Клуб " Ръкоделие - гоблени " 2 част

• 112 162
  • 615
  •   1
Отговори
# 480
  • ПАЗАРДЖИК
И аз благодаря. Добих някаква представа от снимката. Правилно ли съм разбрала обаче - един знак е 2 бода един над друг вертикално?

Не! Един до друг хоризонтално 2 бода правят точно един символ от схемата.

# 481
Благодаря ти, сега вече наистина разбрах  Simple Smile

# 482
  Относно поканата ми към Вас за Великденския базар....
   Много ти благодаря,Диана! Ще гледам да ти пратя моите "работи" 2 седмици по-рано от Велик ден.Но ще ги пусна препоръчано,защото напоследък много ядове имам със загубени писма(да ме извинят от пощите!).А ако случайно се измести датата на базара-пиши ,за да знам да ги пратя по-рано....и успех!    bouquet

# 483
# 484
# 485
Здравейте!
Някой шил ли е гоблена "ЕСЕН В РАМЗАУ"http://www.wiehler-gobelin.com/catalog/product_info.php?cPath=7& … p;products_id=300

Търся му модела и легендата с Анхор или ДМС.
Много ще се радвам ,ако някой ми го изпрати на i.naidenova.abv.bg

bouquet  bouquet  bouquet

# 486
  • София /Абсурдистан
Момичета, можете ли да ми кажете всички места, за онлайн поръчка на окомплектовани геблени
аз занм само Милена стил, Солария и Гобкон, но нещо не съм кой знае колко очарована от избора.

Можеш да погледнеш сайта на Аксиома аз от там си поръчах гоблена който шия в момента. Малко са по-скъпички обаче от българските, но пък са коректни и гоблените им са оригинални.

Интересни са.

# 487
  • София
Ivanichkа
много са хубави миниатюрите ,поздравления.
Ще ги слагаш ли в рамка,ако да моля те после пак да ни ги покажеш,че те са моя следващ проект и ще ми е интересно.
Да отговоря все пак, въпреки закъснението - точно за момента няма да ги слагам в рамка - може би след време. Щом са следващия ти проект нищо чудно ти да ги сложиш първа в рамка  Laughing
Аз в момента завършвам последното от серията и ше го покажа скоро  Sunglasses

sweet baby, Есен в Рамзау е един от гоблените, който искам да ушия, но незнам кога  Rolling Eyes схемата можеш да си смъкнеш от тук. Ако го започнеш скоро ще се раздам да видя как върви  Hug
От линка, който съм дала, като се кликне върху катинката се отваря в нов прозорец в по-голям размер...дано някой ме е разбрал  Embarassed

# 488
  • гр.Добрич
Здравейте и от мен. Моят опит в гоблените е доста скормен, но ще ви питам. Някой има ли схема на "Стария замък", че преди време го бях започнала, но се оказа че има грешки по средата на схемата.

# 489
  • София
Може ли да покажеш снимка, че само така "Старият замък" не ми говори нищо  Rolling Eyes

# 490
  • София /Абсурдистан
Здравейте!
Някой шил ли е гоблена "ЕСЕН В РАМЗАУ"http://www.wiehler-gobelin.com/catalog/product_info.php?cPath=7& … p;products_id=300

Търся му модела и легендата с Анхор или ДМС.
Много ще се радвам ,ако някой ми го изпрати на i.naidenova.abv.bg

bouquet  bouquet  bouquet

Това нещо е страхотно! Знае ли някой къде се продава окомплектовано?

# 491
  • София
Почти навсякъде може да се намери комплектовка на гоблена  Hug
В почти всички магазини, където продават гоблени, го има, средната цена за комплектовка с DMC конци е над 50 лв. Въпроса е колко е сполучлива комплектовката, защото аз съм попадала на много лоши комплектовки (не точно на този гоблен, а на други) и ме е страх до някъде, да купувам готова комплектовка, особено ако е запечатана и не искат да ми я отворят, да видя цветовете  Crossing Arms

# 492
  • Бургас/София
Ето схемата на Есен в Рамзау
 Wink

http://dump.ru/files/1/19486380/

# 493
Вече имам схемата и легендата,благодаря и на Katia_s и на Стела,че ми я дадоха.
Гоблена го има на Милена Стил,но в никакъв случай не си го купувайте с конци Ариадна.Може да се поръча с конци Анхор,струва 59лв.

# 494

sweet baby, Есен в Рамзау е един от гоблените, който искам да ушия, но незнам кога  Rolling Eyes схемата можеш да си смъкнеш от тук. Ако го започнеш скоро ще се раздам да видя как върви  Hug
От линка, който съм дала, като се кликне върху катинката се отваря в нов прозорец в по-голям размер...дано някой ме е разбрал  Embarassed
[/quote]

Благодаря ти,вече го имам, но всъщност ще го шие майка ми,аз в момента имам какво да шия.

Общи условия

Активация на акаунт