💖 Един за друг 💖 Сезон 4, Тема 2

• 165 008
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 2 730
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
На мен сезонът ми хареса. Единствените ми забележки са само по отношение на изнервящото /за мен/ отделяне на излишно ефирно време на идиотщините на Иван и това, че игрите в по-голямата си част бяха статични.
И в другите сезони е имало дразнещи участници, нормално е да не харесаме всички, но никога досега не ни бяха налагали и занимавали с нечие присъствие толкова. Игрите също никога досега не са били толкова скучни, но е възможно бюджетът за оборудване да е бил пренасочен за заплатите на новите водещи. Grinning

А, да, не ми хареса изобщо и новото правило с предимството на супердвойката - позволява прекалено силна намеса на външни фактори в играта, коалиране, стратегии и измества на по-заден план представянето в изпитанията и чистата социална игра.

Последна редакция: пн, 15 май 2023, 14:31 от Reinа

# 2 731
И на мен сезона ми хареса, с изключение на Санчо Пансови, за тях се чудех как е възможно, честно. Дори и РиП не ми бодяха толкова очите, те бяха силна двойка и се вписваха в идеята на предаването. Не че пълничките хора не могат да са един за друг, но регламента е да се играят игри. Много от игрите бяха създадени, специално за тях.
 Стискам палци ДиХ, КиА и ДиГ да са на финал и да не са четирите сезона, на мен също ми е ужасна игра. Все пак трябва да докажат, че са един за друг, а не да колабират един до друг.

# 2 732
  • София
Може ли запознатите да кажат какво представляват "Четирите сезона", ..Миналата година на финала нея ли играха...пра ги дъжд, те държаха тежки торби и се целуваха през цялото време, след това им я усложниха като добавиха още тежести май...

# 2 733
Може ли запознатите да кажат какво представляват "Четирите сезона", ..Миналата година на финала нея ли играха...пра ги дъжд, те държаха тежки торби и се целуваха през цялото време, след това им я усложниха като добавиха още тежести май...
Това е играта. Освен вода им пускат и вятър и топлина и още други екстремни неща

# 2 734
Ванката вече тик ток си е направил. 😆

# 2 735
Как се пише? Да знам, да го блокирВам 😁

# 2 736
Аз само “Четирите сезона” знам като финална. Каква друга финална е имало?

# 2 737
Според мен проблемът в игрите не беше пълнотата на Сани. Проблемът беше че Иван отказваше игрите преди да ги е започнал. Дори на Сани понякога й се играеше, но благоверният й решаваше, че играта представлява опасност за неговото тЕло и въобще не опитваше. Продуцентите се чудеха как да го задържат при такава липса на старание.

# 2 738
Аз само “Четирите сезона” знам като финална. Каква друга финална е имало?
Във втори сезон,  финалът беше с друга игра.

Не помня какви бяха правилата обаче

# 2 739
Ако финалната игра е "Четирите сезона", Явор и Виктория сигурно ще спечелят, ако стигнат дотам. Криси с тези слаби ръце въобще не виждам как ще се справи. Димана също.

# 2 740
  • Sofia
Лично за мен този сезон е голямо разочарование. За да не става объркване и да не се налага да се обяснявам - натъртвам,  на мен не ми харесва, защото:
1. Подборът на участниците - и в предишните е имало по-оправни и по-смотани двойки. С тази разлика, че досега смотаните бързо си тръгваха. Санчето и Ванката не стига, че ги държаха до последно, ами се чудеха, как повече да ни ги натрапят за да си запълват с простотиите им и без това скъпото телевизионно време.
2. Допълнителните водещи - лично за мен точно тези двамата нямат място там. Краси отдавна не ми е забавен, а на половинката му не й се получава (не знам каква актриса е, но за водеща не става).
3. Липсата на правила при  предимството на "супер двойките". Според това, коя ще е двойката се избира и предимството й. Благодарение на този подход, Явор и Виктория, които държаха последните места в класирането и трябваше да си тръгнат, се озоваха доста напред след като отнесоха 33% от сумата на първенците в класирането.
4.Таймерът, който ми е липсвал и в предишните сезони, в този ми липсва най-много. Не мога да се отърва от усещането, че в този сезон намесата на продукцията е най-видима.
5. Игрите, които лично за мен бяха по-статични и скучни в сравнение с миналите сезони. За последното трябва да благодарим на Сани и Иван. След като те си тръгнаха игрите се раздвижиха. Значи можело!

# 2 741
  • София
Честно казано и аз напоследък осъзнавам, че са доста слаби двойките. Това е четвърти сезон, не са ли гледали в предишните сезони какви игри е имало, особено на етап като този.. Дори в първи сезон май никой не се отказваше, при все, че там нямаха представа какви може да са игрите. Криси много ме разочарова. Изпаднала е в някаква дупка, доста неамбицирана изглежда. Вероятно наистина много ѝ липсва бебето им. Нямам друго обяснение.
Какво да се оправи за следващия сезон: 1. Наградата за супердвойката да се обявява ПРЕДИ двойната игра.
2. Да слагат ТАЙМЕР
3. Ако на някоя двойка се наложи да застане за трети път на телевизора (да са елиминирани) , директно да си ходят без гласуване.

# 2 742
  • Където морето целува небето...
Бих добавила: ако някоя двойка се откаже от играта за спасение и застане пред телевизора с двойка, която е изиграла играта до край, то втората да получава по един служебен глас (прегръдка) от продукцията. Така ще играят игрите.

# 2 743
  • софия
Споделям мнението на Crystal_noir. Не искам да повтарям. Водещите, плиткови и санчопансови ми дойдоха в повече. Мисля, че ДиХ имат реални шансове да спечелят, за което ще се радвам.

# 2 744
Никакви супердвойки с неизвестни привилегии! По- добре са си номинират последните 4 двойки и да ходят на спасителни игри и каквото сабя покаже...
Коалиции да има, но да показват на зрителите някои скрити кадри, не тия режисирани седенки, на които се вижда, че участниците едвам се търпят и никога не сядат в този състав, ако от тяхх зависи. Зрителят много малко знаеше по въпроса кой с кой е. Където има много хора в затворено пространство, има и коалиции, може и повече от две.

Таймер, вече не искам, защото няма да сложат, но искам игри, където всички са на терена и се снима пред очите на всички, да ги е срам да подменят и подправят пред погледа на другите играчи.
И нощни игри не искам да гледам, затова снимат по 16 ч, ако може по-малко да платят на играчите. Не е честно един да е денем, а друг - нощем. В чуждестранните подобни предавания май не съм видяла нощни снимки.

Аз си  представям тези последователни игри двойка по двойка, как си ги нагласяват, карат двойките да изпълнят няколко пъти изпитанието и накрая, хоп - изкарали го.
Примерно калната кола могат да я бършат  на по-ниска височина, като дават близък план и ако на някой не му е стигнала някоя буква, да му дадат да избърше.
Имаше една сериозна игра, където се премнаваше една отсечка на ръце и Полина на Мохамед си контузи рамото. Там пък, ако някой се умори, могат да го чакат да прави още опити и после на зрителите ги пускат като едно взето изпитание.

Общи условия

Активация на акаунт