💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 106

• 42 969
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро, дружки! Hug

Oлелеее, какъв фрагман! Благодаря за превода, Благи! KissЗнаех си, че няма шанс да е останала невредима Айсел ... Сърцето ме заболя, освен за Джихан, този път и за Хюлия ... Да караш една майка да направи такъв избор е чудовищно от страна на Иляс! Но, тя както винаги, за да запази тайната нищо няма да каже на Аслан ...
Дружки, страхотни коментари, благодаря ви! Kiss
Майдрийм, много, много ми хареса написаното от теб, благодаря ти! Kiss И аз като теб гледах Карадайъ до серията, в която взривиха онова малко слънчице и не продължих повече ... Чукур също не го догледах. Хем всеки път си напомням, че това е само филм и да не се филмирам толкова, но като играят превъзходни актьори няма как да не съпреживявам с тях.
Цитат
в нашия случай, съм се хванала за Къванч, който изпълва екрана откъдето и да го погледнеш
Цитат
А на въпроса - защо точно определен актьор/актриса те държат...Това не може да се разкаже. То се чувства, не зависи от теб.
За мен няма шанс да не догледам сериал или филм с Къванч, пък кoлкото ще да е тежък сценария или финала, неговият талант ме държи до края.
Колкото до отговорът на Хюлия, нямам колебания чие име ще изрече :на доведения син, а за мен това е Джихан
Не за друго, но нашия Лъв няма как да липсва във втори сезон, а и никоя майка няма да каже тези думи на родния си син

Но, аз все храня надежди, че Аслан ще попречи на Иляс да вземе още някой от семейството му Hands Pray
Да видим какво ни е подготвил Хакан Бономо.
Имайте хубав ден, дружки! Hug

# 586
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря за интересните постове!!!
В тт Show TV поставя въпроса >>>
"Кой от братята Аслан и Джихан Сойкан смятате, че е осиновен?"

Ето гласуването до момента. Моят глас е за Джихан.

Приятен ден, дружки!!!

# 587
Аз ще гласувам за Аслан, че е доведеният син, но кой ще избере Хюлия не знам. Малко по-късно ще се допиша, защо мисля, че е така. Интересни са ми и вашите мнения.

# 588
Привет, дружки Hug
Благодаря за всичко споделено!!
малко красотичка за хубав ден!! Blue Heart

https://www.birsenaltuntas.com/magazin/funda-eryigit-bebegine-ka … ismi-koydu/22909/
Фунда е родила...да й е жив и здрав сина!!

На въпроса на Шоу тв, като гледам колко много са гласували за Аслан, нищо чудно и да ни хвърли в джаза, Хакан Б.
и аз най-логично бих гласувала за Джихан, а имаше и такъв спойлер.
а на въпроса "Кой", имам чувството, че Хюлия ще каже нещо различно от имената на двамата Thinking
не съм гледала пълноценно 11 серия и нямам търпение......

.....................
ммм, красота! Heart Eyes

Терзи е добавила след мен още---страхотни са!! Nature Fire

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 15:30 от Airra

# 589
Здравейте Благодаря за всичко споделено,фрага,превода и всички красоти

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 14:49 от dterziiska

# 590
Здравейте момичета 🍀

„Ти си не само майката на четирите си деца, но и майката на цялото зло в тази къща.“

Колекционирам си цитатите, като свърши сезона ще ги публикувам 😀

Много са гласували за Аслан, аз също. По принцип е реално да се мисли, че майката ще обича повече родното си дете, а не осиновеното. Но знаем ли какви всъщност са демоните в главата на Хюля. Преди време гледах филм в който майката не беше като нея, но обръщаше внимание повече на осиновеното и съвсем беше забравила за родното.

Не може да ми се обърне сърцето и да я съжаля. Може би има наченки на някаква човещина, но ми е трудно да я усетя. Тя е мълчалив съучастник в убийството на истинските родители. Този Юсуф е отвратителен, не просто да убиеш, а да убиеш току що родила жена. Няма прошка за това...

Как се приема истината, че хората, които си смятал за свои родители всъщност са те лишили от родителите ти по най отвратителния начин...

# 591
Мммм ... каква красота сте донесли Айре Heart Eyes Терзи, благодаря! Kiss
Особено на тези трите е невероятно секси и красив ашкъма! Heart

Чакам с нетърпение общата им реклама със Сероша! Two Hearts
Благи, ще ми е интересно защо мислиш, че е Аслан Thinking
Диве, Айре Heart Eyes и аз мисля, че Джихан е осиновения. Не ми се връзва да е Аслан, първо заради огромната прилика с Юсуф, после не мога да повярвам, че може да се обича повече доведеното дете от родното, ( Аз поне не бих могла, поравно да, но не и повече ) но, най - вече заради думите на Хюлия към Ибо, че е избрала Юсуф след като Ибо не е могъл да застреля жената, оттам става ясно, че още не е била омъжена за Юсуф тогава. Освен да е имала едновременно нещо с Ибо, но не вярвам,защото за какъв избор биха говорили тогава Thinking И Джихан и Лейля видимо са по-възрастни от Аслан. Пък нищо чудно и Аслан да се окаже осиновения, знам ли, очаквам всичко от този сериал! А след като прочетох този коментар, започнах  да мисля и аз , че Хюлия би могла да каже и името на Аслан, независимо, че го обича най- много от всички Thinking
Цитат
Акаунта на сериала задава все един и същи въпрос: Кой е осиновен - Джихан или Аслан? Фрагманът от дванадесетата серия е изцяло посветен на същата тема. Сред публиката отговорът "Аслан" бързо се движи напред ... а ние, отново казвайки "Джихан", все още продължаваме да седим на брега на реката, като тези древни китайци, и чакаме интригата да бъде разкрита, а мнозинството да възкликне "Как така?!"

Но вече фрагмана от дванадесетата серия изясни всички възможни съмнения. И както често се случва, чухме отговора на въпроса от устата на баба Сехер.

След трагедията на гробището цялото семейство скърби за мъката на Джихан, който загуби Айсел и нероденото му дете. Всеки по свой начин. Но никой не остана безразличен. Включително Девин. Баба Сехер, която в последните два епизода вижда само Хюлия в лицето на Девин, със сълзи на очи задава на тази "Хюлия" въпроса: "Ти също се влюби в него, нали? Осиновеното дете." И този един въпрос дава отговори на няколко въпроса едновременно. Девин, която се тревожи за Джихан, най-накрая формира в главата и очите на Сехер разбирането, че Хюлия, която винаги се е отнасяла студено с Джихан, все пак се е влюбила в него. Сехер видя обичта, която „Хулия“ изпитва към осиновеното момче, каквато самата тя винаги е изпитвала. Може би именно защото в очите на Сехер Джихан е бил лишен от любовта на приемната си майка, самата Сехер се е опитала да компенсира това с любовта си.

По-нататък най-интересното и за някого, може би, абсурдно предположение. Хюлия ще каже на Иляс името на Аслан. Да, Хюлия, която боготвори собствения си син, ще осъди Аслан на смърт. Една жестока жена, манипулираща всички, контролираща всичко и всички, ще пожертва този, когото обича най-много. Абсурд? Може би. Но не и за жена, която смята себе си и всъщност е майка на цяло семейство. Още в първия епизод Хюлия каза нещо като " Аслан е основният в бизнеса, но аз съм главната в семейството“. И това не е само власт. Това е и отговорност. Включително отговорността за вземане на решения в името на запазването и защитата на семейството. И тук Хулия е вярна на себе си – няма да се спре пред нищо, колкото и да й е трудно.

Решението на Хюлия ще трябва да бъде взето задължително. Това са законите на света, в който живеят. Син за син. Сойканите отнеха сина им от Корузаде, сега трябва да се откажат от своя, за да отмъстят, а според техния свят справедливостта трябва да бъде спазена. Избягвайки отговора първия път, експлозията в гробището и крайната избирателна смърт на Айсел бяха предупреждение и урок за Хюлия. Или тя трябва да направи избор, или следващия път няма да има от кого да избира. Хулия ще направи избора, но най-вероятно освен името в следващите серии няма да разберем нищо друго. Отговорът на въпроса кой все още е осиновен ще бъде отложен за самия край на сезона.

Тогава защо Аслан ще бъде изборът на Хулия?

Първо, за сюжетна интрига и още повече объркване на публиката, което прави интригата още по-голяма. Всъщност в главата на нормалния човек е очевидно, че една жена не може да изпрати собственото си дете на смърт, следователно, ако Хулия изрече името на Аслан, тогава той е осиновен, което беше посочено от „намеците“ в последния епизоди.

Второ, Аслан все още е главният герой, което означава, че основната интрига трябва да бъде свързана с него. Включително риска да умре от ръцете на Иляс. Следователно Аслан трябва да бъде под главния удар.

Всичко е част от логиката на историята. Но как да обясним мотивацията на Хулия? И тук говорим за дълг - дългът да защити семейството и кармичният дълг към момчето, което Сойкан отдавна са лишили от родителите му и след време, отново по вина на Сойкан, то губи жената, която беше бременна с детето му, и с нея шанса за собственото си щастие. Може би, виждайки преживяванията на Джихан (а той просто е унищожен), чувайки какво може да каже той (може би дори нещо за факта, че самата Хюлия никога не го е обичала), може би след обвиненията на Девин, но в Хюлия е възможно най-накрая да се събуди същото чувство за вина и отговорност пред Джихан. Не напразно в единадесети епизод показаха ретроспекция с прощалните думи на Юсуф за това как Хюлия трябва да се отнася към синовете си. Любовта трябва да е същата. Но дали Хулия изпълни тази заръка ? Изпълни ли тя това, което Юсуф нарече свой дълг?  Не. А дълговете трябва да се плащат. Дори и на тази цена.

След като получи последното предупреждение от Иляс, гледайки снимката на момчетата, Хулия ще вземе, може би, най-трудното решение в живота си (между другото, все още не е съвсем ясно, но според фрагмана, на снимката  Хулия гали с пръсти лицето на най-малкия син, на Аслан). Вероятно още на следващия ден тя ще го изрече на Иляс и след това, четейки молитва, ще скърби за избора си.

Мисля си и нещо друго ... дали пък Хюлия познавайки точно психологията на тези хора не си мисли, че те определено ще направят обратното на нейния избор. Тоест тя ще избере, според тях, по-малко обичания син, а те да поискат да ударят по-силно, така че да убият този, който е по-болезнено за нея да загуби. Така тя ще каже името на Аслан, уж спасявайки Джихан Отказвам да се побърквам кое как е, много скоро ще разберем какъв е замисъла на Хакан. Единственото в което съм сигурна, че Аслан няма как да умре, не и сега.
Мире, и аз бях ужасена от това действие на Юсуф! Тъкмо бях започнала да мисля, че не е бил чак толкова черен, колкото ни го представяха и бам! Хакан ми го нахака с 200 Stuck Out Tongue Closed Eyes И още не мога да повярвам, че Хюлия го е избрала заради това, ей бога ми, не мога!
Даа, в този живот всичко е възможно ...
Цитат
По принцип е реално да се мисли, че майката ще обича повече родното си дете, а не осиновеното. Но знаем ли какви всъщност са демоните в главата на Хюля. Преди време гледах филм в който майката не беше като нея, но обръщаше внимание повече на осиновеното и съвсем беше забравила за родното.
И на мен ми е трудно да съжалявам Хюлия, защото е истинско чудовище в женски образ.  Нали има един известен цитат: "целта оправдава средствата". Но това просто не е вярно, правиш ли гадни неща в името на доброто, те не престават да са гадни. Но в този случай я съжалих ... Спомних си филма " Избора на Софи " и нямам идея как се преживява това Cry Аз мисля, че не бих могла. Да, там избора беше още по - ужасяващ, и двете деца бяха родни, но пак е ужасно това което поиска Иляс, е много е жесток този, не се смили дори и над бременна жена, дано Аслан му види по - скоро сметката! Отново ставам кръвождна Stuck Out Tongue Closed Eyes
До после, дружки.
А как започна всичко ...

# 592
Привет! Благодаря за всичко споделено! Heart
Изобщо не вярвам, Хюлия, която непрекъснато крои планове и главата и е две крачки напред по принцип, да каже, което и да е име  - на Аслан или на Джихан, без да е  премислила, претеглила и преброила до 1000... Въпреки, че понякога от много планове, сметката издига крайно крива.
Цялата логика на поведението на герионята би отишла на кино, ако тя не е измислила някакъв план - да каже на Илияс определено име, точно него,  точно с определена цел, но в същото време, успоредно с това ще подготви почвата така, че да няма смърт или да е мнима. В този смисъл допускам, че ще посочи Аслан, защото ще прецени, че Илияс би останал най-доволен, ако тя "изпита" болка от загубата на родния си син, така както той от смъртта на Серхат.  Вероятно Илияс  би бил по-доволен, ако е Аслан. Затова Хюлия ще каже Аслан, не знам..Някакви такива мисли ме спохождат. Ще видим. Но ще има предварителен план как да не го загуби.
Ако е така, както предполагам,  ще свали колието демонстративно, може би има хора, които знаят истината за това колие - обещанието дадено на Юсуф, а не защото иска, наистина някой от синовете да е убит.
Ако пък каже името на Джихан и Илияс го убие, ами не бих казала, че ще се радвам. Сега, ако целта е, да се случи тази смърт накрая на сезона, за да ни държат /думичката стана символична/ до септември и да гадаем или да чакаме Аслан да отмъсти, то...може и Бономо така да го е измислил...
По-вероятно е да "прати" Аслан на смърт - някак си по-интересно, по-предизвикателно. Ако Аслан е обречен, значи са обречени всички, които искат да изчистят бизнеса си, всички, които искат да излязат на светло, да загърбят мръсотията и убийствата. Да станат хора.
Приемам образа на Аслан за човек, който защитава семейството си и иска различно бъдеще за него и децата си, за човек, който е осъзнал грешките на своите родители и не желае да ги повтаря - той да не е като баща си и неговата жена да не е като  Хюлия.
Затова Аслан трябва да оцелее докрай.
-----------------------------------
Кой знае какво е намислила Хюлия?
Най-вероятно, да унищожи Илияс!
Но!...Възможно ли е, според вас, да каже името на  Аслан, а да разкрие плана си на Джихан и да го изпрати да спасява "брат" си...
Така спасявайки го, Джихан ще загине. И неговите думи ще излязат пророчески, че ако трябва да се защитава семейството ще загине той, а не Аслан.

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 17:12 от Mydream

# 593
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Фени, подсети ме за "Изборът на Софи". За мен това е една от най-разстърствашите история, която съм гледала на екран.
Кой ще избере, Хюлия, родния или осиновения.
В първата серия Сехер по време на вечерята по случай рождения ден на Юсуф каза, че като родила само плачела и кърма нямала за бебето. А когато се родил Аслан на всички казвала, че е неин. Така че, според мен Джихан е осиновения, а Аслан родния. Но пък си мисля, че е по вероятно да посочи точно Аслан. Наистина видяхме малко човещина в нея, но не си правя илюзии, че тя ще се промени коренно. Склонна съм да мисля, че е напълно възможно да поиска от Джихан да спаси Аслан и така всъщност да го пожертва, а и да запази тайната. Това, което обаче не знае, че Сехер вече каза на Девин и кутията на Пандора вече е отворена.
 Могат да се намерят и аргументи в обратна посока разбира се. Джихан да е родния син и точно това да е причината да го държи далеч от семейство, а най-лесния начин е като се държи зле с него и в същото време му поставяше задачи, които поне от това, което видяхме нямаше как да застрашават живота му. И ако лошото отношение на Хюлия  е била цената да е далеч от опасния живот, който е водел Джихан, Хюлия не би се поколеба да го направи.
Ванче, наистина си страхотна. Въобще не забелязах, че колието липсва. Това определено е знак , че настъпват промени в Хюлия, а може би и в нейното положение в семейството.
Майдрийм, застъпихме се и виждам, че твоите разсъждения за избора на Хюлия,са в същата посока, като моите.

Голяма изненада днес от Мави.

Снимките са страхотни, ако ни пуснат и обща реклама ще бъде страхотно.

# 594
Здравейте!
Благодаря за всичко споделено! Green Heart
Да е живо и здраво синчето на Фунда! Flowers Mushroom
Много хубави снимки от Мави.

Въпросът е: "Кой от братята Аслан и Джихан Сойкан смятате, че е осиновен?"
Вчера отговорих: Джихан.
Казвам това на основата на подадени от сценария обстоятелства.

А как Хюлия ще отговори на въпроса на Иляс, това  вече е друг въпрос и тук отговарям с фантазия. Grinning
Всичко е възможно.
До взрива Хюлия се водеше от завета на Юсуф и защити двамата си сина и семейството. 
Но обстоятелствата се промениха. Първо, взривът показа на Хюлия, че Иляс не се шегува и в опасност е цялото семейство. Не виждам какво друго може да направи, освен да избере един от синовете. Тя фактически вече ги е избрала: знаем как се е отнасяла с Джихан и как с Аслан. Но сегашният избор няма да е по същите критерии. Може би критериите и ще бъдат подобни на тези, с които е избрала да сключи брак с Юсуф, а не с Ибо: в ситуацията, в която се намират, Джихан е по-добрият боец – той е прекарал живота си в огъня, той е по-сигурният защитник. А Хюлия има още и дъщери, внуци, свекърва, трябва да мисли и за тях. В последните акции Хюлия и Ибо непрекъснато коригираха Аслан, той търси средства, които в този момент не са ефективни. Хюлия не може да намери общ език с Девин, Девин допълнително отклонява Аслан. Докато Джихан сега ще е отчаян, свободен – ако е изгубил Айсел и детето, и ще има силно желание за отмъщение. Може и да е трепнало нещо в Хюлия заради многото загуби на Джихан. Ако изборът ще е между Аслан и Джихан, смятам, че Хюлия ще предаде на Иляс Аслан.
За първи път виждаме Хюлия да чете Корана, тя нарушава поръчаното и от Юсуф, който остави синовете си първо на Бог, и после на нея.
До изпълнението на смъртната присъда обаче може да има още промени в обстоятелствата. Този, когото Тургут и Искендер гониха и му дадоха пари, за да им дава той информация за Иляс, може да съобщи времето или мястото на екзекуцията. Освен това, Девин може да се разбере, че е бременна. И тогава Джихан ще има вече много причини, освен тази, че Аслан му е поверен от баща им, за да се окаже на това място и докато спасява Аслан, да загине.
Това е моят сценарий засега. Но има време, може да напиша и друг.

Девин мисля, че също ще вземе участие. След като чу от Сехер „приемното дете“ Девин е напълно наясно, че това е Джихан – тя знае цялата му история. Възможно е насока на събитията да даде Девин. Хюлия иска да не се разкрива историята с убийството на родителите, но това може да стане и след смъртта на Джихан. Това ми се струва, че би било някаква пощада към Джихан. Но как ще се развие сценария, зависи само от сценариста.

В последните епизоди видях две неща, които също искам да спомена.
Сравнявам не самите убийства – те са различни, но лесният начин, по който се прави първото убийство: Юсуф и Аслан. А после страдаш до края на живота си. След Иляс ще се появят за кръвно отмъщение и роднините на Ати.

Хюлия непрекъснато повтаря на Девин, че тя е в същото положение като нея, случват и се същите неща. Но не е така. Девин нямаше представа за кого се омъжи, а оръжията започнаха да гърмят след това. Докато Хюлия е съучастник в първото убийство на Юсуф, тя е могла да направи нещо, за да спаси майката и детето. Там са били и Ибо, и Юсуф, и двамата са имали добро отношение към нея, могла е поне да опита. Имало е време между убийството на мъжа и това на жената. И освен това, Хюлия е избрала Юсуф тъкмо защото той е убил жена. И до момента Хюлия е съучастник в убийството на Серхат, а също сама поръча убийството на Букет. Даже Ибо и каза, че е жестока жена.

За 40 години се променя и начина, по който хората гледат на смъртта. Това също има отношение към реакциите на героите и оценките, които правим ние.

https://twitter.com/i/status/1659266470843502593

Хубава вечер! Nature Sparkles

# 595
Не мога да разбера аз едно нещо и то е защо се държат като обречени? Какво означава избери един от синовете си? Лично ще го гръмна! Майка му ли ще продължи да отмъщава? Кой? Той други наследници няма. Когато отрежеш главата, цялата организация ще се разпадне. Не ми дава мира това. Сойкан се видя, че не са цвете за мирисане, така че едно убийство повече на сметката няма да тежи, но ще се спаси цялата фамилия. Защото Айсел хубава, лоша беше невинна жертва, даже да е оцеляла, което ме съмнява бебетата са заминали (говоря в множествено число, защото на снимката от видеозона се видяха две сакчета)

Смятам, че Аслан е осиновения. Единственото дете към което Хюлия е проявила и проявява чувство е Аслан. Ако приемем, че другите са от Юсуф има обяснение. Случва се омразата към бащата/майката да се прехвърли към децата. Може пък към онзи момент да е почувствала вина за стореното и да се е зклела да се грижи за него, така че нищо да не му липсва. Не знам. А и най-очевадния избор е Джихан, това допълнително ме навежда на мисълта, че няма да е той. Просто в този филм детайлите са толкова важни и сложни. Смятам, че сценариста ще е измилсил малко по-сложен сюжет. А и Аслан предизвиква много повече подкрепа и симпатии от брат си. Чисто във фенските нагласи. Всички ще подскочим, ако Аслан е застрашен.
Дано да гръмнат Илияс! Ах, че кръвожаден фен се извъдих. Възмутена съм от себе си Joy но не много Simple Smile

Влюбена съм в Девин и черната й рокля. Разкошна жена. Такова тяло, такава грация в движението.

# 596
  • AMS

Благодаря ви, дружки, за интересните новости и коментари!!!
Наистина ме хвърлят в оркестъра,
та и да пиша по повече от един пост на ден.
Aile Dizi:
Кое според вас е бебето, което държи Хюля?
Аслан или Джихан?

Въпросите всъщност са два!!!
Кой е осиновеният? - Джихан.
Кой ще посочи Хюля? - Не зная.
Не зная и Корана какво казва по този въпрос.
Но според мен и двамата братя ще се озоват пред Иляс.
Заедно или поотделно. Те тогава  ... на Иляс ...
За край на сезона няма да се разбере кой е загиналият,
или какво точно е станало.
Ами лелята от Адана. ОК, няма да питам.
А може и Джихан да убие Иляс и Аслан да отиде в затвора.
Много ми работи фантазията, ама те са виновни.
Новите снимки са супер!!!
Пуснаха ги като за празникът на Ататюрк.

Приятна вечер, дружки!!!

# 597
Майдрийм, много ми харесаха разсъжденията ти, възможно е и това, което мислиш Kiss Кой я знае какво е намислила Хюлия, но по това как плаче личи, че и е извънредно тежко от това, което е намислила. Ще видим.
Цитат
Приемам образа на Аслан за човек, който защитава семейството си и иска различно бъдеще за него и децата си, за човек, който е осъзнал грешките на своите родители и не желае да ги повтаря - той да не е като баща си и неговата жена да не е като  Хюлия.
Затова Аслан трябва да оцелее докрай.
Така е, никога не е късно да промениш съдбата си, но за да градиш бъдещето, не можеш да се върнеш в миналото.
Нямам идея как, но вярвам, че Аслан и Девин поне ще опитат да го направят. И да ви кажа, все повече ми допада идеята Аслан да не е син на Хюлия и Юсуф! Може би само така ще съумее да напусне масата на Семейството и да започне нов живот с Девин далеч от това тресавище ? Thinking Във всеки случай става все по - интересен сериалът ни.
Пепи, и аз не вярвам, че Хюлия ще може да се промени някога. Дори съм убедена, че тя не е водила такава жестока борба между чувствата и разума си, каквато и се наложи да води Девин, щом като е могла да приеме Юсуф след това, което извърши. Мисля, че Девин никога не би останала с Аслан след подобно деяние, колкото и да е влюбена в него. Да, той също изцапа ръцете си с кръв, но и двамата, които наказа не бяха читави хора, те посегнаха на близките му. Още повече, че те нямаше да се спрат, ако ги беше оставил живи. Не, че този факт го оправдава по някакъв начин, но поне видяхме искреното му разкаяние, че не успя да не стане като баща си. А това е една напълно невинна жена, родила току - що, това е наистина непростимо както каза и Мира. Да, и Юсуф не е успял да живее с това, което е вършил, но след тази жена е убил още много хора, та дори и пред невръстния си син. Боже, вече не зная кой от двамата  братя е това дете, но не ми се мисли какво ще се случи, след като тази тайна излезе на яве. А тя все ще изплува, Девин май няма да си мълчи този път Thinking
Да и е живо и здраво бебчето на Фунда! Flowers Four Leaf Clover
Ванче, добър е сценарият ти, да видим на какво мнение е Бономо обаче Thinking
Цитат
Хюлия непрекъснато повтаря на Девин, че тя е в същото положение като нея, случват и се същите неща. Но не е така. Девин нямаше представа за кого се омъжи, а оръжията започнаха да гърмят след това. Докато Хюлия е съучастник в първото убийство на Юсуф, тя е могла да направи нещо, за да спаси майката и детето. Там са били и Ибо, и Юсуф, и двамата са имали добро отношение към нея, могла е поне да опита. Имало е време между убийството на мъжа и това на жената. И освен това, Хюлия е избрала Юсуф тъкмо защото той е убил жена. И до момента Хюлия е съучастник в убийството на Серхат, а също сама поръча убийството на Букет. Даже Ибо и каза, че е жестока жена.
Девин си даваше сметка за кого се омъжва, но наистина не знаеше точно в какво семейство отива.
Хюлия не бих казала, че е съучастник в убийството на Серхат, тя не искаше да го убиват , а да го изпратят далеч от Аслан. Освен, ако имаш предвид, че след това нареди да се убият адвоката и жена му, за да няма свидетели.
Благи, не мисля, че след взрива Аслан ще си седи и ще чака като жертвено агне. Но, г - жа Хюлия ще продължи да върши неща зад гърба му, това е лошото. И все пак, много се надявам да не се стигне до убийството на Джихан Hands Pray

Цитат
Дано да гръмнат Илияс! Ах, че кръвожаден фен се извъдих. Възмутена съм от себе си Joy но не много Simple Smile
И мен ме е срам, но търпя
Ти мислиш, че Хюлия е мразила Юсуф ? Хммм ... интересно Thinking А Хюлия и вина не ми стоят реално заедно, да ти кажа. Но, за очевидния избор си права, да видим!
Диве, не само твоята, ама наистина те са виновни, я какви фермани изписваме само за една серия Stuck Out Tongue Winking Eye
Цитат
Много ми работи фантазията, ама те са виновни.
Благодаря! Kiss

# 598
🎥 Семейство - еп.11 (Бг.суб)
https://cloud.mail.ru/public/fvZQ/KJSYESo1G
https://my.mail.ru/mail/evavili/video/32/681.html
https://archive.org/details/11-._20230519
https://vk.com/club113691288?w=wall-113691288_212991

Благодаря ви момичета!! HeartBlue HeartGreen HeartPurple Heart

сет, снимат в болница...

Много сте писали!! Hands Plus1 Flowers Hibiscus ще ви чета Wink

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 12:43 от Airra

# 599
Сърдечни благодарности момичета Винаги сте на време

Според мен дори Хюлия да каже името на който и да е остават два епизода до първи сезон ако има втори Никой май няма да бъде убит Още има да покажат какво е станало в миналото а и без един от двамата синове ще се развали смисъла на сериала според мен

https://twitter.com/kivanc_kosovo/status/1659595583256928257

Общи условия

Активация на акаунт