Отговори
# 405
Папиломи или кондиломи?

# 406
Доколкото знам кондиломите са полови брадавици и са най-вече по влагалището и/или срамните устни... не са такива. Като бенки са, по дупето (седалищната част)... Simple Smile

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 15:04 от YABA

# 407
За папиломи хвалят един кристал на тианде,не знам дали е безвреден при бременност,също и за азота.
Някой по-запознат ако има да се включи.

# 408
Имам кокоши трън на пръста на крака. На такова място е, че боли ужасно много при ходене. Ходих на дерматолог и тя каза, че с течен азот може да го махне. НО....изрично ми каза да изчакам след бременността, защото от болката може да се предизвикат контракции. Каза, че това зависи от прага ми на поносимост на болката. Аз реших, че няма да рискувам, макар че уж търпя на болка. Не е ли по-добре да потърсиш и друго мнение?

# 409
Имам кокоши трън на пръста на крака. На такова място е, че боли ужасно много при ходене. Ходих на дерматолог и тя каза, че с течен азот може да го махне. НО....изрично ми каза да изчакам след бременността, защото от болката може да се предизвикат контракции. Каза, че това зависи от прага ми на поносимост на болката. Аз реших, че няма да рискувам, макар че уж търпя на болка. Не е ли по-добре да потърсиш и друго мнение?

Да, точно затова искам да отида на някой сериозен дерматолог с опит и с бременни. Все пак моето АГ не е специализиран в това и просто каза, че според него би могло да се третира и сега, за да се спре евентуално разпространение, но да отида при дерматалог. За мен няма проблем и да изчакам, ако няма да повлияе на решението за естествено раждане. Защото знам, че отиде ли към влагалището и може да искат да съм секцио...

# 410
Доколкото знам това важи за кондиломи , не за папиломи.

# 411
Мамита, които имат вече детенце.. Вярно ли е, че ако бебето много рита и после като се роди е такова по - активно? Или пък, ако не рита много, много.. то това е знак, че ще е спокойно бебе?

# 412
Момичета, ползвали ли сте този вид камерки и ако може да дадете мнение

# 413
Ние сме с Tapo вън една и в спалнята една.
Нямам проблеми с тях.

# 414
На някоя от вас отесняват ли й обувките освен дрехите? Grinning

# 415
Току що четох тъкмо това за седмицата в която съм.. но аз още не съм забелязала да ме стискат 😃 в очакване съм..

“ Освен от ново облекло сигурно имате нужда и от нови обувки. Краката сигурно вече ви наболяват, особено ако краят на втория триместър съвпада с летния сезон.
Може би забелязвате, че обувките, с които
сте свикнала, вече ви стягат и трябва да сє
насочите ком по-широки модели. Това се случва дори ако стьпалата и глезените не са видимо отекли. Ако имате и отоци, смяната на обувките е задължителна, както и приемането на повече течности.
Полагайте специална грижа за краката: предстоят ви най-рисковите месеци за образуване на разширени вени или спукване на капиляри по просците и глезените - неприятен и упорит проблем, който може да ви тормози месеци след раждането.”

На някоя от вас отесняват ли й обувките освен дрехите? Grinning

# 416
Нямам отоци и стъпалата ми изглеждат привидно нормални, но и най-широките ми маратонки ми стискат от 2-3 дни. Явно ще трябва да се огледам за нови обувки.

# 417
Мислех да пиша 100 неща и забравих 😄
Преди доста години съм горила с течен азот кокоши тръни. Само 1 или 2 ме заболяха. Не беше кой знае какво като болка. Облекчението, че си се оттървал след това е много приятно. ☺

През предната ми бременност накрая ми ставаха само едни маратонки. Постепенно започнаха да ми се подуват краката. Сега като ще са летни бебета поне ще можем да ходим с чехли накрая 😄

Днес бях на преглед. Девойката тежи 1160гр. Седалищно. Следващия път и на тонове ще бъда ☺

# 418
  • София
Мислех да пиша 100 неща и забравих 😄
Преди доста години съм горила с течен азот кокоши тръни. Само 1 или 2 ме заболяха. Не беше кой знае какво като болка. Облекчението, че си се оттървал след това е много приятно. ☺

През предната ми бременност накрая ми ставаха само едни маратонки. Постепенно започнаха да ми се подуват краката. Сега като ще са летни бебета поне ще можем да ходим с чехли накрая 😄

Днес бях на преглед. Девойката тежи 1160гр. Седалищно. Следващия път и на тонове ще бъда ☺
В коя седмица си Sladkishi? Моята вчера я измериха 1170 гр. И затова ми е любопитно Simple Smile аз съм в 28+2 вече.

# 419
Marsala, точно 28+2 съм и аз. Помня, че вървим заедно с термин 01.08

Общи условия

Активация на акаунт