Най-лесната работа

• 6 697
  • 68
  •   1
Отговори
# 60
освен това , нали имаше изискване за 2000 лева нето?

# 61
  • в сърцата на децата <3
О, това е изчезнало от критериите явно 😁

# 62
Библиотекар би ми харесало много, ако кинти не трябваха. Да си чета книжки в някое малко, уютно читалище.

# 63
Това за 2000 лв заплата е от друга тема - един младеж искаше едновременно да работи "нищо", за да има време да учи дистанционно невро-нещо си Laughing

# 64
  • Варна
Аз пък се изненадах, че някой определи разхождането на кучета като лесна работа. Няма вали, няма гърми, на 45 или на минус 10 градуса кучетата трябва да се разходят от толкова до толкова часа. Няма болен съм, няма умрял съм, трябва да отидеш на работа. И не е като да разхождаш собственото си куче, защото когато това ти е работата и имаш да разходиш средно по 10 кучета, по два пъти на ден, в различни точки на града, се навъртат впечатляващи километри ходене (и шофиране). 
Големите кучета са трудни за разхождане, както и малките, които се дърпат. Очите ти трябва да са постоянно отворени на 4 за коли, котки, тротинетки и други агресивни кучета. Носиш отговорност за живо същество - да не избяга, да не стъпи върху стъкло, да не изяде някой боклук. Също така няма съботи, недели и официални працници.

Вероятно като всяка друга работа, и тази изглежда лесна отстрани.

# 65
  • София
Като човек, който има куче, знам че горе-долу една на всеки 10 разходки има някое "приключение". Не бих си причинила това ежедневно.

# 66
Аз имам 2 и всеки ден благодаря на Бог, ако се приберем живи и здрави. Не бих се наела да разхождам чужди.

# 67
  • София /Абсурдистан
И аз съм с 2 кучета. Имахме няколко инциденти, едвам спасиха кожухчетата. На мен какво ми струваше, не е за описване. Аз също не бих поела отговорност за чуждо животинче.

# 68
Валутен касиер, или изобщо касиер, за мен е абсолютно нежелана работа. С пари не искам да работя.
Лесна работа е субективно понятие. За мен моята сегашна работа е лесна, за друг може да е много трудна и сложна.
Абсолютно съм съгласна!

Общи условия

Активация на акаунт