Oлелеее, какъв фрагман! Благодаря за превода, Благи!
Знаех си, че няма шанс да е останала невредима Айсел ... Сърцето ме заболя, освен за Джихан, този път и за Хюлия ... Да караш една майка да направи такъв избор е чудовищно от страна на Иляс! Но, тя както винаги, за да запази тайната нищо няма да каже на Аслан ...Дружки, страхотни коментари, благодаря ви!

Майдрийм, много, много ми хареса написаното от теб, благодаря ти!
И аз като теб гледах Карадайъ до серията, в която взривиха онова малко слънчице и не продължих повече ... Чукур също не го догледах. Хем всеки път си напомням, че това е само филм и да не се филмирам толкова, но като играят превъзходни актьори няма как да не съпреживявам с тях. Колкото до отговорът на Хюлия, нямам колебания чие име ще изрече :на доведения син, а за мен това е Джихан
Не за друго, но нашия Лъв няма как да липсва във втори сезон, а и никоя майка няма да каже тези думи на родния си син

Но, аз все храня надежди, че Аслан ще попречи на Иляс да вземе още някой от семейството му

Да видим какво ни е подготвил Хакан Бономо.
Имайте хубав ден, дружки!

И още не мога да повярвам, че Хюлия го е избрала заради това, ей бога ми, не мога!
Аз мисля, че не бих могла. Да, там избора беше още по - ужасяващ, и двете деца бяха родни, но пак е ужасно това което поиска Иляс, е много е жесток този, не се смили дори и над бременна жена, дано Аслан му види по - скоро сметката! Отново ставам кръвождна

но не много 

ще ви чета