💖 Един за друг 💖 Сезон 4, Тема 2

• 164 941
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 2 895
Май именно, защото е бивша адреналинка ги бутаха. Нема нищо случайно на тоя свят/БГ😂

# 2 896
Явор е такъв тип, че трудно би вързал някой да го вози без пари и да му помага, прекалено високо самочувствие излъчва

# 2 897
  • До морето
Адски смешно беше как сластно излегнатата Виктория с изключително флегматичен и отегчен глас обяснява на Явор да побърза защото трепери и не се чувства добре в багажника. Всички други се забавляваха, усмихваха, говореха с хората по телефона, само Маман с голия пъп беше сложила най-кахърната си физиономия внимаваше дали я снимат от правилния ъгъл докато цупи устни.

# 2 898
Позьори пълни.В максимал хората бързат,състезават се,тя само чупки стойки,той намусен като бурсук.И Тяна не харесвах заради натякванията,ама те поне си взимаха игрите и си бяха един за друг.

# 2 899
Много забавна игра Simple Smile
Радвам се , че Виктория ще получи предложение за брак, личеше си колко болна тема и е това.
Браво на Дечи и Габчи Simple Smile

# 2 900
Викси и Жоро са при Гала, но Гала каза, че нямало да коментират личната причина поради, която са напуснали предаването...

# 2 901
На мен тембъра и провлачения говор на Виктория ми пилят мозъка. Снощи разбрах, че и от затворени пространства имала страх. Да се чудиш как се е чекнала върху масата на Господапите
За мене също е много по дразнещ е  начинът на говор на Виктория , както и говорене с "ме" накрая ,от колкото който и да било диалект.
В случая с Габриела ,доста преиграва т .к си мисли ,че е забавна ,когато говори така .
Аз съм от този край ,и не говорят всички така, по -меко ,да , но който говори ,както Габриела , обикнонено е защото си е решил ,че е интересен .
Явор заголил глезен, облякъл официалното палтенце, чист балкански мачо, той на таксиджия няма да се моли, розова пачка няма да облече, неее! - ще ползва метрото. На финала метрото му е виновно, дори Виктория е виновна, защото тя е дала идеята! Smiley

🤣😂😀
Точно "заголил глезен"🤣, отвратителен стил на обличане и на двамата,много са комични и  неадекватни , както в облекло ,така и в напъните да покажат ,колко са перфектни един за друг, просто фантазьори.

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 11:24 от Narida

# 2 902
  • Пловдив
За съжаление е загубила бебето щом и Гала каза ,че няма да говорят за причината поради която са излезнали.

# 2 903
Жорката бил 120кг като тулупче 😂, можеше да остави още някое друго килце, да не е толкова кльощав. Сватбата щяла да бъде след месец и половина.

# 2 904
  • София
Дори да спечелят Явор и Виктория, не вярвам да се оженят след предаването. Този годеж е само за сеира. Имам чувството, че Явор не я понася. Само я критикува и все тя му е виновна.

# 2 905
  • София
Дори да спечелят Явор и Виктория, не вярвам да се оженят след предаването. Този годеж е само за сеира. Имам чувството, че Явор не я понася. Само я критикува и все тя му е виновна.
Да и аз така смятам, само за сеира е...Да има хепи енд, да се види " израстването" на участниците... Както във всички риалита, важното е надграждане да има. Другите вълци ги яли, те така или иначе са си един за друг и повече от това няма накъде, но при тези се вижда с просто око, как им градят имиджа...Разочароващо е...

# 2 906
  • София
На разголената двойка спред мен не са им оставили избор със следния ултиматум: или й предлагаш брак в ефир, ние имаме страшната новина и печелите, или айде кой от къде, така го виждам аз.

# 2 907
Много е тъжно, но наистина сякаш Явор изпитва неприязън към Виктория- физиономии, позиция на тялото, коментари и подмятания. 😶

# 2 908
  • ГО
Нито дума за бебето, явно бебе вече няма.
Да са живи и здрави, щастливи изглеждаха!
Вики беше много разговорлива и усмихната. Много различна и по-хубава!

# 2 909
  • София
Готина игра, която мисля, че я има във всеки сезон. И не е толкова до късмет, колкото го изкарват, макар да го има и него разбира се. В тази игра добрите, открити и щастливи хора винаги имат предимство, защото случайни хора биха им откликнали и помогнали по-бързо и по-лесно. Така че е важно как подхождаш и каква аура блика от теб. Поне така си мисля. 😊
Така че бях сигурен за Десо и Арти, почти сигурен за Христо (той е добряк ама не е такъв екстроверт) и гледайки епизода не виждах как Явор ще се справи заради всичко изброено от мен. И така и стана. Уви, за мое голямо учудване и разочарование решиха да ги спасят в последния момент, въпреки че баш софиянеца се провали с гръм и трясък! Гледайки промото разбрах каква е цялата завера. Ясен сценария е да оставят във формата, за да чуем едно абсурдно предложение за брак във височините, докато жената се тресе, а на мъжО му беше забавно и се подхилкваше. Все пак е хубаво, че има предложение за сватба, стига тя наистина да се осъществи. Ще разберем идните месеци. След този епизод обаче ми светва нова и много голяма сигнална лампичка (втора такава след като откраднаха незаслужено 17 000 лв. от К/А) за тях двамата, че са гласени за победители. Макар че според мен ЕзД не е режисирано предаване като тези на Олд Скул. По-скоро им помагат, но и те трябва да направят нещо баш на финалнуте игри, където вече си е честно. Надявам се да е така, поне с такова лично впечатление съм останал от предните три сезона! Дано и тези не са залитнали към 'Олд чалга Скул'

След тази игра все повече се убеждавам, че Димана и Христо трябва да спечелят! Направо вече се бетонираха в моите очи. Само те не са били побутвани от продукцията в нито един момент/фаза от сезона!

Габчето ме разсмя много с Шишо Бакшишо на Краси Радков. Ох, голяма скица е, голям образ. 😂

Брави на златния Златко. Има и свестни хора, ей! 😊

Браво и на Арти за помощта към Христо в толкова напреднала фаза от играта, когато остава съвсем малко до финала. Млако хора биха го направили. Арти е с много голямо сърце. 🙂

Мислех, че Викси и Жоро ще останат докрая, това тяхно изкарване малко преди финала не ми навява добри мисли с оглед факта, че е бременна. Май е ясно вече какво е станало, особено и гледайки ги при Гала. Но виждам, че са щастливи и са го преодолели и вярвам, че ще си имат детенце.

Общи условия

Активация на акаунт