💖 Един за друг 💖 Сезон 4, Тема 2

• 164 853
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 3 225
  • София
Това ли е играта за финал!? Close

# 3 226
Предишните пъти толкова хейт ли имаше към победители? Зачетох се и във фейсбук, толкова нехаресвана двойка, чак ми дожаля.
Едва ли е случайно де...

# 3 227
Много тъпо, че в две поредни игри Явор и Виктория са последни, а те ги оставиха на финал, че даже и ще спечелят.
Много смотан тая година регламента то изобщо го няма 😠
Наистина искам да паднат до 10 мин 😂 просто не е честно. Хайде веднъж компромис имаше и за други такива шансове,но два поредни, ако бях участник бих се ядосала.

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 21:36 от Morkovelka99

# 3 228
  • софия
Яд ме е за ДиХ. Цял сезон са железни, харесвани са и заслужават да спечелят.

Не искам да ви досаждам с Ваньови, но Петър се е лепнал за него, тъй като първия има много гледания в тик ток 🤣

# 3 229
  • Велико Търново
me_for_president, да, но ако не бяха взели виртуалните 17 хиляди, сега щяха да имат със 17 хиляди по-малко. И ако победят, разликата би се отразила и върху реалните пари. Нали така?

# 3 230
Как разбирате, че някой е отпаднал? Гледам с едно око, но дотук виждам само някакви приказки кой как няма да се предаде и отвреме навреме нещо ги брули. В предишните сезони поне ги даваха как отпадат един по един.
Димана защо е с тая огромна пола? Само ще й натежи като се напои с вода.

# 3 231
  • Велико Търново
Ами който падне/слезе от платформата, значи е отпаднал. Просто е.
Не само Димана е с пола. Всички жени са.

# 3 232
Хвърлих един поглед. Очаквано, това е мега малоумната игра, която с НИЩО не доказва дали са един за друг. Чудя се след тези изтезания колко от двойките ще свършат с пневмония и в болница? Не е шега това!

За съжаление Виктория изглежда супер щастлива на синхроните. Тя винаги е като препикано мушкато като загубят, което ме води на мисълта, че са спечелили те.. което абсурдно!

# 3 233
Виктория и Явор печелят - личи си от нахилените им физиономии в интервюто след играта, а всички останали са печални...издадоха се

# 3 234
  • София
Предишните пъти толкова хейт ли имаше към победители? Зачетох се и във фейсбук, толкова нехаресвана двойка, чак ми дожаля.
Едва ли е случайно де...
И миналата година никой не беше доволен от спечелилата двойка (включително и аз, де). Обаче с тази разлика, че тези миналогодишните просто бяха някакви безлични, с нищо интересно не ги запомнихме. Имаше по-колоритни и реално имащи нужда от парите двойки.

Относно 17те хиляди - ЯиВ си заявиха пред екрана, когато им ги взеха, че АКО спечелят, ще ги компенсират затова, че им ги взеха.

# 3 235
  • До морето
Еми малоумна история. И синхроните си не могат да направят както трябва.

# 3 236
  • София
Прекрасна е Димана! ♥

# 3 237
Железни са ДиХ и АиК! Криси милата я съжалявам...едва издържа

# 3 238
me_for_president, да, но ако не бяха взели виртуалните 17 хиляди, сега щяха да имат със 17 хиляди по-малко. И ако победят, разликата би се отразила и върху реалните пари. Нали така?
По-точно не бих могла да го кажа.

Миналогодишните бяха скучни и Симона чат-пат правеше някои коментари, с които дразнеше, но поне си бяха истинско семейство. Докато при В&Я има някои съмнения дали след предаването няма да си разделят парите и кой откъде.

Аз спирам да гледам, че не ми е приятно да гледам как ги мъчат Sad

# 3 239
Не бе, по-малоумна игра не бях виждала в нито един формат.

Общи условия

Активация на акаунт