💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 106

• 42 981
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Да, по движението на камерата излиза, че Аслан е доведения. Но им нямам вяра аз.
Аслан като вдигна ръка да му я целува Джинах и така се изсмях, че всичко живо подскочи Joy

Лошо! Айсел май няма да оцелее, нито децата. Дано не съм права.

Хм, в този дом още едно дете ще дойде. Гаранция и тя ще се окаже бременна Simple Smile освен Джихан и Аслан да си гледат децата заедно, ако оцелеят...

И без това затънаха яко. Защо поне не свитнат и Илияс? Ясно е, че часовете му са преброени и той ще ги избива един по един. Като гледам колата даже наведнъж смята да избие колкото може.

Май само първата серия беше без реклами? Или се бъркам? Дали заради Рибарчето смениха схемата

Хареса ми Хю и решението, което взе.

Нещо не е сериозна тази работа. Баш мафиотите ще им сложат по този начин бомбата, по време на война, ще допуснат достъп до колата да има кой да е. Малко несериозно звучи.
Все пак се усети Аслан.

Горката Айсел, смятам, че няма шанс да оцелее, горкият Джихан.

Пописах си сама Joy Видно, не ми пречи.
Интересна серия, не много динамична, но ми хареса. Не съжалявам, че избрах Семейство.

Лека и приятна вечер!

Последна редакция: вт, 16 май 2023, 23:34 от Бл@гуна

# 556
Хюлия и Ибо пак направиха каквото най-добре си знаят. Скриха от Аслан , а и Девин се присъедини към тях.

# 557
Добре завърши автоприключението на Девин и Хюлия, но не разбрах защо Девин постъпи така.
Нейната смелост ми е пресилена. По-естестествена ми изглежда кризата, която преживява от бурните събития.
Хюлия не поиска Ибо да я защити, очаква синът и да я защити. Но кой син?
При това гледане с недоразбиране не мога точно да преценя, но ми се струва, че Джихан е детето на застреляната от Юсуф жена. Когато Джихан разбере това, и ако Айсел загине, Джихан може и да рухне. Или да стане безразсъден в действията. Хюлия много омекна към него и мисля, че е точно заради историята му.
Хюлия спечели много червени точки в този еп. Още като прегърна албума стана ясно какво ще бъде решението и.
Важното е, че Сойкан се стегнаха, събраха, започват войната обединени. В майката звучат думите на бащата: децата са нейната чест, да не ги дели. И Хюлия следва Юсуф. Но затова пък Иляс заплашва цялото семейство. И все пак, Хюлия постъпва както трябва: по-добре всички заедно.
Иляс като бог казва кой кога ще умре: дошло е времето...И с майка му - много са трагични двамата.
Аслан бързо се сети за колата, ремонта..., обаче аз се сетих преди него. Grinning Елементарно беше хората му да проверят колите.
Както и да е, този епизод ми вдъхва надежда, че семейството ще се измъкне от мафията. Жертви ще дадат, но всички са заедно. За мен Хюлия е героинята на този еп.
Както винаги, чакам превода от момичетата, за да разбера какво гледах. Grinning

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 00:01 от vanja@

# 558
Благи, и моето предположение е заради движението на камерата.
Ваня, в тази серия за пръв път виждам нещо човешко в Хюлия.
Хареса ми и общуването между братята.
Къванч започна с много силна сцена, а Серенай продължи.
Много, много добре представи цялото си вътрешно терзание.

Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 559
Вай бе, серията не усетих как мина, дори без реклама, такова напрежение през цялото време, беше супееер! Само това, дето стояха на края без да реагират и да се гледат 5 минути ми беше странно, малко като в индийски сериал. Сега вече не ми се мисли какво ще направи Аслан! Дано никой не умре, но за Айсел се опасявам, че ще пострада, беше най-близо. Дано нищо не и се случи, че и Джихан или ще рухне или ще полудее и той. Но, на Иляс няма да му се размине, каква е тази мъст, за един син цяло семейство!  Не успях изобщо да взема участие в коментирането ви Благи и Пепи, не можах да се откъсна за минута. Благодаря ви, че поне вие го направихте. Мислех да пиша по време на рекламата, ама ... изненада, нямаше Smile И фраг отново нямаше, значи съм запомнила, че след 10 епизод не дават вече веднага фрагман.
Ванче, да , Хюлия в тази серия ми хареса! Предполагах, че няма да посочи нито един от двамата.
Лека, дружки! Hug

# 560
Здравейте Благодаря за споделеното и преводите Може и среща на живо да си направим

# 561
Рейтинга
На 6то място са в тотала и на второ в другите 2 групи. Вчера е имало мач и реч на Е

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 10:17 от Бл@гуна

# 562

Привеет!! Hug

Благи, плюс Рибарчето Wink
Терзи, мерси за новите снимки!

изчезвам, че трябва да се превежда.
хубав ден!!

# 563
Привет и от мен, дружки! Hug

Терзи, благодаря за рейтинга и новите снимки! Kiss Е, ми не е зле, очаквано.
Благи, заради Рибарчето е толкова по-надолу най- вече, ама ще го преживеем за един път Stuck Out Tongue Closed Eyes
Айре Heart Eyes много ме изкефи тази снимка, сладури! Представям си как се забавляват тези двамата зад кадър Smile На Тугули не му се получава много да изглежда страшен обаче Stuck Out Tongue Closed Eyes

Серията беше страхотна, има много за обсъждане, но след превода. Залавям се и аз за работа, че няма време ...
До довечера, дружки! Hug

# 564
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Днес всички бързаме за работа 😜

Рейтингът пада, но каквото такова, важното е, че ще има логичен завършек историята. Не е приятно, но като гледам е обща тенденция.
Ще ми е интересно сега повторението как ще е.
Ключов момент за мен беше последната сцена, тя ще предопредели събития оттук нататък.
И друг момент беше даването на лъжливи показания от Девин, подаването на ръка на Аслан.

Станаха " съучастници в престъплението".

Приятна работа на преводачите 😍
Имам надежда от думите, за да вникна повече в това, което се случи.

До довечера, момичета 🤗🤗 🤗

Малкият и голям Аслан.

# 565
Здравейте, момичета!

Няма страшно за рейтинга, другата седмица всичко ще си дойде на мястото. Все пак Рибарчето им е най-рейтинговия сериал, няма как да не ни засегне. Аз лично очаквах и по-нисък рейтинг.

Лек и спорен ден!

# 566
  • AMS

Привет, дружки!!!

Благодаря ви за коментарите!!!

Спад в рейтинга. Кофти. Но не е фатално.
Ама още съм ошашавена.
Но и на мен не ми хареса много серията.
Не, не като изпълнение, а като наслагване на много събития.
Още не приключили със старите ситуации,
доста нови наведнъж изсипаха.
Претрупана ми се вижда,
и в същото време разтеглена на моменти.
Всеки беше със своите бръмбари в главата.
Не ми беше много до Ямур, та и до Илкяй,
та и до Толга с мед. сестрата. 
Да, на Хюля ѝ се получи най-добре,
но кое беше главното събитие в Семейството.
И накрая бомбата посипа всичко с пепел.
Кой разбрал - разбрал.

Това са ми първите впечатления от епизода.
Разбира се, че другата серия ще е по-подредена и по-добра.
Но сега в надпреварата с реала,
нямаше нужда да гърмят всичките си патрони.
Сигурно диалозите са много добри, но за тях после.
Спорна работа на екипа за превода!!!
Може да няма фраг за следващия епизод,
но тези снимки от днес ми харесват >>>

Приятни занимания, дружки!!!

# 567
Здравейте 🍀 Благодаря ви за коментарите

Сезонът е към края си. Успях да погледна някои откъси и ще си изчакам превода. Но взривът накрая ни показва, че за един миг всичко в живота може да отиде по дяволите. И най вероятно Айсел ще е пострадалата. Може да не умре, но мисля, че ще загуби децата. Иначе не би било реалистично да си толкова близо до взрив и нищо да ти няма. И Джейлян също.

Фенче, да това със зяпането накрая наистина беше излишно. Но това да е кусурът 😉

Иначе аз мисля че Аслан е осиновеният. Да видим.

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 16:23 от Miraland

# 568
Сладури!

Благодаря ви за споделеното, колажи, гифчета!! Flowers Hibiscus
за серията....ще преценя колко ми е харесала след превода. снощи малко разсеяно гледах.
но вчера имаше спойлер...
Скрит текст:
че Айсел ще умре.
....................
на това се изкефих Hands Plus1
почват с рекламата на КСШ в Италия

видео
https://twitter.com/alebattistuzzi/status/1658811675003305985

# 569
Бяхте дали един акаунт в Инстаграм, днес случайно ми попадна и се зачетох.
Спойлер
Скрит текст:
казва, че Девин със сигурност е бременна, но да не питат, кога е станало, в кой месец е, защото не иска да дава повече информация. Изобщо не е искал/а да споделя, но понеже се написали безброй небивалици и казва. Пише, че в 12 серия ще има още шокиращи разкрития.

Ще изчакам субтитрите, тази преводачка, с която гледах аз, на много места просто превеждаше по 2-3 думи от 2-3 изречения.
Реално се разбра основата на епизода.
Пак искам да похваля режисьорските и операторските умения. Актьорските изобщо няма да ги коментриам, защото там забележки нямам. "Добрите" са супер, "лошите" са върха, като игра имам предвид, за едните ти се къса сърцето и плачеш с тях, другите искаш живи да ги изгориш.
За първи път видях някакво положително проявление на Хюлия. До момента, даже и с действия, които са уж за защита на семейството беше зла гад.
Този епизод беше посветен на Девин и решението, което взе. Сцената, в която хвана ръката на Аслан. Това е за мен.
Хареса ми, че избра този път. Хвана ръката му, защото видя разкаянието от постъпката му, истинското страдание, реши, че има шанс да го спаси.
Много бяха симпатични младите Ибо и Юсуф. Юсуф е бил доста безпощаден, да не използвам друга дума.
Не разбрах защо отново Девин реши да крие от Аслан и то толкова важна информация. Защо?  Сега да живее с чувството за вина, защото премълчавайки стана съучастник във възможноста, която получи Илияс да им сложи бомбата. Кои ще са пострадалите ще разберем.
Джихан милия, тъкмо взе, че се зарадва.
За Ямур ми стана жал, ни майка, ни баща, но и драматизма в момента със самоубийството ми дойде в повече.
Хората, които наистина са решили да сложат край, се качват и скачат, не стоят 10 минути като в сцена от Титаник, но все пак Еко трябваше да успее да разбие вратата. Не ми харесва този образ и ми личи. Ще ме извините за пристрастията. Simple Smile
Защо Илияс е още жив, защо смятат, че ако убие един от тях ще спре? Той в прав текст каза на Аслан-и жена ти, и майка ти, и сестрите ти, цялото семейство по домова книга ще избия. Редно е да го пратят и него при рибите.

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 18:32 от Бл@гуна

Общи условия

Активация на акаунт