Туба и Къванч в "Cesur ve Güzel"/"Искрите на отмъщението"/"Дръзки и красиви"-19 тема

• 20 636
  • 489
  •   1
Отговори
# 240
Добър ден,Кате!

Благодаря за новите снимки и превода! Revolving Hearts

Туба пусна нова снимка снощи от апартамента си за лека нощ...

още снимки от вчерашното видео
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456245798%2F7ec2aee5835d460864

Приятен остатък от деня!

# 241
  • гр. Върбица обл. Шумен
Следобеден слънчев ден, Злати!

При нас горещената продължава...

Скрит текст:
Работя по програмите, които трябва да са готови в първия учебен ден.

Във всяка красива леля,
Във всеки мустакат чичо,
Живее малко дете
и пее песни.
Не се страхувайте да правите физиономии,
и прегръдка, откакто се срещнахме!
Мечтайте, когато мечтаете
и вярвай на думите!
Погледни се в огледалото:
не забеляза ли
Има ли момче или момиче
маха ти!
Алена Василченко

Душа с душа казва: „Е, как си? Толкова много ми липсваше..
Нека първо опитаме, без караници, без болка, без обиди?"

Душата с душата казва: „Прости ми за всичко, прости мила моя ..
Разкъсвам се на парчета, изчезвам, когато тъгата царува в теб.

Душата ти вика към душата ти: „Помниш ли, небето ни увенча?
И ни се струваше, че животът не е достатъчен .. Помните ли този прекрасен момент?

Душата говори с душата, аз мълча, но той не...

Най-важното нещо в една връзка е, когато се грижат за теб..
Пазете се от всичко, което може да ви причини болка...

Малкият сладур...

Спорна работа!

# 242
Здравей следобедно,Кате!

Скрит текст:
Сутринта не успях да намина.Спряха ни ненадейно тока още в 9ч.Почистваха травопостовете,тъй като има два до нашия блок.Видях работниците.Дойде в 12 ч.,чаках да приключи пералнята,обядвахме и сега по темите.Явно когато бях при внуците прихванах някакъв вирус-боли ме гърлото и малко кашлям от четвъртък вечерта.Вече съм на оправяне,но се съм в кондиция все още.

Туба от вчера...

От инстаграма на списание ELLE Arabia #TubaBüyüküstün
#ELLExclusive: Когато нашата звезда от корицата Туба Бююкюстюн беше попитана за нейната работа, която е преминала граници и е успяла да достигне до нова публика по целия свят, и каква следа би искала да остави в света, тя отговори: „Доколкото мога да стигна назад, помня, че търсенето на моето вътрешно и автентично „Аз“ беше най-голямата страст в живота ми. И всичко, което правя, моите грешки, постижения, падения и възходи - всичко това, за да се доближа още повече до вътрешния си свят "
Туба добави репост от списание ELLE Arabia към instori

зад кадър от сериала ''ДА/МД'',Туба се е навела за да се види

и от по-късно вечерта
Туба добавила в инстаграм #TubaBüyüküstün
03.09.2023

Скрит текст:

и др.нова на Туба,Седа Бакан и Бонджук Йълмаз

от днес
Tuba добави към историята на Instagram #TubaBüyüküstün
04.09.2023 г
@sessizgemi82
@ssbuyukustun
Ако и вие бяхте...

Приятен следобед и успешна седмица!

# 243
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добра вечер, Злати!

https://youtu.be/GuW0sktcB7M

При нас дъждът не спира не... едва се прибрах след училище и все още съм мокра... Преоблякох се и започнах да  пиша.

Подарете на жените цветя.
Не само по празници
Както обикновено,
И то сред грижи и суетене
Подарете на жените цветя
Булки, съпруги,
Млади момци.
Подарете на жените цветя,
За да направи живота още по-ярък.
Така че делничните дни не са празни,
Колко много означава това малко!
И годините няма да ги състарят...
Сред грижи и суета
Подарете на жените цветя
Как ни даряват с усмивки.
© Андрей Дементиев

Един ден ще срещнеш човек, който ще раздели живота ти на две части, преди да го срещнеш и след...

Женски волейболен отбор на Турция, ЕВРОПЕЙСКИ ШАМПИОНИ...
Това не е първият финал, в който играем и не е първата психологическа война, която водим.

Дъждът се усилва.... Спокойна вечер!

Последна редакция: пн, 04 сеп 2023, 18:59 от Екатерина Кузманова

# 244
Добър ден,Кате!

Благодаря за споделеното от вчера! HugTwo Hearts
Скрит текст:
И при нас вали дъжд от снощи,но не толкова силно.При дъщерята е обявено бедствено положение по Южното Черноморие.Има затворени пътища,много наводнения.Дадоха всичко по новините на обяд.

С инстаграм агенция z7comm #TubaBüyüküstün #DhaferLabidine #ELLEArabia2023г
Открийте за себе си звезди обложки @elle_arabia своя невероятен талант и бурляща енергия.

Спокоен ден ти желая!

# 245
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!

Благодаря ти за красотите, които си ''донесла''!

#От Интервю #TubaBüyüküstün #FerzanÖzpetek #RedIstanbul
Голям лукс е да работиш с режисьор, който е гледан и обичан по целия свят. Голям късметлия съм, защото го изживях. Беше като сън. Ще погледнем Истанбул от другата страна. Наистина се влюбих в Истанбул Ферзан. Освен това винаги съм възприемал Истанбул като червен град. Според мен в червеното има много изгарящи чувства: любов, омраза, страст, отмъщение.. Както в положителен, така и в отрицателен смисъл.

За всяко нещо си има време и не бързайте!

Понякога едно телефонно обаждане променя цялата ситуация.
Обаче едно обаждане без отговор също променя много...

#ELLExclusive: Когато нашата звезда от корицата Туба Бююкюстюн беше попитана за нейната работа, която е преминала граници и е успяла да достигне до нова публика по целия свят, и каква следа би искала да остави в света, тя отговори: „Доколкото мога да стигна назад, помня, че търсенето на моето вътрешно и автентично „Аз“ беше най-голямата страст в живота ми. И всичко, което правя, моите грешки, постижения, падения и възходи - всичко това, за да се доближа още повече до вътрешния си свят "

Туба добави репост от списание ELLE Arabia към instori...

Ползотворен ден ти желая!

# 246
Добър ден,Кате!

Честито Съединение!Честит празник! 🇧🇬

Скрит текст:
Какво е положението при вас,вали ли дъжд?При нас валя непрекъснато,но не беше силен дъжда.Но при дъщерята в Южното Черноморие е тежко.Сигурно си гледала по новините.

Нови снимки от вчера....

От instagram _the.dogu #TubaBüyüküstün
Туба зад кулисите на сериала, Айвалък..

Надпис на снимката: Когато бях малък, я срещнах за първи път в телевизионния сериал ''Aси'', заснет в родния ми град Антакия, и оттогава съм й фен. Сега работя като част от един прекрасен проект, в който тя участва вече 2 сезона. Ето го животът и неговите изненади.. Колко съм щастлива.. @tubabustun.official

и друга с фенка

Сериалът ''Семейство'' се завръща с втория си сезон!
Сериалът„Семейство“, написан от сценариста ветеран Хакан Бономо, ще излезе на снимачната площадка на 18 септември!
Ако всичко върви добре и няма промени, тогава сериалът ще излъчи втори сезон на сериала през първата седмица на октомври.
Първият сезон се състоеше от 13 епизода. По искане на Къванч Татлъту първоначално е планирано сериалът да има 30 епизода.

Спокоен следобед!

# 247
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!

Благодаря ти за новостите, които си донесла!

Скрит текст:
При нас валя за кратко, но като видях по телевизията какво се случва, добре, че сме нависоко. Тук гората ни пази.

По правило случайната среща между мъж и жена става съдбовна.

Гюлюзар...

Сладури...

Спокоен остатък от деня!

# 248
Добър ден,Кате!

от вчера...
Tубa е добавила към историята на Instagram #TubaBüyüküstün
Отново..
#Musee Rodin/Музей на изкуството във Франция, който е най-голямата
 колекция от произведения на френския скулптор Огюст Роден.

Скрит текст:

Къванч Татлъту, Аджун Илиджали,Йълмаз Ердоан и други знаменитости на рождения ден на Fatih Terim/Фатих Терим, турска футболна легенда.
Навръх 70-ия си рожден ден Фатих Терим, или както галено го наричат ​​феновете - императорът, пристигна с лодка под музиката на "Шампионска лига".
Дъщерите на известния футболист му поднесоха трогателна изненада - песента "Разкажи ми приказка, татко".

Фатих Терим е турски футболист и футболен треньор. Играл като защитник. Най-големи успехи в треньорството постига с клуба Галатасарай и националния отбор на Турция. Той е треньорът рекордьор по брой победи в турското първенство - осем.

Скрит текст:

Приятен следобед!

# 249
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет по тъмните доби, Злати!

Благодаря ти за споделеното!

Скрит текст:
Днес ходих в Шумен да видя Деница напълняла е има стрии по краката и ръцете, но и аз имах и още имам. В майчинство е.

Септемврийски брой @elle_arabia
Нашата звезда от корицата @TubaBüyüküstün проправя пътека, завладявайки филмовия свят с невероятния си талант и кипяща енергия. Те вдъхновяват и забавляват и се надяваме този епизод да направи същото...

По-лесно се живее без любов. Но без него няма смисъл...

Ето пак прозореца, където пак никой не спи.
Може би пият вино, може би седят така
Или двамата просто не могат да си разделят ръцете.
Всяка къща, приятелю, има такъв прозорец.
Викът на разделите и срещите ти, прозорец в нощта.
Може би стотици свещи, може би три свещи.
Няма мир за моя ум,
И това се случи в моята къща.
М. Цветаева

Лека нощ!

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 21:19 от Екатерина Кузманова

# 250
Здравей,Кате!

Скрит текст:
Радвам се за Деница!Скоро ще ставаш баба.Моя внук-Симеон на 5 октомври ще навърши 4 годинки.

снощи Туба е споделила нова снимка

с надпис: Момичета, липсвате ми...

От Instagram на модния редактор Фарук Чекуфи #TubaBüyüküstün #ELLEArabia2023
ОТДАВАНЕ КЪМ СЪВЪРШЕНСТВОТО @tubabustun.official #STYLEDBYFC💫💫💫
Септемврийски брой @elle_arabia
Нашата звезда от корицата @TubaBüyüküstün проправя пътека, завладявайки филмовия свят с невероятния си талант и кипяща енергия. Те вдъхновяват и забавляват и се надяваме този епизод да направи същото...

#ZeytinAğacı #AnotherSelf #TubaBüyüküstün #MuratBoz
В момента екипът на ''ДА/МД'' снима последния епизод от втори сезон, който скоро ще бъде показан по Netflix.

🆕 Къванч Татлъту със съпругата си Башак Дизер на презентацията, посветена на
 съвместната им реклама за производителя на детски продукти Molfix.

Скрит текст:

https://youtu.be/yhtT7tkGxcQ?si=Dx40mCClFEXvK72b
превод на руски ез.
Скрит текст:
🆕Кыванч Татлытуг с женой Башак Дизер на презентации посвященной их совместной рекламе для производителя детских товаров Molfix.
ПЕРЕВОД (частичный, так как видео кусочками, если появится одно сплошное, в пост будет добавлен полный перевод.)
Кыванч Татлытуг рассказал о том, как особенна для него реклама для этого бренда, ведь они не так давно сами прочувствовали опыт отцовства, пользовались и товарами бренда, поэтому согласие на сотрудничество было дано легко, они знают со стороны родителей о качестве этого товара. Для них было важно донести до людей и социально-значимую работу бренда.
"Кыванч и микрофон" в видео с этим названием Башак рассказывает о том, что без Кыванча она бы никогда не согласилась на съемки в видеоролике, потому что ей это сложно и в непривычку, но с ним любой съемочный процесс становится легким, он очень опытен и много ей помогает. Моменты с ребенком на съемках прошли очень легко, потому что они и сами проходят всю рутину с младенцем дома. Съемки принесли ей удовольствие, и она будет стараться доставлять меньше волнения устроителям ( на что ей сказали из зала, что никого волнения она не причинила). А само видео так называется потому что вначале произошел смешной момент: Кыванч хотел помочь жене и подставлял к ней свой микрофон, когда она удивилась он сказал, что в ее микрофоне нет звука:
Кыванч - Из этого не выходит звук.
Башак - Не выходит?
Из зала - Выходит)
Кыванч - Выходит, да)
Самое трогательное видео пресс-конференции, где Кыванч говорит, что во время съемок работал с лучшей мамой на свете. Здесь он рассказывает, обращаясь к жене, что видеть ее в этой работе было очень приятно и глядя на нее пришло осознание, что она лучшая мама на свете и ему очень повезло.

Спокоен следобед! Revolving HeartsFlowers Four Leaf Clover

# 251
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!

Благодаря ти за споделеното и текста на руски език.

Скрит текст:
Днес ходих в Шумен, за да видя Деница. Доста е напълняла, но изглежда добре. Дано да роди по леко, защото аз родих двете си деца със секцио. Май съм ти казвала...

Туба добави репост от @basedistanbul към своята инстастория #TubaBüyüküstün
Петък ни дава усещането, че звездите са се подредили в правилния момент.

В момента екипът на Olive Tree снима последния епизод от втори сезон, който скоро ще бъде показан по Netflix.

За да започнете наистина нов живот, трябва да се освободите от това, което ви дърпа в миналото. Просто го пусни и не съжалявай за случилото се...

Музей на изкуствата във Франция, който е най-голямата колекция от произведения на френския скулптор Огюст Роден.

Лека вечер!

# 252
Здравей следобедно,Кате! Nature SunnyFlowers Sunflower

Нова снимка на Туба с фенка в Париж...

Надпис на снимката: @TubaBüyüküstün 🇹🇷 в Париж 🇨🇵 Heart Exl
Бях много щастлива да я срещна тази вечер на гара Saint-Lazare. Тя е много по-красива на живо!
Heart Eyes

Туба с актрисата Гьозде Кансу през лятото

Нови снимки от вчера ....
Къванч Т. и съпругата му Башак Д. на сватбата на Дамла Йълмаз, стилист, работещ в екипа на Башак Д.

Спокоен следобед!

# 253
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет по нощите, Злати!

Благодаря ти за споделеното - доста информация си "донесла"...

Скрит текст:
По улицата, на която живеем, минават цигани и хвърлят боклуци. През ден мета, защото не мога да търпя мръсотиите им. Някой ден ще отида в Общината, та да видят какво става в града ни.

Туба е добавена към instastory #TubaBüyüküstün
Животът не е в това да си перфектен, а в това да следваш сърцето си толкова много, че логиката трябва да го навакса.

Има хора, които правят живота ти щастлив...
Просто защото съществуват...

Туба с вентилатор в Париж #TubaBüyüküstün

Надпис на снимката: @TubaBüyüküstün в Париж.
Бях много щастлив да я срещна тази вечер на гара Saint-Lazare тя е много по-красива на живо!

Един от най-приятните дни на лятото...Топло и толкова красиво!

Лека нощ ти желая! 

Последна редакция: сб, 09 сеп 2023, 21:15 от Екатерина Кузманова

# 254
Предиобеден привет,Кате!

Скрит текст:
При нас и българите правят боклук! Wink Всеки минал и си пуснал опаковка от нещо си,касова бележка и какво ли не! Simple Smile

от сутринта
Туба е добавила към instastory #TubaBüyüküstün

В събота земетресение с магнитуд 6,8 стана в Мароко.

Приятна неделна почивка!

Общи условия

Активация на акаунт