💖 Един за друг 💖 Сезон 4, Тема 2

• 164 993
  • 3 337
  •   2
Отговори
# 2 760
  • SF
Ами по-добре 25 мин да ги гледаме различните двойки как всяка от тях играе от-до една и съща игра, отколкото за същото време Краси и Иван да правят скеч за пежото на Иван. 😆

Ще им падне предаването от ефир. Чисто телевизионистично не може да се излъчва как някой прави едно нещо в продължение на 25 минути, дори това да е футболен мач между Барселона и Реал Мадрид.  Форматът на предаването включва накъсвания от реклами, водещи с техните включвания. Телевизията не се измисля от "Един за друг". През 60-те години на миналия век в телевизията навлиза разкадроването и монтажа. Никой няма да ви предложи съвременна продукция, заснета от статична камера - общ план в продължение на 25 минути. Това е телевизионно шоу и динамиката е водеща. Около 25-тата минута състезателите бяха прекъсвани. Някой може да иска да се върти по тази серпентина 50 минути, друг 3 часа и т.н. Сега са 4 двойки, но преди 8 седмици бяха 10. Те трябва да си купят канал и да им го гледат ценители. В YouTube  има едни клипчета как някой мачка найлон и памук в продължение на 2 часа. Пробвайте да видите колко време ще издържите.

Последна редакция: вт, 16 май 2023, 09:57 от Esmee

# 2 761
В първи сезон бяха споменали че снимат по две игри на ден,когато е възможно и затова някой игри са на тъмно.Много ги нищехме тогава,защо си лягат с грим,а те реално само уж изпращаха деня.И Виктория го спомена и от предни сезони знаем,че при мъжките/женски игри седят по цял ден разделени за да не могат да си подсказват.Докато се изредят 12 двойки като в началото и в различни дни са снимали някой игри.

# 2 762
  • SF
Е, да... И след всяка двойка се реди терен и техника наново.

Лягането и ставането са възстановки. "Хайде, мило, ставай, любовче, направил съм ти кафенце" - това може и в 16:00 часа да е заснето. Това са кадри, които се снимат тогава, когато снимачният екип е във Вилата. Всички "непринудени" разговори, които ни показват, се разиграват.
Тази година ми се стори, че синхроните са мааааалко редуцирани, за разлика от миналата година, когато много тежаха и накъсваха цялата логика на изпълненията. Много се оплаквахме.

# 2 763
  • софия
Не ми издържа любопитството и влязох в тик-ток да видя на Ваньо профила...само 2 видеа, а вече е с близо 20К последователи и над половин милион гледания. Простотията се радва на голям интерес, само това мога да кажа.

# 2 764
  • София
Не бих гледала известни двойки във формата.
За мен е непонятно как елементарен човек като Иван може да бъде харесван. Не бих следвала изявите му при никакви обстоятелства.

# 2 765
Не ми издържа любопитството и влязох в тик-ток да видя на Ваньо профила...само 2 видеа, а вече е с близо 20К последователи и над половин милион гледания. Простотията се радва на голям интерес, само това мога да кажа.
За съжаление явно това е нивото на нашата държавица.

# 2 766
  • София

Допускам, че има хора, които ще гледат от любопитство един-два пъти и ще го зарежат. Иван нито има комедиен талант, нито смешките му са оригинални. Хората скоро ще го забравят. Славата му ще е точно три дни, така че да се радва сега.

# 2 767
сещам се за един Джорджано. който стана много известен с фалшивото си пеене след Биг Брадър, та и Ванката.
Един фен му писал да прави клипчета за колата.
20к последователи и 5 млн гледания са си сигурно добри пари, ще излезе напред в търсачкте... и тези 2 клипа ще му носят пасивен приход, ще зареже  баниците той.

# 2 768
Даже и от любопитство не бих си го причинала,радвам се че го разкараха и не се налага да превъртам освен рекламите.Хорската простотия е безгранична отдавна съм се убедила.
Аз бих гледала известни двойки,но не вярвам да направят,бюджета им не е толкова голям.

# 2 769
  • Sunshine state
Имаше слух, че следващият сезон щял да бъде "селебрити", т.е. с известни двойки, ама май не е верен. Вие бихте ли се изкефили на такъв и с кои популярни лица, евентуално?
Категорично НЕ. Аман от стари муцуни, ВИП брадъри, Черешки и тям подобни. Това се изтърка и хората (поне около мен) не гледат и не харесват предавания с "известни".

# 2 770
И аз не искам известни. Никой наистина интересен и стойностен няма да влезе. Ще влязат позабравени герои, за да предизвикат интерес, някой и друг да рекламира проектите си и дежурните плеймейтки. Освен това ще подпишат разни договори, с които да нарушават правилата, като във ВИП Брадър, където всеки влиза и излиза, когато си иска и така се губи цялата идея.

# 2 771
  • Sunshine state
Изобщо не знам от къде тръгна това с известните, май ВИП Брадър повлече крак и аз рязко спрях да го гледам, а съм фен на предаването. Само сезонът с Кулагин гледах, понеже ми е съученик, но очаквано беше супер тъпо. Както и в политиката, така и по ТВ въртят едни и същи до пукване. Ей го и Сървайвър - Благо, Татяна и всякакви такива прашасали ВИПове, дето се чудят в кое предаване да се наврат.

# 2 772
  • Буркина Фасо
много станахте неискащите известните да направят един сезон. тогава точно това ще направят  Smiley
и ще има повече гледаемост и дебати.

# 2 773
Съгласна съм за така набедените "известни", това определение е размито и неотговарящо на действителността. За жалост социалните мрежи дават поле за изява именно на такива.
Ако все пак решат да го направят пак ще го гледам Simple Smile
И във Фермата последния сезон вкараха стари учасници, лично на мен подбора не ми хареса. Имаше къде по интересни персонажи от отминалите сезони.

п.п. Това недоразумение Колагин, трябва да му забранят телевизионните изяви!

# 2 774
Някой спомена че обсъждат сценаристите.Според мен нямат бюджет и няма да стане,пък ще видим.Мисля имаше биг брадър фемили ама бяха неизвестни и не помня да е имало състезание,и публиката избираше със смс.

Общи условия

Активация на акаунт