💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 106

• 42 905
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Добро утро, дружки! Hug Честит ни най - светъл празник! Heart

Пепи, за теб, мила ! Ако има и други колеги сред нас, бъдете живи и здрави, все така всеотдайни и влюбени в професията си!

Пепи, и аз още съм в плен на емоциите. Очаквам превода с нетърпение!

Браво на режисьора, сценариста, за страхотната история и непредсказуемата динамика, оставяща ни в предположения, напрежение и съмнения.
Харесах си няколко коментара при американките, вие как мислите, дали наистина Семейството има общ план ? Thinking
Цитат
СПОЙЛЕР ГОЛЯМ СПОЙЛЕР AILE 12 - толкова много неща се случиха в този епизод, който наистина беше феноменален. Буквално съм уморен да казвам всяка седмица, че този писател отново е надминал себе си. Това е толкова изящно написано шоу - наистина е не по-малко от 10 от 10.... Мъдра игра... всички бяха изключителни... Неджат, Серенай, Нур и разбира се Киванч. Имаше толкова много сцени, които ме развълнуваха... в този епизод Девин разбра, че е бременна... толкова много красиви моменти, които Серо достави изключително, където проектира своето щастие, страх, несигурност за бъдещето. Джихан изгуби и последната си надежда за щастие ... можете да почувствате неговата тъга, отчаяние ... бабата предаде някои истини .... Аслан беше толкова грижовен към Девин и толкова притеснен за нея ... красиви асдев моменти ... , Хуля направи своя избор.... но не се заблуждавайте . Моята теория е, че случилото се и нейният избор не отразяват непременно кой е нейният осиновен син... мисля, че всички като семейство са направили план да победят Илиас. И ще разберем кой е осиновеният син на 13 ... аз вярвам, че е Джихан ... това може да е последният удар за него ... да разбере, че е осиновен ... все пак това е моята теория
Цитат
Еха! Това беше някакъв епизод. Когато Аслан се погледна в огледалото и се засмя, след което се усмихна, беше зловещо. Вашата мисъл, че те може да са измислили този план като семейство, може да е как да измъкнат Аслан от неприятностите, в които се намира в края на епизода. Обичах трогателните моменти, когато Аслан прегърна Джихан, за да се опита да го утеши. Радвам се, че показаха и как Аслан сега поставя Девин на първо място и прегръща любовта им.
Цитат
Какво страхотно шоу!!! Нямам търпение да разбера всичко казано... Беше тъжно и приятно да видя как всички се събраха за Джихан. Двамата братя заедно са сила, с която трябва да се съобразявате! Съгласен съм, че просто са направили план!!!!
Aлья Лина, новата малка актриса.

Страхотен избор за дете на Аслан и Девин.
Хубав празничен ден имайте , дружки! Hug

# 691
Честит Празник, момичета! Hug

Специално на Пепи, Фенчето и на Мира/ доколкото знам /! Flowers Bouquet

нагоре сме!! Hands Plus1

Благодаря ви за всичко споделено!! Flowers Hibiscus

Последна редакция: ср, 24 май 2023, 10:21 от Airra

# 692
Здравейте, момичета!

Да ни е честит най-светлият празник 24 май,
да ни е честита писмеността!

Рейтинга...всичко си идва на мястото

Хубав празник, момичета!

П.П.Айре, писали сме заедно за рейтинга, но няма да го трия, защото си е супер.

# 693
Честит ден на българската писменост и култура!
Това за мен е най-българският празник!

Много се радвам за рейтинга! Все пак това е оценка за труда на всички в този сериал. А те се раздават на макс.
Този сценарист много ме впечатли с работата си. Дали някой има идея, за кой друг сериал е писал сценарий? Нещо не мога да намеря информация.

Честно да ви кажа не искам да разбирам, кой е осиновения син. Не искам и другия вторник да гледам последен епизод за сезона.
Ясно е, че ще завърши драматично, даже смятам, че по няколко линии ще оставят отворени за коментар сцени.
Дали Девин все пак ще каже за бременността?
Дали и ние да разберем, кой е доведен в това семейство братята ще разберат?
Дали Джихан ще оцелее?
Ако разберат, дали това ще повлияе на отношенията им?
Ще спрат ли в това семейство всички да пазят тайни един от друг, така че да могат да оцелеят? Всеки има много хитър план, не го споделя и накрая някой плаща.
Дано Ибрахим го няма във втори сезон! Това предателство трябва да се накаже. От семейството. Освен, ако все пак и той не играе двойна игра и има поредния план за спасение.
И още въпроси имам, и още дълго май ще си ги задавам Simple Smile

Прекрасен, слънчев празник ви пожелавам!

# 694
Здравейте Честит празник мили учители

Фенче пази се мила Няма лошо да помагаш но и ти си имаш задължения А тепърва и внуци ще гледаш дай боже

https://www.instagram.com/p/CsmiVvVMRNb/

# 695
  • AMS

Привет, дружки!!!
Честит празник на всички ни!!!
Без буквичките нямаше даже да се знаеме!!
Буквите ни свързват всеки ден!!!
Благодаря ви за интересните постове!!!
Семейството се върна в играта за челни позиции >>>

Много добра серия.
Всеки епизод е по-добър от предишния.

Всякакви емоции и чувства има в Семейството
и актьорската игра на всички е невероятна.

А за Къванч >>>

Лека работа на екипа за превод!!!
Приятен ден, дружки!!!

# 696
# 697
Честит да ви е този най-български празник, мили дружки Heart Eyes Гордейте се с огромния ни принос за света!!!

Поклон на всички учители, пазители на българската азбука, език и култура! Фенче Heart, Пепи Heart, Мира Heart и останалите тук, за които не знам Flowers Bouquet

# 698
Здравейте и честит празник! За мен като учител е най хубавият български празник. Ани, Айре мерси за поздравите 🍀 И за всички колеги в темата, Пепи, Фенчето 🍀

Харесва ми идеята за дъщеричката на АсДев. Момичето е символ не само на красота, но и на мир, спокойствие и ново начало 💕 на любовта.

Жалко за Айсел... Още един епизод до финала на сезона. 🙃

И крайно време е за съвместната фотосесия, стига вече по единично да ни ги пускат 😀

# 699
красотички Blush
@kivanctatlitug, който превърна свенливата Аля Лина от пръв поглед във влюбена птица
Тази прилика не е шега.

https://www.instagram.com/p/CsojtjQNEoR/

Дружки, благодаря ви за поздравите и споделеното!! Flowers Tulip

Къванч е последвал Серенай в ИГ Hands V

и тя го следва него.....

Последна редакция: ср, 24 май 2023, 20:38 от Airra

# 700
https://www.instagram.com/p/CsoOvxutOGL/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng%3D%3D

фраг

https://www.youtube.com/watch?v=Wp9OcXpfZEo

📌ПЕРЕВОД

— Мы не будем жить здесь, на этой ферме, в этом доме, а в Стамбуле! Мы уезжаем! Знаешь, куда уезжаем? Мы переедем туда, где нет лжи. Мы попробуем стать семьей, поняла?
— Знаешь, как она месяцами лжёт тебе? Знаешь?Скажи же, Девин! Расскажи о тайных сеансах, которые ты проводишь без ведома Аслана! Скажи кто твой пациент, которого ты пригласила в свою клинику!
— Что ты говоришь? Что за пациент? Конец этого ведет в опасное место, не делай так.
— Скажи же, Девин! Скажи! Расскажи о тайных терапевтических сеансах, которые ты проводишь для Джихана!

Последна редакция: ср, 24 май 2023, 21:49 от dterziiska

# 701
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Благодаря и отново честит празник на всички!
Винаги ми е много емоционално на този ден.
Но и емоциите от снощи още ме държат.
Благи, за сериал на Хакан Бономо знам за "Първият и последния". Там играе партньорката на Къванч от Якамоз, Йозге Йозпиричи. Със сигурност го има с руски субтитри. Можеш да потърсиш в Турк.ру. Ана , която често цитираме, от американския форум за Къванч имаше много възторжено изказване за този сериал. Сниман е за една от турските платформи и мисля, че е 6 или 7 серии.
Честно казано и аз съм много впечатлена от сценария, както и от режисьора и операторска работа.
Почти на 90 процента съм сигурна, че семейството има предварително изработен план или поне част от семейството.
Думите на Аслан или ще бъдем заедно, или няма да остане нищо / мой превод 😜/ ме навежда на тази мисъл.
Терзи, благодаря 🤗
Мира, общите снимки ги чакам другата сряда 😜 Нека мине 13 серия.
Това детенце откъде го намериха, като ангелче е.

Какви прекрасни думи от майка й.
Къванч с всички деца се снима.
Е, надявам се в края на сезона да видим и обща със Серенай.
Айре, най- после феновете са се успокоили 😂
Серенай започна да следва Къванч още след втората или третата серия. А с Башак  се следваха още преди това.  Но те се познават още от времето на Прилив.
Рейтингът показва едно стабилно ядро от хора, които го гледат от самото начало. Надявам се, че Хакан Бономо си е написал домашното за есента.
Терзи, тези снимки са страхотни.
И момента беше много силен.

Ще имаме фраг тази вечер 😍

До после.

# 702
фрагман

каза на Аслан за сеансите на Джихан при Девин Angry

превод>>

Цитат
-Няма да живеем тук в тази ферма, в тази къща, а в Истанбул! Ние тръгваме! Знаеш ли къде отиваме? Ще се преместим на място, където няма лъжи. Ще се опитаме да бъдем семейство, става ли?
>>>Знаеш ли как тя те лъже с месеци? Знаеш ли? Кажи , Девин! Разкажи ни за тайните сесии, които провеждате без знанието на Аслан! Кажи кой е твоя пациент, който покани в твоята клиника!
- Какво казваш? Какъв пациент? Краят на това води до опасно място, не го правете.
>>>Кажи Девин! Кажи! Разкажи му за тайните терапевтични сесии, които правиш за Джихан!

Пепи Hug
Цитат
Къванч с всички деца се снима.
Е, надявам се в края на сезона да видим и обща със Серенай.
да, децата са приоритет при снимките.
може да има и някая със Серка, като за финал сезони, ама не ми се вярва.
Е някои двойки си ПР-ят сериала всяка седмица с общи снимки.....

Последна редакция: ср, 24 май 2023, 22:10 от Airra

# 703
фраг

📌ПЕРЕВОД

— Мы не будем жить здесь, на этой ферме, в этом доме, а в Стамбуле! Мы уезжаем! Знаешь, куда уезжаем? Мы переедем туда, где нет лжи. Мы попробуем стать семьей, поняла?
— Знаешь, как она месяцами лжёт тебе? Знаешь?Скажи же, Девин! Расскажи о тайных сеансах, которые ты проводишь без ведома Аслана! Скажи кто твой пациент, которого ты пригласила в свою клинику!
— Что ты говоришь? Что за пациент? Конец этого ведет в опасное место, не делай так.
— Скажи же, Девин! Скажи! Расскажи о тайных терапевтических сеансах, которые ты проводишь для Джихана!

# 704
Фенче, Пепе, Мира и всички учители искам да поздравя преди да е свършил този ден. Благословена е тази професия!

Терзи, точно тези снимки исках да кача и да коментирам. Направо се ужасих, когато стигнаха до Джихан и как светлината в коридора загасна. Мнооого въздействащо.

Ах, че гаден трейлър. Тази вещица казва на Аслан, че Джихан е ходил при Девин. И като си помисля, че я съжалих.
От спойлер Джихан щял да спаси Аслан и да стреля в Илияс. То, кой друг да го спаси? Един брат си има той, бил той роден или не.

Общи условия

Активация на акаунт