💖 Един за друг 💖 Сезон 4, Тема 2

• 165 630
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 150
На Радков не само шегите му са плоски, но и си личи, че е пристрастен, а и май злобее на моменти.

# 151
Галя знаеше, че не ги харесват във вилата и си нямат приказка с тях, така че не би трябвало да е много изненадана. На тях си им се оставаше. То си личеше преди да ги изгонят, особено на нея май. Те го виждат като почивка от децата и време за себе си, в което няма нищо лошо.
Игрите с тези гадини и аз не ги разбирам, как това доказва дали сте един за друг? Аз лично имам страх от всичките му там змии, хлебарки, мишки и тем подобни, затова и ест не бих се навила да участвам де 😄

# 152
  • София
В тази игра се показа,че един за друг не са адреналинката и онзи..Адреналинката "Моята фобия е мишки."
Смотльо има право да избира - "Избирам мишки"... Еми това си е доказателство,че хем си тъп и не толкова влюбен...Показателни са си и тези игри.

# 153
  • Sunshine state
За мен Явор и Иван изпитват откровено удоволствие, когато жените им ги мъчат. Застинали във времето селяци бих ги нарекла. И Явор е същият Ганьо като Ванката, ама по-бабаит и по-напомпан. Виктория не е от най-умните, май май. Поне веднъж го е напуснала.
А някой знае ли как точно са определили кои двойки да се върнат? Ако са казали, пропуснала съм го.  От коментарите във фейса останах с впечатление, че Надя е много разочарована, но естествено няма как да каже.

# 154
Да, това беше голяма простотия от негова страна.
Горката Виктория... Освен това каза, че му е показвала снимка на нея със змия, че не я е страх, как е танцувала. Тя наистина има сериозен повод да се сърди.
Явор не и обръща особено внимание явно като говори, но докато тя се тормозеше в аквариума ми се стори, че е леко стресиран и не знае къде да гледа, в нея ли, в думите ли. За сметка на това този пън Иван хич не се трогна.

# 155
  • Където морето целува небето...
Иван нищо не може да го трогне, освен колата. Жена му е притурка, която да върти там манджите и децата.
Явор не знам защо така направи с мишките. Не съобрази ли, не я ли познава, не я ли слуша.

# 156
Иван нищо не може да го трогне, освен колата. Жена му е притурка, която да върти там манджите и децата.
Явор не знам защо така направи с мишките. Не съобрази ли, не я ли познава, не я ли слуша.
И двамата са по свой си начин гадни спрямо жените си, но единият иска трето дете, а другият се дърпа като луд за второ.

# 157
Нито я познава, нито я слуша само се с@ксят.Grinning Погледнах само него в линка и Краси му се кара що е избрал мишките и той така извъртя нещата, че пак тя е виновна що заложила толкова. Никога той не е виновен за нищо, а тази бяла птица го гледа влюбено и му се хили. Кой ѝ е крив тогава, тя си го е избрала и продължава да си го избира.

# 158
Аз останах с впечатлението, че Галя не е много в час за децата, така че всъщност мъжа и си почива.

Адреналинкови нямам думи още от миналата седмица с парите, но вчера въпроса на Вики, къде ще спят, изби рибата. А за Явката-дано като излязат да го остави, че остави другите, та той нея не уважава!

# 159
  • София
Интересно защо решиха да върнат точно тези две двойки и то ей така директно без игра? Аз очаквах да има игра между три двойки и само една да се върне. Или на играта последните да отпаднат, а после другите две да застанат пред телевизора и да оцелее само една да остане в играта. Един от двата варианта.

Моето обяснение: Викси и Жоро са най-обичната тръгнала си двойка. Галя и Вовата - най-нехаресваната двойка.
И така соломоновски решават да дадат втори шанс на тях точно.
Друго обяснение нямам.

Никак не харесаха Галя и Вовата с изключение на Арти и Криси и Димана и Христо.
Някои двойки не си скриха злобата. Физиономията на Петър бе един път. Бляк.

Играта бе отвратителна. Мъжете играят, но всъщност жените го отнасят?! Някой да мо обясни как е възможно това и защо се получава за пореден път и за пореден сезон?

Браво на Христо, изпъкна ярко пред всички останали.
Браво и на Петър, но като хора отново се издъниха и пропуснаха един от последните шансове да станат поне малко симпатични на публиката.
Арти и Кристи този път на късмет си взеха играта, но има го и това. Господ обича смелите какво се казва!

Пореден малоумен скеч с мъжете в ковчезите и ‘Аве Мария’ С такива неща шега не бива... Но оставете това, изобщо не беше забавно, а малоумно. На Радко и Иван простотиите.

Дано Иван и Сани си тръгнат тази седмица, че вече наистина не се търпят. И ако може с тях да си тръгне и Краси. Толкова пристрастен, неадекватен и дразнещ водещ не е имало в нито едно риалити предаване! 😠

# 160
А, де... Трябваше да ги оставят като двойка да си участват, за тази работа е екстра Краси. Да им бяха дали някакъв специален статут и да не могат да ги гонят, ако толкова държат на тях.
Аз го харесвам по принцип, но не всеки става за всичко. Така постепено без да искам се настройвам срещу него.

За Виктория нали Явор се оплакваше, че много работела, включително и неделя, та най-вероятно не се засичат чак толкова вкъщи и не ѝ прави впечатление колко малко го интересуват нейните мисли и вкусове.

Надявам се и аз Сани и Иван да си тръгнат, но него предаването си го пази като талисманче. Зорлем го направиха "най-забавния" там.

# 161
Нищо и няма на играта, такива игри са си по лиценз, играчите си знаят, евентуално, тези с фобии, си правят сметката, че като дойде такава игра, ще се откажат. Всеки може да се откаже, помните ли като скачаха с бънджи, сега да им дадат тази игра на мъжете, ще има отказали се също, начело с Ванката.
Животните се даваха на случаен принцип, представете си, че бяха едни и същи животни, в един и същ ред, пак ще има недоволни, и сред зрителите, и ще искат в дрг ред. Като има игри с късмет, много се разбърква класирането. А когато колелото върти Краси, и късметът не е точно късмет, да бяха викнали Къци.

# 162
Отново минимални залози.... След котешката храна, и кучешка да ядат и хлебарки, малко ще им е на някои!

# 163
Докато булшинството все още са на вълна Ваньо, с когото нямам ядове. Laughing  Мен друго си ми е леко некомфортно. Годинките долу, от които са заедно Димана/Ицо и Криси/Арти. На сегашната им възраст това не е проблем, ама като са почнали да се гаджьосват, излиза, че жените са били на 16 години в 10-11 клас, а мъжете на 23, едва ли не завършващи университет. Малко ми идва cringe.

# 164
  • ГО
Голям залог на Артьом. Дано не загубят!

Общи условия

Активация на акаунт