💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 106

• 42 940
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Момичета, аз все нещо се подсещам.
Песента, която звучи при скандала между Девин и Аслан, знаете ли коя е и дали има превод на текста ? Сигурна съм, че не я пуснаха случайно точно в този момент.

# 631
# 632
Здравейте Още веджъж Поклон момичета за труда Ви
Струва ми се,че с вкарването на тези две момичета с трудно детство в едно мафиотско семейство сценаристите искат да  разкрият  малко по малко живота му  и мръсните му тайни Ръцете на мафията не са чисти но все пак понякога има и човещина Пипалата  на мафията са дълги и винаги страда семейството Може тези двете да помогнат на семейството да се очисти от мръсотията но ще видим Малко ми бяха истерични в последния епизод

Серенай за Акбанк

https://twitter.com/Deli_Kizz1/status/1660346565398085634

# 633
Изгледах си серията със субтитрите. Аз благодарих, но пак ще го направя.

Значи тази преводачка, която заместваше Сабина не става за ни що! Как ме е яд на нея не е истина. Половината филм си измисли. Хич я няма.

Тази Девин как ме дразни! Абе, бива ли?? Заради нея и сестра й един милион проблеми им се изсипаха на главата. Как може да не каже за колата?
Тя да не си е мислила, че за шефа на симфоничния оркестър се омъжи? Влизаш в най-известното мафиотско семейство и си изумена, какво се случва. Ами не е сериозно. Интелигентна жена ми се виждаше. След като Хю й каза, че Юсуф го е нямало с месеци и е разбирала, че е жив то новините по телевизията. Явно за никого не е тайна, какво и как.
Ямур няма да я коментирам.
Толга искам пак да се храни със сламка, но в къщичка в гората.
Айсел. Опита ли се да влезе в семейството с хитрост? Забременя ли с тази цел? Дано поне тя е жива. Но сметката дойде веднага. Тъжно, но така ги виждам нещата. Мъчно ми е за Джихан.
Аслан не знае за това, което свързва Иби, Хю, Юсуф и Илияс, иначе нямаше да има очи да казва, че синът на Илияс е нарушил правилата. И собственият му баща ги е нарушил, но тогава ги е устройвало и правилата се пишат от тях. Сега Илияс ги смени. За един ще измрат всички. Тежки думи му каза: ръцте ти ще умалеят от ковчезите, които ще вдигаш.
Братята на масата. Много силна сцена. Двама братя, говорейки си като баща и син.

Последните спойлери, които четох ме изумиха с положителните преположения за край на сезона. Дали? Дано! Аз обаче се съмнявам.

Голяма каша ми е в главата, хем съм го гледала, хем ми въздейства все едно за сефте го изгледах този епизод.
Аслан каза нещо много важно на Девин: Нямаш лукса да взимаш решения!

Илияс няколко пъти зададе въпросът: Аслан или Джихан? Родното или осиновеното? Все в този ред. Joy
Joy Накара ме пак да се замисля.

Побърках се вече с този сериал. Утре можело да има фраг. Надявам се поне снимки да има, че далече е вторник.

Малко прекалих пак. Лека! Simple Smile

Сега като прочетох Фенчето се сетих, че пропуснах и момента, в който Девин се качи в колата и се направи на бързи и яростни. Реално, ако си беше стояла вкъщи, нищо от това нямаше да се случи. До вчера припадаше и плачеше като види пистолет, днес кара с 200 срещу зъл мафиот. Не е сериозно, Девин. Сядай си на д-то и стига глупости, защото умират хора. Всички крият тайни, с различни мотиви и тези тайни водят до смърт.
Девин трябва да се научи, че има само един човек, на когото да вярва и това е Аслан. Всеки път, в който скрие нещо от него, всеки път се случва нещастие.
Другата серия дано има малко повече АсДев Heart

Последна редакция: нд, 21 май 2023, 23:51 от Бл@гуна

# 634
Пепи, да ти е живо и здраво и много щастливо момчето! Flowers Four Leaf Clover
Дружки, благодаря ви за споделеното и днес! Hug
Айре Heart Eyes много ти благодаря, но аз имах предвид снимката на Кузей пред гроба на Али, когато Гюней го попита дали искал той да е на мястото на Али, сещаш се, нали ? Е, убих се да я търся, ама йок, не се виждат снимките, все пак минаха толкова години откакто го обсъждахме онлайн.
Аз все още не съм сигурна кой от двамата братя е осиновения. А гледам много внимателно. Иляс каза преди повече от 40 години са нарушили правилата и тримата. По тази логика би трябвало да е Джихан осиновеното дете. Но, той каза също така на Аслан, че се е родил в ръцете му. Е, може и така да е било, да няма предвид този момент. Защото Аслан в никакъв случай не е на повече от 40 години, но аз бих се радвала той да е осиновения, вече ви казах защо. В този сериал не можеш да пропускаш нищо, всяка дума е важна. Не се видя дали и Ибо стреля в бащата, но Иляс каза на Ибо, че той  го е застрелял в главата, така, че би трябвало да вярваме на него.
Лор, е няма да те замеряме с камъни Smile , ама изобщо ли пък не ти харесва сериала, че го гледаш само заради трима актьора ? Thinking Явно, щом и за сюжета имаш какво да кажеш Thinking Всеки с вкуса си, но на мен този сериал ми е толкова любим, а Аслан и Девин са ми толкова невероятни заедно, отдавна не бях харесвала толкова много партньорка на Къванч, те двамата са огън! Изобщо не ме интересува визията на Серенай, както винаги на моменти е прелестна, на моменти дори грозновата, но тази нейна енергия, тази искрена игра, която ми показва всеки път ме накара да я обикна, за мен тя е една от най-добрите актриси в Турция. Толкова много си паснаха с Къванч като маниер на игра, че ( не помня кой, май, че Майдрийм го написа, извинявам се, ако бъркам )все едно са играли дълги години заедно. Между другото, днес търсих из архивите една снимка на Кузей и те прочетох, че се питаше дали Киво може да изиграе отрицателен герой, помниш ли ? Е, оказа се, че може и още как! Ако не си гледала филма за Нетфликс на Онур Сайлак " Задушаваща схватка " , изгледай го, ще се увериш сама. Все още не сме го превели, но и това ще стане. То и на Аслан образа не е от положителните, но там е брутален.
Аз не вярвам, че Девин ще напусне Аслан. Мисля, че тя е по-силна, отколкото осъзнаваме, и повече от нейната сила ще изплува в предстоящите епизоди. Тя ме шашна как направи луд Гьокхан! Той имал сертификат по лудост, ама той се отклони, нали ? Stuck Out Tongue Closed Eyes Да добавя и това, че ето в тази сцена, начинът, по който Аслан погледна Девин, ме побърка!

Боже, как е възможно този мъж да има толкова различни убийствени погледи, та винаги да ми подгъва коленцата буквално, нищо, че спокойно може да ми бъде син, нищо майчинско не изпитвам към него Stuck Out Tongue Winking Eye Закова ме с този негов поглед още в Перла!
Лека, дружки! Ще видим след 1 ден кой прав, кой крив в преположенията си Hug

# 635
Фенче Kissing Heart, като почнеш да търсиш снимки на Къванч тук в темите, ме убиваш Wink
от моя архив, с не перфектно к-во

иначе обсъждаше изпразването на погледа- във връзка и със сцената, на която направих гиф.
за Лор
ако иска да гледа Къванч в отрицателна роля.
https://21may.zetfix-online.net/films/boga-boga/?ysclid=lhxwpyh69c282074877
той и Аслан не е много положителен де Wink

Благи Hands Plus1
утре може да пуснат някой откъс.
Цитат
Реално, ако си беше стояла вкъщи, нищо от това нямаше да се случи.
и аз го намекнах в мой коментар Wink

лека Nature Stars

Последна редакция: пн, 22 май 2023, 00:30 от Airra

# 636
  • au bout du monde
Реших и аз да се включа. Чета ви от известно време. Повечето от размишленията ви се припокриват и с моите.

Не бях фен нито Къванч, нито на Серенай. Но ме омагьосаха, поглъщат те направо. Ролите им пасват идеално.
Още когато гледах първата реклама усетих, че ще ми хареса сериала. Започна много нетипично с много сцени на двойката, реални срещи си имаха( тогава го гледах със сестра ми и тя вика - за първи път виждам главните да ходят на среща Laughing ) модерни хора (писнало ми е от еднотипни турски истории - квартала, махалата, кой какво ще каже.) Историята ме завладя от първия миг.

Реших да предложа сериала на баща ми (преживяваме труден семеен период и имаме нужда от развлечение). Той ми каза пусни и ако ми доскучее, ще заспя Laughing  Казах пускам - ако ти стане скучно, заспивай. Laughing Е не заспа, дори питаше за следващия епизод. Та сега всеки петък заедно го гледаме Smiley

Ако Девин си тръгне къде ще иде? Как ще се спаси? Голяма заблуда е, че ако се махне и ще бъде в безопасност. Rolling Eyes
В къщата обаче можеш да полудееш наистина. Затворени толкова време като в карантина.
Преди имаха живот, а сега се борят за оцеляване.
Макар да знае за кого се омъжва, все пак Аслан не беше такъв в началото, обещаваше много неща. Когато се сблъскаш очи в очи с реалността е различно. Харесват ми емоциите и колебанията на Девин, за мен са много истински.

# 637
Привет!
В тази работа няма невинни!
Ако Девин си стояла вкъщи нямало да се случи нищо от това.. Напротив! Много неща ще се случват и още как! Никой не ни обещава рай, когато се родим, а и знаете - пътят към ада е постлан с добри намерения.
Ако Юсуф не беше убивал, ако Ибо не беше такъв мръсник, ако Атила беше различен, ако Ямур и Девин имаха свястно семейство, ако Джихан имаше друга майка, ако Джейлян също си стоеше на д......о и ако Аслан не беше помолил Девин в самолета да спре с телефона, а той най- безцеремонно го правеше, нищо от това нямаше да се случи...Хакан Бономо обаче е решил друго - да ги движи по ръба на бръснача и в екстремни ситуации всеки човек реагира различно. Някои убиват, други изпадат в истерия, трети посягат към наркотиците, четвърти бягат далеч Но има ли тайни, има ли нещо да се случва, то ще те намери рано или късно. Не може да си убивал и да продължиш просто така...Или осиновяваш детето на жената, която си убил и всичко е шест, Ами не е. Не се живее с тайни. Още повече такива, които се знаят от мръсници. В такива случаи се бориш, за да продължиш или се гърмиш както е направил Юсуф. В семейството, в което попадна Девин лицемерието, фалшът, смъртта и лъжите са във всяко ъгълче. Нейното е проблемно, но това е адът. И всеки член от него го знае. Затова самият Аслан иска да изчезне първи,  да е далеч от всичко. Джихан е толкова претръпнал с мафиотските истории, че просто си върши работите. Аслан трябва да си грабне шапката и да изчезне, да напусне завинаги. Как ще гледа всички, когато научи тайната? Юсуф, който му пише писмо като баща е убиецът на майка му....Девин им е най- малкият проблем на тези. А и сценаристът я праща да засилва Хюлия, а ние искаме да ходи на работа. Ами момичето се омъжи  за богат човек , може и да не работи известно време Satisfied Sweat Smile

# 638
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Добро утро 🌞

Благи, благодаря, че ме подсети. Аслан говореше за моста и че Девин вече няма право на избор.
Е, той в началото на серията и го даде, поиска да го напусне, сега вече е невъзможно.
И на мен емоциите на Девин са ми много истински. Семейство Сойкан помете цялата й нормалност. Най-големият психолог да си, това, което й се стовари няма как да не те извади от релси. А събитията следват едно след друго, човек няма време да осмисли какво и как се случва. Бомбата сега съвсем ще я разтърси.
Майдрийм, всичко много добре си обобщила. Тайните, лъжите, скриването на истината водят до този резултат в едно семейство.
Не знам дали Аслан също има избор въобще. Ако беше само той и Девин е лесно, но всички чакат него да оправи кашата, в която се забъркаха. Може ли да живее ако някой от близките му пострада ? Ще трябва да избира иначе между два ада.
Сетих се за думите, с които започна сериала, че нямаше да разбере думите на баща си,за масата и вълците, ако сам не го беше преживял. Това ме кара да преосмисля предположениято си и може би Аслан ще се окаже осиновения.
По повод на това, че ако Девин не беше подкарала колата нямаше да се случи експлозията не съм съгласна.
Хюлия тръгна на среща, хората на Иляс, така или иначе щяха да я "катастрофират" , те имаха този план, Девин само беше бонус, но пък видяхме как Хюлия я направи своя съюзница в скриването на истината. Дано поне това й послужи за урок. За Хюлия и Ибо нямам никаква надежда, че ще се променят.
La Libellune, добре дошла в отбора 🤗
Бащата ти е прихванал от Девин, "стане ли ми скучно се махам" 😜
Вече няма никакъв шанс да и бъде скучно. На нас също.

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 639
Добро утро, дружки! Hug

Благодаря ви на всички за споделените мисли! Kiss
Майдрийм, хареса ми всяка дума, която си написала, точно такова е семейството на Аслан. Но, не съм сигурна, че Девин е най - малкия им проблем, действително заради Ямур започна всичко отново. Ясно се подчерта от сценариста, че от години, по - точно откакто Аслан е поел нещата в ръцете си, не е имало разпити от полицията, разни убийства и т. н, Джейлан заради това попита пак ли ще станат мафия. Девин заради това се почувства виновна, тя знаеше много добре, че Аслан от години се опитва да извади Семейството на чисто. Аз не съм толкова сигурна като теб, че Аслан е осиновения, а много ми се иска. Но дори и Джихан да е, не ми се мисли как ще реагира всеки един от тях, затова Хюлия толкова се страхува от тази мръсна тайна, повече от оръжията на Иляс. Продължавам да вярвам, че заедно с помощта на Девин Аслан ще успее да остави всичката мръсотия след себе си и ще започне наистина на чисто, далеч от Семейството. В противен случай не зная за какво изобщо ги събра Бономо, не вярвам да иска да ни покаже още една Хюлия Сойкан Thinking

La Libellune, добре дошла!
Супер, че си гледате заедно с баща ти, този сериал няма как да му е скучен. Толкова ни завъртя във вихъра Бономо, особено последните серии,  че не знаеш на кой свят си, след като свърши поредния епизод.
Пепи, и аз за сега не виждам Аслан да има избор. Но, ако той се окаже осиновения, ще има. Права си, че хората на Иляс така или иначе щяха да положат усилия колата да отиде на ремонт. Девин обаче го изненада доста Гьокхан, дано не го е приел твърде лично Stuck Out Tongue Closed Eyes Ще видим какво ще става, 1 ден остана.
А ха ха ха

Айре Heart Eyes много, много ти благодаря, ти си съкровище! Heart Е, аз нямам архив като теб, винаги разчитам на теб  Smile А и обичам да си се ровя из темите, толкова забравени интересни нещица си намирам Smile
И други като мен обичат да се ровят в архивите, вчера например срещнах това в една от руските групи във фейса:
Цитат
През 2017 г. Ипек Билгин, брилянтен учител по актьорско майсторство, каза няколко думи за своя бивш ученик Kъванч Taтлъту в едно от интервютата си.
Репортерът попита дали талантливият майстор все още дава уроци на Къванч, както по време на снимките на сериала "Кузей Гюней"? На което Ипек Билгин отговори: "Отдавна вече не работим с него, защото той вече се е наложил като великолепен актьор. Той беше успешен студент, който открито поглъщаше информация. Можете сами да видите плодовете на нашия труд.“

Благи, как ме разсмя, благодаря! Smile
Цитат
Тя да не си е мислила, че за шефа на симфоничния оркестър се омъжи? Влизаш в най-известното мафиотско семейство и си изумена, какво се случва. Ами не е сериозно. Интелигентна жена ми се виждаше. След като Хю й каза, че Юсуф го е нямало с месеци и е разбирала, че е жив то новините по телевизията. Явно за никого не е тайна, какво и как.
Не ме дразни изобщо Девин, съчувствам и най- искрено в какво положение се намира. Да видим Иляс какво е намислил за нея Thinking  Много се надявам този изрод скоро да напусне сериала ни!
За настроение в понеделник Smile

Хубав ден, дружки и успешна нова седмица! Нека ни донесе все хубави неща и изненади!

# 640
Привет в понеделник, дружки! Hug
имаме откъс
https://www.youtube.com/watch?v=rXr6sA_P62c&t=4s

искахме да е с АсДев Heart Exl

La Libellule, добре си дошла!! Flowers Tulip
Тя е момичето, което се включи в групата ни за превод!

чакам превод на откъса...

здрава и успешна седмица! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 22 май 2023, 14:56 от Airra

# 641
La Libellune, добре дошла и благодаря, че помагаш на прекрасните ни момичета, за да можем ние да гледаме преведените епизоди и то толкова бързо. Дано бързо се разминава всичко. Hug Фен съм на татко ти Grinning Девин стайл-ако ми стане скучно....
Майдрийм, съгласна съм с всичко, което си написала, но и в твоят пост има твърде много ако Simple Smile Реално друго се случва, последиците ги виждаме, а за някои даже и не можем да предположим. Най-доброто предстои.
А много ми се иска Девин да ходи на работа, интересни бяха пациентите й с техните истории и съпоставянето им с нейната история.
И Аслан да ходи в бара, я как хубаво пя Девин.
Ама минало, заминало. Дойде време да стягат редиците.
Който и от двамата да се окаже осиновения, от характерите, които са показали до сега не смятам, че би си тръгнал от семейството. Не говоря за избор на Хюлия или жертва във войната им с Илияс.
Дали ако Девин разбере кой е би казала?

Айре, благодаря! Точно това исках да гледам. Мъничка глътка свеж въздух. Толкова ми липсват, така си отиват и така им се получават тези моменти. Не знам дали и колко актьори са прослушвали за ролите, но между тези двамата партньорството е уникално. Малките жестове, докосвания, усмивка, поглед. Толкова истински изглеждат.

Фенче, много яко Меме с Аслан и целувката. Подрепям го! Joy

# 642
Благи Hug,
Цитат
Айре, благодаря! Точно това исках да гледам. Мъничка глътка свеж въздух. Толкова ми липсват, така си отиват и така им се получават тези моменти. Не знам дали и колко актьори са прослушвали за ролите, но между тези двамата партньорството е уникално. Малките жестове, докосвания, усмивка, поглед. Толкова истински изглеждат.
Hands Plus1 Blush

ето и превода>>>
........................
Добро утро, красавице на всички красавици.
- Добро утро.
Госпожо, обикновено планирахме да закусим до закрития басейн. Но днес е малко ветровито, за съжаление. Заради вятъра на хълма времето се развали.
- Какво ми говориш рано сутрин? Пил ли си нещо?
Не, не пия нищо в работно време. Освен това, за да направя закуска за най-красивата жена на света, не е нужно да пия нищо. Сега в страната има милиони хора, които са готови да дадат много години от живота си, за да преживеят този момент.
-Аслан, какво говориш? За Бога. Сякаш Иляс Корузаде не ни стовари мъртъв дилър на главите снощи.
Скъпа, беше катастрофа. И така, какво да правим? Животът продължава. Опитвала ли си моя тост с доматено пюре? Твърде амбициозен съм, за да бъда скромен, мисля, че трябва да го изядеш, преди да е изстинал.
— Какво ще стане сега, Аслан?
Любов.
— Аслан.
Виж, не знам за теб. Но бих искал да прекарам остатъка от живота си, влюбвайки се в теб все повече всеки ден. Мечтая да умра така в мир и спойствие. Няма значение дали са 70 години или 7. Ето защо се опитвам да се насладя на всеки момент с теб, става ли?

.............................
Да го изядеш тоя сладък Аслан!! Stuck Out Tongue Winking Eye

.................
Благодаря ви за интересните коментари!! Flowers Hibiscus
Майдрийм, хубаво си обобщила, както има една приказка- "сериал да става"

Фенче Kissing Heart
о да, в архивите се намират много интересни неща, ти си спец!! Wink
за Ипек Билгин Hands Plus1
Цитат
Но, не съм сигурна, че Девин е най - малкия им проблем, действително заради Ямур започна всичко отново. Ясно се подчерта от сценариста, че от години, по - точно откакто Аслан е поел нещата в ръцете си, не е имало разпити от полицията, разни убийства и т. н, Джейлан заради това попита пак ли ще станат мафия. Девин заради това се почувства виновна, тя знаеше много добре, че Аслан от години се опитва да извади Семейството на чисто.
съгласна съм с това, Девин /и близките й/ бяха нещо като катализатор.
Иначе разбира се, че и без нея щяха да намерят начин да сложат бомбата.
и на мен ми хареса колажа/мемето Laughing
....................
анализа на  Симай ДЕМИР
https://mycapella.org/2023/05/21/araf-aile-11-bolum/

Цитат
Знаеш ли, Аслан винаги казваше: „Не вади лъва от клетката му,“ или всъщност Аслан влезе в клетката сега. Натоварил е тежко бреме на душата си и сега се гърчи в собствената си клетка от съвест и съжаление. Под съвест тук нямам предвид, че той е убил Ати, а това, че не е чел писмото на баща си преди това и говоря за съжалението и угризенията, че не успя да остане чист.

Последна редакция: пн, 22 май 2023, 21:59 от Airra

# 643
Последно включване преди края на почивката.
Айре, пак благодаря! Hug
Уникален диалог. Типичен за АсДев Joy
"- Какво ми говориш рано сутрин? Пил ли си нещо?"

# 644
Привет отново, сладурки! Hug
Я, какъв хубав нов откъс си имаме! Е, много са ми готини, искам по - често да го виждам Аслан в такова настроение, ама едва ли. Е, как може да се сърди дълго Девин на такъв чаровник като него Smile особено след тези думи:
Цитат
- Какво ще стане сега, Аслан?
- Любов.
- Аслан...
- Виж, не знам за теб, но аз ще прекарам остатъка от живота си с теб. Всеки ден ще се влюбвам в теб все повече и повече, мечтая да умра спокойно и просто така. Ето защо се опитвам да се наслаждавам на всеки наш момент, става ли?

Айре Heart Eyes благодаря за превода и за поредната рецензия на Симай Демир! Kiss
Благи, ами не зная как ще постъпи нито един от тях, но как би постъпил човек, като разбере, че тези, които е смятал за родители са убили родителите му ? Не зная, ще видим дали изобщо ще разберат този сезон  Thinking

Цитат
Уникален диалог. Типичен за АсДев Joy
"- Какво ми говориш рано сутрин? Пил ли си нещо?"
А защо Лейла липсва в картинката ? Thinking Явно от малка не я имат за нищо родителите Сойкан ...

La Libellune, много, много ти благодаря за помощта в 11 серия!
Как да те наричаме за по-кратко ?
Ето и рецензията на Симай:
Цитат

21 МАЙ 2023 ФЕОМЕЛАН0НЕКА ПОГОВОРИМ ЗАЕДНО
ARAF (Семейство, глава 11)
АВТОР: Симай ДЕМИР

Да се ​​чувстваш в задънена улица, да си в капан каквото и да правиш или накъдето и да се обърнеш… Да се ​​колебаеш дали да постъпиш правилно или да избереш лесното, да си приклещен между ума и сърцето си, да чувстваш, че дори най-близките ти не те разбират докато се бориш с всичко това... Колкото и да се опитваш, не можеш да направиш една крачка напред и знаеш, че не можеш да направиш нищо по въпроса... Колко трудна ситуация, нали?

Сякаш тази ситуация показва отровното лице на света на човек, особено ако той се обвинява в тази ситуация, тогава човек живее адски живот и не може да направи нищо, за да го преодолее. Сега Девин преживява всичко това едно по едно и за съжаление не може да намери начин да премахне това блокиране. Това чувство я е обгърнало като отровен бръшлян. Не може да избяга, не може да избяга. Нито може да обърне гръб и да си тръгне, защото се чувства отговорна, нито може да смели преживяното и да остане там. Сякаш беше в неопределеност.

Всъщност за Девин имаше изход: да се махне. Но чувството за вина и любовта и към Аслан и попречиха да си тръгне. Да, може би е казала, че ще остане там, защото е прочела онова писмо, но мисля, че това беше просто извинение, зад което се криеше, за да остане там. Ако Девин наистина беше решила да си отиде, щеше да вземе сестра си и да се махне от този ад още първия ден, но тя винаги намираше извинение да остане и дори си повярва и остана там. Разбира се, този престой никога не е бил лесен за Девин. Замислете се, говорим за човек, който има монотонен живот и чието най-голямо действие е да изслушва клиентите си и се грижи за сестра си. Сега тя получава новини за смъртта всеки ден, това не е достатъчно, тя я вижда с очите си и я чува с ушите си. Има някой, който винаги те преследва, постоянно нервен, постоянно на ръба и тази ситуация става все по-лоша и по-лоша. Трябва да лъже и да се взира в очите на врага си и всичко това се е превърнало в ежедневие за нея. Нито един от методите, които използваше, за да се държи настрана от събитията, не беше достатъчен, за да я отдалечи от тези реалности. Накъдето и да се обърнеше, се удряше в твърда стена. Когато стига до окончателното решение, корабът и се преобръща с писмото на Юсуф Сойкан.

След всичко, което се случи, Девин реши да остане завинаги в живота на Аслан. Да, може би не е напуснала тази къща, но ако познавам малко Девин, тя щеше да направи от тази камила такъв човек, че дори Хулия да признае поражението. Тъй като Девин е човек, който участва в играта със собствени правила, видяхме това много ясно, когато караше колата срещу другата кола, без да и мигне окото, и когато скочи в колата на Хюлия и избяга от фермата с голяма скорост. Изглежда невъзможно да я изплашиш със смърт, особено със собствената и смърт. Но когато става въпрос за близките и, тя се оказва съвсем друг човек, което сме виждали много пъти за Ямур. Но това чувство за вина е това, което връзва Девин.

В момента Девин е в психологията на чувството за вина, така че не може да мисли трезво. Девин не е причината Аслан да си цапа ръцете, но Девин дори не може да види това. Напротив, Девин много пъти се опитваше да го убеди за Серхат, тя дори не знаеше за Ати и изборът на Аслан беше да не чете упорито писмото на баща си. Точно както Иляс се самоуби, вместо да чака Ати да го убие. Тъй като Аслан беше толкова кодиран, че дори не се виждаше през последните пет години.Когато нашите страхове ни завладеят, понякога несъзнателно се опитваме да превърнем тези страхове в реалност, защото мозъкът се кодира, за да се окаже, че сме прави. Толкова много, че даваме всичко от себе си, за да се случи, а когато се случи, се облекчаваме, че сме доказано прави. Защото вече знаем, че това ще се случи. Това, което не знаете е, че ние си причиняваме това, съзнателно, но несъзнателно. Аслан толкова се страхуваше да не бъде като баща си, че в крайна сметка стана като неговия баща, което щеше да стане в крайна сметка, със или без Девин. Аслан беше толкова изгубен в този инцидент, че стигна до точката, в която помисли, че старият Аслан е мъртъв и каза на Девин, че трябва да си ходи. Въпреки че смята, че той го заслужава по себе си, не е толкова лесно. Аслан се бореше през цялото това време, защото не искаше този живот, защото искаше да избегне кръвта на такива хора по ръцете си. Защото душата и сърцето му бяха все още чисти, за разлика от тези на майка му и чичо му. Но сега фактът, че той е убиец, е равносилен на смъртта на тази душа за него. Ето защо той каза на Девин: „Мъжът, когото обичаш, е мъртъв“. Защото при Ати умряха едновременно духът и мечтите му да остане чист.

Знаеш ли, Аслан винаги казваше: „Не вади Аслан от клетката му,“ или всъщност Аслан влезе в клетката сега. Натоварил е тежко бреме на душата си и сега се гърчи в собствената си клетка от съвест и съжаление. Тук под съвест нямам предвид, че той е убил Ати, а за съжалението и угризенията, че не е прочел писмото на баща си преди и не е успял да остане чист. Вътрешният конфликт на Аслан е толкова дълбок, че той искаше тя да си тръгне, само за да не се цапа Девин там. Тъй като не можеше да усвои криенето, че е убил Серхат, той каза на баща си и поиска той да се самоубие. Тъй като Аслан иска това да свърши, дори и да не го показва отвън, той не може да се справи с тази ситуация. Но истината е, че нищо няма да бъде толкова лесно, колкото Аслан се надяваше, и мисля, че той ще го разбере много по-ясно с бомбата, която избухва внезапно. Защото Аслан смяташе, че тази война ще бъде между Иляс и него, но сега цялото семейство е в опасност и сега Аслан ще поеме трона на Юсуф Сойкан. Но сега истинският въпрос е дали Аслан е син на Юсуф Сойкан.

Благодарение на Иляс научихме, че или Джихан, или Аслан не е собствен син на Юсуф Сойкан и освен това, както Юсуф, така и останалите са убийците на семейството му, но кой? Всъщност, въпреки че обикновено бих казала Джихан, като гледам отношението на Хюлия, не е толкова лесно. Защото, ако неговият доведен син беше Джихан, Хюлия щеше да даде Джихан, когото не харесваше, маргинализира и вече не го смяташе за член на семейството си, на Иляс и тя също щеше да спаси сина си, но тя не го направи. И така, какво да кажем за Аслан, така че мога да те чуя да казваш. Честно казано, и аз нямам достатъчно аргументи за него. Ако собственият й син е Джихан. а нейният доведен син е Аслан, може ли жена като Хюлия да обича и осиновява някого, който не е толкова много? Това е голяма въпросителна за мен.

Хюлия Сойкан вече сериозно натиска границите на нервите ми. Винаги, когато кажа колко далеч може да стигне, отива на следващото ниво. Семейството и, за което тя говори с гордост, е изградено върху лъжи, а жертвата, която съпругът и каза, че е направила, не е причинила смъртта на жена или смъртта на дете без родители. Докато Юсуф Сойкан вече не можеше да понесе това бреме на съвестта, той също остави много отломки след себе си. Джихан, Лейля, Джейлан, Аслан са смазани от това самоубийство един по един. Но мисля, че Джихан е човекът, който получава най-много от това бреме.

Може би за първи път Джихан намери клонче, за да се хване за живота. Джихан, който смяташе, че краят винаги ще прилича на този на баща му, може би искаше да живее за първи път, щеше да има дете. Сега не знам какво ще се случи след тази експлозия, но е очевидно, че и за Джихан ще бъде повратна точка.

Семейство Сойкан е изправено пред ново изпитание, докато Хюлия не иска да пожертва нито едно от децата си, цялото й семейство внезапно се сблъсква с голяма реалност на гроба на съпруга и. Цялото и семейство е в опасност и тя ще трябва да пожертва някого, да видим дали ще даде жертва на Иляс Курузаде. Нека да гледаме и да видим.

Тогава това е всичко за мен за тази седмица, ще се видим отново следващата седмица.
Башаран Явуз и Йомер Арас в ролите на младите Юсуф и Ибрахим

Много добре са подбрали актьорите, браво!
До после.

Общи условия

Активация на акаунт