Отговори
# 660
  • Другата България
Поредна продуцентска манипулация? Joy
Че това не е тайна, аз съм убедена,  че това момче ще го "сготвят". На 1000%, просто не знам какъв ще е начинът и компроматът. Та това е  Тупарев все пак! Сексизмът се изтърка, явно ще е друго. Blush

# 661
  • София
Дано не го изгаврят момчето. До момента се държи просто чудесно. Не мога да разбера откъде идва тази злоба и агресия у американката? 😮
Или я е яд, че има един млад, умен и успешен българин, който не я бръсне за нищо...

# 662
  • Другата България
Дано не го изгаврят момчето. До момента се държи просто чудесно. Не мога да разбера откъде идва тази злоба и агресия у американката? 😮
Или я е яд, че има един млад, умен и успешен българин, който не я бръсне за нищо...
От его от една страна, сценарий от втора, и самочувствие трета. Мернах, че големия стратег Неделчо, който я е готвил я е съветвал именно да НЕ прави така, обаче стрина си знае своето....

Да ви покажа още един победител, защото за мен Фифо си е победител, който е избрал тази дата 09.09., за да се врече във вечна обич на половинката си. Станислав от “Хелс Кичън“.

А на Фифо на сватбата се гледа какво?
Нещо е малка снимката, но на два ТВ се гледа битката с Теодор.

# 663
  • София
Хаха, Станислав ще го откраднат шаферките. 😀

Виолета може би по този начин се опитва да привлече вниманието на продуцентите и да не я излашкат рано, рано ако е безинтересна...

# 664
  • Другата България
А, аз вече съм заложила, че по почина на Джаферович Виолета ще стигне до финалната десятка.
Няма как да е иначе, твърде колоритен образ е, сеира е гарантиран с нейното присъствие.

# 665
  • Sofia
Сега гледах реклама,че в неделя при Рачков ще са на гости доста участници от ИВ.

# 666
  • София
Фифарата ще е там със сигурност. Simple Smile

Последна редакция: ср, 13 сеп 2023, 21:27 от Diavolo

# 667
  • in Wonderland
И аз ги видях вчера, че май Фифо с Жени беше Laughing

# 668
  • София
Гуспата повдига леко завесите за предстоящия нов сезон в Максимал.

Предполагам, че ще се пусне ноември или декември месец. Но нямам инфо. Просто си спекулирам.

# 669
  • Другата България
И тук Палмс Бет Арени.....Joy
Още му се чудя на този Максимал аз.

# 670
  • София
Пусната е новата анкета!

Идеяата е да има комбинация от гледам и ми харесва. Т.е. само тогава гласувате, ако не ви харесва нищо, то кликате на опцията - Нищо не ми харесва. 😀

# 671
  • София
Гледам повечето неща, но дотук дамо Мастършеф не е под очакванията ми.

Игри на волята - страхотен каст, напълно пропилян с това женско/мъжко племе и постоянни нагласяния. Всеки епизод ни е ясно кое племе на кое място ще е, липсва интрига и не можем да видим пълния потенциал на състезателите. Представете си да имаше плуване Радо срещу Калоян или Мишо.

Фермата - участниците не отговарят на игрите, а самите те се повтарят и не са много интересни. Не ми хареса и че липсват индивидуалните битки. Кастът също не е много добър, има повтаряне на образи и липсват, силни, способни мъже.

Стани богат - новият жокер е пълна дупка.

# 672
  • Другата България
На мен ми допада новия жокер в “Стани богат“, но си признавам, че за момента не успявам да следя редовно.
Гледам само ИВ, и то с пропуски, основно за забавление. Не ми допада новия замисъл, женския каст за мен не е на максимален потенциал, както беше миналата година например. Имаше запомнящи се образи, всъщност, женския май беше по-добър от мъжкия. Този сега е тотал щета, търсени са типажи, които да покрият образите от миналата година.
За манипулациите и нагаждането на игри според участници, а и не само достатъчно досаждам в темата за ИВ. Но продукцията от година на година сваля летвата много ниско и се подиграва с интелигентността на зрителите.

И малко Влади Михайлов. Отново. Heart

# 673
  • Велико Търново
Новият жокер в Стани богат поне сложи край на всички съмнения относно "Помощ от публиката".

# 674
Много хубава темичка, браво Дяволо! 🙂

Общи условия

Активация на акаунт