💖 Един за друг 💖 Сезон 4, Тема 2

• 164 940
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 2 910
Радвам се, че са добре и двамата, не изглеждаха тъжни, явно и според тях не му е било времето за бебе, макар и да го приеха с отворени обятия. Личеше им още като разбраха, че нито е планирано, нито обсъждано, на дали са били готови и без това.

# 2 911
Жалко за случката с Викси и Жоро,здрави и млади са ще си направят друго. Simple Smile
Леле,колко неприятни хорица са тези нарциси В/Я по-неприятни ще дойдат и от Плиткови.Онези поне се обичаха и можеха да играят,тези нито едното.Направо са ми смешни как се самозалъгват и с участието си,в  игрите,отношенията между тях,че даже и външният им вид.
Моите фаворити си остават Х/Д.Той ми е малко смешен,но играе момчето и се обичат.
Адмирации за всички хора,които помагаха,не само за Златко.
Тази Габи гони Иван по изцепки. Grinning
И Артьом и Кристина да спечелят пак ще съм ок.Той е много стойностен човек,а на нея ѝ харесвам най-много пеенето.

# 2 912
  • София-Младост
Ами софиянка съм и на прима виста, аз също реших, че най-бързо да се стигне до целта е точно метрото. Не знам що му скочихте на Явор.
Той реши, че и останалите ще търсят вариант с ГТ и затова имаше предимство. Но те пък се оказаха по-хитри молейки непознати да ги закарат.

# 2 913
  • До морето
Димана и Христо били ли са пред телевизора досега?

# 2 914
Не. Само те не са били

# 2 915
Наистина социалният фактор е много важен в играта. Все им го повтарят. На  Явор му беше под нивото да се занимава, да се моли, не се забавлява, а само победата му е целта. Всички други се изкефиха. Затова и мисля, че трябваше да си тръгнат. Точно при тях не беше малшанс, просто преценката им не беше печеливша. Днес така ще стане, че две двойки да си тръгнат и това според мен ще са КиА и ДиГ. А и двете двойки се впускат в игрите, забавляват се, вземат си поуки, без значение дали побеждават.
ВиЯ търсят валидация, чрез победите, все едно нещо между тях ще се промени. Довечера ще изиграят един цирк, след като си вземат играта, тя през сълзи ще каже "да" и сценарият ще е изпълнен. Само че и аз мисля, че до сватба няма да стигнат. Жалко, че детето ще го преживее още един път (дано греша и все пак си останат двойка). Аз Вики я харесвам, лъчезарна е, усмихната, личи си, че е работлива и много си обича детето. Вярно, че се облича предизвикателно, но Явор така я харесва. Всяка жена иска да направи впечатление на мъжа си. Той също не изглежда злобен, но победата му е на всяка цена.
 Довечера ще е интересна игра. Криси и Вики имат страх от високо, но Вики май ще си я вземе. След загубен залог надали на Явор ще му е до предложение.

# 2 916
  • Sunshine state
И мен провлаченото говорене на Виктория ми е направило впечатление - винаги говори едно сластно, още малко ще заохка. Много пошло поведение има, общо взето и двамата си оправдаха стереотипа.
Явор гризнал дървото с метрото и си е правил тънки сметки, ама не му е хрумнало, че има спирки, прехвърляне, което го бави яко.

# 2 917
  • София
Е, какво да коментираме повече кой заслужава да спечели?
Както се казва в една реклама "фактите говорят сами", но ние както винаги ще имаме победител с връзки, коалиция, познанства, известен или влязъл с друго нечестно предимство, аман!

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 14:09 от AniCat

# 2 918
Ала-Бала, за градския транспорт трябват пари, а те нямат. Трябва да разчитат на благоразположението на пътниците или контролата, все да се молят за левчета или билети. Не познават града, докато се ориентират кой вид транспорт да ползват, в коя посока, къде да се прехвърлят, ще загубят още повече време. И Явор така е решил, че ще е най-бърз с метрото, на него касиерката май му даде билет, но като не е ползвал градски транспорт вероятно от ученик, толкова се и оправи.
По спомен тази игра се игра първи сезон и пак така с помощ от непознати шофьори стигнаха до паркинга.

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 16:49 от Cafelate

# 2 919
Аз не знам кой иска ВиЯ да спечелят, поне тук в темата.
А за  сценария да ги оставят във формата, за да чуем едно  предложение за брак , направо е меко казано неприятно.
Всичко е толкова нагласено и продиктувано от сценаристите...

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 18:14 от monii

# 2 920
Звучи кофти, ама не знам дали и бременността не беше по сценарий (не съм злобен човек, ама малко странно ми изглеждаше).

# 2 921
Аз друго се замислих.Защо Явор предлага сега?Ясно е че са го накарали,но ако наистина ги гласят за победители,защо не са оставили за след победата предложението,щеше да е по ефектно?Та според мен те си отиват довечера и той и казва,преоткрихме се ала бала,благодарим на предаването за шанса и предлага.Ще видим де.
Довечера Димана и Габи ще си вземат игрите мисля,Криси не вярвам,Виктория на кантар малко.
Иначе доста екстремна игра,до сега не е имала такава.

# 2 922
  • София
Мен тази игра ми изглежда много по-лесна за високи жени, Виктория ще трябва много малко да се навежда, за да ги стига. На Габи и Димана ще им е най-сложно, но те пък нямат чак такъв страх и им доверие на половинките си.

# 2 923
Ще ме прощавате, ама предаването знаят, че явно Викси е загубила бебето и вместо да измислят,че по здравословни причини трябва да излезнат ни показаха, че е бременна, дадоха хората, как се радват и тихомълком ги изкараха. За мен това е недопустимо. На чужд гръб вдигат рейтинг използвайки травматично изживяване. Не ги ли е срам. Да бяха изрязали тези кадри, че е заченала и въобще да не се споменава. Изроди са българските продуценти. Никаква класа.

# 2 924
Аз не знам кой иска ВиЯ да спечелят, поне тук в темата.
Скрит текст:
А за  сценария да оставят във формата, за да чуем едно  предложение за брак , направо е меко казано неприятно.
Всичко е толкова нагласено и продиктувано от сценаристите...

И във фейса май не са особено харесвани. Там преди седмици бях прочела за Виктория определението "дъртото Барби" Smiley

Общи условия

Активация на акаунт