💖 Един за друг 💖 Сезон 4, Тема 2

• 164 984
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 2 775
  • Sunshine state
Биг Брадър фемили беше супер интересен сезон и нямаше известни.

# 2 776
Страхотна игра предстои,в първи сезон я играха,нямам търпение.

# 2 777
  • До морето
Е, добре де, Явор и Виктория тук имат огромно предимство. Всички останали двойки не живеят в София.

# 2 778
По спомен Данчо си взеха играта,питаха,обесняваха им,подсказваха им,даваха им пари.Та ако са общителни и оправни ще се оправят.Не помня кой се беше забатачил с такси,повечето се бяха ориентирали с метрото.
Според мен Арти и Дечо ще се справят,за Христо не съм сигурна.

# 2 779
Да се включа и аз към всеобщото мнение, че НЕ искам сезон със "звезди"! Първо, че със сигурност ще вкарат някои световно неизвестни за мен хорица (също както в черешката), ще се правят на примерни и безпроблемни за пред камерите. Ако все пак има някои наистина популярни, ще бъдат изгонени или доброволно ще напуснат още в началото, да не се излагат нататък (както направи Десислава Банова в Hell's kitchen)

Ако нещата сега са видно нагласени, то тогава не знам какво ще е...

# 2 780
  • София
Тук понятието звезди е криворазбрано, това тук са плеймейтки, батки с някой мускул, фолкгърли-изгряващи или залязващи и някой джендър за цвят.. Страхотен "звезден каймак", направо да му се доповръща на човек.

Утрешната игра изглежда интересна, не знам дали досега е имало такава..

# 2 781
  • Sofia
Играха я в един от предишните сезони. Забавно беше, нямаха пари за билет или такси, а трябваше да се придвижват от точка А до точка Б. Simple Smile

# 2 782
Малко шеметна надпревара имитираха да,любимо предаване беше.

# 2 783
Малко шеметна надпревара имитираха да,любимо предаване беше.
Страхотно предаване, да
Как пък никой не го пое да го прави и тук … явно по-лесно е с халтурките Sad

# 2 784
  • Sofia
И аз съм от не харесващите т.н. "известни". В България сме една шепа хора, а популярните ни лица още по-малко. Не искам да гледам едни и същи муцуни, които са силно
амортизирани от мигрирането в различните телевизионни формати. Предпочитам нови лица, по възможност да не са като Иванушка. Не, че някой ме пита и се интересува от мнението ми, но да си кажа. 😂

# 2 785
Ами, и аз по принцип не искам, но може и да е интересно, ако само един от двойката е известният, например. Ето, аз на Краси Радков жена му за първи път я видях. Даже в началото се изкефих, че ще участват заедно, за да видим техните отношения. Но да, най-вероятно ще е супер напудрено и режисирано.

# 2 786
Сега се сетих че Пламен май хвана някъв случаен човек и той го разкарва по всички следи и му помагаше май с обещание да му плати след играта.Абе интересна е,една от най-добрите и комлексни игри във формата.Поне за мен де.

# 2 787
  • софия
И в мола като ги пуснаха, 1 иле 2 сезон, също беше интересно.

# 2 788
  • SF
Да се включа и аз към всеобщото мнение, че НЕ искам сезон със "звезди"! Първо, че със сигурност ще вкарат някои световно неизвестни за мен хорица (също както в черешката), ще се правят на примерни и безпроблемни за пред камерите. Ако все пак има някои наистина популярни, ще бъдат изгонени или доброволно ще напуснат още в началото, да не се излагат нататък (както направи Десислава Банова в Hell's kitchen)

Ако нещата сега са видно нагласени, то тогава не знам какво ще е...
Черешката на тортата стартира с много популярни личности, но се върти вече десета година и те се изчерпаха. Сега участват предимно малко известни и преповтарят за пореден път някои от доказалите се с готвене.
Не всеки известен може да готви, има подходящ дом, ресторант, където да ги покани. И не всеки известен разполага с 5 поредни дни за ходене на гости, защото репетират, имат участия. За известен химик или счетоводител, който след 17.00 часа да е свободен, не се сещам.

Ако правят сезон с известни, ще трябва да се бръкнат много дълбоко за хонорари, за да могат да ги обезщетят за цялото време, което ще прекарват във вилата. Не знам доколко ще сме доволни, ако започнат да ги пускат да излизат за участия. На известните и половинките им трябва да могат да си позволят отсъствие от дома, да намерят кой как да се справи с децата.

Ако вкарат известни като Ритон, няма да е супер интересно. Игрите ще са адаптирани като за тях. Повечето ще са въпроси-отговори, но много добре премерени отговори, освен ако не решат да се правят на народни хора и през много смях и преструвки да разказват, как също се карат за дреболии като гащи и чорапи. Малко ще е като пиар предаване. И понеже много от известните се познават, ще има да си правят евала...

# 2 789
Хаха Ритонците. Здравко как се пеняви като сапун.
Аз пък докато ви четох си представих Патрашкова и муж-Иво Димитров.
Не, не не искам никакви звиИзди. 🤣
Да, тази игра да си търсят половинките из града я имаше.

Общи условия

Активация на акаунт