Какво направих днес за себе си? (тема 16)

• 48 282
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
Имах хубава женска вечер. Наприказвахме се Wink

# 571
  • Mediterraneo
Вчера си видях детенцето след 2 месеца раздяла.
Предстоят ми още 2 чудесни дни с нея.

# 572
  • Street of Dreams
Записах се на курс по история на изкуството. Чак се чудя защо не съм го направила по-рано.

# 573
Сутрешна йога на плажа 🏝 Сега, кафе на плажа ☕

# 574
  • София
Свърших си работата и сега малко в парка. Хубаво е времето!

# 575
Сутрешна йога на плажа 🏝 Сега, кафе на плажа ☕
Завиждам Simple Smile Две от любимите ми.
Днес се надявам да ми скъсят синия, ленен гащеризон. С висок ток съм неотразима с него /прощавайте самохвалството/, но ще го нося с кецове. И пак се чувствам секси.

# 576
Опразних шкафовете и изхвърлих две торби с ненужни неща или такива, които не съм ползвала отдавна.

# 577
Пия бяло фрапе на едно сенчесто кафе, подухва морски бриз, супер е!

# 578
Направих крачка напред за разрешаване на здравословен проблем. Сложно се оказа. Ще трябва да отсъствам дълго от работа,  на шефа няма да се хареса, но не мога повече да отлагам.. Надявам се на добър краен резултат.

# 579
Записах се на курс по история на изкуството. Чак се чудя защо не съм го направила по-рано.

Стана ми интересно, къде, кога....
Случайно попаднах на тази тема за Азът и много ми допадна

# 580
  • Mediterraneo
Запознах се с родителите на гаджето на дъщеря ми. Останах още една идея по- спокойна след срещите ми с тях. Досега поддържахме само онлайн контакти.

# 581
Бях на йога. Тръгнах към залата уморена, с главоболие и болки във врата и кръста. След малко повече от час бях друг човек.

# 582
  • Mediterraneo
Импровизирана среща с приятели - джин в басейна, после бири и мезета. Много смях и спомени.

# 583
И аз винаги си тръгвам с усмивка от йога 😊Архивирах един чат. 😇 Хапвам домашно приготвен чия пудинг на плажа🍓🍌

# 584
Разходка до Хотнишките водопади.

Общи условия

Активация на акаунт