💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 106

• 42 942
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Айре, много благодаря за преведената серия ❤️
Благодаря на Еванджелин, Галка, Айра, Алинка и Фени ❤️
С най-голям кеф ще си я изгледам още сега.

Терзи, как ако има втори сезон ???? Имаме обещани 30 серии, което за мен е перфектно, без да разтягат ненужно историята.
Да си кажа сега, че много съм доволна от администратора на ИГ страницата на сериала. Много добре подбрана информация, снимки, въпроси се публикуват. И страхотно чувство за хумор не на последно място.

Майдрийм, хващам се за думите ти, че Аслан не иска жена като майка си. Помните ли как Девин му се разсърди като поиска предбрачен договор. Може би той беше прав тогава. В същото време точно страницата в ИГ на сериала, като че ли не пропуска седмица да не попита за нарцистичния характер Аслан.
Чудя се защо ли е така?
Благи, харесва ми твоята идея. Хюлия или Ибо да се жертват и един от двамата да гръмне Иляс, пък после каквото стане.

Девин с обеци от колекцията на Башак.
Много ми харесват, сто процента мой стил.

# 601
Благодаря за превода на еп. 11.! Flowers Bouquet

Фенче, имам предвид, че до убийството на Серхат се стигна на няколко стъпки, една от които направиха Хюлия и Ибо: Аслан го вкара в ареста, адвокатът го извади оттам, Ибо и Хюлия организираха бягството до границата и т.н. до Еко, който го уби. Съучастие виждам в това, че  Хюлия промени първоначалния замисъл на Аслан; Аслан не е предвиждал убийство.

Бащата на Иляс е бил пияница и е биел жена си.
А какъв ли е бил бащата на Ибо и Юсуф?
Абсолютно нищо не са ни казали за него.

# 602
Ще имаме нов фрагмент тази вечер 😍

# 603
Айре Heart Eyes благодаря, че ни донесе превода! Благодаря за съвместната ни работа на всички дружки! Kiss
И аз сега ще си я изгледам цялата, и без това няма нищо интересно по тв - то.
Ванче, ясно Hands Plus1
Аз не очаквам да ни разкажат чак и за бащата на Ибо и Юсуф, а ще е интересно да разберем нещо и за тяхното детство, защо са станали такива безпощадни убийци и двамата. Ибо не стреля по жени, затова пък с удоволствие стреля по всеки друг, без да му мигне окото.
Терзи, благодаря! Kiss Е, как ако има 2 сезон, ти съмняваш ли се ? А според мен последния за сезона 13 епизод ще ни хвърли в оркестъра и в размисли цяло лято.
Пепи, де да станеше така, ама йок , точно тези двамата няма да се жертват Stuck Out Tongue Closed Eyes
На мен сега ми хрумна нещо друго ... ако Аслан е осиновения, няма начин Джихан и Лейла да не знаят, а те не знаят  Thinking

Приятно гледане, дружки и лека вечер! Hug

# 604
фраг

https://www.youtube.com/watch?v=PuLFFwd5kuM&list=PLDk2DVQuW9PreP … p-el7K_bH&index=1

Второй фрагмент к двенадцатой серии

- Аслан, разве любовь должна причинять столько боли? То есть, нельзя чтобы она хоть чуточку меньше боли причиняла?
- Сойканам конец, Ибрагим. А тебе даю последний шанс, либо сделаешь, либо утонешь.
- Тогда оставь этого человека, Девин!
- Не могу оставить, ты не можешь этого понять? Не могу!
- Я должен был быть отцом! Отцом! Я должен был гулять с ребенком в парке, должен был быть обычным человеком. Почему вы не дали им быть?
- Выйди за меня
- Что?
- Этой ночью будет такое, что ты плача назовешь одно имя
- Ну вот, братец, крутились-вертелись, снова стали сыновьями отца
- Аслан, мы с тобой должны принять одно решение..

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 22:08 от dterziiska

# 605
Терзи, благодаря! Kiss
Ехаааа ...
Цитат
- Аслан, трябва ли любовта да причинява толкова болка? Тоест, невъзможно ли е тя да е поне малко по - малко болезнена ?
- Авраам счупи писалката на Сойканите, Ибрахим. Дойдох да ти дам последен шанс, това е последната спасителна лодка, или ще се качиш в нея или ще потънеш.
- Тогава остави този човек, Девин!
- Не мога да си тръгна, не разбираш ли? Остави ме!
- Трябваше да ставам баща! Баща! Трябваше да се разхождам с детето в парка, трябваше да съм обикновен човек. Защо не им дадохте да ги има?
- Омъжи се за мен!
- Какво?
- Тази нощ ще бъде такава, че ти плачейки ще назовеш едно име.
- Е, братко, въртяхме, сукахме, отново станахме синове на баща си.
- Аслан, ние с теб трябва да вземем едно решение.
Двамата братя в действие ще гледаме. И си имаме отново хубава сцена с АсДев, явно ще му каже, че е бременна на края на фрага  Heart

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 22:35 от queen_fenka

# 606
  • AMS

Oooooooooo   

Благодаря за фрагмана и превода!!!
Благодаря за превода на епизода!!!
Но не ме оставиха на мира да го изгледам.

Лекинка!!!

# 607
Фенче благодаря за превода

Kivanc share via Elif sedef dizer

# 608
Благодаря ви момичета 🤗
Става все по интересно и "засукано".
Какво ли ще стане, когато разберат, че единия не е истински син на баща си?
Лека, момичета 🤗🤗🤗

Аз ще гледам серията 😜

# 609
Добро утро, момичета!

Желая ви прекрасно утро, което да превърнете в най-хубавият ден до сега!

Хиляди благодарности за превода на всички работливи пчелички, трудили се за нашия комфорт да гледаме с бг. буквички!

Снощи изгледах серията на един дъх. Серията на мен ми хареса, няма пълнежи, върви лесно за гледане, а бе какво да кажа....прекрасен сериал. Не мога да спра да се възхищавам на Къванч и Серенай.... играят като зверове.
По въпроса за кой е осиновен,  смятам че е Аслан.

# 610

Хубава събота Blush
Джаки Hug

Благодаря за фрага и превода!! Flowers Tulip хареса ми, пак ни чакат изненади, динамика и екшън
най-после спокойни отношения м/у двамата.......ама ше е затишие пред буря сигурно.

новия герой, познахте ли го?

чакам снимките и озета...........

М/у другото имаме ново момиче, което ни помогна с превода, писа ми на ЛС, че иска да се включи. Flowers Cherry Blossom
И баща й е фен на сериала, а той турски сериали не гледал! Wink

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 12:16 от Airra

# 611
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря за превода на
Галка, Фенка, Алиннка,
Camilita, Аиррето и Еванджелин!!!
Дружки, изгледах епизода. Ами, такова, ....
И аз вече мисля, че Аслан е осиновеният.
Доста от репликите в епизода намекват за това.
Та и втория фраг с тази реплика >>>
"Е, братко, въртяхме, сукахме, отново станахме синове на баща си."

Пак ми се разхвърчаха бръмбарите.
А и писмата до Джихан и до Алсан, ... Много кратко това до Аслан.
Ама да не натискам ентера, че накрая ще докажа обратното.
А и да им кажа на AY, че забелязах скритата реклама
на предишните им проекти Делибал и Шампион.
Чувам, че и Сехер казва на Джихан - Делибалъ.
Ох, и в тт прочетох, че този, който пада от покрива е Еко.
Други пък мислят, че е Джихан. Дали?
 А оня "новият" дето го обработва Ибо, няма ли да е гост актьор.
Ох, Девин, Девин ... Измъкване няма.
Този Аслан е манипулатор, но и голям чаровник.

Сайта пак се е бъгнал и не качва изображения.
Дано ги видите моите, макар да не са във вида, който исках.

Желая ви приятен ден, дружки!!!

# 612
Здравейте
Снимки за 12 епизод

https://www.youtube.com/watch?v=sZLF6uNBv1I

12.Bölüm Özeti ve Kareleri:

Mezarlıktaki patlamadan sonra Aysel ve bebeğinin durumu kritiktir. Savaşına kaldığı yerden devam eden İlyas, Hülya’yı oğulları arasında bir seçim yapması konusunda köşeye sıkıştırır. İlyas’ı durdurmak için Hülya ve İbo yeni bir yol ararken, Aslan ailesine yaşatılanların bedelini ödetmek için bir plan kurar. Üstelik Aslan bu planında Cihan’la birlik olacaktır. Diğer taraftan İlyas’ın hedefinde ise Devin vardır.

Ailesini korumak için İlyas’a bir cevap vermek zorunda kalan Hülya, en nihayetinde oğulları arasında bir seçim yapar. İlyas; Soykanlarla olan savaşını bitirmek için son darbeyi yapmaya artık hazırdır. Hülya’nın kendisine verdiği isimle karşı karşıya gelir. Acaba Hülya hangi oğlunun ismini vermiştir? Cihan mı? Aslan mı? Öz evladı mı? Yoksa evlatlığı mı?

След взрива в гробището състоянието на Айсел и бебето й е критично. Продължавайки войната си оттам, откъдето е спрял, Иляс притиска Хюля да направи избор между нейните синове. Докато Хюля и Ибо търсят нов начин да спрат Иляс, Аслан изготвя план, за да накара семейството му да плати цената. Освен това Аслан ще бъде обединен с Джихан в този план. От друга страна целта на Иляс е Девин.

Хюлия, която трябва да отговори на Иляс, за да защити семейството си, в крайна сметка прави избор между синовете си. Илия; Сега той е готов да нанесе последния удар, за да сложи край на войната си с разбойниците. Той се изправя лице в лице с името, което му е дала Хюля. Чудя се на кой син е кръстила Хуля? Светът ли е? Лъв ли е? Собствено дете ли е? Или осиновения му син?

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 13:26 от dterziiska

# 613
Терзи, мерси! Hands Plus1
Значи все пак Хюлия е казала нечие име....
.................................
Той се изправя лице в лице с името, което му е дала Хюля. Чудя се кой от двамата си синове е казала Хюлия? Джихан или Аслан?  Собствения й син? Или осиновения й син?

ще имаме повече АсДев сцени....

Диве, виждат се гифчетата Hands Plus1
Цитат
А и да им кажа на AY, че забелязах скритата реклама
на предишните им проекти Делибал и Шампион.
Чувам, че и Сехер казва на Джихан - Делибалъ.
да, гледаха и 2 им филма.
и аз чувам, даже се чудех как да го преведа.

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 13:57 от Airra

# 614
  • AMS
Дружки, къде сте? Ток ли нямате, нета ли не идва?
На мен ми отложиха формулата и ...
Пак при Семейството.
Благодаря за резюмето и снимките!!!
И сега к'во? Айсел ще е в болница.
Аслан с Джихан ще направи план.

Иляс се насочва към Девин!? A, така.
Ами как не, докато ни занимават с това кой е осиновен,
противникът не си губи времето. А и той се зарече един по един ...
Иляс има попълнение в бандата си - новия /стар от Сблъсък.
Хюля ще назове име.
И пак питат от Aile Dizi кое е осиновеното дете,
припомняйки двете сцени със звук >>>

Е, Аслан е осиновеният. Тамам.
Ако е Джихан, пак съм съгласна.
Но  въпросът ми вече е кого посочи Хюля!
А, кой е този дето пада в басейна.
Убит ли е? Или прави опит за самоубийство?
И ако свърши така серията ...
Откъсът дето го гласят, моля, да е само
с Девин и Алсан.

И пак приятен ден, дружки!!!

Общи условия

Активация на акаунт