💖 Един за друг 💖 Сезон 4, Тема 2

• 165 016
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 2 655
Много се надявам другия сезон да разкарат Краси и жена му! Според мен не трябваше да откачат Габи от обувките

# 2 656
  • София
Един за друг (12.05.2023)
част 1

част 2

Последна редакция: сб, 13 май 2023, 01:15 от Mari_Mar

# 2 657
Вики и Жоро защо не участват в класирането?

# 2 658
  • София
Напуснаха предаването, ще стоят докрая, но не участват вече. То по техни дни има само максимум 4 до финал, така че символично ги оставиха, да са преживели всичко и да не е празна къщата.

Последна редакция: сб, 13 май 2023, 01:07 от Niya-

# 2 659
  • София
Като талисмани са, но на ол инклузив.. Супердвойка на сезона станаха..или супертройка всъщност.

# 2 660
Краси на няколко пъти ми прави впечатление с начина си на общуване с момичетата. Може да не влага нищо особено, а да се държи така просто, но за мен е малко кофти.

Имам предвид - говори им на сантиметри от лицата, при паник атаката на Криси, при все че Арти беше до нея, Краси й бърше сълзите и й маха кичур от лицето, нещо такова. Когато пожарникарите уж спасяваха Диманка, той пак пред мъж й баш си слага ръката на ханша й.

Може да е от бащинско чувство, но на мен такова нещо не ми е комфортно.

Последна редакция: сб, 13 май 2023, 02:34 от NoraSimeonova

# 2 661
  • София-Младост
Мжд някой, ако знае салона на Виктория ще се радвам да каже.

Иначе тая вечер въобще не гледам, ще пусна чак накрая да видя кой си е тръгнал. Иска ми се да са ВиЯ ама едва ли ще са те. Браво на Габчи, че е познала снимките, и тях леко ги бутат май ама то сефте.
https://www.facebook.com/VKeyBeautySalon
https://www.instagram.com/viktoriq_v_key/
https://www.facebook.com/iavorzayn

Дадоха ли пари на Димана и Христо? 1000 лв.

Последна редакция: сб, 13 май 2023, 07:32 от Ала-Бала

# 2 662
  • SF
за "Годишните времена", по-скоро е въпрос на психика.

Как се нарича този моден стил с цветни ярки съчетания, ала Водещите?
Скрит текст:

Клоунада.

# 2 663
  • София
Готин, позитивен епизод. Да, може би малко скучен, но имаше приятни моменти с готини като цяло двойки. 😊
Играта в басейна бе доста екстремна, особено с това връзване. После с колата беше яко. Адреналин и памет, добра комбинация.
Общо взето се затвърждава впечатлението, че Диманка и Ицето са най-постоянни, а Дечитата са най-силната двойка в последната фаза от сезона и то основно благодарение на Габка.
Кристи и Арти най-накрая отлепиха с едни 3000 лв. и 2 място.
За протокола: на последно място Вики и Явор и предпоследни: Криси и Артьом, но повече от логично и очаквано няма елиминации, защото двойката която си ''тръгна'' е Викси/Жоро.

Играта от промото е по-скоро строго за следващия епизод, със сигурност не е финалната. Най-вероятно на тази игра една двойка ще отпадне. После ще отпадне още една на втора игра с три двойки. И на финала вече ще останат две двойки.

Финални плюсчета/минуси и прогнози

+
Димана и Христо / Криси и Арти

=/+
Габи и Десо

=/-
Вики и Явор

Реших точно за финала да изравня двете най-харесвани от мен двойки за един морален 'пуш' към Д/Х, а и като ''наказание'' за Криси и липсата и духом.
Също така махам чистия минус на Вики и Явор. Стараят се колкото могат. Не им се получава ама някак си стигнаха дотук. Не са чак толкова черни.

Финална прогноза
1. Димана и Христо
2. Вики и Явор
3. Габи и Десо
4. Криси и Арти

Много ми е сложно да прогнозирам, всичко е възможно, защото са доста равностойни двойките. Много зависи и от това каква точно игра ще дадат за финала, а си трябва и шанс.
Стискам силно палци на моите хора. 😊

# 2 664
Не успях да гледам,по коментарите ви разбирам какво е станало.
Според мен финалната игра,ще е като във втори сезон на Тяна и ще е между две двойки.Предполагам Димана и Виктория ще са,дано спечелят Христо.Криси има някакъв проблем според мен,не знам анорексия или нещо друго,но нещо не е наред.Млада е,дано с подкрепата на Арти се събере и улегне,и поведението и странно,абе дано намери решение и да развие таланта си.

# 2 665
Кристина си  има съвсем друга психика. Не е за състезател, защото е непредвидима, такива емоции бушуват в нея, че по-добре да бъде певица.

Разгледах на Вики салона, толкова съсипани коси сложили в сайта, такива изсъхнали. Дори и клиентките да са дошли такива, тяхната работа е да им ги оправят, да предложат нещо, има различни терапии. Ноктите са по-добре.
https://www.facebook.com/VKeyBeautySalon

Последна редакция: сб, 13 май 2023, 10:17 от Pepina_n3

# 2 666
  • Sofia
Скучен и тегав ми беше снощният епизод, особено частта със серпентината. Ненужно рисково и скъпо за изпълнение (според мен), но те си знаят. Втората игра компенсира донякъде, но не съвсем. Нещо не ми е ок този сезон, не знам дали подборът на участниците (Сани и Иван) е причината, или творческата немощ, която дебне зад ъгъла през целия сезон. Не разбирам защо от продукцията се чувстват длъжни да бутат участници, тюфлеците си тръгнаха, избутаха напред Дечитата. Кому е нужно това вмешателство и нужда от контрол на случващото се? Оставам с усещането, че гледам силно режисиран и зле изпълнен фарс, в който крайният резултат е неясен и силно манипулируем. Понеже съм се "хванала на хорото" ще догледам, но, ако има следващ сезон много се надявам Краси и жена му да нямат място в него. И като съм почнала, да си кажа, искам си хронометъра, нищо, че не е спортно състезание.

# 2 667
Къде да очакваме ВиЯ скоро? Господари на ефира, Сървайвър, Смени жената, Един за друг...

# 2 668
  • До морето
Не искам да звуча като хейтър, но салонът на Вики е доста посредствен - от това, което виждам във фб.  Очаквах повече.

# 2 669
Не искам да звуча като хейтър, но салонът на Вики е доста посредствен - от това, което виждам във фб.  Очаквах повече.
И аз мислех, че ще е нещо повече...пък те и втори искат да отварят

Общи условия

Активация на акаунт