Отговори
# 630
  • София
Аз се отказвам от Мастършеф! Просто няма да мога да смогна, а и ХК ми стига.
Желая ви приятно гледане на шоуто и успешен сезон!

# 631
  • Велико Търново
Още нещо във връзка с ИВ - ако в понеделник също са от 20 ч., това би означавало, че през трите седмици Черешката ще е с по 4-ма участници ли?
От 26 септември, 20ч. дават да е началото на "Алея на славата", като ще се излъчва от вторник до четвъртък. В петък от 20ч. сигурно ще е "Кошмари в кухнята".

# 632
  • София
И днес ли ще има епизод? Аз вчера имах удоволствието да гледам България-Украйна на живо, а сега още пътуваме, та не знам и вчерашния кога ще мога да изгледам.

# 633
  • София
И днес има епизод, 3 часа.
Дама Пика, или Черешката ще е с 4-ма участници или в един от дните ще има двоен епизод.

Последна редакция: нд, 03 сеп 2023, 21:35 от Diavolo

# 634
  • Разпиляна във въображението
Да, да, от същия вид е. 🤣 И аз не помня сезона.
И все пак от репликите на водещите можеш да си извадиш извод за сюжета (сценария) на този сезон. Wink

Не са само репликите, там са и имената на няколко играча

# 635
Имената са ясни, имам предвид точно сюжета на сезона; това, което искат да ни внушат от продукцията.

# 636
  • Велико Търново
Diavolo, ако има двоен епизод, тогава ИВ няма как да започва в 21 ч.

# 637
  • София
Имах предвид довен епизод в рамките на 1 час.
Просто да обединят два епизода в един с по-стегнат монтаж.

# 638
  • Велико Търново
О, не ми се вярва.

# 639
Хвърлихте ли око на Сделка или не?! Голяма скука. Ненчо един сдървен такъв. Остарял ми се видя и малко напълнял. Участниците и те ми се видяха едни никакви, декора и той. Вчерашната мома мязаше на чалга певица от зората на чалгаджийството. Никакъв блясък, нищо разчупено. И тая все ги мляскаше на всяка ниска сума. Бррр. Преди сякаш беше по забавно това предаване. Не, че и тогава не се цАлуваха. Но сега ми се вижда адски скучно и сякаш насила, да не говорим, че вчерашната участничка сякаш парите и бяха на живот и смърт, чак аха аха сълза да пОсне за стоте хиляди като ги изкара от играта. Ще кажеш, че е загубила нещо дето го е имала. Sunglasses Изобщо трагично начало, но ще му дам още един два шанса, пък да видим.

# 640
Аз гледах Стани богат и забравих, ще потърся кога са повторенията на Сделката - исках да го видя.
Няма ли да има нов сезон на Последният печели?

П.п. едно нещо ме дразни в Сделката - още от преди години ме дразнеше - в това предаване се ходи, за да се направи сделка - за да продадеш кутията си за добра сума.
Евентуално, като се наблюдава играта, може да се направи някаква сметка и да се смени кутията. Ако човек е много комбинативен и със здрави нерви, може да разтакава почти до края на играта, но ако отвори големите суми няма да има смисъл.
Ако някой е отишъл там просто, за да си държи своята кутия до края, това е тъпо поведение и няма смисъл да ходи в такава игра заради това - по-добре да играе тото.

# 641
Сигурна съм, че прекалявам, но не мога да се сдържа... 😳:

# 642
Що да прекаляваш, супер е че ни информираш. На мен първите Игри ми останаха в сърцето и няма нещо което да мен накара да гледам следващите сезони, макар да се пробвах. Та още са ми интересни участниците от първия сезон. Все още не съм срещнала Юлиян по нашите ширини, но би ми било много интересно да разбера какво прави в Щатите.

Редактирам се да добавя: Кога гледах новините когато арестуваха Цветан Василев и единия полицай който го придружаваше беше Стоян, от Игри на волята, но забравих в кой сезон игра. Не знам дали някой обърна внимание.

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 22:46 от vici75

# 643
  • Велико Търново
Васил Божков, не Цветан Василев Smirk
Иначе Стоян и аз го видях, нищо че по принцип не следя ИВ. Точно неговият сезон (трети) започна цяла седмица преди Фермата, та тогава гледах и оттам знам участниците.

# 644
Сори, объркала съм бандюгите. Васил Божков, права си.

Общи условия

Активация на акаунт