💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 106

• 42 941
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Привет!
Ако има по-силна дума от благодаря, тя е за неуморния екип - Галка, Еванджелин,  Айрето, Али и Фенчето!  ❤️
Много хубави снимки от новия епизод! Heart
Благодаря за резюмето и коментарите! Heart

# 616
Привет, дружки! Hug
Едва сега успях да седна на лаптопа, сутринта идваха децата, после ходих до татко и сега си почивам с вас тук.
На връщане срещнах Госпожата, имате поздрави от нея! Още не е гледала Айлето, чака да гледа всички преведени серии наведнъж през лятото, много нейни приятелки го гледат и са възхитени от сериала ни. Сигурна съм, че БТВ ще го закупи, та отсега трябва да си запазим някъде сериала със субките ни, знаете, че трият наред труда на хората.
Разбирам, че сте изгледали серията повечето, и аз го направих снощи. Ами бомба си е!
Благодаря ви за всичко споделено, дружки - снимки, гифчетат, озет, превода му, споделеното ! Kiss
Аз бих се радвала, ако Аслан е осиновения!
Харесах си един коментар :
Цитат
Бих се върнала на първата серия, за да си спомня за мнозина кой кой е и защо съдбата събира двама самотни хора, които не са обичани от семействата си, почувствали защита един в друг и лудо влюбени от пръв поглед, отговорни и всеотдайни към роднините си, дори и да са проблемни, и не съвсем правилни.
Как AsDev ❤️❤️ тичат, за да си помагат...
Опитвайки се да се излекуват, те се изгарят още повече 🥲 не са имали време да се опознаят и тепърва ще се разберат, дори и в този ад!..
Това е тяхната любов, тяхната съдба...това е тяхната невероятна история!
Девин никога няма да предаде Аслан! А Аслан ще разруши целия свят за нея! Те са като огън и вода!
Семейството му живее в това от много години, а Девин току-що дойде в този свят на адски битки!
Сериал за терапия за двойки 🤔 както правилно пише един известен турски критик!

Радвам се, че ще си имаме повече сцени с АсДев, голяма тръпка са ми, дори когато си крещят! Heart

Хюлия и Ибрахим няма ли да се кротнат вече ... те забъркаха всички каши, те въвлякоха Аслан във войната, убиха сума ти хора и все така продължават тайничко да правят глупост, след глупост. Ето, че всичко им се връща, особено на Хюлия! Да видим какво пак ще измудрят тайно старчоците, дано пак не осуетят плана на Аслан Rage И какво предлагат на Ибо и дали ще има топки да остане със Семейството или ще гледа той да се спаси Thinking
Цитат
Докато Хюля и Ибо търсят нов начин да спрат Иляс, Аслан изготвя план, за да накара семейството му да плати цената. Освен това Аслан ще бъде обединен с Джихан в този план. От друга страна целта на Иляс е Девин.
Много се радвам, че братята ще действат заедно, дано успеят да осъществят това, което са замислили. Ако Иляс само се опита да посегне на Девин ... тогава ще види Лъвът как действа, Аслан вече го предупреди, че ще го убие със собствените си ръце. Ох, искам да идва вторника! А какво ще правим после ... голяма скука ще е без Айлето.
Забравих да кажа - много се надявам Айсел и бебето да се оправят, все пак не е загинала, има надежда!

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 20:20 от queen_fenka

# 617
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Нещо съм настинала, но лошото е, че ме удари в ухото. Цял ден лежа, сега вече съм малко по -добре.
Изгледах още снощи серията разбира се. Благодаря и на новото момиче, което се е включило и помогнало.😍
Спомням си по времето на Сблъсък едно момиче беше написала, че едно от най-хубавите неща, които са станали по време на излъчването на сериала, че са се срещали с феновете на Къванч.
Като знам какъв хейт имаше към Серенай много се радвам, че и сега е така.
А Серенай за мен беше главния герой във епизод 11. Отлично изиграни няколко ключови сцени. Всичките й терзания и емоции, какво да прави, как да постъпи бяха предадени много истински. Но най, най ми е сцената, когато разговаря с Илкай преди да отиде при полицая. И мен ме дразни този ѝ приятел, но точно това си мислех, че той е единственият, който все още е връзката й с предишния й, нормален живот. Със сигурност тя има нужда да си припомня каква е била и в какво постепенно се превръща.
Припомни и въпроса, който зададе на своята клиентка " можеш ли да живееш без него" , но се сетих и за въпроса на жената "влюбвали ли сте се в своя палач "
Хюлия и Ибо сигурно пак ще забъркат нещо. Да, за нея е измислена фразата за добрите намерения. Тя все оправя нещата, каза го дори и на Девин. А реално погледнато тя и Ибо станаха основната причина всичко да се обърка.
Но сега и Хюлия е притисната в ъгъла. Нямам търпение да разбера кой ще избере и какви ще бъдат мотивите й за това.
Хакан Бономо много добре е прецизирал нещата. Поднесе ни голяма доза любов, танци и романтика, хвърли ни на мафията и сега вече ще уравновеси нещата.
Дано има някаква надежда за Айсел и бебето, а така и за Джихан.
Девин иска да вземат едно решение с Аслан. Хареса ми, че заедно ще решават, крайно време е да почнат да действат заедно. Дали е свързано с бебето?

Снимките са много хубави.

Сетих се и още нещо, та се дописвам.
Аслан седеше на стола на Юсуф, но мисля че това беше само заради Сехер.
И друго, Къванч предаде също перфектно състояние си на болка в спалнята в началото на епизода, но истината е, че сега гледайки отново бях поразена как изрази всичките си емоции, когато се прибираше и в коридора го чакаше Сехер наричайки го синко. Аслан не каза нито дума, но колко отчаяние и болка имаше в очите му и всеки жест, който направи беше точно в десетката.

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 21:39 от pe04

# 618
Привет, дружки! Hug

Пепи, бързо да се оправяш, мила! Flowers Four Leaf Clover
Благодаря ти за споделените мисли! Kiss Да, може да се каже, че тази серия беше посветена на Девин най- вече. Невероятно пресъздаде Серенай борбата на Девин между чувствата и разума и. Може би си права за Илкай, наистина само той и остана от приятелите, които уж имаше, нямаше с кого друг да сподели чувствата, които я разкъсваха в този момент ... Аз например до последно не знаех какво ще реши Девин . Добре, че прочете писмото от Юсуф!  Така разбра, каква огромна травма е преживял Аслан след прочитането му, защото знаеше, а и все още вярва, че Аслан искаше от години да направи именно това - да промени всичко. Даде си и сметка, че ако не бяха се срещнали и влюбили, и той не беше поел грижата и за нейното много проблемно семейство, може би нищо от това нямаше да се случи Thinking
Но, съм сигурна, че най - важната причина за нея да хване ръката му е силната и любов към този мъж, без когото тя не може да си представи вече живота си. Тя затова и каза на Илкай, че и психолозите са хора като всички, и те се влюбват. Мен ме подразни Илкай, че е толкова убеден, че това отново е била вербална манипулация от Аслан, а пък аз видях един действително съсипан морално човек, който съвсем искрено я молеше да се спаси и от него и от ненормалното си семейство в онзи момент. Защото знаеше, че връщане назад няма да има. За играта и на двамата не виждам смисъл да коментирам, не вярвам някой да не им е повярвал какво изпитваха героите им във всяка една сцена. В каста на Айле не виждам един актьор, на когото да не вярвам, който да ми преиграва, както ми се случва в много други сериали. Наистина са шампионска лига, както беше казал Усхан.

Не знам защо, но мисля, че именно с бебето е свързано последното изречение от Девин, за какво друго би искала да вземат решение двамата ? Thinking Но, може и да бъркам.
Мен ме впечатли много и сцената, когато Аслан се прибра целият в кал и без дума да каже, всички разбраха какво се е случило. Видяхте ли очите на Къванч в този момент ? Той притежава тази дарба да изпразва погледа си от съдържание, показа ми го още в КГ на гроба на Али. Напълно опустошен, безнадежден, празен поглед ...
За съжаление не мога да ви покажа снимка.
Хубав ден имайте, дружки! Hug

Последна редакция: нд, 21 май 2023, 11:36 от queen_fenka

# 619
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Честит празник!

За мен и личен, голямото слънце ☀️ днес се роди 😜

Айре, Фени ме подсети, но линковете на първата страница на Семейството на мен не ми се отварят. Може би, защото нямам достъп до ВК, но от фейсбук страницата на Любими сериали с превод нямам проблем.
Фени, нямам съмнение, че БТВ ще го купят, ако вече не са го направили. Така и не дадоха информация как вървят продажбите.

Цитат към снимката: "Когато сме на два епизода от края на сезона"

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 620
Честити празник на всички именици!
Пеп, да ти е живо и здраво голямото момче! Св. Константин и св. Елена да го пазят.

Фенче, съгласна съм с всяка твоя дума и за каста, и за развитието, и най-вече за изразяване на емоция само с очи от Къванч. Честно казано това е едно от първите неща, които ми направиха впечатление в неговата игра. Осъзнах, че не е казал и дума, а е наситил сцената с емоцията си. Разкошен актьор. И с това, че каста е висша лига и няма един празен образ и актьор.

Ще коментирам в скрит текст един спойлер, който прочетох относно предполагаемата бременност на Девин
Скрит текст:
Прочетох, че разбирайки, че е бременна и след случката с Айсел, решава, че за нея и бъдещото й дете няма място в къщата на Сойкан. Съответно напуска и Аслан, за да спаси детето и естествено така завършва първи сезон. От позицията на това, че хвана ръката му, че излъга и го подкрепи, мисля, че би си тръгнала, виждайки, че войната продължава, само ако наистина е бременна.. Защото смятам, че няма да се свърши с взрива.

Малко ми е тъжно, че не остана нищо от героите, които бяха в началото на филма. Отношенията между АсДев. Това, че Девин не ходи на работа, Аслан в заведението. Цялата нормалност се изпари. Сега са заложници в собствената си къща, обзети от угризения, взимане на тежки решения и борба с безмилостен враг и отвън, и отвътре. Защото за мен Хюлия никак не се е отказала да ги раздели.
Честно ви казвам, че започва да ми се изпарява смелоста да изгледам последния епизод. Май ще изчакам да ви прочета и тогава Simple Smile

Пожелавам ви да се насладите на неделята в приятна компания! Hug

# 621
Привет!
Благодаря за коментарите!
Относно напускането на чифлика от Девин....
Естествено, че Илияс /хора,  кажете ми как е правилно - Илияс или Иляс, Лейла или Лейля, Хюлия или Хюля - не, че ми е толкова важно, но  със сигурност дразни, ако не е вярното/няма да спре.
Той го каза - тек -тек - един по един, до един...Няма да се отрече от думите си! Със сигурност иска не само да отмъсти, но и да унищожи  Сойкан. И в този смисъл, Девин дали е толкова глупава, че да си тръгне, като си мисли, че така ще спаси себе си и детето.
Още повече, че Серхат беше убит заради сестрата на Девин, а самата Девин е жена на Аслан - убиеца  - пряк или поръчител.
Твърде възможно е  Девин изобщо да не каже за известно време, че е бременна, да се разделят и Аслан да не научи веднага за това.
Нямам идея, може и изобщо да не съм права в предположенията си. Все пак всичко е в главата на Бономо. Сериалът не е започнал през септември-октомври, минали са малко повече от 10 епизода и ще форсират някак си с тайни и прочие, както и ще се появят нови, предполагам, за да има изненадани, разочаровани, диви и щастливи във втория сезон /дано!/. По принцип - често използван похват - в края на първи сезон - главните герои да се разделят или да не се знае дали някой от тях е оцелял/второто е малко по-глупаво, защото все пак е главен герой и трябва да поостане поне до финала на сериала, там може и да ни разплаче/.
---------------
Честит празник на всички именици! Heart Flowers Hibiscus
pe04, светли пътища на твоето момче и благослов за здраве  и късмет! Heart  Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: нд, 21 май 2023, 14:35 от Mydream

# 622
Привет и от мен Hug

Пепи Hug, да ти е честит рожденика- здраве и късмет!! Flowers Four Leaf Clover
Надявам се, че днес си по-добре, бързо да се оправяш!!
Защо да не ти се отварят?
аз съм сложила освен основния линк към всички серии от ВК-
https://vk.com/topic-113691288_49247264
така и сериите една по една, но трябва да допълня Rolling Eyes
И темата ни е към края, та и с нея трябва да се заема....
гифът го направих, след като отбеляза тоя момент.

Благи, няма да се учудя ако така завърши 1 сезон. Гледала съм много турски драми, двойката ги разделят окончателно поради сериозни, болезнени причини  и после пак намират начин да ги съберат, трябва да има съспенс., напрежение, да държат зрителския интерес с нещо възможно най-драматично. Честно казано съм претръпнала от жестокостите на турските сценаристи и не взимам случващото се супер надълбоко, а се наслаждавам най-вече на сериала, в който играе любимеца ми / ни /както сподели и Фенчето Kissing Heart за себе си./
Цитат
и най-вече за изразяване на емоция само с очи от Къванч. Честно казано това е едно от първите неща, които ми направиха впечатление в неговата игра. Осъзнах, че не е казал и дума, а е наситил сцената с емоцията си. Разкошен актьор.
мерси за това ти мнение! Hands Plus1

Майдрийм, благодаря и за твоя коментар Hands Plus1 /пак се сещам за Карадай -през колко премеждия и ужасии преминаха Махир и Фериде/
Да видим Иляс- и той колко ще се задържи в сериала, може и него да го занулят.
Лейла, Хюлия- за имената.

Фенче Kissing Heart, споко, няма да ни се загубят сериите, няма да го позволя, то и вие може да си ги свалите на компютрите си.
нещо за теб...

Определено ще ни липсва сериала през лятото, но от КСШ, пък не сме имали тръпката да чакаме 2 сезон, и ДК и Сблъсък си бяха с по 1 сезон.

Съгласна съм с това, което си/сте споделили в коментарите за серията!!
Според мен, Айсел може да оживее, но предполагам ще загуби бебето, така си обяснявам плача на Джихан.
За Илкай -много е дразнещ, но наистина остана най-силната  връзка на Девин с предишния й живот.
А Серенай, както сте отбелязали беше във вихъра си, много силни сцени имаше с нея. Играе със сърце и се раздава.
сцената, в която си говореше с Илкай и му призна, че и тя/нейното с-во/имат вина за случилото се, беше много трогателна......

А и ако не беше подкарала колата с Хюлия, можеше и да нямат възможност да сложат бомбата.....
.......................
в арабската платформа

в топ 10- тази седмица

......................
в ТТ
https://twitter.com/ailetvdizi/status/1660239684218257409
според писмата на Юсуф
кой е родния и кой е осиновения син?

Последна редакция: нд, 21 май 2023, 15:03 от Airra

# 623
Честит празник! Nature Sunny
Пепи, честит празник на сина ти! Да е жив и здрав! Flowers Four Leaf Clover
Момичета, благодаря за всичко споделено. Green Heart

Върнах се към първите две изречения от писмото на Юсуф до Аслан:
„Отнасяха се с мен така, сякаш нямах сърце.
И аз се отнасях към хората така, сякаш нямах сърце.“

Сега си мисля, че първото изречение се отнася за хората в семейството.  Юсуф е третото, най-малкото дете. Бил е смел. Видяхме, че ръката на Ибо се разтрепера, тогава  Юсуф го отстрани, взе пистолета от ръката му и застреля майката.  В тази операция обаче те са тръгнали заедно, Ибо се ползва от „успеха“, но той принуди Юсуф да стреля, иначе щеше да остане жив свидетел. Значи Ибо е чувствителен и не може да стреля в жена, но Юсуф може.  Защото, от гледна точка на Ибо е така, смелостта на Юсуф му говори, че Юсуф няма сърце. Предстои да разберем как другите по-възрастни в семейството: бащата, сестрата и може би нейн съпруг, са преценили така, че детето сираче е станало дете в семейството на Юсуф. Споменава се и жена с име Хава, която не знаем каква роля е играла.  Новороденото къде е отишло: някоя майка с малко бебе трябва да го е хранила, дали голямата сестра не е имала бебе или въпросната Хава…
Юсуф не може да бъде оправдан. Но операцията е проведена от тримата, а в бащата стреля и Ибо. Тежестта обаче е паднала само върху Юсуф – както за самата операция, така и като тежест през целия му живот. С участието и на Хюлия. Ако сравним нейната реакция тогава с реакцията на Девин при първото убийство на Аслан, се виждат две различни жени: Хюлия е била хладнокръвна, изродила е детето, държи го спокойно, след което пред нея убиват майката. Излежаването от Юсуф на присъди за престъпления, направени от Ибо, също навежда на мисълта, че хората в семейството са гледали на Юсуф като на човек без сърце – дали защото е бил най-малък или има и друга причина, не знаем. Но смелостта му е била грешно разбирана, защото така той е тръгнал по път, а може да се окаже, че са го вкарали в път, който знаем докъде го е довел.

Тримата участника в убийството на мъжа и жената са живи и днес. Юсуф е оставил двама сина – един с неговата кръв, а другия – възпитан от него. Гледал е на тях като на еднакво скъпи синове – снимката с децата Джихан и Аслан, и двете деца с играчка в ръка, опрени на двете ръце на бащата, завета към майката, отнасящ се до двете деца, предсмъртните писма до двамата. Въпреки ужасното начало, Юсуф е бил много добър баща. За разлика от майката, която е участвала в убийството, но не е приела детето като свое, станало пред очите и сираче. Е, нали има фондация за деца сираци... Сега си мисля, дали двете картини на жени, обърнали си гръб, не представят самата Хюлия, която има две лица?

Ибо е един голям мизерник, шушумига, в един момент подтикна Хюлия да избере единия от синовете, дава интервюта за черната си любов и последно изглежда готви бягството си в обстановката на война, за която вина има и той: той е бил един от тримата в първото убийство и е главно действащо лице в историята, завършила с  убийството на Серхат, а и физически извършител на убийството на адвоката. Нищо не е създал в този живот, няма семейство, а нали семейството е най-важното за мъжа – по думите на Юсуф. Прекарал си е живота с чиста съвест, прехвърлил е тежестта на брат си, завиждал му е и мечтае само за неговото място. 

Третият от тогава около двайсетгодишните мъже – Иляс, сега отмъщава за смъртта на сина си. Тогава той нямаше участие, беше само свидетел, но акцията явно е обща, вероятно и бизнесът им е започнал като общ. Дали тогава е свидетелствал някъде и са принудили Юсуф да приеме детето, може би е казала на майка си, а тя е предала нататък…В момента изглежда няма семейство, каза, че вече няма какво да губи. И смята, че убийството тогава е същото като сега – убийство, което е извън мафиотския ред. Дали е така? Убийството, извършено от Юсуф, е извън всякакъв ред, защото е убита жена. Но синът на Иляс е убил жена и един миг го делеше от това, да убие втора. Ако първото е било заради бизнеса, вторите на Серхат са само от прищевки. Като отмъщение за убийството на един убиец, какъвто е Серхат, баща му убива две неродени деца на осиротялото преди дете Джихан. Юсуф сам е извървял пътя до решението да сложи край на живота си, направил си и равносметка. Иляс не поставя такъв въпрос пред себе си нито заради убийството на баща си, нито като част от групата, от чието име е стрелял в жената Юсуф, нито заради  смъртта на сина си. Иляс е човек без сърце и въобще не е човек. 

Убийството на Серхат и отговорът на баща му към Сойкан прави връзка с онова първо убийство, извършено от тримата мъже. Стреляли са Ибо и Юсуф, а в жената само Юсуф, но те тримата са съучастници. Там са отишли заедно и ако са искали да не бъдат съучастници, за убийството на жената е трябвало да спрат Юсуф.  Сравнението между тогава и сега ги разкрива по най-ясен начин: кой докъде е стигнал след онова общо за тях  начало, какво семейство има, какъв завет е оставил на синовете си. Убедена съм, че двамата братя Джихан и Аслан или който от тях остане жив, до последно ще защитават баща си.

За мен сцената, когато Юсуф се прощава с Хюлия, е една от най-съдържателните сцени. От всички присъствали на убийството на родителите на Джихан, единствено Юсуф е преживял катарзис. Държал е детето сираче до себе си, в мръсната среда му е показал чистото си сърце, оставил му е мисълта да създаде свое семейство, каквото му е отнел, завещал му е земята в Адана, където явно е направено убийството - върнал му е това, което му е отнел, толкова, колкото е могъл, няма как да върне майка му и баща му. За разлика от Юсуф, Хюлия не е направила това като майка. За единия кръвта, за другия възпитанието - и двете наследени от Юсуф, събраха Джихан и Аслан като братя, не майката, тя ги разделяше. Но поне за миг  Хюлия тук беше на ниво: обади се на Иляс, че не избира между синовете си.
Катарзисът за Хюлия може да се състои по-късно.
https://twitter.com/i/status/1658571260299825185

Дали Аслан не се е върнал на старото си място?
Ако са разбрали историята на Джихан, очаквам от Аслан да отстъпи мястото на масата за глава на семейството на Джихан.
Може Девин да иска да говори с Аслан във връзка с това: да оставят Джихан в имението, а те да живеят на друго място. Може идеята да е свързана и с очакване на дете, напр., защото знаят намеренията на Иляс, но не мисля, че причина ще бъде само бременост. И Девин, и Аслан ще искат да продължат посоката, дадена от Юсуф: Джихан да е равноправен син, това означава той да е глава на семейството. Досега историята на Джихан знаеше само Девин, но сега ще я разбере и Аслан.

# 624
Привет, момичета ))
Не ме убивайте с камъни, но направо гледам филма свръх силите си и то само заради Къванч, Нежо и Нур Сюрер.

Едва я понасям Серенай, толкова ми е клиширана и истерична и така пък да  не ми стои добре до Къванч - е, отдавна не ми се е случвало...

По сюжета  също имам какво да кажа, но засега преглъщам   Joy

# 625
Здравейте Благодаря за споделеното
Пепи да ти е здрав и щастлив сина Оправяй се по-бързо

Последна редакция: нд, 21 май 2023, 16:25 от dterziiska

# 626
Искам само да благодаря за превода.
Галка, Фенче, Айлинка, Айре, Камилита, Еве! Благодаря ви от сърце, момичета!
И на всички благодаря за красивите снимки и клипчета. Разкош е да превърташ страницата, все се заглеждам, хем съм ги гледала и пак, и пак, и не ми омръзват. Днес ще си удоволствам с преведения епизод.

# 627
Благодаря ви момичета 🤗🤗🤗

Ванче, Хава, мисля че е една от прислужниците и затова Лейла и Девин така се засмяха , когато Сехер  нарече Хюлия така.
Иляс наблюдаваше убийството и аз останах с впечатлението, че той е по-скоро шеф на братята. Нарушили са неписаните правила в техния свят и така са се разделили. Макар че, той по никакъв начин не ги спря.
Аслан каза същото на Иляс при акулите, сина ти наруши правилата.
Айре, благодаря за гифчето, точно тази сцена имах предвид 😍
Баба Сехер се намеси без да иска два пъти в живота на Аслан. Веднъж, когато той беше оставил Девин и тя му каза да хване момичето за ръка и сега като го припозна като Юсуф.
Много ключови моменти.
За финала може и друг вариант да има. Аслан сам да поиска да изведе Девин на безопасно място, а той да продължи борбата с Иляс.
Ще имаме чуденка за лятото то е ясно, но интереса трябва да се подържа.
В спойлер беше написано, че края на 13 епизод е като края на сезона на друг сериал на Серенай.
По запознатите, моля да се включат.

# 628
от майката на малкия Аслан
https://www.instagram.com/p/CsgnkjstWdC/

Страхотен човек - личност, характер и темперамент 👑🙏💯 @kivanctatlitug

май снимат доста флашбеци, за 13 еп

Лор,
и на мен Серенай ми беше една от най-антипатичните турски актриси. Още от 1 еп на сериала-я захаресах, сега й се възхищавам на играта. А двсмата с Къванч си паснаха като визия и енергия-доооста добре!! Hands Ok Hand Това е масовото мнение в СМ.
Но винаги има и изключения, както си ти.
Ако искаш сподели нещо за историята, сюжета./да прочетем някая критика Wink/
Доколкото си спомням беше харесала много Якамоз.

Последна редакция: нд, 21 май 2023, 20:07 от Airra

# 629
  • AMS

Привет,  дружки!!!
Благодаря ви за интересните постове!!!
Пепи, да ти е здраво и успешно слънцето!!!
Няма да крия, че гледам, чета и други неща,
но в главата ми е все Семейството.
Добре, Аслан е осиновеният, а Джихан е родният син
и по думите на Хюлия от първи и втори епизод,
и от писмата на Юсуф. Разбрах.
Искат да ми покажат, че не съм внимавала в картинката.
Ама, май не съм била сама в заблудата си.
Заблудили са доста, а сега виж първи епизод, виж писмата.
Добре, че Алиннка преведе дългото писмо. Благодаря!!!
И сега за тази снимка с младите Хюлия, Юсуф и децата Аслан и Джихан,
се питам къде е Лейля >>>

Мач свекърва срещу снаха. Нека по-добрата да победи >>>

О, пак не съм внимавала май.
Може и да бъркам, но Юсуф застреля и бащата, дето не им е дал парите.
Юсуф просто изпревари Ибо. Юсуф стреля два пъти.
От пистолета на Юсуф  излиза пламъка. Ибо само го изгледа учудено.
Иляс стоеше в колата, така, че не е видял кой е стрелял.
Когато намериха бременната, ред беше на Ибо да стреля.
Когато Юсуф застрелва майката, присъстват Хюлия с бебето, Ибо и Иляс.
И другото, до колкото съм внимавала, не съм останала с впечатление,
че лелята Недрет е най-голямата, а Юсуф е най-малкият от децата на Сехер.
Хава е старшата от прислугата в кухнята.
А прислугата не може да сяда на масата.
Сехер нарече Хюлия Хава, защото искаше да я принизи до прислугата.
За финала на сезона  еп. 13. Ами ще е фатален ясно.
Само да не е като в Присъда, където не само първи сезон,
та и втори завърши в празното. Трети да не ме чакат.
За началото на еп. 12, когато Аслан влиза в чифлика,
Къванч беше отново неузнаваем.
Хем окалян, хем мръсен, та и като си раздра черната тениска ...
С това храс сякаш раздра сърцето си.
За съжаление не можах да извадя кивче точно от този момент.

И пак се върнах на сцената Хюлия Юсуф.
... Не дели децата ни!!!
Та Хюлия ще посочи един от двамата,
но няма да го остави сам пред Иляс.

Приятна вечер, дружки!!!

Последна редакция: пн, 22 май 2023, 00:06 от * Diva *

Общи условия

Активация на акаунт