💖 Един за друг 💖 Сезон 4, Тема 2

• 164 995
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 2 745
Реално няма смисъл от слагането на таймер, в един момент ще гледаме мигове от 3:56:20, в друг от 5:34:56, което също може да бъде изманипулирано.

Някой може ли да шерне линка на Тиктока на Ванката, да видим какво ще споделя тоз🙄 Гаранция давам първия клип ще е с колата😃

# 2 746
vankata_edin_za_drug

# 2 747
# 2 748
засега няма ясна концепция vankata_edin_za_drug
- 'К'вото стане?, ше се пусна в това приключение, заради моята любима съпруга Санчето, въпреки, че съм много против социалните мрежи" Simple Smile

# 2 749
  • София
Реално няма смисъл от слагането на таймер, в един момент ще гледаме мигове от 3:56:20, в друг от 5:34:56, което също може да бъде изманипулирано.

Е, да, и това е така, но в други игри (например тази с Гери и Радо и спиралата във водата) можеха спокойно да дадат пълното представяне (или 80-90% от представянето) на двойките. Те я играха 5 двойки. Горе долу 25 минути щеше да им отнеме да ни излъчат всичко. Аз още не вярвам, че тия шоши взеха играта за 4 мин и малко 😃🤭

# 2 750
Видях го Ванчо в ТикТок и все си мисля, че това момче има някаква диагноза. Ако по ТВ са орязвали моменти с него, сега ще може да се разгърне на воля с диалект и простотия  в социалните мрежи.

# 2 751
е, ама той е мотивиран от това, че от тази социална мрежа ще е на плюс, ако се губеше, не би си направил.
Пък като го надушат от Peugeot, ще си направи и един Тик-Ток само за коли.

# 2 752

Е, да, и това е така, но в други игри (например тази с Гери и Радо и спиралата във водата) можеха спокойно да дадат пълното представяне (или 80-90% от представянето) на двойките. Те я играха 5 двойки. Горе долу 25 минути щеше да им отнеме да ни излъчат всичко. Аз още не вярвам, че тия шоши взеха играта за 4 мин и малко 😃🤭
Не знам за вас, ама аз нямаше да издържа толкова дълго, както каза горе-долу 25мин., едно и също да гледам с различни двойки🙈

Могат да направят нещо интересно, ако си спомняте първи сезон в началото, участниците бяха сменили визията си и пяха май, беше много забавно😊

# 2 753
  • София
Ами по-добре 25 мин да ги гледаме различните двойки как всяка от тях играе от-до една и съща игра, отколкото за същото време Краси и Иван да правят скеч за пежото на Иван. 😆

# 2 754

И нощни игри не искам да гледам, затова снимат по 16 ч, ако може по-малко да платят на играчите. Не е честно един да е денем, а друг - нощем. В чуждестранните подобни предавания май не съм видяла нощни снимки.
Това и аз си го мислех, особено на играта с дрифта. За ЯиВ беше светло, макар и по залез, за всички останали беше пълна тъмница. Защо? Още повече, че уж спиралата е била предния ден. Тоест, с какво са били заети целия ден, че снимаха и играха по тъмно??

# 2 755
Понеже светлото им помогна много на Я и В 🤣🤣🤣🤣🤣

# 2 756
  • Sunshine state
Невероятно оригинално, кой би предположил. 😂
В Тик Ток пожизнено акаунт няма да си направя, понеже ме дразни неимоверно много това приложение, та няма да усоея да се докосна до този талант. 🤣

# 2 757
  • ГО
За мен не е нормално това прехласване по тоя пън. Иван ми е новият Чеченец. С нищо не обогатяващ и полезен, но популярен. Не знам. Не го приемам и това е.

# 2 758
Имаше слух, че следващият сезон щял да бъде "селебрити", т.е. с известни двойки, ама май не е верен. Вие бихте ли се изкефили на такъв и с кои популярни лица, евентуално?

# 2 759
Имаше слух, че следващият сезон щял да бъде "селебрити", т.е. с известни двойки, ама май не е верен. Вие бихте ли се изкефили на такъв и с кои популярни лица, евентуално?
Айде нема нужда.
Все едни и същи муцуни да ги навират и тук, и още повече - заучени реплики и отношения само за пред камера.
Това беше есно от малкото относително истински предавания, а бавно и сигурно вървят към тотално опропастяване.

Общи условия

Активация на акаунт