💖 Един за друг 💖 Сезон 4, Тема 2

• 165 016
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 2 670
  • София
Аз мислех, че е някъде в центъра, а се оказа, че е в съсения ми квартал. Blush

# 2 671
Такива салони като нейния много. Направи си рекламата от участието обаче.

# 2 672
Толкова много салони за красота има в София че е трудно според мен да станеш известен и да имаш солидна клиентела.

# 2 673
  • Sofia
И аз не искам да звуча хейтърски, но загледах ноктите на Виктория, на мен лично не ми харесват,  орлови, груби (напластени), посредствени, чак скучни. Харесвам финия маникюр, който прави ръцете нежни, а не дебел, многопластов лак, като с баданарката. От показаното дотук, въпреки напъните Виктория е много посредствена, има нужната физика, видно не блести с акъл, но поне във физическите игри очаквах повече, а тя и там не се справя. Та и маникюрът и същият - посредствен, като нея.

# 2 674
Не искам да звуча като хейтър, но салонът на Вики е доста посредствен - от това, което виждам във фб.  Очаквах повече.

Може ли линк?

# 2 675
  • София
На Виктория най-хубаво й е тялото.
Особено ми хареса в една сива плетена рокля - с дълъг ръкав, до врата, по тялото без да е впита. Супер беше. Аз много харесвам такова облекло - по тялото без да е разголено. Разбира се малко жени могат да си позволят така да се обличат, защото не всяко слабо тяло е добре оформено. Виктория обаче може да си го позволи.

# 2 676
  • Sofia
Тялото й е супер, но й липсва стил. Облича се доста предизвикателно (всичко на показ) и изглежда супер евтина. Далеч съм от мисълта, че трябва да участват само ядрени физици, но тази посредственост ми идва в повече.

# 2 677
Криси има някакъв проблем според мен,не знам анорексия или нещо друго,но нещо не е наред.Млада е,дано с подкрепата на Арти се събере и улегне,и поведението и странно,абе дано намери решение и да развие таланта си.

И на мен Криси нещо ми е лабилна! Има властна майка / строга, както се изрази Артьом/, изискващ мъж / това го разбрах от играта с извинения и той се извиняваше, че е толкова изискващ към нея/, свекърва рускиня, която обожава сина си и определено властва над него с историята как е оцеляла с дете на ръце в БГ/, абе не й е лесно и наистина има хранителен проблем. Голяма талант е, но неразвит, имала е шанс и нещо се е объркало, сега дори общия им канал е с името на Атри, а не с нейното...........
Викито, красива наистина, обаче само външно, никакво излъчване и чар. Самите й движения са някак некрасиви. Толкова се е вкопчила в идеята Явор да я хареса, че ходи полугола и се хили изкуствено непрекъснато само защото на него така му харесва/ един от коментарите как са се запознали, беше, че той се е впечатлил от усмивката й/ и този грим.........все се чудя как не се изприщи това лице!
Габи, пренавита ми е, глези се и мисли, че така е много интересна на Дечито, но това не е никак интересно и за него и за мен като зрител.
Димана, нещо ме отблъсна с разказа на Христо, как имало мото събор и той се приготвил да ходи, а тя след като му забранила излязла с децата и приятелки...........!
За мъжете не ми се коментира.
Нямам фаворит за първото място.

Последна редакция: сб, 13 май 2023, 19:36 от a.nik

# 2 678
Гледах визитката на Явор и Виктория за MAXIMAL REVENGE 2021  (макар, че предаването не съм гледала), и тя сама си каза, като се сравнява с момичетата там, че тя само може да танцува, в силовите неща, да не я търсим. И може да се усмихва. От работата и като адреналинка се е научила да 'флиртува' с камерата, има свободно поведение и е фотогенична.
Хубава не знам дали е, да, тялото е ок. но някак си неестествено, този бюст, дето си е изваяла, големи инвестиции - скули, устни, екстеншъни и накрая има визия на фолкпевица. Една Поля на Митето, дори и след като е родила скоро,  ми е по-красива от нея, такива унифицирани красавици не ме впечатляват. Гледам и с детенцето какви гъзарски снимки са направили, облечено по последна мода. Признавам и усилията, ако сама го гледа, че го е направила художествена гимнастичка и има детето някакви спортни успехи.
В тяхното семейство Явор е по-голям маниак на снимки, на визия, да си начеше егото. Умствено е гола вода. Но и Вики си пада по тази показност. Един за друг са си.

# 2 679
И аз нямам фаворити за спечелването на формата. Този сезон започна много амбициозно, завършва жалко. Цял сезон гледахме глупостите Иванови, сега набутват игрите супер интензивно. Изключително слаби участници, надпреварват се по неадекватност в тричасовите епизоди.

# 2 680
До тук мога да кажа, че за мен сезона беше провален, като почнеш от водещите, побутването на определени двойки, неясен регламент на игрите, безсмислено вкарване на стари участници...
Следва се някакъв определен сценарий и това се счита, че е много интересно за зрителите.

# 2 681
Не разбирам какво не харесвате на водещите, честно. Краси Радков е един от най-симпатичките ни артисти, според мен, в жена му не виждам нищо лошо, в ярките им дрехи сущо. Не знам, аз ли нещо не съм наред...?

# 2 682
Краси е симпатичен като актьор, като водещ е кръгла нула. Жена му и тя една такава мудна. Не стават за тази работа. Тук си трябват свежи персони, тези дори с безумно шарените дрехи са сиви и скучни.

# 2 683
Краси е симпатичен като актьор, като водещ е кръгла нула. Жена му и тя една такава мудна. Не стават за тази работа. Тук си трябват свежи персони, тези дори с безумно шарените дрехи са сиви и скучни.
И на мен не ми допадна като водеща … че той Емо с неговото “мили мои” повече емоции влага !!! А тя говори винаги с един равен тон … все едно е там насила Sad

# 2 684
Краси и жена му голям рецитал му удрят. А на него така му личи, че е много уморен и недоспал всеки път.
В събота нямаше ли епизод Thinking

Общи условия

Активация на акаунт