Къща на село пред апартамент в града

• 8 427
  • 158
  •   1
Отговори
# 150
Защо да е лъжа? Никак не е изключение.

Моите родители си взеха къща във вилна зона извън града. Ами наоколо всички са постоянно живущи. Единия има злобно куче, което ги побърка. На другия безкрайна чет внуци и правнуци идват за цяло лято и гюрюлтията е от тъмно до тъмно от другата страна на оградата. През две къщи правят купони до безкрай и не мислете, че не се чува.  Имам и още примери, хем не живея там, а ходя от време на време. Ако живея, сигурно ще са адски много. Мислете малко преди да наречете някого лъжец.

Мда....Със сигурност лъжете и в този си пост !
Подхърлят се някакви тъпи истории ,изсмукани от пръстите и нямащи нищо общо с реалността Angry

Ами поне измислете достоверна история.Laughing
Кучето лаело видиш ли,много се чувало.Ами това куче ако е под вас в апартамента и когато остане само и  почне да лае по цял ден в тези затворени стаи ,добре ,че  слагат по 1 метър шумоизолация в новите жилища  и  затова нищо не се чува.Също така комшията над нас като хвърля гюлета е много тихо.И отгоре и отдолу като правят парти до 4 сутринта,се спи като къпан.На 2 етажа отгоре, рева на бебето даже ме приспива.
А лятото просто е рай.С отворени прозорци дицибелите да са 10 до 20 макс !
Все някой моторист в 2ч през ноща ще реши,че сега е момента за форсиране и да се състезава с още 5-6 като него,но на мен не ми пречи
Стотици коли  минават под прозореца ви ,но понеже всички са електро коли  не се чува грам шум.

За чистия въздух да не отварям дума.Засега само шума засегнахте

# 151

Мда....Със сигурност лъжете и в този си пост !
Подхърлят се някакви тъпи истории ,изсмукани от пръстите и нямащи нищо общо с реалността Angry

Ами поне измислете достоверна история.Laughing

Аз имам две села и в два града апартаменти, и проблемите ми по отношение на шума са изцяло в апартаментите, в селата никога не сме имали проблеми , и аз мисля че някои хора си съчиняват нарочно истории. Даже в един от апартаментите имаме куче колкото магаре на съседа от ляво, и като се разлае едно басово на терасата все едно съм във филм на ужасите, добре че поне онова от дясно си го изведоха някъде та вече не се дере и то.

# 152
И понеже Вие не сте имали проблеми на село, значи тези, които споделят, че имат, си измислят и лъжат....страхотна логика, поздравления....

# 153
  • Между гори и планини
Кучета, въобще животни и глъчка на деца не ме тормози. И аз имам куче, не е от лаещите, но понякога си мисли че е вълк. Срещу набези на чужди котки, си имам мои. Те са териториални животни и моите си пазят територията. Чужда не влиза. Въпреки, че съседите за кастрация не са чували, все пак са на по 70 години. Къщата за гости с която делим ограда е малко шумно лятото. Но ги предупреждавам, че след позволеното време звъня в полицията. И след 22 ч са тихи. Иначе и при нас има много изоставени къщи, непродаваеми с по 7 собственика, половината в чужбина. А не е да няма интерес. Ей, така ще им паднат къщите под брашняна, но няма да продадат. Аз живея на място с най- малък двор от 2 декара - моя. На съседите са над 5-8 декара дворове и за това не си пречим. Има села с по 500 кв.м дворче. И там е шумно.

# 154
  • София
Просто никъде не си застрахован от шум, също така е въпрос на лична поносимост кой го приемаш за дразнител и кой не.

# 155
Просто никъде не си застрахован от шум, също така е въпрос на лична поносимост кой го приемаш за дразнител и кой не.

Разбира се ,че не си застрахован,но едно е в радиус 500 метра около теб да живеят 5 човека(селото) и съвсем друго 500 (града),нали?
В момента в големите ни 3-4 града да се говори за някаква,каквато и да е тишина,е меко казано дебилно.
За чист въздух пък хептен.

# 156
  • София
Не са пояснили за кой град

# 157
Добре де,разбрахме ,че в къща в село е чисто ,тихо и прекрасно.Който го влече,никой не го спира.Авторката отдавна изчезна.

# 158
От село до село има голяма разлика. Имотите в приличните села около големите градове са с доста високи цени, а и в момента да започва да се строи си е приключение.
Преди няколко седмици ходихме на язовир Храбърско и беше много приятно и се запознахме с местни и голяма изненада. На 20 минути от София се оказа, че има място което е доста прилично. Ходихме да се разходим и до селото заради хвалбите и наистина доста приятно и спокойно местенце с хубава природа. Имат си хубава детска градина, а най ми хареса, че пътищата са по хубави от в София. Повечето от хората си работели в София и в Индустриалната зона на Божурище. Имало влак и маршрутки, ама според мен си е задължително с кола на такова място, но е добра опция в близост до големия град.

Общи условия

Активация на акаунт