Туба и Къванч в "Cesur ve Güzel"/"Искрите на отмъщението"/"Дръзки и красиви"-19 тема

• 20 637
  • 489
  •   1
Отговори
# 225
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет по нощите, Злати!

Благодаря за споделеното!

Скрит текст:
При нас беше много горещо. Полежах в басейна...

Пергаментите не утоляват жаждата. Ключът на мъдростта не е на страниците на книгите. Всяка мисъл е разкъсана към тайните на живота, намира извора в душата си (Гьоте "Фауст")...

Красивата жена е повече от сила, има толкова много нюанси и звуци на пролетта! Тя не прощава, тя е простила всичко ... Тя отдавна не се нуждае от тези, които си отиват. В ръцете й нежност, свито като котенце и мърка тихо край лампата в нощта. И тя не е първата, която стъпва върху отломките и продължава да плаче, когато сърцето й крещи. В очите като стомана, без усмивка, без жест. Научена е от живота да не се раздава. Но, ако сте намерили своето място при нея пазете мира й, обичайки свободно. И може би ще видиш, това е просто момиче, Което иска и търси топлина. Която нощем гледа към звездите, която още не е намерила щастието. Но тя стана луксозна, уверена, смела, Понякога е невъзможно да се подходи към това! Безумно красива, да станеш кралица ... И едно живо сърце зад леден къс в гърдите ми! „Хубава жена“, шепнат мъжете... И я гледат, изпращат я с копнеж. Красивата жена е повече от сила, когато е стоплена от любимата ръка.

Винаги има шанс.. Само не губете надежда...

https://vk.com/doc246508896_661175662?hash=G51G3bzohXTJkcS0aojQb … zaOtXESYSBF6fSpjk

https://vk.com/doc246508896_659695089?hash=jyMkjRMs8ol9f9bFkPZTp … zcrcrsynRewkNGkxo

Лека нощ!

# 226
Здравей следобедно,Кате!

Днес Туба е добавила в инстастори снимка от сета/снимачната площадка...

Айтач Шашмаз,който ще участва във 2 сезон на ДА

Спокоен следобед!

# 227
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!

Днес се чувствам по-добре. Подухва ветрец...

Пергаментите не утоляват жаждата. Ключът на мъдростта не е на страниците на книгите. Всяка мисъл е разкъсана от тайните на живота, намира извора в душата си... (Гьоте "Фауст")

Красивата жена е повече от сила, има толкова много нюанси и звуци на пролетта! Тя не прощава, тя е простила всичко ... Тя отдавна не се нуждае от тези, които си отиват. В ръцете й нежност, свито като котенце И мърка тихо край лампата в нощта. И тя не е първата, която стъпва върху отломките и продължава да плаче, когато сърцето й крещи. В очите като стомана, без усмивка, без жест. Научен от живота да не се раздаваш. Но ако си намерил своето място при нея, пази я мир. Научен от живота да не се раздаваш. Но, ако сте намерили своето място при нея, пазете мира й, обичайки свободно. И може би ще видиш, това е просто момиче, което иска и търси топлина. Която нощем гледа към звездите, Която още не е намерила щастието. Но тя стана луксозна, уверена смела. Понякога е невъзможно да се подходи към това! Безумно красива, да станеш кралица ... И едно живо сърце зад леден къс в гърдите ми! „Хубава жена“, шепнат мъжете... И я гледат, изпращат я с копнеж. Красивата жена е повече от сила, когато е стоплена от любимата ръка...

Татяна Лопатина

Туба е добавена към Instagram #TubaBüyüküstün

И сега съм тук.. Не мога да си спомня кога съм дошла тук, откъде съм дошла и защо.. Знам само, че съм жадна Толкова съм жадна...

Уважение заслужават онези хора, които независимо от ситуацията, времето и мястото си остават такива, каквито са в действителност...

Спокойна вечер!

# 228
Привет,Кате!

Скрит текст:
Окъснях,но правих зимнина.Синът почиваше и ни помогна.Варя последните буркани.Утре се връщам при дъщерята.Да видим дали тази седмица ще е последна?

Имаме нови снимки зад кадър...
Нуран Еврен Шит добави #ZeytinAğacı #AnotherSelf #TubaBüyüküstün към Instagram
Три в едно  #zeytinağacı 27.08.23 @umutkurt 📸 #togetherself
Туба направи репост от Нуран Еврен Шит...

Приятен следобед и лека седмица!

# 229
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добър вечер, Злати!

https://youtu.be/a1LXeUNmonk

Понякога трябва да зарежете рутината и да направите нещо ново.  Нова чаша, нова рокля, нов маршрут, нови мисли, нова фотосесия...

- Какво ще правим днес?
- Както обикновено - радвайте се, вярвайте и обичайте...

Тясна рокля...

https://vk.com/doc179630476_668292170?hash=6y3qwbMlHH4SYC92HxOHz … dule=public&mp4=1

Лека нощ!

# 230
Здравей педиобедно,Кате!

Новото от вчера...
Актрисата Хулия Авшар е посетила сета!Сутринта прочетох при рускините,нищо не пропускат,че хотелът,в който живеят актьорите в Айвалък бил неин.Забелязах и снимките на Одри Х. на стената!

хотелът
Скрит текст:

Туба няколко дни е в тренда

Приятен вторник ти желая!

# 231
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добър ден, Злати!

Скрит текст:
При нас хладно... В следобеда сигурно ще "горим"...

Хелин...

Арт...

Любовта, най-красивото чувство, тя е живителен балсам..
Любовта лекува душата и ни спасява от рани..

Най-важното занимание в живота е глезотията. Не пораствайте! Това е капан! (Вячеслав Полунин)...

Лек следобед!

# 232
Следобеден привет,Кате!

Скрит текст:
При нас е горещо всеки ден.Само в малките часове на нощта се разхлажда,когато спим.

още една снимка на трите актриси...

Лек и безпроблемен остатък от деня!

# 233
  • гр. Върбица обл. Шумен
Предиобеден привет, Злати!

Скрит текст:
Ваканцията свърши. Утре съм на работа. Екшънът започна...

Физическата болка се понася много по-лесно от душевната.
Няма упойка и лекарства за душевна болка. Тя трябва да оцелее.

Фотосесия за списание ELLE Style/2012/

Звездите от кориците Dhafer Al-Labidine и Tuba Büyüküstün поемат водещата роля и завладяват филмовия свят с невероятния си талант и огромна енергия. Те ни вдъхновяват и ни забавляват. Най-важните есенни тенденции в септемврийския брой, тъй като нашият брой е пълен с най-новите визии, нови версии и най-готините тенденции, които да ви помогнат да покажете личния си стил. Развихрете своята креативност и индивидуалност, тъй като модните думи за този сезон са „смели и красиви“, а смелите и красивите често вървят ръка за ръка, независимо дали в модата, аксесоарите или красотата.

Всичко, от което всеки един от нас има нужда е късче просто човешко щастие, шепа любов, капка нежност и щипка грижа...

Спорен  ден ти желая!

Последна редакция: чт, 31 авг 2023, 10:48 от Екатерина Кузманова

# 234
Здравей следобедно,Кате!

Скрит текст:
По обяд зетят ме докара до Б-с.Гледането на внуците приключи.След 2 седмици пак ще ходя, но за кратко тъй като на 16.09.са канени на сватба.

Вчера се появи страхотната новина за Туба,която се е снимала с известния арабски актьор(роден в Тунис) Дафер Л'Абидин за септемврийския брой на списание ELLE Arabia! Hands Plus1 Туба много е обичана в арабския свят още от времето, когато излъчваха първия сериал с нейно участие в главната роля - ''Под липите'' (2005-2007 г.).Видях,че си пуснала само едната корица с превод и то пак по средата на поста.

Ето и другата корица...Nature FireHands Plus1

От Instagram на журналистката Valiya Taha #TubaBüyüküstün
Работата в екип сбъдва мечти!
Благодаря ви @dhaferlabidine и @tubabustun.official за тази страхотна история.
Прочетете всичко за това в нашия септемврийски брой!

зад кадър

...от днес пуснато преди часове...към двете корици...на списанието...
Туба е добавена към Instagram #TubaBüyüküstün
Нашите септемврийски звезди от корицата Туба Бююкюстюн и Дафер Л'Абидин не само си създадоха име в региона, но и превзеха филмовия свят със своя невероятен талант и кипяща енергия. ELLE Arabia ги настигна, за да поговорим за наследството, как да го направим голямо и как двамата успяха да намерят своята вътрешна пантера...
Останалата част от най-горещите есенни тенденции за септември е пълна с всички най-нови визии, най-нови версии и готини микротенденции, от които се нуждаете, за да покажете личния си стил. Нека вашата креативност и индивидуалност блеснат, тъй като модните думи за сезона са смели и красиви, често вървят ръка за ръка, независимо дали в модата, аксесоарите или красотата.

Tубa добави към историята на Instagram #TubaBüyüküstün
На път за Истанбул...
(Не са писали дали се връща за кратко да си почине или местят снимките от Айвалък в Истанбул.
Ще разберем по-късно предполагам)

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456245795%2Fb39fa34f … pl_wall_-63875573

И още от пътуването...

https://vk.com/tuba_murat?z=video-68586478_456245354%2F786d7c6732beceec11

Приятен следобед!

# 235
  • гр. Върбица обл. Шумен
Следобеден привет, Злати!

https://vk.com/away.php?post=-63875573_206012&el=snippet&to=http … -iyi-dijital-dizi

ВНИМАНИЕ! ГЛАСУВАЙТЕ!
Сериалът "Маслиново дърво" е номиниран на Международния филмов фестивал в Измир, категория "Най-добър цифров сериал"
Туба Бююкюстюн е номинирана за "Най-добра актриса" в сериала!
Последвайте връзката и гласувайте!

Нашите септемврийски звезди от корицата Туба Бююкюстюн и Дъфър Л'Абидин не само си създадоха име в региона, но и превзеха филмовия свят със своя невероятен талант и кипяща енергия. ELLE Arabia ги настигна, за да поговорим за наследството, как да го направим голямо и как двамата успяха да намерят своята вътрешна пантера...

Ползотворен остатък от деня!

# 236
Добър ден,Кате!

Честит първи работен ден преди започване на учебната година! BookBooksNotes

Вчера излязоха новите снимки от фотосесията на Туба и Даффер Л'Абидин за ELLE Arabia...
Красота Nature SparklesHeartHands Plus1

Интервюто с Туба за списанието.Тъй като е на руски ез. и дълго го пускам в скрит текст

Скрит текст:
Из интервью Тубы для журнала ELLE Arabia #TubaBüyüküstün

Как ваше прошлое повлияло на то, кем вы сегодня являетесь как актриса?

Туба: Мир и персонажи, написанные в сценарии, двумерны. Читая сценарий, вы мысленно создаете мир, добавляя детали с помощью воображения. Я изучала дизайн сцены и костюмов. Благодаря этому факту, а также знанию драматургии и занятиям живописью, все это оказало огромное влияние на преобразование моих персонажей из двух измерений в трехмерные и превращение их в реальных личностей. Как актрисе, мне больше всего нравится работать над внутренним миром героини, ее психологией и взаимодействием с другими персонажами. Для меня это все равно что разгадывать головоломку.

И что для вас значит актёрская игра?

Туба: Больше всего в актерской игре меня впечатляет то, как персонажи, которых я сыграла, отражаются в жизни людей. Для меня это необыкновенный опыт - наблюдать, как люди привязываются к этим персонажам, то, как они принимают их в своей жизни и удерживают в ней.

Как ваша актерская игра раскрывает вашу личную историю и раскрывает вашу индивидуальность?

Туба: В последнее время я осознаю, что соглашаюсь с правилами, которые получаю. Персонажи, которых я играю, иногда становятся для меня ориентиром, иногда ответом, а иногда они поднимают вопрос, на который мне нужно найти ответ на данном этапе моей жизни. Погружаясь в этих персонажей, готовлюсь и на следующий шаг в роли актрисы.

Как человек, чьи работы пересекли границы и сумели охватить новую аудиторию по всему миру, какой отпечаток вы хотели бы оставить в мире?

Туба: Сколько я себя помню, найти своё внутреннее и подлинное «я» было самой большой страстью в моей жизни. И все, что я делаю, мои ошибки, достижения, падения и подъемы - все это для того, чтобы еще больше приблизиться к своему внутреннему «я»

Как для вас пересекаются миры актерского мастерства и моды?

Туба: У каждого дизайна уже есть свой характер, ещё до того, как он встречается с людьми. Он рассказывает нам историю. И это отражает эмоции и отношение к нам. Актерская игра именно такова. Например, когда вы надеваете на себя это изделие, оно становится более значимым, преображается, приобретает более широкий смысл и характер.

Дом Картье сочетает в себе как безграничный творческий потенциал, так и богатое наследие. Есть ли в этом что-то общее между вами и брендом?

Туба: Богатое наследие относится к культурному, историческому и традиционному наследию, которое передается от одного поколения к другому. Однако я считаю, что самая важная часть - это понимание того, что представляет собой ваше наследие, которое дает нам более глубокую версию нашего существования. По мере того, как мы исследуем свое подлинное «я» появляется возможность видеть вещи под другим и более глубоким углом зрения, чем обычно. Это приводит нас в область безграничного творчества, где мы можем найти способ выразить себя миру. Если бы это не было смыслом существования, то что бы это было?

Какая ваша любимая вещь от Cartier?

Туба: Коллекция Panthère от Cartier меня полностью очаровывает. У меня их много, но если понадобится, я выберу самые простые, которые можно сочетать с чем угодно и для любого случая: часы Panthère de Cartier Double Loop и кольцо Panthère de Cartier.

А есть ли что-нибудь из их новой коллекции, на что вы обратили внимание?

Туба: Мой взгляд прикован к часам Baignoire из белого золота с бриллиантовой огранкой и серьгам Panthère de Cartier из желтого золота с бриллиантами и ониксом.

Какие украшения от Cartier вы носите чаще всего?

Туба: Это кольцо от Panthère de Cartier, которое я ношу почти каждый день. Потрясающе, легкое и сдержанное, не броское... Оно имеет сильные и смелые изгибы, но в то же время изящно украшает ваш палец. Мне нравится нести в себе энергию пантеры..

Какое украшение заставляет вас больше всего чувствовать себя собой?

Туба: Для меня это всегда кольца. Даже когда я разговариваю, я разговариваю руками, поэтому легко увидеть и почувствовать энергию того, что я передаю своими пальцами.

🆕Башак зарадва феновете на Kъванч със снимки на съпруга си
Прекрасното лято на семейство Татлътуг продължава 🌴 татко и син се наслаждават на почивката си в басейна Patmos Aktis Suites & Spa (Гърция) 💙

Приятен следобед ти желая! Flowers Four Leaf CloverKiss

# 237
  • гр. Върбица обл. Шумен
Среднощен привет, Злати!

Благодаря ти за споделеното в текст и изображения!

Скрит текст:
Днес бях на работа... ужас... Хич не ми се ходи на работа... и пак ужас...

На червения килим...

Мави...

Ако лятото свърши, няма проблем.
Есента е началото на още една приказка, която е не по-малко красива...

1. Среща на летището.
@InanKirdemir 01.09.2023 г.

2. Репост от Инан Кирдемир:
Най-добрият начин да започнете деня! с @TubaBüyüküstün
МЕЖДУНАРОДНО ЛЕТИЩЕ ИСТАНБУЛ Турция...

Мелек Халаскар...

От интервюто на Туба за списание ELLE Arabia #TubaBüyüküstün

- Как вашето минало повлия на това коя сте днес като актриса?

Туба: Светът и героите, написани в сценария, са двуизмерни. Когато четете сценарий, вие мислено създавате свят, като добавяте детайли с вашето въображение. Учих сценография и костюми. Благодарение на този факт, както и на познанията по драматургия и живопис, всичко това оказа огромно влияние върху превръщането на героите ми от двуизмерни в триизмерни и превръщането им в истински хора. Като актриса любимото ми нещо е да работя върху вътрешния свят на героинята, нейната психология и взаимодействието с други герои. За мен това е като решаване на пъзел.

- А какво означава актьорството за теб?

Туба: Това, което най-много ме впечатлява в актьорството, е как образите, които играя, се отразяват в живота на хората. За мен е изключително преживяване да видя как хората се привързват към тези герои, как ги приемат в живота си и ги задържат в него.

- Как актьорската ви игра разкрива вашата лична история и изважда вашата личност?

Туба: Напоследък осъзнавам, че съм съгласна с правилата, които приемам. Героите, които играя, понякога са ръководство за мен, понякога отговор, а понякога повдигат въпрос, на който трябва да намеря отговор в този момент от живота си. Потапянето в тези герои ме подготвя за следващата ми стъпка като актриса.
Като човек, чиято работа е преминала граници и е успяла да достигне до нови аудитории по целия свят, какъв отпечатък бихте искали да оставите в света?

Туба: Напоследък осъзнавам, че съм съгласна с правилата, които приемам. Героите, които играя, понякога са ръководство за мен, понякога отговор, а понякога повдигат въпрос, на който трябва да намеря отговор в този момент от живота си. Потапянето в тези герои ме подготвя за следващата ми стъпка като актриса.

- А какво означава актьорството за теб?

Туба: Откакто се помня, намирането на моята вътрешна и автентична същност е най-голямата страст в живота ми. И всичко, което правя, моите грешки, постижения, падения и издигания - всичко това, за да се доближа още повече до моето вътрешно "аз".

- Как се пресичат световете на актьорството и модата за вас?

Туба: Това, което най-много ме впечатлява в актьорството, е как образите, които играя, се отразяват в живота на хората. За мен е изключително преживяване да видя как хората се привързват към тези герои, как ги приемат в живота си и ги задържат в него.

- Как актьорската ви игра разкрива вашата лична история и изважда вашата личност?

- Като човек, чиято работа е преминала граници и е успяла да достигне до нови аудитории по целия свят, какъв отпечатък бихте искали да оставите в света?

Туба: Откакто се помня, намирането на моята вътрешна и автентична същност е най-голямата страст в живота ми. И всичко, което правя, моите грешки, постижения, падения и издигания - всичко това, за да се доближа още повече до моето вътрешно "аз".

Край на първа част... Пазя я за утре...

Лека нощ!

# 238
Привет предиобедно,Кате!

Благодаря за споделеното от снощи със снимки,колажи и преводи! Two Hearts От последните снимки в поста ти се вижда,че Туба е на летището.Пътува за Париж.Взела си е почивка от снимките за да е с децата си.На 4 септрември започват у-ще.

Ето и новата й снимка от Париж,пусната снощи в сторито й...

А това е новото от сутринта...
От Instagram на журналистката Valiya Taha #TubaBüyüküstün

Малко зад кулисите - част 1
С @TubaBüyüküstün и @DufferLabidin 1 юли 2023 г.
Трябваше да го пазя в тайна 2 месеца      
##фотосесия за корицата на #photoday #picoftheday #celebrities #tuba #daferlabidine #cartier
Необходима беше забавна вечеря в Париж и 3 стаи в @hotellutetia, за да се случи        беше толкова перфектно от @Cartier!
Последвайте ни @elle_arabia за повече!
Много любов към вас @souhir.ben.hamida @ehab_ammar @kareemsamy @mad_solutions @sarahrebhi @begsaruhan

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456245798%2Fd05eff71c890003d27

и още ново от сутринта
Tубa добави към историята на Instagram #TubaBüyüküstün
Здравейте..
„Направи ми добро кафе“

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456245799%2Fa412a0841c89480ef6

2. Сутрешни записи..
За да разберем по-добре.. 02.09.2023 Париж

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456245800%2Fe1d2542f6cf55a5d08

Спокойни почивни дни!

# 239
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добър ден, Злати!

Днес си почивам...

Скрит текст:
Майка ми е почерняла... и... рови в градината...

Продължавам от вчера...
В интервю за ELLE Arabia нашата звезда от корицата Туба Бююкюстюн каза:

Къщата на Cartier съчетава както безгранична креативност, така и богато наследство. Има ли нещо общо между вас и марката?

Туба: Богатото наследство се отнася до културно, историческо и традиционно наследство, което се предава от едно поколение на следващо. Вярвам обаче, че най-важната част е да разбереш какво е твоето наследство, което ни дава по-дълбока версия на нашето съществуване. Докато изследваме истинското си аз, става възможно да видим нещата от различен и по-дълбок ъгъл от обикновено. Това ни отвежда в царството на безграничното творчество, където можем да намерим начин да изразим себе си пред света. Ако това не беше смисълът на съществуването, тогава какъв би бил?

Какви бижута на Cartier носите най-често?

Туба: Това е пръстен Panthère de Cartier, който нося почти всеки ден. Зашеметяващ, лек и дискретен, не крещящ... Има силни и смели извивки, но в същото време грациозно краси пръста ви. Обичам да нося енергията на пантерата в себе си...

Кое бижу ви кара да се чувствате най-много като себе си?

Туба: За мен винаги са пръстени. Дори когато говоря, говоря с ръцете си, така че е лесно да се види и усети енергията на това, което предавам с пръстите си.

Два дни закъснение, но се срещнахме с Nilomme...

Помнете, че най-добрата пролет е тази в душата...

Ползотворен остатък от деня!

Общи условия

Активация на акаунт