Туба и Къванч в "Cesur ve Güzel"/"Искрите на отмъщението"/"Дръзки и красиви"-19 тема

• 20 607
  • 489
  •   1
Отговори
# 150
Предиобеден привет,Кате!

Вчера  се появиха клипчета, как Туба и останалите актьори избират дрехи за ролите си.
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456245684%2F00fd5a65a1f8c11da2
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456245686%2F1f091122ef1d9b58d5
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456245685%2Fdbbec9631195df2079

Скрит текст:
Днес се навършват 10 г. от както започнах да пиша във форума БГ мама.

Безпроблемен горещ ден ти желая!

# 151
  • гр. Върбица обл. Шумен
Горещ привет, Злати!

Скрит текст:
При нас е много горещо и водата в басейна е гореща...

❤Има моменти, в които мълчанието е стихотворение❤ (J. Fowles)...

Можете да се отегчите в Рим през втория месец от престоя си, но не и през шестия и ако останете за една година, ще имате идеята да останете тук завинаги (Стендал „Разходки в Рим“)

https://vk.com/doc179630476_665456906?hash=k2xEjdJGbl0l5rr94pQzY … 8019seTsDhybVYAFD

Дано при вас да е по хладно... Ползотворен ден!

# 152
Здравей следобедно,Кате!

от вчера...

Туба е споделила едно видео на английски език...
Линк за ВК-https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456245688%2Fb043f6ce … pl_wall_-63875573
Линк за ТТ-https://twitter.com/cherfrank/status/1682033817677336581
Превод:
- Преди няколко дни се хванах на мисълта, че искам да разбера. Трябва да разбера. Трябва да разбера. Някой ме прегърна с любов и честност. И единственото, което мога да кажа е, че трябва да разбера себе си. Трябва да разбера, трябва да разбера за какво е този път. Трябва да разбера какво е необходимо да чувстваш, за да чувстваш. Така беше. Опитах се да използвам ума си, за да разбера това чувство.

вчера в 20:00 ч. · от Алена Калинка
Очите на жените... Те са като басейн, в който мъжът се гмурка с главата си, без дори да мисли за спасителна жилетка. Някой казва, че при жените го привлича стройната фигура, друг - че красивото лице, третият - че умът, четвъртият - характерът. Но всъщност всички те леко се колебаят. Защото всичко винаги започва с поглед. Погледът на жената е нейната красота, нейният ум, нейната душа. Когато погледът те е завладял, останалото е второстепенно. И ако не сте готови да се удавите в нейните очи, тогава не, дори най-перфектната фигура ще помогне (Олег Рой)

Tубa добави към историята на Instagram #TubaBüyüküstün
Красиво...
(изпълнение на пилон,може и да сте го видели краткото видео)
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456245689%2Faa3e6385 … pl_wall_-63875573

От Instagram на Нуран Еврен Шит
Среща с маслини 🕊
Нашият Бончук липсва в този красив кадър, но ние, 5 жени, всички сме заедно в този сърдечен съюз. Нашето семейство Маслини е огромно и този сезон имаме много неочаквани изненадващи разклонения... Сърцето ми е в устата ми, нека пътят ни бъде изпълнен с мир, красота и любов!  Flowers RoseHands Pray
#miotrayo #netflixturkey #zeytinağacı

от днес

Туба добави репост от Бурак Санук в Instagram #TubaBüyüküstün
Кафе? Туба Бюйюкюстюн
Туба отговорила: Винаги скъпи...Coffee

#DZMnews
📸 Къванч с египетски актьор в Бодрум!

Спокоен следобед!

Последна редакция: пт, 21 юли 2023, 14:37 от Zlatina3

# 153
  • гр. Върбица обл. Шумен
Следобеден привет, Злати

Благодаря за споделеното! Много информация си донесла...

Скрит текст:
До преди малко майка ми лежа в басейна...А, аз гледах през прозореца. При нас е страшно горещо.

Туба добави репост от Бурак Санук в Instagram #TubaBüyüküstün кафе? Туба отговори: Винаги скъпа...

Есма...

Зад кулисите на филма...

Дано при вас е по-хладно!

Последна редакция: пт, 21 юли 2023, 17:08 от Екатерина Кузманова

# 154
Добър горещ ден,Кате!

Скрит текст:
Сутринта писах в няколко теми и бързах да изляза.Пазарувах в хранитения магазин и зеленчуковия.Заредих си и картата за градския транспорт с намаление на пенсионери.Добре,че терминала от началната спирка,където е касата е близо до нас,около 10-15 мин.път.Направих и нещо за обяд.Сега на хладно от климатика вече мога да пиша!Навън в момента е 31 градуса на сянка.

Вчера излезе инфо кой ще е новия актьор,който ще играе във 2 сезон на ''ДА/МД''!Това е актьорът Айтач Шашмаз,който е доста по-млад от Туба.Играл е в малко сериали.Аз съм гледала по-големия му брат Исмаил Еге Шашмаз(който също е актьор), в 4 сериала.

Актьорът Айтач Шашмаз ще се присъедини към актьорския състав на сериала #OtherMe във втори сезон с героя на Дияр, млад мъж, който е преживял семейна травма и ще започне трансформацията в живота си след срещата с Ада (Туба Бюйюкюстюн)

Това са едни от последните нови снимки на Айтач.

Скрит текст:

Според официалните резултати Netflix представи топ 10 на турските проекти с най-много гледания в света.

От Мурат Боз на снимачната площадка
Сцена с Ада в болницата...

Приятен макар и да е горещ остатъка от деня!

# 155
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добър ден, в горещинака, Злати!

Скрит текст:
При нас температурата е 38 градуса на сянка.

И също така се случва, че всички най-красиви думи се побират в тишината на една прегръдка...

ZeytinAğacı #AnotherSelf #TubaBüyüküstün #MuratBoz
Според официалните резултати Netflix представи топ 10 на турските проекти с най-много гледания в света.

Очите на жените... Те са като басейн, в който мъжът се гмурка с главата си, без дори да мисли за спасителна жилетка. Някой казва, че при жените го привлича стройната фигура, друг - че красивото лице, третият - че умът, четвъртият - характерът. Но всъщност всички те леко се колебаят. Защото всичко винаги започва с поглед. Погледът на жената е нейната красота, нейният ум, нейната душа. Когато погледът те е завладял, останалото е второстепенно. И ако не сте готови да се удавите в нейните очи, тогава не, дори най-перфектната фигура ще помогне (Олег Рой)...

Спорен ден ти желая!

# 156
Преидобеден привет,Кате!

Никога не знаем какво ще ни донесе утрешният ден, но все пак имаме днешния.

Скрит текст:
Снощи в малките часове на нощта при нас преваля силен дъжд с гръмотевици.На сутринта слънцето отново напече и сега е горещо.

Вчера излезе инфо за актриса,която влиза във 2 сезон на ''ДА''.Това е Nilüfer Açıkalın /Нилюфер Ачъкалън в ролята на Леман,майка на Лейла(Седа Бакан),която ще пее в сериала.

Сутринта Туба ни е пуснала в ИГ как си пие кафенцето.Усмихната е и прави разни мимики!
Туба е добавила в инстастори #TubaBüyüküstün
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456245694%2F2cc31bd5 … pl_wall_-63875573

..от ВК...коментар и кратък откъс с превод...
Туба изглежда красива и много щастлива… „Трябва да ме видиш в корона“, песента на Били Айлиш(американска певица и авторка на песни),от това изследва какво означава да си господар на собствения си живот. Докато отстоява собствената си сила, тя никога няма да позволи да се възползва от нея:
„Трябваше да ме видиш в короната
Ще управлявам този безполезен град
Гледайте как ги карам да се поклонят
Един по един, един по един
Един по един един по един"

открих песента с бг.превод

https://www.vbox7.com/play:4bc1b90afd

Приятен неделен ден!

# 157
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добър ден, Злати!

Благодаря за новата информация!!!

Скрит текст:
При нас "дойдоха" облаци - малко падна температурата...

https://vk.com/doc179630476_649955381?hash=Zruzd2PDSSDM9w2ZZKWvP … dule=public&mp4=1

Просто имаш моите ръце, просто имаш част от душата ми в теб... Раздялата няма да сломи теб и мен, аз дишам и ти дишаш с мен...

Маргаритки... като очите на децата......
Без злоба... завист... измама......

Слънцето се скри и дойде хладина... Лек остатък от деня...

# 158
Здравей следобедно,Кате!

Благодаря за споделеното от вчера! Two Hearts

Скрит текст:
Днес бяхме с ММ при хематолога за да покажем поредните изследвания.Чакахме 2,30 мин.,от 10,00 ч. до 12,30 ч.тъй като миналата седмица лекарят беше в отпуска и всички чакаха с направени изследвания.Всичко е наред,продължава с хапчетата,които приема от 1 год. по схема!Утре следобед от 16,50 ч.има запазен час за годишния преглед при кардиолога.Пак е в жегата е но,няма как.

от вчерашното сутрешно кафенце на Туба...

от сутринта..
Туба е добавила към Instagram #TubaBüyüküstün
🦋#друго себе си #zeytinağacı #miotrayo #lechemindolivier
@nuranevrensit @burcu.alptekin @sedabakan @boncukyilmaz

също от днес по обяд...
Tубa добави репост от Burcu Alptekin към историята на Instagram #TubaBüyüküstün
@tubabustun.official @boncukyilmaz @sedabakan
Имате нужда от римейк на тази снимка...

Това е при заснемането на 1 сезон на ''ДА''.Колко са пораснали Мая,Топрак,дъщеричката на Седа Бакан и сина на Бончук Йълмаз.Седа роди и второ момиченце.Годините летят!

Хубав и спокоен следобед!

# 159
  • гр. Върбица обл. Шумен
Следобеден привет, Злати!

. Горещината напъва и никой и не може да я спре... кошмар...

Имате нужда от римейк на тази снимка...

Всеки път, когато тя се усмихваше, сърцето ми преливаше от нежност...Да видя блестящите й от щастие очи беше по-ценно от всеки подарък.

Слезе при мен от красив портрет. Погледна ме отдалеч като жена от Сребърния век, чиято красота е достойна и лесна (И. Якушкина).

Ползотворен остатък от деня!

# 160
Предиобеден привет,Кате!

Скрит текст:
Вчера писах по-късно следобед.Обяснила съм в поста си защо.Днес сутринта бяхме на Кауфланд.Сега си почиваме.Следобед ще бъдем на годишен контролен преглед на ММ на кардиолог.Използваме изследванията за хематолога.Не трябва да се чака,когато се разболееш тогава да посещаваш лекар.Трябва да се следи всичко на нашите години.То и за младите е нужно понякога.

От инстасторията на Мелиса Инджи Курт.
Моята приятелка!

(Мелиса е съпругата на Умут Курт,който играе с Туба в ''ПС'' и ''ДА''...)

..снимките май са от събирането след финала на 1 сезон...

За изминалата седмица Туба е на шесто място в класацията на IMDB,а Къванч е на осмо!

на всички от десетката

🆕 Kъванч си почива по време на пътуване до Калкан.
от историята на Селена Апълтън.
От тт КТГ

Приятен горещ ден!

# 161
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добър ден, в жаркия следобед!

Благодаря ти за споделеното!

При нас е 35 градуса на дебела сянка...

Не отхвърляйте хора, които искат да бъдат с вас... Може би те ще са единствените, които ще останат с вас в най-трудните моменти от живота...

Животът е невероятен, приятелю всичко зависи от това как го гледаш.
Александър Дюма "Дамата с камелиите".

Колко бързо забравяме всички лоши неща, когато човек ни липсва...

Спокоен следобед ти желая!

# 162
Здравей,Кате!

Скрит текст:
Жегите продължават и днес.Дано довечера превали и утре е по-хладно,както предават синоптиците.

от днес...
Туба.. Нови снимки от срещата в понеделник с екипа на "Маслиново дърво"

...пояснение ...

..новото от вчера ...
От историята на Seda Bakan в Instagram #ZeytinAğacı #AnotherSelf #TubaBüyüküstün
Работа, работа, работа...
@tubabustun.officia,
@boncukyilmaz

без надписи на триото:Туба,Седа и Бончук Йълмаз вече е там...

и още Туба е добавила в ИГ снимка зад кадър на реж.Бурджу Алптекин,Бончук Йълмаз и Erdem Tepegöz/Ердем Тепегьоз,който е кино режисьор и може би ще замени реж. след 3 еп.!Тя ще си продължи със снимките на 2 сезон на ''Рибарче'' август месец.

🆕 Къванч на снимките на реклама за пелени/памперси Molfix

Спокоен ден и се пази от жегите!

# 163
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет Злати в още по горещия ден!

Скрит текст:
Не знам как е при вас, но при нас е огнена горещина. Преобличах се сто пъти...

Болката без теб е повече от любов.
И тишина в нощта...
Болката без теб е повече от любов!
Така тишината крещи...

Вие сте близо и всичко е наред:
И дъжд и студен вятър.
Благодаря ти ясно
За това, което си в света.

Туба Бююкюстюн влезе в камерите в Етилер, разговаря с пресата. Туба каза, че е присъствала на вечеря с няколко колеги от екипа на Olive Tree: „Ваканцията свърши, пристигнах, сега е време за работа. Всичко е наред. Туба отказа да коментира видеото, което сподели в стори на английски. Не искам да говоря повече за това. Казах каквото щях да кажа. Добре съм, супер. Благодаря ти. Пожелавам ви лека нощ..."

Лек остатък от деня ти желая!

# 164
Здравей следобедно,Кате!

Скрит текст:
Днес вече се диша спокойно!Сутринта излизахме с ММ докато не беше заваляло. После се оказа,че едното стъкло на вратата на колата не се вдига за да се затвори.Да не ти обеснявам какво стана после.По обяд заваля,после спря,пак заваля.Поне се разхлади.

от днес ...Туба в ИГ
Протести на селяни срещу изсичането на дървета в гората Акбелен.
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456245705%2F63b29bcd … pl_wall_-63875573

Хубав следобед ти желая!

Общи условия

Активация на акаунт