💖 Един за друг 💖 Сезон 4, Тема 2

• 164 858
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 3 240
  • София
Радвам се, че не гледам, от друга страна ме е яд. Не направиха хубав финал, да си гледам с кеф. Дано сме всички един за друг и наздраве Simple Smile

# 3 241
  • София
Еее..жалко, но дотук познахме 1:1

# 3 242
И както казах не гледам, чета ви. Криси не мода да я гледам така.. много ми е жал.. направо усещам аз как тя умира от студ. Нечовешко е!

# 3 243
Много мъчително за гледане. 6ма ги мъчат, а 3ма гледат сеир. За първи път гледам финал и се чудя що за малоумна игра. 🙄🙄🙄

# 3 244
  • София
По-малоумно нещо от играта е само видът на  Радковица.

# 3 245
Браво на Криси, аз въобще не гледах докато тя беше там.. много ми беше жал! Чудесно се справи обаче, Артьом можеше още дълго да държи според мен.

ДИМАНА И ХРИСТО ДА ДЪРЖАТ!!!!

# 3 246
ЯиВ някак си ръстово по-удобна поза имат … при другите разликата в ръста не им помага Sad

# 3 247
Dream Tea, "Четирите сезона" е финална игра за първи и за трети сезон, само броят на участващите двойки е различен - съответно 3 и 4. Във втори сезон на финал бяха две двойки и играта беше на едни въжета на не помня колко метра от земята.
Скрит текст:

Благодаря ♥️

Как пък никоя двойка не се възпротиви на решението два пъти подред да оставят явор и виктория ,когато бяха пред отпадане. Някой ако следи профила на Артьом може ли да го попита?

Водещата от кой цирк са я взели? Отврат!!!

Не виждам с какво тази игра показва дали двойките са един за друг. Това си е до издръжливост, а може би до нагласяване за батката и адреналинката

# 3 248
Ама и предишните пъти, в които тази игра беше финална, навсякъде се коментираше, че играта е пълна глупост, но продукцията сякаш напук не измисля нещо друго.

# 3 249
Ясна е работата кой е спечелил.  Толкова бързо ще вдигат и сватба, че и водещата ще им води програмата.
Те са на една височина и двамата са едри и им помага да се крепят добре.

# 3 250
Къв самодоволен тоз Явор... На фона на невзетите им игри и това, че изобщо не трябваше да са на финал!

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 21:37 от Liashka

# 3 251
Ама и предишните пъти, в които тази игра беше финална, навсякъде се коментираше, че играта е пълна глупост, но продукцията сякаш напук не измисля нещо друго.
Да, какво пък доказват с това ?! И то за финална игра !!

# 3 252
Тази игра е точно за явор и виктория, уви.
Горката Криси, нямаше шанс с нейното телосложение.

Стискам палци на Димана и Христо, но едва ли.

# 3 253
Къв самодоволен тоз Явор...
Ми как! Спечели една игра за цял сезон и се възгордя 🤣

# 3 254
  • Велико Търново
Не е само до продукцията, според мен. Вероятно са им дали набор от финални игри. Те за тази имат оборудването вече, за какво им е да правят ново за друга игра.

Общи условия

Активация на акаунт