💖 Един за друг 💖 Сезон 4, Тема 2

• 164 949
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 2 880
  • София
Приятна и интересна игра! Хората, на които попаднаха Десо, Арти и Христо ми стоплиха душата. Хубаво е да виждаме, че са останали добри хора. Особено Златко се раздаде от сърце, наистина много помогна на Дечитата.
Габито милото е толкова тъпо обаче, че направо не мога да взема решение дали да ми е смешно или да я съжалявам.
И така се надявах Виктория и Явор да си тръгнат днес, то пък пак помилване в последната секунда. Утре и предложение ще трябва да гледаме. Frowning1 Радвам се за Виктория, но тези хора просто не могат да ме умилят.
Не ги харесвам и не ги искам за победители. Не знам какво става тази година - всичките реалитита май ще свършат с недолюбвани победители. Винаги е имало по някой нехаресван, обаче сега май всичките ще са такива. Rolling Eyes

# 2 881
  • Sunshine state
Разбирам по прочетеното, че на ВиЯ са им опростили изгонването...
Много ме дразнят и двамата - от глупав по-глупав, а тя да вземе да смени гардероба. Много нечестно беше предимството им да отнемат толкова пари от двойка, още не мога да го преглътна. Дано някоя от другите двойки се преборят. 🙄
И аз разбрах, че Вики е направила спонтанен аборт по време не предаването, дано не е вярно.

# 2 882
  • ГО
Нееее, не и предложение за брак! 🤦🏻♀🤦🏻♀🤦🏻♀
Толкова изсмукано от пръстите е това предложение… Изпросено. На мястото на Виктория би ми станало неприятно, отколкото да се зарадвам.
Не знам дали ги тикат и гласят за победители, ама с тези сеири дето правят, нищо чудно.

# 2 883
Да направиш предложение за брак в момент, в който жената трепери от страх качена нависоко, според мен трябва наистина да си без никаква емоционална интелигентност, да не говорим за това колко голям нарцис трябва да си!

# 2 884
  • Sofia
Ето тази намеса от продукцията не ми допада. Правилата (обикновено) са такива, че тези, които останат последни си тръгват. Последни са Явор и Виктория, но защото някой (продукцията) е решил, че трябва да гледаме предложение за брак в национален ефир, правилата се променят в движение, и същите остават. Защо!? В предишния епизод съобщават, че Викси и Жорко няма да участват в игрите, но остават за морална подкрепа. В следващия решават, че Вики и Жоро си тръгват, защото не трябва да са морална подкрепа!? Не го разбирам.. днес така, утре иначе! Тази промяна на правилата в движение, това вмешателство, разместване на двойките в класирането и най-вече отричане от казаното, ме влудява! Ако Виктория и Явор са определени за победители, нещата си идват на мястото. Интересно, ако в ситуацията на Жоро и Викси бяха Санчето и Ванко щеше да е различно?

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 08:24 от Crystal_Noir

# 2 885
И аз тъкмо ги виждах как затварят вратата Я и В и к'во ся па предложение за брак.
Мисля, че наистина с метрото най-бързо се стига, обаче си мисля, че Явор като не ползващ такова, се е забавил на двете нива на Сердика, където би трябвало да смени линиите. Но на нас това не ни го показаха...
Да, и както вече сте отбелязали, много малко хора биха постъпили като Арти, който даде ключа на Христо и то на финал.
Да не кажа никой, от там присъстващите или може би само Христо би го направил.
И искам на финала да само тия двойки Димана и Х. и Криси и Арти.

# 2 886
И искам на финала да само тия двойки Димана и Х. и Криси и Арти.
Ще е твърде хубаво, че да ни го причинят сценаристите... 😔 🙄

# 2 887
И аз не го вярвам,но се надявам до последно.С тази игра на високо,дано Криси се събере.Гледах го сега,много противни Виктория,такива нарциси са и двамата,аман от фалшиви предложения.Толкова са зле в игрите и показват,че не са един за друг,че ще е най-голямата антиреклама ако спечелят.

# 2 888
И аз искам тези двойки на финал. Която и от двете да спечели, ще се радвам. И я двете се усеща хармония и баланс. При В и Я се вижда, че тя все се опитва да му се хареса, а той в вечно недоволен от нея.

# 2 889
Не мога да им търпя самодоволните физиономии на Виктория и Явор, когато съобщават, че са на второ място в генералното класиране. Като че ли е тяхна заслугата за натрупаната сума. Аз на тяхно място сигурно щях да гледам в земята от срам.
И ми се струва, че Дечитата са се сближили повече с К и А и Д и Х. Може за това онази с плитките да ги е изключила от двойките, които подкрепят.

# 2 890
Narida, и аз се моля да отпаднат ВиЯ, ама силно се съмнявам. Класацията ми е лична от изгледаното дотук. Усъмних се за ВиЯ, когато влезе една от старите двойки(не помня точно коя), и младежът каза, колко искал да помогне на Явката, щото нямал пръстен и той щял да му помогне. Та оттам ми светна, че победителите ще са те. Щото какъв по добър рейтинг и добутване от едно предложение за брак в национален ефир във романтично предаване, което "помага" мечтите да се осъществят.

# 2 891
Бляк.Това е нещо лично и всякаква показност ми е позьорска.

# 2 892
Прави ми впечатление, че в предаванията все избират някой с тежък диалект и дефект в говора и започват да го излъчват непрекъснато. Така беше с Цвети в Хелса, непрекъснато й слушахме гласа и глупавите разсъждения. В Един за друг дават непрекъснато Габчиту, на която едвам разбирам какво говори. Не мога да разбера защо не дават някой, който поне е с ясна дикция и говори по-правилно.

# 2 893
  • ГО
Защото си мислят, че е забавно. А не е. Поне на мен. Неприятно ми е до степен да сменя канала. Да, ама моят мъж, например, им се радва, защото около нас няма такива натурали, което показва, че има успех и гледаемост това показване.

# 2 894
На мен тембъра и провлачения говор на Виктория ми пилят мозъка. Снощи разбрах, че и от затворени пространства имала страх. Да се чудиш как се е чекнала върху масата на Господарите с всичките си страхове. Да нямаме конфлиикт на интереси, което си е смешно за нашите ширини, но миналата година гримьорката Женя бе обвинявана непрекъснато като връзкарка на Нова тв, а за Виктория, която също е работила за арменските братя никакви вопли.
Явор заголил глезен, облякъл официалното палтенце, чист балкански мачо, той на таксиджия няма да се моли, розова пачка няма да облече, неее! - ще ползва метрото. На финала метрото му е виновно, дори Виктория е виновна, защото тя е дала идеята! Smiley

Утре предложение, в събота и парите за сватбата ще им/си осигурят.

Играта днес е просто страховита.

Общи условия

Активация на акаунт