💖 Един за друг 💖 Сезон 4, Тема 2

• 164 943
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 2 925
Абсолютно същото щях да кажа!! Отвратително постъпиха...чак толкова да се месят в на хората живота не бива. Можеха да си го споделят с двойките от вилата само, и без това казват, че бебето е било изключително мъничко...никакъв смисъл нямаше да ги пускат тези кадри.

Жоро и Викси според мен са разрешили да се излъчат, няма как такова нещо без тяхно знание. Фео и Алекс и дума не бяха казали за бременността докато бяха в предаването, добре направиха!!
Ще ме прощавате, ама предаването знаят, че явно Викси е загубила бебето и вместо да измислят,че по здравословни причини трябва да излезнат ни показаха, че е бременна, дадоха хората, как се радват и тихомълком ги изкараха. За мен това е недопустимо. На чужд гръб вдигат рейтинг използвайки травматично изживяване. Не ги ли е срам. Да бяха изрязали тези кадри, че е заченала и въобще да не се споменава. Изроди са българските продуценти. Никаква класа.

# 2 926
За рейтинг всичко ще направят.

# 2 927
Г и В са достатъчно големи хора, за да кажат, че не искат да ги снимат, когато в болницата ѝ установиха бременността.
Не вярвам чак такава клауза да има в договора им.
Не мисля, че без тяхно съгласие е излъчено всичко.
Е може заради рейтинг и още нещо да са им обещали.
Но да са щастливи.
Станалото, станало..

# 2 928
За съжаление, аз мисля, че тази вечер Криси и Арти си тръгват. Криси няма да успее да се справи с тази игра...

# 2 929
  • До морето
Да речем, че са разрешили да снимат установяването на бременността и радостта. Но снимките отдавна са приключили и след като са разбрали, какъв е развоят, можеше да променят монтажа и въобще да ги няма тези кадри.

# 2 930
Криси ако е умна , ще си затвори очите и ще направи всичко в името на победата и Артьом и ще се изправи срещу страха си . На понеже не е толкова умна и не зачита чак толкова Артьом явно , та отново ще реве , охка и тюхка и за съжаление ще си тръгнат , колкото и да не ми се иска те да си ходят . Виктория и тя се страхува , та не вярвам да са победители , иначе как ще стане ?
Явно на финал са Дечитата и Христови …

# 2 931
Шоко беше споделил преди месец някъде,че Викси е бременна и губи бебето в игра.Което за мен е подсъдно,но и тя има вина че толкова време не си е направила тест в някакъв момент и директно да си излезнат.Съжалявам,че събитията се развиха така за тях,но явно са се събрали и сплотили щом организират сватба.Те си знаят какво що,аз лично като Александра и Фео бих премълчала и да си излезна.
Това с Барбито беше много яко,не съм го прочела 🤣.

# 2 932
Вече в няколко клюкарски сайта прочетох кои са победителите. 🤢😱🤬
Дано да не е вярно, дано е заблуждаваща информация.
Снимките са приключили преди две, три седмици и вече продуцентите би трябвало да имат идея за настроенията и нагласите на публиката.

# 2 933
  • Буркина Фасо
Да речем, че са разрешили да снимат установяването на бременността и радостта. Но снимките отдавна са приключили и след като са разбрали, какъв е развоят, можеше да променят монтажа и въобще да ги няма тези кадри.
предполагам, че всичко , което се е случило по време на шоуто е собственост на продукцията. тя преценява какво да покаже или не. не мисля , че излъчването на епизода с установяването на бременност е повлияло за загуба на плода.

# 2 934
  • Sofia
Вече в няколко клюкарски сайта прочетох кои са победителите. 🤢😱🤬
Скрит текст:
Дано да не е вярно, дано е заблуждаваща информация.
Снимките са приключили преди две, три седмици и вече продуцентите би трябвало да имат идея за настроенията и нагласите на публиката.
Много се надявам да не са тези, които си мисля!
Колкото до изцепката на Явор с метрото, донякъде го разбирам, не познава градския транспорт. Тъпото е, че реши да му прави сефтето в игра за време и сам се наигра. Досега нито той нито тя са показали, че имат нещо под косата. Беше забавно, единствените софиянци останаха последни, биха ги, като "маче у дирек на тяхна територия".😂😂😂

# 2 935
  • София
Финала иде скоро, хем се радвам, хем ще ми липсва. Много си го гледахме този сезон и главно заради лошото време.

# 2 936
  • Буркина Фасо
Колкото до изцепката на Явор с метрото, донякъде го разбирам, не познава градския транспорт.
според рекламите, това е най-бързият транспорт да стигнеш от едно до друго място в Сф като избягваш задръстването. другите имаха късмет, че попаднаха на услужливи люде, които им свършиха работата. Smiley

# 2 937
Някой беше казал, че тази вечер ще отпаднат 2 двойки, заради спасяванката вчера. Обаче нали финала е в събота, тоест днес 1 двойка отпада, утре 1 и на финал остават 2.

И на мен ще ми липсва предаването, най-вече заради темата тук 😆 хубав лаф направихме!

# 2 938
Някой беше казал, че тази вечер ще отпаднат 2 двойки, заради спасяванката вчера. Обаче нали финала е в събота, тоест днес 1 двойка отпада, утре 1 и на финал остават 2.

И на мен ще ми липсва предаването, най-вече заради темата тук 😆 хубав лаф направихме!
Нали! Въпреки че се броим на пръстите на ръцете😀 Не знам въобще какво ще гледам по ТВ-то другата седмица🥺

# 2 939
  • Sofia
Да, ако гледаш рекламите метрото е супер, на практика е много различно. Три пъти съм ползвала метро, последният път стана авария, останахме блокирани повече от 40 мин. между две спирки. Мина още време докато намерят друга мотриса, която да ни избута до следващата спирка. Вярно, че беше преди повече от десет години и нямаха опит, как да реагират в подобни ситуации. Близо 10 минути пълно мълчание - никой нищо не казва, тъмно и задушно. За протокола, в тунелите мобилните телефони губят покритие, хич не е забавно. След тази случка приключих с метрото, с колата си е друго, задръстванията не ми пречат. Та от моята камбанария, донякъде го разбирам Явор. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт