💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 106

• 42 929
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
# 676
Айре Heart Eyes Благи благодаря ви! Kiss
Скрит текст:
Не знам какво ще правят, според мен трябва да си я вземат при тях, тя не трябва да стои изобщо сама, защото ще се влошава тепърва, но те да си решават. Ако татко не се справяше сам, отдавна да съм си го взела у нас. А ми е мъчно, защото бабата само ме хваща за ръцете и ме моли да не я оставям, тя главно на мен разчита, но аз просто не мога повече, наистина, нямам почти никакво време за себе си, затова ли се пенсионирах ранно ? Едно си мислех, то друго стана. Но, септември заминавам за седмица в Лондон, дотогава трябва да са решили нещо. И лекарства дори не искам да давам повече, вместо да си спя до когато искам, аз си нагласям аларма да ми звъни сутрин, аман, 40 години ставах през ден в 5.30, стига толкова.
Майдрийм, разбирам те, права си напълно.
Пепи, тази снимка е пак някой сън на Девин ... Много са хубави на тези снимки, на Сероша много и отива червено.
Дружки, приятно гледане! Hug

# 677
Колието на Хюлия е паднало от взрива.
Изгубила го е на гробището. Ако е от Юсуф, взел си го е от нея.

# 678
Малко повече ще се зарадвам, само, когато убият и Илияс. Ама по-гадничко ако може!
Бях решила да не коментирам по време на серията, но Аслан и Джихан в тандем са ми на сърце завинаги. Дано не ги разделят!

# 679
Девин е страхотна! Как спря пред полицията ... И ще си имаме бебе! Колко хубаво, че сподели с Лейла, да видим дали ще каже на Аслан за детето Thinking И дали онзи шишкав Шрек няма да ги предаде, мисля, че ще го направи, този за пари и майка си ще предаде.

Последна редакция: вт, 23 май 2023, 22:31 от queen_fenka

# 680
Фенче, ти си героинята тази вечер, пожелавам ти да ти стигнат силите!
След теб е Девин. Как изигра Илияс. Не просто бебе, ще имаме русо момиченце. Само да видим как ще оживеят.
Благи, и на мен братята ми пълнят душата. Но и сестрите Девин и Лейля.

Колието: оказа се, че е има връзка с Ибо, той го е намерил след взрива, познава го значи, върна го на Хюлия и и каза, че чака място на масата. Явно някога тя му е обещала нещо.

Слухове, малки фрагментчета...вече върви разкриването на тайната.
Покъртителна сцена Джихан - Хюлия край леглото на Айсел,  той е чувал нещо за простреляна от баща му жена.

Сехер е заплела бебешки терлици. Приетото дете е имало друго име - Кристофер или нещо такова. Или тя не помни добре, или името е сменено.

Толга ще предаде семейството с удоволствие.

# 681
Дали ще каже Девин на Аслан, това ми е най-интересното!
Изкефи ме максимално Девин как спря пред полицията, а жеста с ръката, когато спря Еко... Достойна да седне начело до главата на мафията Grinning

Много ми харесва как заплитат историите и още повече как ги разплитат.
Шишкав Шрек Joy Joy  Фенчееее, ще ги предаде като стой та гледай!

Много сладко момиченце, но този тип показване на бременност, толкова пъти вече го виждам в турските сериали и честно казано не очаквах точно в този да го видя.

Нещо не му вярвам на Ибо, че всичките им приятели са с Илияс и притискането на Хюлия да вземе решение.

Еееее, айде стига с тази реклама, де! То пръст разсипваха, закуската на детето, да видим, че Филипс чисти и сухо, и мокро. Sad

Защо така наблягат постояно на храната, която готви майката на Илияс? Тръпки ме побиват от тази жена.

Последна редакция: ср, 24 май 2023, 00:13 от Бл@гуна

# 682
  • au bout du monde
Ще има явно още сцени.

# 683
Ох, този плъх Ибрахим! Даже противният Толга намери капка чест и не ги предаде.
Много драматична серия отново.
Е, Хюлия избра Аслан, но пак не стана ясно рОден или приемен. По-принцип би трябвало да е приемния, но, кой знае.
Добре че знаем, че ще има втори сезон, че нямаше да преживея до другия вторник. Все си мисля, че Аслан е толкова умен, че заедно с брат му ще измислят план и няма просто да отиде като агне на зоколение.
Много тъжно ми стана за Джихан.
Девин горката не може да каже добрите новини. Като на филм, то гърмежи, то телефон звъни, все нещо.
Май и тази серия ще я гледам пак, когато излязт субтитрите.

Лека, лейдис! До утре Hug

# 684
Ах, шишкавия излезе човек, а родния им чичо ги предаде Rage Така и не се разбра кой е родния и кой осиновения, но Хюлия каза името на Аслан ... Надявам се, че имат план, защото Аслан не може да умре сега.
Много ми е мъчно за Джихан, но го очаквах. При този взрив дори се чудя как живя толкова време Айсел Cry А актрисата, която играе Джейлан явно е пострадала, щом не я дадоха изобщо. А видяхте ли преди да започне миналата серия, дадоха нещо като некролог, подругите пишат, че при инцидента е загинал пом. оператора Weary
Серията беше невероятна, как ще дочакаме следващия вторник ?
Благодаря за компанията, дружки! Лека! Hug

# 685
Много ми харесва серията. Има невероятни сцени в този епизод. Едното "ако", за което предполагах - Девин няма да каже на Аслан. Ще се случат някакви неща и няма да успее. Все едно не са прекъсвали с романтичните сцени... Любовта им прилича на Аслан и Девин. Джихан ми скъса сърцето.
То е ясно, че Аслан няма да бъде убит. Накрая да не излезе нещо съвсем различно. Кой , кой е.

Последна редакция: ср, 24 май 2023, 00:02 от Mydream

# 686
Хюлия не се е готвила за този момент. Но откакто се появи Иляс и чака от нея отговор, а особено с Джихан, който се радваше и в един момент изгуби всичко, тя преживя катарзис. И смятам, че Хюлия е посочила на Илияс биологичното си дете, т.е. Аслан. Илияс и каза: "Може ли човек да изпрати родното си дете на смърт?" Но мисля, че тя е направила точно обратното. Приемното дете е Джихан, но тя жертва Аслан. Така Хюлия ще иска да компенсира старата история и своето поведение към Джихан досега. Така тя се изравнява, въпреки и късно, с Юсуф. Това е важно за семейството.
Докато Хюлия даваше отговора на Илияс, Аслан седна под портрета на Юсуф.
Сега ще видим какво ще стане, но смятам, че Джихан ще спаси Аслан. Може самият Джихан да загине. Така няма да разбере каква е неговата история, и по-добре, защото едва ли би могъл да я преживее.
Толга се отказа да предава семейството, това също е добре.
"Или ще станем семейство, или ще се разбием на парчета".
Но Ибо ще прави мизерии.
Според мен постоянното приготвяне на храна в Корузаде е тяхна характеристика, знаем, че отвреме на време пилафът се консумира с убийство. За разлика от Сойкан, които също  са мафиоти, но бащата и синовете са духовни хора, а масата събира семейството.
В предишния еп. имаше сцена: Джейлян и Ямур пред дървото, посадено от Юсуф, което обаче е изсъхнало. Сплотяването на семейството и детето, което Девин и Аслан ще имат, ще поднови това дърво.
Благодаря за компанията и лека нощ! Nature First Quarter Moon With Face

# 687
Направо ме побърка тази серия.
От всичко имаше мафия, братска любов, любов между Девин и Аслан, майчините тревоги на Сехер и Хюлия, смърт, предателство и неочаквано поведение на Толга.
В озета нали се споменаваше, че братята имат свой план. Аслан и Джихан много добре познават майка си, разбраха според мен, че нещо се готви. Дори този разговор между Аслан и Джихан, на отворена врата ми се струва нарочен.
Кажете ми дали правилно чух, но Аслан не спомена ли нещо на Девин за чужбина?

Вече искам да е вторник 😜

Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 688
Иляс каза на мафиота /неговия шофьор/, че Девин била като младата Хюлия . Джихан говореше на Хюлия за грехове, че децата плащат вместо родителите и я разпитваше за
 жената, която Юсуф е убил.

# 689
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Честит празник!!! 🌻🌞🌻

Не знам вие как сте, но аз още съм под емоции.

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

Общи условия

Активация на акаунт