Песента, която звучи при скандала между Девин и Аслан, знаете ли коя е и дали има превод на текста ? Сигурна съм, че не я пуснаха случайно точно в този момент.

Накара ме пак да се замисля. 

много ти благодаря, но аз имах предвид снимката на Кузей пред гроба на Али, когато Гюней го попита дали искал той да е на мястото на Али, сещаш се, нали ? Е, убих се да я търся, ама йок, не се виждат снимките, все пак минаха толкова години откакто го обсъждахме онлайн.
, ама изобщо ли пък не ти харесва сериала, че го гледаш само заради трима актьора ?
Явно, щом и за сюжета имаш какво да кажеш
Всеки с вкуса си, но на мен този сериал ми е толкова любим, а Аслан и Девин са ми толкова невероятни заедно, отдавна не бях харесвала толкова много партньорка на Къванч, те двамата са огън! Изобщо не ме интересува визията на Серенай, както винаги на моменти е прелестна, на моменти дори грозновата, но тази нейна енергия, тази искрена игра, която ми показва всеки път ме накара да я обикна, за мен тя е една от най-добрите актриси в Турция. Толкова много си паснаха с Къванч като маниер на игра, че ( не помня кой, май, че Майдрийм го написа, извинявам се, ако бъркам )все едно са играли дълги години заедно. Между другото, днес търсих из архивите една снимка на Кузей и те прочетох, че се питаше дали Киво може да изиграе отрицателен герой, помниш ли ? Е, оказа се, че може и още как! Ако не си гледала филма за Нетфликс на Онур Сайлак " Задушаваща схватка " , изгледай го, ще се увериш сама. Все още не сме го превели, но и това ще стане. То и на Аслан образа не е от положителните, но там е брутален.
Да добавя и това, че ето в тази сцена, начинът, по който Аслан погледна Девин, ме побърка! 
Закова ме с този негов поглед още в Перла!
, като почнеш да търсиш снимки на Къванч тук в темите, ме убиваш 

) модерни хора (писнало ми е от еднотипни турски истории - квартала, махалата, кой какво ще каже.) Историята ме завладя от първия миг.
Казах пускам - ако ти стане скучно, заспивай.
Е не заспа, дори питаше за следващия епизод. Та сега всеки петък заедно го гледаме 

Ще видим какво ще става, 1 ден остана.
много, много ти благодаря, ти си съкровище!
Е, аз нямам архив като теб, винаги разчитам на теб
А и обичам да си се ровя из темите, толкова забравени интересни нещица си намирам 

Много се надявам този изрод скоро да напусне сериала ни! 

Фен съм на татко ти
Девин стайл-ако ми стане скучно....
Реално друго се случва, последиците ги виждаме, а за някои даже и не можем да предположим. Най-доброто предстои.
,

особено след тези думи:
благодаря за превода и за поредната рецензия на Симай Демир! 

Явно от малка не я имат за нищо родителите Сойкан ...