💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 106

• 42 939
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
В един от преводите на новия фраг са превели, че Девин казва на Аслан, че Илияс Корузаде е хвърлил върху главите им наркопласьор. Дали това не е човекът, който пада от покрива и дали не е този, на когото платиха, за да им дава информация?
Ще ми се, за да не е Еко или приятелят  на Девин Simple Smile

Фенче, благодаря за споделеното. Нямам какво да добавя! И пак да кажа, че младите Ибо и Юсуф много ми харесват. Simple Smile

# 646
Благодаря за всичко споделено! Heart

Мноого съм съгласна със споделения коментар на Симай Демир!
С всяка една негова дума!

Айре, благодаря за фрагмана! Heart

А семейство Сойкан от миналото са като картинка!
Следващата серия се очертава интересна - с малките Аслан и Джихан и с романтичните сцени, които ще бъдат лъч светлина в цялата история...

Цитат
А много ми се иска Девин да ходи на работа, интересни бяха пациентите й с техните истории и съпоставянето им с нейната история.
И Аслан да ходи в бара, я как хубаво пя Девин.

И аз...!
Но..всеки сценарист иска точно обратното. Всъщност как да си представим различно от това, което дават... Всеки ден Девин отива на работа. Консултира разни хора с проблеми. Връща се в 5 часа. Паркира колата. Аслан си идва след час. Сядат, вечерят. После гледат някой сериал. След това отиват в спалнята. Отвреме навреме, Хюлия спори с Девин, но за това дали да направят реване или шекер паре на любимия Аслан... Накрая стигат до компромис и редуват десертите през вечер. Sweat Smile В събота вечер нашите гълъбчета се яхват на колата четиримата, заедно с Ями и Еко и бум на дискотека! Sweat Smile Sweat Smile
Няма да има нужда от сценарист.
------
Не съм убедена на 100 процента дали Аслан е осиновеният син, но масово се пише, явно не съм внимавала във всяка реплика, но последната серия - и Сехер, и Джихан бяха доста красноречиви.

Последна редакция: пн, 22 май 2023, 19:42 от Mydream

# 647
Сърдечни благодарности на целия екип от преводачи!

Оставям и тук тази красота. Heart

# 648
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за новостите, преводите и коментарите!!!
Развалиха ми сценария с дилъра.
И пак този въпрос.
Aile Dizi:
"Според разказа на Сехер,
кой е истинският и кой е осиновеният?"

Лекинка и до утре!!!

# 649
Благи, най - вероятно хвърления ще е този Сипси Апо, който им каза за колата на Хюлия, че е била на ремонт, няма кой друг да е Thinking
Майдрийм, прекрасен сценарий си спретнала, ама г - н Хакан явно е решил да ни довърши Stuck Out Tongue Winking Eye
Добре, че все пак си имаме и комедийни моменти, главно с Тугули Smile и хубавите сцени с нашите сладури.
Дано утре разберем кой е осиновения от двамата братя, че ми писна вече да гадаем и кое име ще каже Хюлия на Иляс.

И на мен ми харесва споделеното от Симай Демир за всяка серия, много е точна в преценките си.
vikktory, благодаря!
Прекрасни са! Heart

Много сладко това детенце, играещо малкия Аслан.

Цитат
Башак в скорошно интервю говори за процеса си за оформяне на актьори в телевизионни сериали или филми. Интересен е акцентът, който тя поставя, че това е сътрудничество със сценариста и режисьора...🩷
Знаем, че тя стилизира KIVANÇ във всички негови проекти. Харесвате ли това, което тя направи за ASLAN? 😊
Мисля, че използването на прекалено големи костюми и палта се връща към старите филми за мафията и прави ASLAN да изглежда мощен, но модерното докосване идва от тънките пуловери с кръгла яка или тениски, които носи отдолу...
Интервю и репост на превод KT Fans

На мен ми харесва как облича Аслан, то каквото и да облече Къванч все си е готин. А най - много ми допадат цветовете, които подбира Башак, подбрани са много удачно съобразно името му - Аслан.
Диве, благодаря за гифчетата! Kiss

Цитат
Развалиха ми сценария с дилъра.
Един музикален поздрав от мен преди сън Heart

Лека, дружки! Hug

Последна редакция: пн, 22 май 2023, 23:44 от queen_fenka

# 650
Много хубав фраг. Казах ви, Хакан Бономо ни хвърли в двете крайности, сега накрая на сезона ще балансира нещата и на финала ще ни остави някоя голяма чуденка да не скучаем лятото 😜
Но наистина ми липсваха тези нежни и мили моменти.
Много ми харесват двамата, Къванч и Серенай, енергията им е различна, когато са нежни един с друг.
Фени, ти беше споделила, Серенай наистина на моменти изглежда груба, в друг е като малко уплашено момиченце, в трети като фатална жена. Много добре й се получават образите и много добре пресъздава емоциите си.
Любимо ми стана " Сега в страната има милиони хора, които са готови да дадат години от живота си, за да преживеят този момент" Ах, този Хакан Бономо, той говори за Къванч в този момент, не за Аслан 😜
Както имаше още една подобна реплика от Девин, че тя само се рекламира в интернет, която рускините бяха коментирали, че така хейтърите на Серенай говорят за нея.
Ани, беше споделила, че вижда биографични моменти в сериала и беше обещала да пише. Ани, след края на сезона ще бъде интересно да споделиш. 😍
Статията е страхотна. Наистина и Аслан и Девин попаднаха в собствените си клетки и са в ситуация, в която няма правилно решение, като че ли ?
Наистина се замисля, как е най-добре да се постъпи в тази ситуация?
На вас случвало ли ви се да бъдете в ситуация , когато каквото и да направиш няма да е правилно ?
Мисля си за Хюлия, обаче. Имам чувството, че утре до някъде тя ще бъде акцента и избора, който ще трябва да направи. Колкото и да съм й бясна, мисля, че дори и тя не заслужава такова наказание. Това напомняне, да кажем кой е родния и кой осиновения непрекъснато ме връща към "Изборът на Софи".

Вече сме вторник 😜 остават няколко часа само.
Лека, момичета 🤗🤗🤗

И Башак

# 651
Фенче, благодаря! Точно Сипси имах предвид, но пусто имена много трудно помня.

И вторник дойде. Нямам търпение за довечера. Много ме радват тези двамата, дано се обединият пред общия враг и да направят така, че на Хюлия да не й се налага да избира и да казва кой е роден, кой доведен. Ако съм вярвала, че ще дойде ден аз да пожаля Хю Joy

# 652
Здравейте във вторник!
Чудех се какво ми липсва в последно време, а то Фреди. Guitar
Добре дошла на La Libellune. Flowers Strawberry
Благодаря за новините и интересните коментари! Green Heart

Илияс побесня от обяснението на Аслан: каза му директно, че той е убил Серхат, но най-много от това, че е изхвърлил тялото на рибите - от сина му не е останало нищо. В това има оценка за самия Серхат като мъж, убиец на жени, но също и на семейството, чиято глава е Илияс. Всъщност, Илияс сега няма семейство, а мъж, без семейство, е никой. Затова мисля, че отмъщението на Илияс не е само заради Серхат. Илияс отмъщава на съперника си в бизнеса Юсуф, който има семейство. И Илияс прави това от самото начало – закани се на Аслан още край акулите. Зад гърба на Аслан обаче Илияс води разговори с Хюлия – Ибо присъства, но Илияс не го уважава. От майката Илияс иска да посочи един от синовете си, иначе щял да унищожи семейството, което всъщност той прави и без нейното решение.

Защо обаче за Илияс е толкова важно Хюлия да направи избор? Според мен, Илияс иска не просто да отмъсти, нито само да унищожи семейството, той иска това да стане чрез предателство отвътре, предателство от страна на Хюлия към Юсуф. Той унищожава семейството, чиято почетна глава продължава да е Юсуф, иска да унищожи самия Юсуф, паметта за него. Хюлия продължава делото на Юсуф, двамата с Юсуф са приели детето от онази история в семейството си, днес Юсуф го няма и Хюлия е тази, която може да провали в днешния ден това семейство и Юсуф. Предизвикалият взрива е имал подробна инструкция за „подходящия“ момент, могъл е да взриви колата, когато в нея са Аслан, Хюлия и Девин – главните в тази история, но той взриви бомбата, когато до колата най-близо беше Айсел. Айсел е връзката между старата история и убийството на Серхат: Джихан е съдействал за извеждането на Серхат от ареста, а Айсел е бременна като убитата някога майка. Джихан е могъл също да загине, той до последно беше наблизо до колата. Би загинало детето, прието след първото убийство в семейството на Сойкан. Илияс иска да унищожи малкото добро, направено от Юсуф, след ужасната стара история. Иска да унищожи компенсацията и върху Сойкан да остане само грозното петно от убийството.

Хюлия действа зад гърба на Аслан, затова не знае, че Илияс играе с нея и той унищожава един по един  цялото семейство и без нейния избор. Тя обаче прави избор, разбираме от озета. Това е последното, което Хюлия може да направи като предаде Юсуф. Веднъж го е предала, когато не е направила нищо, за да предотврати самоубийството, защото е знаела, че Юсуф преживява трудно време и на последната им среща той се прощава с нея. Предала е отношението към Джихан – с отношението си към него от самото начало, а втори път след смъртта на Юсуф, когато е обвинила Джихан, че той не е дал сигнал, а после го е изгонила от семейството. Когото и да посочи сега, Хюлия ще направи последното си предателство към Юсуф, който и завеща да не дели синовете. Оттук нататък Хюлия се оттегля като отговорна за  завещаното от Юсуф, а Джихан и Аслан остават само под закрилата на Бог - това  според думите на Юсуф. Може би затова виждаме Хюлия с кърпа на главата, четяща Корана и без колие. Нещата са вече в ръцете на Бог, а Хюлия от изпълнител на завещано, сега чете молитви. След многото зло, вече не Хюлия, а Бог ще спасява семейството, може и да е за добро.
Сега надеждата е синовете да не предадат баща си.

Двете сцени: панахидата за Юсуф и погребалната церемония за Серхат се развиват успоредно.

https://www.youtube.com/watch?v=hBJcXzWCwXM

Илияс е характеризиран изцяло върху религиозен фон, възприемам сцената с него като гротеска. Илияс чете молитвата. После отправя поглед към нещо, което ние виждаме какво е то, едва след думите на Илияс „Гьокхан, времето дойде.“, предадени от Гьокхан на прост език към изпълнителя: „Ало, взривете в подходящото време.“ Всичко тук е божествено, а ролята на бог си е присвоил Илияс: мястото – джамията, позоваването на стих от божествената книга, решението коя душа и в кой точно момент да се отдели от тялото, нуждата от посредник с простосмъртните…

her nefis ölümü tadacaktır
(Всяка душа ще вкуси смъртта)

В момента на взрива Айсел стои като жертвено агне пред колата, Джихан е наблизо. Илияс взриви не само материалното, телесното. Илияс взриви бъдещето на Джихан, а с това завета на Юсуф към неговия син: да има семейство и деца. Юсуф е убил родителите на Джихан, но през целия си живот се е грижил за детето и е мислил за неговото бъдеще. Това Илияс, съучастник в убийството преди много години – той за мен е съучастник, взриви пред очите на всички и на своя бог. Чака го един небожествен отговор. Искам да го получи от двамата братя, ако са заедно, това ще бъде отговор към Илияс и от Юсуф.

Младите Юсуф, Ибо, Хюлия…, децата, са подбрани просто перфектно. Това винаги прави впечатление в  турските сериали, правят много добър кастинг. Във връзка с това, аз виждам прилика между актьора в ролята на убития някога мъж и Джихан днес.

До довечера! Nature Sparkles

# 653
Добро утро, дружки! Hug Ето, че отново е вторник!

Екипът е готов и се забавляват зад кадър

Благи, няма как да не и съчувстваш на Хюлия в този момент ... Ама и тя пък не си седна на дъто и продължава да крои планове с онзи пишман мафиот Ибо, които крие от Аслан, и после реве ... Да видим дали и този път няма да попречат на Аслан Thinking
Пепи, на мен всички моменти, когато играят заедно Киво и Сероша са ми любими, та дори и когато се карат, невероятно реално им се получава, страхотен екип са! Е, предпочитам да ги гледам, когато се обичат, де Smile
Сред цялото напрежение и драма, такива уютни, интимни моменти са като свеж полъх, не може и без това и Хакан ни ги дава, жив и здрав да е, още много такива да имаме. Много ми харесват диалозите, които им е измислил, винаги с щипка хумор.
Мислиш, че такава е била идеята на Хакан ? Хммм ... може би Stuck Out Tongue Closed Eyes
Цитат
Любимо ми стана " Сега в страната има милиони хора, които са готови да дадат години от живота си, за да преживеят този момент" Ах, този Хакан Бономо, той говори за Къванч в този момент, не за Аслан 😜
Както имаше още една подобна реплика от Девин, че тя само се рекламира в интернет, която рускините бяха коментирали, че така хейтърите на Серенай говорят за нея.
Башак е страхотна на тази снимка! Ами с тази нейна страхотна фигура няма как да не и стои всичко перфектно. След раждането стана още по - женствена, някак по - омекотена, така да го кажа, не намерих друга дума Smile
Една от най- любимите ми снимки на КБТ Heart

Кога най- после ще ни пуснат рекламата МАВИ ?

Къванч и в тях е винаги различен, както в ролите си.

Ванче, хареса ми споделеното от теб, благодаря! Kiss Ето, ти пък си сигурна, че Джихан е осиновения, и аз клоня към него, но да видим, очаквам всякакви изненади от г - н Бономо Thinking
Много си права за Иляс, той действително полудя, когато чу къде се намира тялото на сина му. Заради това явно реши да унищожи цялото семейство на Аслан, по този начин да го накаже ще е по- жестоко, ако просто убие само него. А решението, което поиска от Хюлия е просто, за да я побърка, той няма да се спре, докато не изпълни клетвата си.
И аз така!
Цитат
Искам да го получи от двамата братя, ако са заедно, това ще бъде отговор към Илияс и от Юсуф.
Радвам се, че ти е липсвал Heart
Цитат
Чудех се какво ми липсва в последно време, а то Фреди. Guitar
Като гледах Аслан и Девин, за тази песен се сетих, затова ви я споделих.
До после, дружки! Hug

# 654
Здравейте Благодаря за всичко споделено
La Libellule благодаря ,че се включи в екипа

https://www.instagram.com/p/Csk5rCbAKwY/

2 откъс

https://www.youtube.com/watch?v=QXzaeZG3xJ4

Последна редакция: вт, 23 май 2023, 11:38 от dterziiska

# 655
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Хюлия избухна срещу Аслан.
Ето превод

Всичко започна от теб... дали това е отговора на въпроса ?

Ваня, много интересни разсъждения. Харесва ми!😍
Джихан освен загубата, която ще претърпи сигурно ще се измъчва и затова, че остави там Айсел. Тя тръгна заедно с него към Аслан, но той я спря да продължи.

Благи, и аз съм като теб по отношение на Хюлия. Никой не заслужава такова изпитание, никой.

Фени, за рекламата предпочитам след 30 май. Установих, че мога да понеса само по едно нещо направено от Къванч на ден. Иначе емоциите ми идват в повече. 😜

# 656

Привет в нашия кино ден! Hug
Сърдечно благодаря за всичко интересно, споделено!!
Ваня, Пепи, Виктори, Диве, Терзи, Благи, Фенче, Майдрийм Flowers Hibiscus
Фенче Kissing Heart
И на мен ми писна да се гадае кой е осиновения син...
мерси, че си донесла какво казва Башак за стайлинга на Аслан Hands Plus1
Цитат
Мисля, че използването на прекалено големи костюми и палта се връща към старите филми за мафията и прави ASLAN да изглежда мощен, но модерното докосване идва от тънките пуловери с кръгла яка или тениски, които носи отдолу...
още една нова....

Майдрийм, даваш идея- да напише, който желае как вижда с-вото- нормално и щастливо, с щипка хумор Wink

започнаха да излизат все повече снимки от сета

Пепи, щях да слагам превода на откъса, но ти си ме изпреварила, мерси!
Цитат
за рекламата предпочитам след 30 май.
и аз!

до по-късно!

# 657
Терзи, благодаря, джанъм! Kiss Пепи, благодаря за превода! Kiss Айре Heart Eyes Kiss
Лелеее, какво само ни чака ... тежка ще е серията и довечера, нямам никакво търпение!
Хюлия полудя, както си и мислех. Е, много и е лесно да прехвърли цялата вина на Аслан, тя никаква вина няма!Всъщност, сега като се замисля, всичко започна от старците, те си имат сметки помежду си за уреждане, Хюлия противопоставяше непрекъснато Аслан срещу Ибо. И тогава той започна с мръсотиите, които правеше на Аслан и то още преди да се появи Девин. След това реши да се съюзи с Атила срещу него. В отговор на това пък Аслан реши да намеси Серхат в бизнеса, и едва тогава се случи това с Ямур и заради нея го наказа Thinking Е, сега си мисля, че стана ясно след нейните последни думи, а и думите на Сехер, кой е осиновения син и чие име ще каже. Но, да видим, аз все още се съмнявам. Най- хубавото на този сериал е, че не можем да сме категорични в отношението си към нито един герой, толкова майсторски ни ги разкрива поетапно Хакан. Никога нямаше да повярвам, че ще съжаля Хюлия, но ето че се случи. Никой не трябва да прави такъв избор, особено майката. Добра, лоша, тя все пак е майка.
Започнах да броя часовете Smile А какво ще правим след 30 май, не ми се мисли, аз лично много ще скучая по този сериал.
Пепи, аз мога да понеса много неща с Киво, нямам проблеми, ама нека да е след 30. 05 рекламата, добре Smile
До скоро! Hug

# 658
Терзи, благодаря за откъса.
Пепи - за превода.

Друг превод дава ГТ за първото изречение.
"Ние или сме семейство, или се разпадаме... "
Всъщност това е един монолог на Хюлия, само това първо изречение е от устата на Аслан.
Интересното е, че той говори с гласа на стария Юсуф. Аслан става все повече Юсуф.
Аслан не е получил указания от баща си, но следва неговите наставления за единството на семейството, които Юсуф завеща на Хюлия.
Колажът от поста на Айра много хубаво изразява идеята: разпада на семейството под портрета на Юсуф.
Само Хюлия е в счупеното...
Хюлия е заслужила да бъде поставена пред този невъзможен избор, защото тя е разделяла братята и семейството в своя изгода още много преди да се появи Илияс. "Аслан е навън, аз съм в имението" се хвалеше тя, докато Джихан беше изгонен от семейството и от това същото имение.
Който и да е осиновеният, една майка не разделя така децата. Тя не е добра майка, за да я съжалявам. Да оставим какво прави към чуждите: Айсел, Ямур, а и към снаха си как се държи - те всички са нейни деца в по-широк смисъл. Нали има фондация...

# 659
Фени, ти можеш . То и аз така,но трябва да ходя и на работа 😜😂.
Семейството достатъчно ми "обърка" всички графици.

Ваня, и все пак ми е жал за Хюлия. Тя се изявяваше точно като последната инстанция. Аслан колко пъти и каза да не прави нищо зад гърба му, но тя си знае нейната.
Всички тайни и лъжи, цялата лошотия, която е направила през живота си, сега й се стоварва на главата, но ми е мъчно. Макар че, знае ли човек какво ще надроби в тази серия също.

Днес бил ден на прегръдката.

Къде са АсДев? Тази къща е нова.

Общи условия

Активация на акаунт