💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 106

• 42 938
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
# 661
  • AMS

Привет, дружки!!!
Ден на Семейството!!!
Благодаря ви за новостите, преводите и интересните постове!!!
Мисля, че вече дадоха отговор на единия въпрос.

Колкото и да доказвах противното, Аслан е осиновеният.
А за втория въпрос, кого ще посочи Хюлия,
ще ме извините, но не мога да я съжалявам.
И не я съжалявам, защото тя на това разчита.
Голяма уста, малко сърце.
И да я съжали човек, после ще съжалява.
Принудена е била да направи едно добро,
като е осиновила детето.
Иначе всичко лошо прави в името на Семейството.
Да, ама е лошо и все действа от свое име.
Знам, че съм лоша, ама ...
Тя, като е толкова за Семейството,
защо тази опасна тайна не я знаят децата ѝ.
Вече са големи и имат право да знаят.

Хаштаг - Семейство >>>

Според мен, снимките от балкона са за последния епизод.
Приятни занимания, дружки!!!

# 662
Къванч

https://www.magazinburada.net/video/ailenin-aslan-soykani-kivanc … hakkinda-aciklama

Kıvanç Tatlıtuğ, Аслан Сойкан от семейството, за неговите проекти!
Kıvanç Tatlıtuğ, който сподели главните роли със Серенай Саръкая в семейния сериал, беше видян в Sarıyer снощи. Разговаряйки с репортерите, Tatlıtuğ каза: „Ние сме в добро настроение“ относно успеха на техните проекти. Ето тези моменти..

https://www.youtube.com/watch?v=xIGL5NrDzhE

https://twitter.com/beminelilbonita/status/1661014370741264387/photo/1

Последна редакция: вт, 23 май 2023, 17:28 от dterziiska

# 663
Привет, дружки Hug

Благодаря ви на всички за задълбочените анализи и новите красоти Heart Eyes

Добре дошли на новите момичета HugFlowers Hibiscus

Благодаря на прекрасните ни преводачки Kissing Heart

Накратко да споделя нещо (бързам да свърша много работа, че да гледам после с вас Wink )! След като най-накрая изгледах целия преден епизод, искам само да кажа, че сте абсолютно прави: изключително силен сценарий и поразителна игра!!!

До после!

# 664
# 665
Привет!
Много интересни коментари и споделени гледни точки! Heart
Айре, невероятен домакин си на тази тема! Heart Благодаря за споделеното! Даа, правилно си усетила, че има хумор в моя пост и "сценарий". Точно така. Все пак е само един сериал.
Това, което исках да изкоментирам...
Хюлия упреква Аслан, че от него е започнало всичко!
Може би Сехер ще обвини Хюлия за злините в семейството...
Айсел, най-вероятно, дано е жива, също ще каже, че Хюлия е причината за нейното нещастие.
Думата ми е за камбанарията, от която гледа всеки. И ние в това число...В моята работа, например, много често е така. Случва се нещо, в моите очи виновният е един, но в неговата глава, лампичката изобщо не светва, за да погледне през очите на другите, да потърси вината и в себе си...

Колкото до избора на Хюлия....Естествено, че за него няма никакво значение, а  и той го заяви ясно, че ще ги занули един по един. Със сигурност неговата цел е да ги разбие и отвътре, а той ще действа отвън. То и затова сериалът се казва "Семейство", а не "Двама завинаги" или "Психолог на лъвове"...Каквото и да се случва, семейството излиза на преден план, а всеки негов член си мисли, че със своите действия му прави само и единствено добро. Примерите са много в това отношение...Като започнеш от Хюлия, Джихан, Аслан, Девин, та дори и Лейла - само мир да има, само да угоди, само да не развали правилата в семейството е направила компромиси със себе си и живее без любов.
Всеки разбира отговорността по своя си начин.
Колкото до съжалението към Хюлия...Ами много ми е трудно!
Не мога да забравя какво е причинила на Лейла. Не мога да забравя как реагира, когато разбра за Девин. Не мога да забравя  как е постъпила с Айсел. Да не говорим за отношението и към Джихан. Помните ли какво заръча на охраната - да го пребият, ако настоява да влезе в чифлика. В бащиния си дом. Още в първия епизод. Как го изпрати при Девин! Какво го накара да направи на сватбата на Девин и Аслан, знаейки резултата. Тя, която толкова се интересува от имиджа на Сойкан и е голяма "дарителка и социално ангажирана"... и смяташе, че Девин не им подхожда.
Не искам да и се случва нищо лошо, не ме разбирайте погрешно.
Може би съжаление има, но не и съпричастност към страданието и, защото колко тя е съпричастна към чувствата на останалите?!?
Sıfır!

# 666
Какви красоти сте донесли само.🌞
Терзи, благодаря 😍
И аз като Ани, набързо, че да мога после спокойно да гледам.
Майдрийм, с радост бих приела да и се случи нещо на Хюлия, бих гледала как я убиват, измъчват и т.н . Благи, и аз съм станала кръвожадна 😜😂
Но това, на което я подлага сега Иляс за мен е нечовешко, въобще извън моите представи.

# 667
Пепи, а ако ти кажа, че сега съм по-заета, отколкото докато ходех на работа сигурно няма да ми повярваш , но Къванч никога не ми е в повече Stuck Out Tongue Closed Eyes
Скрит текст:
Тогава мама беше жива и всичко беше много различно Cry Сега през ден съм при татко, поела съм всички грижи за него. И понеже съм си мека Мара, не можах да откажа на една бивша съседка, с която си отгледахме заедно децата на времето, която ме помоли да се грижа за майка и, с която живеем врата до врата и е с начални признаци на деменция, да и давам лекарства сутрин, обед, вечер, защото забравя и не помни пила ли е, не е ли, затова лекарствата и са при мен, веднъж вече беше направила такъв номер да превиши дозата, та имаше халюцинации, беше ужасно. A и недочува и недовижда, всеки ден фирма и носи храна, но аз и приготвям какво да яде, като и слагам лъжица вътре, че да знае кое да яде, да я извеждам навън, когато те нямат възможност да дойдат. А бе с две думи, вкарах си такъв таралеж в гащите, че не е за приказка, но какво да направя, като ми е мъчно за жената ... Вече мислех да им кажа, че не мога повече, преди месец и половина и дъщеря и си откри бучка на гърдата , направиха и операция, сега ходи на химиотерапия, лъже майка си , че участва в международен проект във Велико Търново и заради това не идва при нея, как да я зарежа в този момент ??? Зет и идва през ден, два, ама той освен да и напазарува и да я разходи, нищо друго не може, а нали трябва да се изкъпе, преоблече, да се почисти, тя е с Паркинсон и често изпуска разни неща и става мазало ...Та от една възрастова група минах на друга, мани! Smile Не знам обаче докога ще издържа, уж приех само да и давам хапчетата, а се превърнах в личен асистент. Е, поне докато и мине лечението няма да я оставя, но след това да мислят какво ще правят с нея, аз колкото можах помогнах, изморих се, ще си гледам само татко.
Терзи, Диве, благодаря за споделеното! Kiss Терзи, ти днес си неуморима, браво!
Ехаа, какъв е готин нашия! Heart За първи път отказа да поговори с журналистите обаче, явно вече е доста изморен.
Диве, със сигурност така ще стане и при мен Smile Само като я чух как крещи на Аслан и ме ядоса отново Stuck Out Tongue Winking Eye
Цитат
Голяма уста, малко сърце.
И да я съжали човек, после ще съжалява.
Аничка Heart Eyes много ти се зарадвах, и че ти харесва сериалчето ни! Дано продължи да ти харесва и след днешната серия. Макар да подозирам, че всичко ще се случи в последната за сезона серия Thinking
Майдрийм, абсолютно мисля като теб за Хюлия, но в този случай я съжалих. Може би заради играта на Нур най-вече, но както казва Пепи, нечовешко е искането на Иляс, дори и за толкова жестока жена като нея. Да видим кого ще избере ...
Още 2 часа и ще видим кой, кого и какво.
Ммм ... великолепен Аслан! Благодаря ти Диве за този гиф!

До после, дружки!

# 668
  • AMS

Благодаря ви, дружки за интересните постове!!!

Остава още малко >>>

Приятно гледане, дружки!!!

# 669
Хайде да го кажа така. По принцип ми е трудно да съжаля човек като Хюлия, но никога не пожелавам да се случи нещо лошо на някого.
Или обичам, уважавам.  Или забравям за даден човек. Не е в живота ми. Не мога да мразя. Това е.
Хюлия няма как да я забравя, защото всеки вторник я гледам. /хахаха/

# 670
# 671
Здравейте момичета 🍀

Аз по принцип все още държа фронта и не мога да съжаля Хю 😎

А Серенай е написала: Юсуф Сойкан, гледай си работата тате... 😁

Приятно гледане, аз съм на абитуриентка, ще се включа утре.

# 672
Момичета, много готини неща сте споделили и донесли, мерси!! Flowers Hibiscus
И Къванч се е появил.....

нормално да не каже нищо, не е времето за приказки, още не е свършил сезона, всичко е и ПР.

Майдрийм,
Цитат
Айре, невероятен домакин си на тази тема! Heart
Благодаря ти!! Kissing Heart

Фенче Kissing Heart, охх дано в скоро време си по-свободна!! Flowers Four Leaf Clover знам за тия ти ангажименти.

Ании Kissing Heart, радвам се да те видя!!

Мира,
Цитат
А Серенай е написала: Юсуф Сойкан, гледай си работата тате... 😁
хаха Laughing

..........................
оглеждам се за онлайн линкове

https://vk.com/turkserialonline?z=video-219507805_456239074%2F30 … l_wall_-219507805

чакам и Сабина

# 673
Фенче, много тъжно ми стана, когато те прочетох.
Скрит текст:
Говори с хората да кандидатстват по програма за личен асистент. Ще й изпращат човек за няколко часа, няколко дни в седмицата да помага. Малко е нож с две остриета, но поне да почиства и да я къпе, а ти само лекарствата да даваш. Тази грижа тежи толкова много, дори, когато става дума за близък, а за съсед... Милата Hug

Тази снимка на масата е леле, майко! Дано да не я видим в някой епизод. Как беше? Никой не може да напусне масата? То как да успеят, ако са ги гръмнали.

Зад кадър е забавно

Пожелавам ви приятно гледане.

# 674
Да ви кажа, ставам все по- голям фен на Серенай 😜.

Разбирам напълно защо по отношение на нея няма средно положение.
Такава снимка е напълно в неин дух.

А в 13 епизод не знам какво ще има, но със сигурност ще бъдат мноооого красиви.

Приятно гледане 😍

Общи условия

Активация на акаунт