едно по-убито, но май и в долната, ще го разшия; втория цвят е едно розово в земята, което трябва да е много по-тъмно - червеникаво-кафяво...
Я да приложа и снимка от каталога на Вилер, за да стане по-ясно  Wink

# 176
  • София
Я да покажа и аз над какво се трудих последните месеци

Снощи го изпрах, но още му се чудя - нещо не ми харесва резултата, едно че като цяло стана по-светъл отколкото очаквах.... но има 2 цвята, които ме дразнят, единият е едно отровно зелено (имаше го и в предния ми гоблен(Воденицата на Буше), та оттам го мразя още, ама там не ми се разшиваше, че беше много), което в горната половина вече го смених с едно по-убито, но май и в долната, ще го разшия; втория цвят е едно розово в земята, което трябва да е много по-тъмно - червеникаво-кафяво...
Я да приложа и снимка от каталога на Вилер, за да стане по-ясно  Wink

Отличничка си! Зеленото изобщо не привлича вниманието. Слагаш го в стая с още някакъв розов акцент и това е, супер си е гобленчето, няма какво да му се чудиш. аз като почна да преправям -смацафрацвам положението. Почвай нещо ново. И не забравяй, че за каталог снимат професионалисти на специално осветление и тн. Адски труден изглежда.

# 177
  • София
А то следващия съм го почнала  Mr. Green Ама то е една миниатюрка на Permin - за отмора  Laughing
Ама това не ми пречи, да го гледам този - и поне зеленото май ще замине.... много мразя такова зелено, а и на снимката не е чак толкова гадно колкото е в действителност  #Crazy
А за снимките в каталозите си го зная, ама нали съм харесала гоблена по снимка, та искам накрая поне малко да си прилича  Confused
То е ясно, че оттук нататък, всеки цвят първо ще минава през ОТК - пък тогава ще се шие  Mr. Green
Иренкааааа, щеше да показваш гоблен Grinning

Последна редакция: чт, 25 яну 2007, 18:07 от Ivanichka

# 178
Здравейте и от мен!
От доста време не бях влизала във форума и от два дни сам отново тук и каква бе приятната ми изненада като намирам този нов форум и вас Hug  bouquet
Любимото ми занимание са гоблените. Безкрайно много харесвам да ги харесвам.
Сега шия "Морски пейзаж", но малко трудно ми върви. Комплектовка е на Солария, но с много лоша схема и ту тоз конец не стигне, ту друг. По принцип е с DMC, но един от конците който не ми стигна не успях да открия в каталога им и го замених с подобен на друга фирма.
Харесвам да шия и шия с конци на DMC.
Много ми харесаха творенията ви.

# 179
Здравейте и от мен!

Сега шия "Морски пейзаж", но малко трудно ми върви. Комплектовка е на Солария, но с много лоша схема и ту тоз конец не стигне, ту друг. По принцип е с DMC, но един от конците който не ми стигна не успях да открия в каталога им и го замених с подобен на друга фирма.

Здравей, сигурна ли си, че е на Солария? Аз преди време бях купувала една отвратителна комплектовка от Малкия ЦУМ, за която също ми твърдяха че е тяхна (и дори избирах от каталога на Солария). Също с ужасна схема и недостигащи "ДМЦ" конци. Веднага след това се свързах съя собственичката на Солария и тя ми обясни, че щанда в Малкия ЦУМ не продава техни комплектовки. Повече не съм стъпила там.
Пиша това, не за да правя реклама на Солария, а ако може да споделиш дали наистина толкова са си развалили качеството, или пак има ментета.

Общи условия

Активация на акаунт