💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 106

• 43 054
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
  • AMS

Благодаря за фрага споделеното и реакциите, дружки!!!
Казах ли ви, че Хюлия не трябва да се съжалява.

Имах друго да пиша, но фрага ме ...

Лекинка, дружки!!!

# 706
Мдааа, сега го изгледах с превод. Точно това казва Хю, след като Аслан й казва, че с Девин ще идат да живеят в Истанбул, в дом, в който няма лъжи.
Ах, погледът, с който погледна Девин. Sad Sad
Дали знае, че ще става баща? Ох, май и този епизод ще си го спестя, вие ще разкажете първо и после ще преценя дали имам смелост да го изгледам. Много тъжна и брутална серия смятам, че ни очаква.
И на Рибарчето тази седмица няма да им гледам епизода. Ох!

Диве, права си била за Хюлия, ма пуста мека Мария съм аз. Simple Smile

# 707
# 708
Истинска вещица 👹

Как можах да се размекна и аз.
Щом искат да се местят значи проблема с Иляс е решен. Но това чудо няма да ги остави.
Ама и Девин защо мълчиш като вещицата вече ти каза, че знае за сеансите.
Но пък са толкова красиви ❤️

# 709
Привет!
И късна честитка за празника! Да пребъде във вековете! Heart
---------------
Така знам от приказките на баба - вълкът мени козината си, но нрава - никога. Толкова по въпроса за Хюлия. Един човек, който причинява подобни случки на най-близките си хора, какво остава за останалите. Ами Хюлия няма шанс при мен.

Много хубави сцени имаше в снощният епизод - пак ще го напиша.
Благодаря за всички коментари и фрага - сега ще го изгледам! Heart
....
Продължавам си коментара.
От видяното във фрагмана.
Предполагам, че този разговор, който виждаме в него, ще бъде във втората половина на следващия епизод...
Първо ще започне с финала на последната серия, после ще има още сцени с Джихан, ще се случи нещо, което ще предизвика решението на Аслан да се преместят - вероятно той разкрива някой от закулисните  планове на Хюлия, след което, тя на свой ред, за да покаже колко е бяла, разказва за сеансите, за да покаже на Аслан - жена му каква лъжкиня е спрямо нея. С две думи -  ще им натрие носовете на двамата...
Аслан ще се ядоса. Първо ще се ядоса ,че Девин е скрила от него. Второ ще се подразни, защото знае какво прави Джихан с неговите момичета. Ще се почувства предаден от двамата по някакъв начин. И както предполагах - Девин няма да има време да му каже за бебката, защото ще се разделят - така серията ще свърши. Вероятно в последния епизод ще се разкрие и другата тайна - за осиновения син. Изобщо ще излязат тайните наяве.
Ще остане само тайната на Девин за това, че едно малко лъвче е на път...Но това не е тайна, защото я знае повече от един човек. Наясно са и Лейла, и Джемре. .

Последна редакция: ср, 24 май 2023, 23:58 от Mydream

# 710
# 711
# 712
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Терзи, благодаря 🤗❤️

Ето какво намерих при рускините за тези сцени.
Който не иска да знае за какво става въпрос да подмине. Не мога да сложа в скрит текст.

Текстът на песента.

Хубав ден 🤗🤗🤗

# 713
pe04, благодаря за "спойлера". Много ги обичам! /всякакви подсказки, не ми пречат, когато започне епизодът съм забравила за тях и се наслаждавам на героите/. Толга ме изкефи в последната серия. Има надежда!
Ето така ще ни хвърлят в небето и после - бум и тряс - ще ги разделят на финала...
А през новия сезон - ще наблегнат на спомените и хубави песни, докато отново ги съберат...
Може отново да ги срещнат в някой самолет. Sweat Smile
Както и да е! АсДев са една много хубава екранна двойка, на Серенай и Къванч им се получават сцените - органични, когато се карат, се карат здраво - лъвовете излизат от клетката. Когато са нежни - все едно не са същите, като мъркащи котета са - малки лъвчета...Този сериал се прави красиво. Има някаква естетика в него, независимо от събитията -добри или лоши, мирише на класа. Естествено, че ще има хора, за които не е така, но пък всичко е много лесно - сменяш канала.
Прекрасен ден от мен! Heart

Малко красота от мен

Последна редакция: чт, 25 май 2023, 10:01 от Mydream

# 714
Привет, дружки! Hug

Толкова много красоти и хубави мисли сте споделили, дружки, благодаря ви! Kiss И фраг сме имали, ама всичко пропуснах, нали знам, че чакате серията Heart
Днес ми е тъжно, ама живот, това е положението ...
Скрит текст:
Напусна ни още един велик глас и енергия Cry Почивай в мир, незабравима! Broken Heart

Терзи, ти си нашето неуморно папараче, благодаря ти за всичко, което си ни споделила! Kiss
Тази Хюлия наистина е злобна вещица! А аз я съжалих, боже! Това студенокръвно не е за съжаление, тя явно няма да се промени  ... А Толга искрено ме удиви! Интересно ми е, дали Ибо ги предаде, или им помогна да се отърват от Иляс ? Thinking Нали този Салих му каза, че той е бил умния от двамата братя, а Юсуф смелия, заради това Ибо е жив, а Юсуф умря. Да видим Thinking
Много се надявам да не се разделят АсДев заради това, че Девин е помагала на брат му. Ама и тя пък защо не му каза ??? Знаеше, че старата вещица ще го изплюе все някой ден Rage Да видим как ще реагира Аслан, де! Надявам се да не загуби доверието си към нея Hands Pray И дано Девин му каже кой е пратил Джихан при нея! А като гледам фрага, Девин всеки момент ще припадне и ще се разбере, че е бременна, така си мисля, пък да видим какво ни е приготвил г - н Бономо.
Майдрийм, напълно споделям мнението ти, много красиво си го описала Kiss Истинска наслада и за мен ми е да ги гледам заедно! Heart
Цитат
АсДев са една много хубава екранна двойка, на Серенай и Къванч им се получават сцените - органични, когато се карат, се карат здраво - лъвовете излизат от клетката. Когато са нежни - все едно не са същите, като мъркащи котета са - малки лъвчета...Този сериал се прави красиво. Има някаква естетика в него, независимо от събитията -добри или лоши, мирише на класа. Естествено, че ще има хора, за които не е така, но пък всичко е много лесно - сменяш канала.
Прелест!

Като чета във фейса, много хора точно това направиха, зарязаха го заради Серенай, но само те губят!
Ха ха , това е много добра идея, в случай, че ги разделят, де Smile
Цитат
Може отново да ги срещнат в някой самолет. Sweat Smile
Отново много интересна серия ни чака, жалко, че е последната за дълго време.
Малката сладурка са я подбрали идеално! А феновете веднага ги събраха тримата заедно Smile

Имайте хубав ден, дружки! Hug

# 715
Включвам се отново, защото прочетох нещо, което ми събуди любопитството.

Тази снимка

Такава сцена нямаше в серията, нали ?
Може би ще я видим в следващия епизод като ретроспекция и ще разберем какъв е  бил плана.
Сега почвам да си мисля, че Хюлия се молеше точно за това , Аллах да помогне на синовете й.
То и така не се разбра как те разбраха, че трябва да отидат на срещата с Иляс.
Имам усещането, че 13 серия ще бъде до голяма степен връщане към 12 и всички действия, които семейството предприе.
Фени, за другите не отговарям, но аз определено станах фен на Серенай. Освен, че страшно много ми харесват заедно с Къванч, това че не и пука за хорското мнения, че прави това, което смята за добре, много ми допада. Както вече написах по отношение на нея няма средно положение или я мразят, или я обожават.
За Къванч каквото и да напиша ще е малко. Благи, много добре го беше обяснила, като музиката, която ти въздейства на друго ниво. Няма обяснение на тези емоции.

Малката сладурана гледа серията.

# 716
💔
https://youtu.be/GC5E8ie2pdM

За Хюля няма да ми стане жал. Ето сега ще направи всичко възможно да раздели Девин и Аслан. Точно тя ще говори за лъжи, целият й живот е една лъжа, лицемерие и двуличие.

Крадецът вика дръжте крадеца ...

# 717
  • au bout du monde
Разговор от преди малко.🤭

Баща ми днес вика:
- Това момче много хубаво 😀
-Това е Каванч Татлату. Не го ли знаеш? Даваха сериали с него по бтв. ( Той не е гледал нито един).
- Аааа това ли онази Каванч. Чувал съм го🤣
- Вече и ти го знаеш 😁

# 718
Привет и от мен!! Hug

Благодаря ви за всичко споделено! - спойлери, коментари, красоти Flowers Hibiscus

Пепи Hands Plus1
Фенче Kissing Heart готин колаж с малката красавица!!
Майдрийм,
ти си решила, че ще ги разделят в края на сезона....
дали Девин ще каже за бебека?
ако не каже, хич не ми се гледа примерно често срещаното дизи клише- да роди детето без  Аслан да знае и да се срещнат след години.
Цитат
Този сериал се прави красиво. Има някаква естетика в него, независимо от събитията -добри или лоши, мирише на класа.
това ми хареса+ описанието на АсДев Heart Exl

изкефих се на коментар в арабски профил, който отразява доста сериали...

Kivanc  наистина е най-добрият актьор този сезон

и тази сцена пред огледалото

след няколко секунди

.................
La Libellule Grinning,
ограмотила си баща си, ама и той има вкус Hands Ok Hand

докато чакаме съвместната им Мави изява

..................
за тия, които гледат Рибарчето
Мерт Р. Демир се оказал, че е фен на Къванч Wink Hands Plus1

Последна редакция: чт, 25 май 2023, 15:27 от Airra

# 719
Айре, може би ще ги разделят.
Трябва да има нещо, което  да ни държи до другия сезон...
Като се помисли...Няколко пъти Девин се опита да разкаже на Аслан за бебчето. Тя дори му звънна по телефона още, когато разбра от Джемре, но явно, че не беше писано да му съобщи тази невероятна новина...Серенай изигра много добре вълнението. Усетих това, което изпита, не ми беше трудно да почувствам вълненията на една бъдеща майка. Буквално за няколко секунди пресъздаде различни емоции - учудване ,страх, изненада, радост, нетърпение да сподели с Аслан, но в същото време искаше да запази тези моменти само за двамата. Повтори многократно - сам сами да бъдат... Изчака го търпеливо.
Явно Бономо не отложи случайно този разговор.
Видяхме, че Аслан отиде на среща с Илияс  и  така завърши серията.
Ясно е, че веднага със започването на следващия епизод няма да стане. А и .... има още нещо. Предвид случката с Айсел и мъката на Джихан, едва ли Девин ще бърза да съобщи радостната вест, още повече, че децата на този, който имаше адската нужда да стане баща загинаха заедно с майката...
Затова ми се струва, че Аслан няма да е научил за бебчето, когато Хюлия разказва за лъжливата съпруга и сеансите с Джихан.
Всичко обаче са само размисли за предстоящи събития, няма как да сме сигурни. Колкото до раздялата, е, не искам, разбира се, но да не забравяме коя е най-красивата битка на Аслан...Девин! Предполагам, че и нейната най-красива е свързана с Аслан. Тя няколко пъти беше на ръба да си тръгне, но любовта е в повече, отговорността също. Аслан няма лесно да прости това, че скриха. Така ми се струва. Запозна ги на сватбата и изобщо не подозираше, че се познават. Той е вярвал в това през цялото време. Те умишлено се криеха от него. Аслан беше до вратата на кабинета и, тя му препречи пътя. Да, тогава бяха скарани, но въпреки всичко после се ожениха и тя не му разказа.

Някой искаше Девин отново да ходи на работа. Това сигурно ще стане, ако се разделят с Аслан. После Бономо ще ги събере, няма как да бъде по друг начин. Клише или не - раздяла ще има. Но, тях само смъртта може да ги раздели, защото за друго вече емного късно. Аслан колко пъти и каза, че я обича в тази серия, а и тя нали затова се върна при него. И остана въпреки всичко.
А и Хюлия познава добре сина си. Тя много добре знае как ще реагира! Затова и избира точния момент, като последен коз, за да ги раздели и да се покаже като по-добрата и мислеща за Аслан.

Ще гледаме.

Последна редакция: чт, 25 май 2023, 16:51 от Mydream

Общи условия

Активация на акаунт