💖 Един за друг 💖 Сезон 4, Тема 2

• 164 874
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 3 270
Ясно е, че е измислено предаване, но просто не е честно. Явор и Виктория винаги бяха последни, докато не отмъкнаха парите, а накрая им се дадоха два шанса. Петър и Радина бяха неприятни, но това е пълен абсурд, една от най-силните двойки си тръгна а за пореден път дават шанс на слабите. Единствените, които заслужаваха втория шанс бяха Арти и Криси.

# 3 271
във ФБ хората искат Димана и Христо да спечелят

# 3 272
  • София
Краайй..ВиЯ печелят...Да не им е честито...

# 3 273
Уф, и тоз формат нагласация!!
Явно им подариха пари за сватбата … Sad
Поредните измислени победители Rage

# 3 274
Отвратителна игра, още повече ,че физичедки дава предимство на ВЯ,отвратително е да се гледа , как победата ще отиде при най-малко заслужилите от 4 те двойки, дори от всички други в този сезон.
Досега всички двойки  победители съм харесвала в предишниге сезони.
Сега просто гледаме как се дава път на несправедливостта

# 3 275
Как не ги е срам господата от продукцията?!!! Толкова ядосана никога не съм била за никой формат до момента Rage двойка която цял сезон печелеше игри и никога не стигна до телевизора отпадна, защото другата двойка я бутаха цял сезон.

# 3 276
  • София
Жалко. Но ДиХ са абсолютно Един за друг. А ЯиВ нямат кой знае какво връзка

# 3 277
Това са възмогно най-НЕзаслужилите победители!! НЕ Е ИСТИНА!!! не мога да им гледам самодоволните физиономии, изключвам телевизора...

Благодаря много на вас за супер темичките, които направихме 🤗 беше ми приятно!

# 3 278
  • Пловдив
Е това беше,трябваше им още малко време на Диманка и Ицето,защото Явор ненавижда Виктория за да е целува  дълго време и щяха да отпаднат,но Уви най некадърните победиха.Каквото и да направят те не са Един за друг и никога няма да бъдат.
Как да се запише човек за следващ сезон когато и да печелиш игри накрая ще спечели двойката която продукцията желае???
Беше ми изключително приятно и уютно в темата със всички вас.Желая ви прекрасно лято и до нови срещи.

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 22:49 от samantinia

# 3 279
  • софия
Както и за другите предавания, така и тук, победителят се знаеше поне от 3 седмици.
Другите спечелиха много повече - приятели и симпатиите на зрителите.

# 3 280
  • Sofia
Кога им изсъхнаха дрехите?!

# 3 281
Ем всички знаехме кой печели, ем пак всички се надяват.
Айде Вики, Явор честити да са ви. Със здраве да ги харчите. Все пак си ги заслужихте, няма по-нехаресвани победители.

# 3 282
Ако има статистика за спечели игри ще се види кой е истинският победител, а именно Димана и Ицето. Heart

# 3 283
Отвратително,отвратително .Как не ги е срам, Тия двамата В и Я нямат съвест и срам наистина.
Димана и Христо са истинскиге победители, просто ги ограбиха.
Винаги ме е вбесявало ,когато нечестно някой е бутан някъде

# 3 284
Ем всички знаехме кой печели, ем пак всички се надяват.
Айде Вики, Явор честити да са ви. Със здраве да ги харчите. Все пак си ги заслужихте, няма по-нехаресвани победители.
А това е трудно постижимо Simple Smile
Ето и самите участници заявиха че ДиХ са печелилите най-много игри Grin
Весело лято !!

Общи условия

Активация на акаунт