💖 Един за друг 💖 Сезон 4, Тема 2

• 164 862
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 3 255
  • Буркина Фасо
Ясна е работата кой е спечелил.  Толкова бързо ще вдигат и сватба, че и водещата ще им води програмата.
Те са на една височина и двамата са едри и им помага да се крепят добре.
като гледам крепенето не е проблем за двойките.
студа ги мъчи.

# 3 256
това пък с целувката го измислиха на момента. поредна малоумщина.

# 3 257
В нито един сезон не съм била доволна от победителите, освен когато Тяна и Иво спечелиха, макар че отначало не хи харесвах с течение на времето ми станаха симпатични. Но иначе всяка година печелят някакви абсурдни хора и няма правила вече никакви. Жалко за хубавото предаване.

# 3 258
Опааа, айде и правилото с целувката влиза...на Димана и Христо ще им се схванат вратовете, а ЯиВ имат предимство, че са с една височина.

# 3 259
Аха ясно, добре! То се е видяло, че народните любимци ще спечелят.

# 3 260
  • София
това пък с целувката го измислиха на момента. поредна малоумщина.
Имаше я и мин.сезон, явно я включват по-късно в играта. ВиЯ пак имат предимство с ръстта..

# 3 261
Смешното е, че другите двойки наистина се обичат и ще ги е яд за малко, че са изгубили, но ще го преживеят. Докато тези двамата и да спечелят, и сватба да вдигнат не променя факта, че си личи от километри, че няма истинска любов при тях. Или поне не от страна на Явор.

# 3 262
не знаех, че има и целувка.

# 3 263
  • ENGLAND
Е, то е ясно кой е спечелил. Дано тук четат и да видят хората какво мислят за тях, а и от предаването да прочетат и да не повтарят това догодина. И стотина негативни епитети да напиша ще са малко.
Не мога от чужбина да чета страницата във фейса. Какви са там настроенията?

# 3 264
Ами аз се примирих с победителите вече..няма какво да направим!

# 3 265
Давайте им парите и спрете да мъчите Димана.Те са истинските победители ❤️

# 3 266
За съжаление ми се струва, че Христо и Димана приключиха. Neutral Face
Тя е една глава под него. В тази поза не виждам как ще изкарат.

# 3 267
Във фейса яко ги хранят и им се подиграват,че са бездарници и връзкари.Общо взето като тук,само че там обидите и епитетите са повече,бая банани ще раздаде Зуки 🤣.

# 3 268
Във Фейса също така ги "обичат" както и тука. Заслужили са си го!

# 3 269
Както е тръгнало тази година всичките формати печелят тези които най не искам. След разочарованието ми от победителите в хелса и сървайвър така се надявах поне тук да спечелят Христо и Димана ,но ми си струва, че и тук ще съм разочарована

Общи условия

Активация на акаунт