Отговори
# 645
  • Велико Търново
Че те един и двама ли бяха само...

# 646
  • Другата България
Още едни с “ново начало“, дано не е само като това на “Фермата“, което за мен лично  е абсолютно фиаско и за момента ме отказа да гледам формата, улесни ме в избора.

В сезон 2023г. на MAXIMAL REVENGE няма да видите разделение на лагери. ⛔️
Всички наши герои - участници ще обитават един лагер, където ще живеят заедно, ще се опознават и ще се готвят за битките!
Нашата цел е ОБЕДИНЕНИЕ в името на примерът!
Очаквайте нещо коренно различно от всичко останало. 🔥🇧🇬

Генерални партньори на сезон 2023г.
@palmsbet_official 🌴
@geneziswear 👕
@bornwinnerglobal
@lumina.dentalcare
• @delipand официален фотограф на Maximal

# 647
За таралежите в гащите:

... И вместо таралеж ще ни пробутат... Ямболски бек 😵‍💫🤢🤮

# 648
  • София
Ямболски бек ли?
В смисъл за Жоро от сезон 1 ли става въпрос? Абсурд да го извикат този.
Георги Янев ще участва в кастинг битките. Жорката бе, Аквамен. Финалиста от сезон 4.
Онзи ако не се лъжа фамилията му беше Иванов.

Иначе за Юлката аз винаги тайничко съм се надявал, че ще го видя още веднъж на Арената, но още като разбрах, че е заживял постоянно в САЩ оставих всякакви надежди. А след тези сторита е ясна работата. Може би е ядосан, че не е бил извикан или нещо такова. Ама то дотогава има цели 2 г.
Спомням си, че като бе гостувал в подкаста на Гуспата бе казал, че би участвал. После го потвърди и в Надкаста на Туджаров и Неделчо. Но явно от продукцията не го искат, може би защото не могат да го контролират.

# 649
Ох, да, Жорката е Янев, а не ямболското... нещо. 🙂
 Значи без първи сезон. 😉 Можеха поне Големия да викнат, нали Гала го лансираше като "лицето" на ИВ. 🤪 Панчев всяка година пък ги навестява. Нищо че беше толкова бесен на интервюто, когато спомена за преигравания финал.

Последна редакция: нд, 10 сеп 2023, 02:01 от Bilyana14.

# 650
  • Sofia
И да не беше в САЩ Юлиян,не мисля,че щяха да го поканят.
Той ги съди,те да го канят...Не ги виждам много нещата.
Най-вероятно и Панчев няма да има "честта".
Той пък се скъса да обикаля.То Игри,то Ферми,при този,при онзи...,на всяка манджа мерудия.

Последна редакция: нд, 10 сеп 2023, 12:15 от avi10

# 651
  • Другата България
Аз не знам Юлиян дали и доколко вече се занимава с тренировки или по-точно какво и колко тренира.
Но не съм сигурна ако се изправи срещу Фифо кой ще е крайния победител. Вече не съм сигурна. Много ми се иска да видя такава битка, но знам, че няма как да стане.

# 652
И на мене много ми иска да видя такава битка, макар да знам, че няма да ме "огрее". 👀
Аз мисля, че на вчерашната битка участниците, които могат да се опънат на Фифо и дори да го победят, са точно Юлиян и Момчил. Неслучайно попитах Ковид дали знае с какво време са завършили Фифо и Момчил. Вярно е, че Фифо не си даваше зор, но все пак допусна и грешки, които коригира втория път.

# 653
  • София
Много ми хареса как Фифо мислеше по време на битката. И с варелите и с въжения мост.
Това ми направи впечатление и в хода на сезона. Само той нямаше болежки и травми. И сам каза, че винаги е мислел да мине по възможно най-икономичния начин и винаги пазейки мускулите и ставите от потенциални травми. Ключовия момент беше въжения мост. Ако се бе отдал на паниката можеше да загуби всичко. Но ето избра грешния начин и падна. И след това се сети какво да направи и реално повтори минаването на Момчил от неговата битка. И това според мен е единственото вярно минаване, което хем е по-сигурно хем не ти губи много време.
Друг момент. На връщане при плуването мешката му се разтвори и за да не си загуби торбичките и степенките с едната ръка държеше мешката и плуваше с другата и краката. И това не го забави, защото е усвоил техниката, тъй като е бил и спасител на плажа.

Билянче,
Фифо падна, но и Момчил падна от каяка, а и неговото гребане бе по-слабичко и бавно. Фифо е отличен гребец по принцип. Много пъти е гребял. Това изяжда много време, ако имаш техниката. Момчил между другото също се озори с първия ХХЛ варел, после вече му бе по-лесно. Тези варели дойдоха малко повече, особено по този горещ пясък е пълно безумие...

# 654
Да, на мене това ми харесва във Фифо - че е "адаптивен" към битката. Като не стане от първия път, веднага измисля начин как да го направи, че да стане. Юлиян е същият - намира "чалъма" да проработят нещата в негова полза. Примери много - тежкият Панчев го събори от "колелото на смъртта", но Юлиян се завъртя при втория опит и започна да "тича" (когато имахме Обединено племе) и събори не по-малко тежкия Добрин; намери начин да издърпа Март от кола (копиран после от другите участници, докато не го забраниха); върза примка на дъската / парчето от пъзела, за да си ползва и двете ръце при плуването. Игра с мисъл - това е "чара" на такива участници.

# 655
  • София
Момчил също ми се вижда от тази порода. Хитрец и адаптивен. И мисли също така с тази глава.
Докато си описвах битката в дневника ми обаче забелязах не малко разлики. За да не се повтарям, виж ми мнението в основната тема:
https://bg-mam.ma/p/1586614/46923124

Това мисля, че дава отговор кой се е справил по-добре Wink И въпросът към Ковид за времето губи смисъл...

# 656
  • Sofia
Точно мислех да пиша и аз за тези лееки😉 разлики в битките при Фифо и Момчил.
Направиха ми впечатление още вчера,но още не съм дочела темата.
Усложнени бяха нещата за  Фифо и Теодор.

# 657
Да, да, Дяволче, аз забелязах само минаването през куба, но ти си гледал по-внимателно.
 Момчил... няма да го коментирам... за момента.

# 658
  • Другата България
Защо, Билянко?

# 659
Защота знам неща, които не искате да знаете. 🤪🤣

Общи условия

Активация на акаунт