💖 Един за друг 💖 Сезон 4, Тема 2

• 165 010
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 2 715
До тук мога да кажа, че за мен сезона беше провален, като почнеш от водещите, побутването на определени двойки, неясен регламент на игрите, безсмислено вкарване на стари участници...
Следва се някакъв определен сценарий и това се счита, че е много интересно за зрителите.

Какво значи да е провален? Пийпъл метриите показват друго. Дялът на Нова в дните, в които излъчват Един за друг е доста висок. Забелязала си оттегляне на реклами ли?
На мене мене не ми е интересно и почти нямам изцяло изгледан епизод, но сезонът си е успешен. Догодина, ако няма отново Един за друг, то ще е защото ще пуснат нещо друго на негово място.
Прочети какво казвам, пиша, че сезонът е провал за МЕН, не ми харесва този сезон. А предишните съм ги гледала с голям  интерес и желание.
Сега само чета темата тук.

# 2 716
Един за друг беше като глътка чист въздух, когато се появи. Обаче сега в стремежа си да го направят по-раздвижен, го направиха тюрлю гювеч.

# 2 717
  • София-Младост
ОТ написаното само мога да се радвам, че не съм гледала нито един сезон до сега. На мен този ми харесва. Защо не може никъде да се гледат предходните сезони?

# 2 718
Ако не бяха от конкурентната телевизия, можеше да сложат ергена и момичета,  което спечели за водещи 🤣

# 2 719
Ако не бяха от конкурентната телевизия, можеше да сложат ергена и момичета,  което спечели за водещи 🤣
Направо като играчи 😁

Ала-Бала малко трудоемко, но може да отидеш в предишните теми и да намериш епизодите качени с линкове. За друго място не се сещам 😕

# 2 720
  • Sofia
Един за друг беше като глътка чист въздух, когато се появи. Обаче сега в стремежа си да го направят по-раздвижен, го направиха тюрлю гювеч.
Напълно съгласна! Само бих добавила посредствен тюрлюгювеч.

# 2 721
Маникюрът е на доста ниско ниво. Много посредствен. Тя нали точно с това се занимава. Прическите не са нищо особено. Прилича на кварталния салон “При Пепа”. Grinning
Не искам да звуча като хейтър, но салонът на Вики е доста посредствен - от това, което виждам във фб.  Очаквах повече.

# 2 722
  • SF
До тук мога да кажа, че за мен сезона беше провален, като почнеш от водещите, побутването на определени двойки, неясен регламент на игрите, безсмислено вкарване на стари участници...
Следва се някакъв определен сценарий и това се счита, че е много интересно за зрителите.

Прочетох. Това ЗА МЕН с главни букви не се вижда добре. Затова попитах какво означава "провален сезон". Като не разбирам, питам, уточнявам. На мене ми е прозвучало като някаква пазена информация, до която си се докопала и ни я споделяш. Извинявай, ако съм те ядосала, но понеже според критериите на които телевизиите се позовават, съвсем не е провален. . 2 месеца беше с най-висок рейтинг, гонеха се с Хелс Кичън сред всички останали риалитита, с които стартираха почти по едно и също време.
На тебе не ти харесва, сега вече ми стана ясно, още веднъж извинявай, че съм питала. Просто трябваше да се усетя, че хората обичат да се изказват малко по-гръмко: Шок! Бомба! Провал! Крах, срив, взрив!

# 2 723
  • earth
Тук има възрастни хора, които четат и недовиждат. Затова ключови думи трябва да се пишат с главни букви.

# 2 724
  • София
Може на някой да не му е харесал, след като сравнява с първите сезони...там са били по-интересни игрите и по-силни участниците, доколкото разбирам от вас..
На мен ми хареса сезона, имаше от всичко. И силни двойки..и смотани..и смях..и страх..и  коалиции.,.Само явното дърпане/бутане на някои участници не ми хареса. Но на фона на Ергена, предпочитам да гледам ЕзД.. И тук и там има режисура, но тукашната е по-поносима..

# 2 725
И на мен ми хареса като цяло,имам забележки и неминуемо сравнявам с първи,който за мен си беше най-добър и силен,от към рейтинг не знам,не съм следила и не ме интересува.Понапрягаше ме на моменти,но при мен винаги е имало поне 1-2 двойки,който не харесвам и ме дразнят.
Първи сезон-Пламен и мецанита.
Втори-Тяна и Полина
Трети-Ганчовци и дечковеца с властната жена,не се сещам за имената им.
Четвърти-Радина,Ивановците и Виктория.

# 2 726

Прочетох. Това ЗА МЕН с главни букви не се вижда добре. Затова попитах какво означава "провален сезон". Като не разбирам, питам, уточнявам. На мене ми е прозвучало като някаква пазена информация, до която си се докопала и ни я споделяш. Извинявай, ако съм те ядосала, но понеже според критериите на които телевизиите се позовават, съвсем не е провален. . 2 месеца беше с най-висок рейтинг, гонеха се с Хелс Кичън сред всички останали риалитита, с които стартираха почти по едно и също време.
На тебе не ти харесва, сега вече ми стана ясно, още веднъж извинявай, че съм питала. Просто трябваше да се усетя, че хората обичат да се изказват малко по-гръмко: Шок! Бомба! Провал! Крах, срив, взрив!
Изобщо не съм се изказала гръмко, ако визираш мен. Не обичам да крещя (не използвам главни букви).
Споделих моето мнение. Форумът е за това. Не ме интересува рейтинга. Търся на мен да ми хареса и да ми е забавно.
Тук, във форума, никой не може да ме ядоса, засегне, притесни...

# 2 727
Аз съм гледала всички сезони и този най-много ми харесва. С нетърпение чакам епизодите, въпреки, че ги гледам на запис. Предните сезони по-скоро ми вървяха за фон и ми бяха по-скучни.
В този сякаш игрите повече ми допадат, за участниците не мога да изкажа крайно мнение, тъй като във всеки сезон има и приятни, и неприятни двойки. В този сезон обаче не ми допадат много Краси и жена му. Особено Стаси, много ми е злобна на моменти и очевидно показва пристрастия, което не е ок. Генерално не мога да кажа кое точно предпочитам в този сезон, просто повече ми допада.

# 2 728
  • Sunshine state
И аз смятам, че този сезон е успешен. Предишните ги гледах чат-пат, а на този съм гледала епизодите внимателно (докато гледах, де). Само и единствено Радков не ми харесва.

# 2 729
Силно се надявам финалната игра да не е "Четирите сезона", трудна, неприятна за гледане и крайно неподходяща според мен.

Най- вероятно ще стискам палци на Габчи и Дечи Simple Smile
Жалко , че приключва.
Чакам началото  на "Фермата" Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт