💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 106

• 42 902
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
  • au bout du monde
Че тя Девин вече няма клиенти, каква работа. Обадиха й се, че всички часове са отменени. Хората се страхували.

Работа не вярвам скоро да подхване. Може онлайн 😄

Всъщност тя не е длъжна да казва кого лекува. 🤔 Това си е тайна.
Аз лично не бих искала всички роднини да знаят, ако ходя при някой познат.
Баща ми вика няма страшно малко ще се скарат и ще се оправят 😅

Четох че раздяла, болести, смърт няма да има на финала. Нещо друго ще е.
Аслан ще разбере за бебето. Дори на тези клипчета дето пуснаха зад кадър той вече знаел новината 😃

Надявам се само сцената с разкритата тайна не е към финала на епизода. Обикновено пускат неща от първия един час.

# 721
Благодаря ви за споделеното и днес, дружки! Kiss
La Libellule Hug голям сладур е баща ти, да ти е жив и здрав дълги години! Flowers Four Leaf Clover  И аз мисля, че няма да се скарат сериозно заради това, двамата братя вече са на друго ниво в отношенията си, може би само ще се ядоса, че е крила от него, но чак да се разделят заради това не ми се вярва Thinking А дори и да се разделят, ще е за кратко, тези двамата не могат един без друг. А и предполагам, че Девин ще припадне след тирадата на онази злоба, дето е решила на всяка цена да разкара Девин от сина и, и ще се разбере за бебето. Малеее, такава злоба изпитва Хюлия към снаха си, сякаш не и е свекърва, а съперница за любовта на Аслан.
Много вярно Hands Plus1 Дори тази, която и беше секретарка каза, че напуска, защото се страхува.
Цитат
Че тя Девин вече няма клиенти, каква работа. Обадиха й се, че всички часове са отменени. Хората се страхували.
Работа не вярвам скоро да подхване. Може онлайн 😄
Но, ако дай боже, са се отървали от Иляс, е възможно да се върнат Thinking
Страхотен тандем са Неджо и Киво, дано са заедно двамата братя до края на сериала! Hands Pray

Мире, така е! Hands Plus1 И аз вече многократно съжалих, че повярвах, че и желязната лейди има чувства ... Никога повече! Stuck Out Tongue Closed Eyes
Благодаря за клипа! Kiss
Цитат
За Хюля няма да ми стане жал. Ето сега ще направи всичко възможно да раздели Девин и Аслан. Точно тя ще говори за лъжи, целият й живот е една лъжа, лицемерие и двуличие.
Пепи, не сме виждали тази сцена в серията, не. Много искам Аслан да разбере всичко за майка си, ама сигурно ще е наесен. Аз фен няма начин да и стана на Серенай, както и на която и да е друга актриса, имам си някои, които много си ги харесвам, но само толкова. Но, с удоволствие ще я гледам Сероша в бъдещите и проекти, много ми допадна играта и, вярвам и във всяка емоция, която показва.
Ммм ... много красота си споделила!
Айре Heart Eyes изобщо не вярвам да гледаме това, дано съм права.
Цитат
дали Девин ще каже за бебека?
ако не каже, хич не ми се гледа примерно често срещаното дизи клише- да роди детето без  Аслан да знае и да се срещнат след години.
Мерт знае на кого да се възхищава, много младоци го правят и не бъркат.
Благодаря за гифчето! Kiss
Майдрийм, да видим, много ми е интересно как ще реагира Аслан Thinking Той си е барут, та не знам ... Но, ако Девин наистина припадне, бързо ще забрави всичко, много я обича!
Цитат
А и Хюлия познава добре сина си. Тя много добре знае как ще реагира! Затова и избира точния момент, като последен коз, за да ги раздели и да се покаже като по-добрата и мислеща за Аслан.

Хубава вечер, дружки, дано Евето да успее да пусне серията тази вечер! Hug

# 722
В турските сериали всичко е възможно, затова и вариантите са много.
Да не говорим като напишат "3  месеца по-късно".
Няма турски сериал без раздяла на героите от екранната двойка.
Затова дали на финала, дали по-нататък...Иляс и да го шитнат - друг душманин ще се появи, пък и с такава майка и чичо - врагове не ти трябват.

# 723
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за новостите, реакциите и коментарите!!!
Ще ме извините, но най-доброто за този сезон наистина е Семейство.

Напоследък все набързо пиша, та пропускам някои неща.
Но съм длъжна без заобиколки да ви кажа.
Дружки, Фенче, пазете се!!!

Скрит текст:
Щадете се!!! Всеки има предел на силите!!!
Да не стигнете в един момент, като мен, да се питате - какво ми стана.
Ами така е като се занимавам от години с раци, деменции и ...
Не създавайте допълнителни грижи на вашите деца!!!
Не си мислете, че случайно се определя кога!!! да получиш
приза Свобода Бъчварова. Изчислили са го точно!!!
Така, че Фенче пази си приза, за да му се наслаждаваш по-дълго!!!
Лондон, ... , ... Света да обиколиш, ти пожелавам!!!
А ако дойдеш и в Амстердам, само посмей да не се обадиш!!!
Специални поздрави на татко ти!!!
La Libellule, и на твоя татко специални поздрави!!!

Дружки, гледам, че всички сте се насочили
към финала на сезона на Семейството. Все някой ще познае
Уж много помня, а предварителното инфо, спойлерите,
ги забравям на минутата, и дори като ги прочета отново,
си викам това бешело ли е, или не е.  
Само едно желание имам за последния епизод.
Моля, да ми кажат в прав текст кой е осиновеният!
Трета седмица ме измъчи  този въпрос,
и не искам Хюлия да го замете под килима,
или да продължи да го използва за шантаж на всички!!!
Искам да види, че дори и да знаят, двамата братя ще са си братя.

И още няколко кивчета >>>

Приятна вечер, дружки!!!

Последна редакция: чт, 25 май 2023, 21:07 от * Diva *

# 724
# 725
Да ви кажа и аз го мисля какво ще ни предложи Хакан Бономо през есента. Главният враг е отстранен. Накъде ще тръгне сериала. Има няколко линии за развитие, но главните са Аслан и Девин. Не вярвам, че ще има дълга раздяла, ако има такава. И все пак има още 17 серии интересно ми е какво предстои да стане, защото мойта фантазия не може да стигне до там. 😂
Но пък Хакан Бономо се оказа до сега малко нестандартен, така че очаквам изненада за края на сезона.

Лека 🤗🤗🤗

# 726
🎥 Семейство - еп.12 (Бг.суб)
https://cloud.mail.ru/public/Uo7C/C1WPj27wJ
https://my.mail.ru/mail/evavili/video/32/684.html
https://videa.hu/videok/film-animacio/.12-..mp4-4.BrfMcfoHEQJjayN
https://vk.com/club113691288?w=wall-113691288_213096

Благодаря, момичета!! HeartBlue HeartGreen HeartPurple Heart
Приятно гледане!! Hug

И аз мисля, че ако има раздяла, ще е кратка...
също искам Джихан и Аслан да са заедно до края!
Цитат
Затова дали на финала, дали по-нататък...Иляс и да го шитнат - друг душманин ще се появи, пък и с такава майка и чичо - врагове не ти трябват.
Майдрийм Hands V
от ИГ профила със спойлерите

Джихан спасява Аслан от Иляс.
Джихан прострелва Иляс.

Диве, за спойлера, същото говорих днес по месиндж.
Цитат
Моля, да ми кажат в прав текст кой е осиновеният!
да и на мен ми писна от тая загадка....

Последна редакция: чт, 25 май 2023, 22:41 от Airra

# 727
Айре, благодаря ❤️

# 728
Благодаря за огромния труд на целия преводачески екип! Бъдете здрави, момичета! Flowers Hibiscus Heart Heart

---------------
Айре, благодаря за подсказките! Blue Heart
Честно казано, когато видях, че Аслан стои срещу Иляс, знаех, че Джихан няма да го остави. Ако се наложи ще го защити, ако ще и с цената на живота си. Какво да губи.... Той има много сериозна причина да  убие Иляс.
 Само се страхувах/м за Джихан, защото първо много ми харесва ролята му, второ играта на актьора. Мога да кажа, че последният епизод беше много негов. Нежат играе уникално. Неслучайно има тези награди.
Да видим Аслан как ще реагира на думите на Хюлия...
Който и да е осиновеният, тези мъже са отгледани като братя. Каквото и да означава това.
 Свързват ги много неща, а и Джихан ще спаси живота на Аслан...ако е вярна подсказката.
В началото на сериала - Аслан буквално гледаше Джихан с ненавист, с непоносимост, но враговете ги сближиха, а Джихан покрай разговорите с Девин някак си се промени. Хвана се за живота и това се отрази на връзката му със семейството. Поне за мен е така. После започнаха и да си помагат. Серхат излезе насреща им. Джихан спаси Ямур, отведе я в болницата навреме. Пътищата им се пресякоха и той "защитаваше" семейството си, както винаги го е правил, без да се замисли. По техния си начин.

# 729
Добро утро, Къванчови момичета!

БЛАГОДАРЯ НА МОМИЧЕТА ЗА БГ БУКВИЧКИТЕ

Още снощи изгледах серията с превод. Това беше серията на Джихан, според мен!
Отвяха ми главата с играта си Къванч и Неджат Ишлер, естествено и Серенай беше на нейното си високо ниво на игра, ама тия двамата са ненадминати в тази серия. С всяка серия все повече се увличам по сериала и Къванч.... много добра игра, режисура, супер сценарии, няма грам пълнеж. Нито за момент не помислям да ползвам мишката, даже напротив.... връщам си някои сцени повторно.
Оххх, не знам! Направо съм зарибена!

Прекрасен ден ви желая!

# 730
Добро утро, дружки! Hug

Айре Heart Eyes благодаря за серията! Kiss Изгледахте ли я ? Аз да. Друго си е. Благодаря на прекрасния ни екип за това удоволствие! Heart
Майдрийм, съгласна съм с всичко, което си споделила! Неджо е уникален актьор, а когато се събере със също толкова уникален актьор като Киво, се получава невероятно преживяване за сетивата на зрителите. Толкова талантливо и органично играят тези двамата,толкова са харизматични, че щеш, не щеш започваш да симпатизираш на героите им, които са си чисти мафиоти и дори оправдаваш това, което вършат. Защото вече си обикнал Семейството, колкото и ненормално да е то. Много се надявам да останат заедно до края братята! Не искам никой да умира заради другия! Те са братя! Каквото и да се случи, нищо няма да промени факта, че са израснали заедно и имат спомени за цял живот.
Много напрегната серия, изгледах я на един дъх. Някои моменти ги бях пропуснала при онлайн гледането. Може ли да има компромис с кръвното отмъщение ? Не! Аслан го каза : Или ти ще убиеш мен, или аз теб. Такива са законите на този свят. Но, Иляс реши, че това не му е достатъчно ... И може би това ще е голямата му грешка, че посегна на семейството на Аслан и Джихан, вярвам, че ще бъде наказан затова. Ще видим обаче какво ни е подготвил непредсказуемия Хакан Бономо, от него очаквам и най - невероятното да стане вероятно Thinking
Много ме трогна сцената с Девин и Лейла, може да се каже, че те станаха истински сестри Heart
А тази малка кукличка искам да я гледам непременно във втори сезон! Heart Надявам се, че не ни я показаха просто така Thinking Вярвам, че Девин няма да може да махне детето, колкото и да се страхува.

Също толкова се надявам, че Ибо все пак играе някаква игра .. та нали той поиска от Хулия мястото му на масата. Някак не ми се вярва да предаде жената, която явно, че е обичал цял живот. А и той чу думите на Аслан: "Или ще станем семейство, или ще се разпаднем! ..“. А мечтата му е да бъде пълноправен и уважаван член на семейството. Няма да се учудя, ако и Хюлия участва в това и може би Аслан е предложил тя да каже неговото име ? А той и Джихан да са подготвили всичко, Аслан да събере накуп хората на Иляс и да се разплатят масово с всички ? Thinking Фантазирам си, ама не е ли възможно ?
Джаки, много ти благодаря за споделеното! Напълно подкрепям всяка твоя дума - смислен и много завладяващ сценарий, майсторска операторска работа, прекрасна музика и не на последно място, а като върха на всичко - нашата Висша лига актьори! Heart
Имайте хубав ден, дружки! Hug

Последна редакция: пт, 26 май 2023, 11:12 от queen_fenka

# 731
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Отново огромна благодарност за момичета, без които нямаше да имаме пълна наслада от страхотния ни сериал. ❤️❤️❤️

Коментарите ще ги оставя за довечера, че времето ме притиска, а за да пиша имам нужда от спокойствие.
Джаки, сега е момента да водиш и другите сериали и филми на Къванч, вече с други очи. Явно е дошъл и твоя момент да откриеш Къванч.

Снощи качиха много спойлери, но това, което разбрах, че финала още не е сниман. Направо ме изумяват с техния начин на снимане.
Много въпроси имаше за това, че не е показано как се появи бебето, но според източника такава сцена е заснета , но заради Рамадан не е показана.
Е, може сега да си припомнят този момент 😜

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 732
  • au bout du monde
Изумяват ме с тяхните въпроси кога и как е станало бебето 🤣🤣🤣 че то поне в  този сериал имаше ясни знаци какво са правили.😆 Хванах се дори да броя - 3 пъти преди сватбата, (може и 4 да са били 🤔) и 4 пъти след сватбата 😆

Те явно искат черно на бяло да се види😆

# 733
Еве, Фенче, Галка, Айре, Айлинка, благодаря ви за труда! Hug

Още не съм изгледала епизода с превод, тези дни ще наваксам.
С всички мнения съм съгласна аз.
Пепи, няма против аз да направят един флашбек със сцената спестена за Рамадана. Ама никак Simple Smile

Не знам, защо но си мисля, че Ибо недолюбва доведеното дете. Все се надявам да е намислил нещо и да не е предателят, който ни показват, но ще се разбере смятам.

Все забравям да коментирам, колко красиво е това момиченце! Толкова мило и ефирно същество, като фея Heart

Аслан като се сетя как не потърси Девин 2 седмици, когато тя си тръгна, ако се ядоса, както той си може за лъжата с Джихан, ще стане голяма беля. Тъкмо за лятната почивка, да ги чакаме как ще ги съберат на есен Grinning
Интересно ще ми е как ще реагира на тази новина. Все пак има лекарска тайна, но в случая май няма да мине като довод за защита. И аз не бих го приела. Щях да се вбеся, особено като се има предвид какъв беше Джихан, техните отношения и начина, по който Джихан постъпваше с бившите приятелки на Аслан, че и дете чакаше от едната. Не знам. Ако знае за детето ще рагира по друг начин, ако не знае, подозирам, че ще му се напука покрива на Аслан. Но все пак Лейла знае, тя дали би замълчала?

Интересен финален епизод ни чака.

Лек ден, лейдис!

# 734
Току-що приключих епизода, изключително много благодаря за превода!
Ибо излезе по-голямо мекере от зетчето, аз очаквах да изпързаля някак Илияс, а после да дадат една ретроспекция как е говорил с племенниците си и са направили план. Но неслучайно е Страхливия Ибо. Беше ясно, че Аслан е осиновения и че Хюлия избира него, само не ми е ясно Джихан и Лейля не знаят ли, че не им е брат. Толкова ли малки да са били като се е появил?
Девин от епизод на епизод ми е все по-смешна с този гангстерски поглед, ясно е, че ще се разделят, че ще се страда. Може и скокът във времето да не е 3 месеца, а дори детето да тръгне първи клас и Аслан още да не знае за него.

Къде мога да видя фрагманите с превод, било то на английски или руски?

Общи условия

Активация на акаунт