2 черти след спонтанен аборт

• 525
  • 3
  •   1
Отговори
Здраейте доста се притеснявам тъй като съм преживяла спонтанен аборт на 23 Март гинекологът ми препоръча да си направя тест за бременност на 13 Април и се оказа 2 черти нормално ли е това и не не съм имала никакво полово отношение след аборта но чертата си беше много червена и ясна както когато бях бременна

# 1
Сигурно е остатъчен чхг от бременността. Отнема време да се изчисти.

# 2
Здравейте имам 2 спонтанни аборта зад гърба първата беше 2021 година втората 2023 февруари. След втория аборт направих всички необходими изследвания всичко беше нормално минаха две МС . Казаха ми мога да почна веднага опитите след първия МС  преписаха ми витамини и минерали само. Та въпроса ми е кога да почна опитите Имали забременели след повтарящи се аборти  и кога.

# 3
Здравейте! Миналия месец на 30 август имах 2 спонтанен аборт и двата бяха в 5 г.с.
Този месец си имахме полов акт но аз не исках да правим опити за бебе за да не се повтори отново това и да се чуствам тъжна. Но въпреки това мъжа ми един път свърши в мен,но аз веднага се изчистих и се изкъпах. Но днес си направих тест с втора видима трудно черта. Възможно ли е да съм бременна отново? И как да се предпазя? Благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт